İzmir burun estetiği

:)))))) ah tatlım burnum seninki gibi sorunsuz ve güzel olsun dile benden ne dilersen :)))))))))

@uyuyanguzel tatlım 3000tl ye yapacak kent hastanesinde..tarih henüz tam belli değil,erkek arkadasıma bağlı çünkü..eğer yemin törenine gidebilirsem yemin töreninden sonra yani Ocak in 2. 3. haftası gibi..ama gidemezsem Ocak in ilk haftası..[/QUOTE]

hayirlisi olsun cekhu!
bir an once yaptir da senin burnusu da kk'da gorek :icecream:

sagol canım :))) ay biran önce olayım istiyorum bende :)) rüyalarıma giriyor sürekli :) dün yine rüyamda ameliyat olmuştum :) ameliyattan çıktım eve geldim çok az şişmiştim :)))) çok seviniyordum az sistigim için :) çok komikti :)

bade 82 burnunu cok merak ettım banada resmını gostermen mumkunmu bende hem gogus hem burun amelıyatı yaptırıcam senın yorumlarını okudum cok memnun kalmıssın sanırım banada yardımcı olurmusun lutfen

İzmir'in en başarılı ve güvenilir doktorlarından biri Ufuk Bilkay . burun amelyatı oldum,çok memnunum.benden duyup giden arkadaşlar da çok memnun. kesinlikle öneririm .

Ufuk bey çok başarılı gercekten zaten bu yuzden de oldukça yogun..kendisiyle yüzyuze görüşme fırsatım olmadı ama yaptıgı burunlar bana göre,çok düz..yani sonuçta bu görsellik ve zevk meselesi..dogal burunun tek adresi Ufuk bey hiç şüphesiz..ben biraz kalkiklik ve ovallikten yana oldugum için bade nin burnu gibi bır burun istediğim için Cemil bey de karar kıldım:)

cekhuu tatlım cemil beyde karar kılmısın yazdıklarını okudum aynı benim durumum kafa karışıklığın falan okadar çok dr var ki ben can beyle görüştüm sadece çok güven verdi bana muayne ücretide almadı annemde çok güvendi soru üstüne soru sorduk zaten 1 saat oturup konuştuk o sırada 2 hasta vardı ona ameliyat olup kontrole gelen muhteşemdi burunları ameliyat fiyatıda çok yüksek bi rakam vermedi... ama cemil beylede görüşmek istiyorum bade82 nin burnu muhteşem görünüyo ufuk bilkayı düşünüyodum vazgeçtim birde cüneyt özekle görüşmeyi düşünüyorum tekniği falan farklıymış canlı olarak gördüm yaptığı bir burnu estetik olduğuna inanamadım! can beyinde öyle ufuk bilkayın yaptığı burunlar belli oluyo sanki estetik olduğu çok düz bi arkadaşımda oldu zaten memnun değil görüntüsünden... benimde kafam çok karışık cemil tugayın muayne ücreti ne kadar? çok ismi geçen bi dr değil burda en çok ufuk bilkay ismi geçiyo ama yok olmaz o yani :)) ahh kararı bi verebilsem bide korkuyorum bu korkuyuda yensem süper olucak sanırım cemil beylede görüşmeliyim heycan oldum şimdi

cnm cemil tugayı ben aramıştım 100 lira muayene ücreti istiyor...ufuk bilkay 200 can kopal ücretsiz görüşüyor...

evet tatlım Cemil bey 100lira alıyor..
bende ilk bade nin burnunu gördüm :) referans oldu benim için :) çevremde de Cemil bey hakkında olumsuz bır şey duymadım hiç..görüşmeye gittiğimde de güvendim de zaten..o yuzden daha çok kafamı karıştırıp başka doktorlarla görüşmeye gitmedim..aklımda kalan bır doktor da yok zaten..
bi git görüş derim..
ama yazdıklarımı okudun mu tam bilmiyorum :) ilk randevumu iki ameliyat arasına vermişti,o yuzden ilk randevum pek iyi gecmemişti..inat ettim ikinciye de gittim :) o zaman karar verdim..
ama icine can bey sindiyse daha fazla kurcalayıp kafanı karıştırma derim..yoksa bütün izmir deki doktorlara muayene olursun :) ameliyat paranin yarısını da muayene ücretlerine verir,en son yine can bey de bulursun kendini :)
ha ama aklım kaldı diyorsan tabiikide git görüş mutlaka..ameliyattan sonra özellikle acaba su doktorada gitsemiydim deme :)
ben neden bilmiyorum hiç korkmuyorum ya :) insallah böyle devam eder

evet tatlım Cemil bey 100lira alıyor..
bende ilk bade nin burnunu gördüm :) referans oldu benim için :) çevremde de Cemil bey hakkında olumsuz bır şey duymadım hiç..görüşmeye gittiğimde de güvendim de zaten..o yuzden daha çok kafamı karıştırıp başka doktorlarla görüşmeye gitmedim..aklımda kalan bır doktor da yok zaten..
bi git görüş derim..
ama yazdıklarımı okudun mu tam bilmiyorum :) ilk randevumu iki ameliyat arasına vermişti,o yuzden ilk randevum pek iyi gecmemişti..inat ettim ikinciye de gittim :) o zaman karar verdim..
ama icine can bey sindiyse daha fazla kurcalayıp kafanı karıştırma derim..yoksa bütün izmir deki doktorlara muayene olursun :) ameliyat paranin yarısını da muayene ücretlerine verir,en son yine can bey de bulursun kendini :)
ha ama aklım kaldı diyorsan tabiikide git görüş mutlaka..ameliyattan sonra özellikle acaba su doktorada gitsemiydim deme :)
ben neden bilmiyorum hiç korkmuyorum ya :) insallah böyle devam eder

selam kızlar bayadır yazamadım birçok kişi burnumu merak ediyomuş okudumda şaşırdım bn daha önce 2 resim koymuştum 2 haftalık hallerrini filandı sanırım şimdi burnum 2 aylık oldu=)burda kim görse eminim dr.uma ameliyat olmak isteyecek kesinlikle muhteşem oldu gün geçtikçe güzelleşiyor inanın fotograf hem koymak istyorum hemde biraz ürküyorumnasıl yapıcaz bilmyorum=)cemil beye karar kılanlar kesinlikle pişman olmazlar bunu bilir bunu sölerim....mutlu kalın....

badecim nerelerdesin sen ya:)
yeni foto mu ekledin :))) oley hemen bakıyorum :)
ya sana bır şey sorucam,sen mi tarif ettin nasıl bır burun istediğini,yoksa Cemil beyin kendi tasarımımı?bilgisayarda gösterdiği ile aynı mi oldu burnun?

evet biraz ihmal ettim burayı naber nasılsın senn sorular hala bitmiyo ol artık ameliyat bu sorular yedi bitirdi seni=) şaka şaka tamamen ona bıraktım 1 tek kelime bile etmedim=)

evet biraz ihmal ettim burayı naber nasılsın senn sorular hala bitmiyo ol artık ameliyat bu sorular yedi bitirdi seni=) şaka şaka tamamen ona bıraktım 1 tek kelime bile etmedim=)

evet canım ya bosladın ıyıce bızı :) ah bı olsam su amelıyatı artık,kafayı yıcem yoksa :) ıste ıstedıgım cevap buyduuuuuuu super super

burnun muhtesem olmus gercekten...
cekhucuuummm darısı basınaa :):)

amin canım benim amiiiinnn insallaaaaaaahhhhh :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…