Canım ben ilk güngör beye gittim zaten tesadüfen sonra bi sıkıntı görmediğim için değiştirmedim doktorumu muayene ücretleri de uygun geldi bir de artık cınarlıda da yenidoğan yeni bakım üniyesi var normal istiyorum kısmetse ebeleri de cok iyiymiş o yüzden burda olacak sanrm doğuminşallah canım. ben doktorumdan memnundum. ekim 2009 da epidural sezatryen oldum güngör bey de. çok çabuk ayaklandım şükür. hiç stres yapmana gerek yok. odaları biraz küçük ama hemşireleri ilgili.
yalnız bir şeyi unutmam. ilk pansuman için yan odadaki bayanın doktoru gelmişti. pansumanını doktoru yaptı (kahraman bey). benim pansumanımı hemşire yapmıştı. çok önemli bir ayrıntı değil ama nasıl desem ameliyat sonrası ilk pasumanımı doktorumun yapması içimi rahatlatırdı.
bu hamileliğim daha çok yeni ama sorun yaşamama rağmen güngör beye gitmeyi düşünmedim nedense. bu sefer profesör doktor haşmet mesut özsoy'a gidiyorum. çok ilgili bir doktor. o da hastane de bakıyor. muayenehanesi yok. özel gözde hastanesinde. hastaneyi pek sevdiğimi söyleyemem ama. doktorum süper. haftanın yedi günü hastanede oluşu insana güven veriyor. bir de bu hastanede Allah ihtiyaç göstermesin ama bebek yoğun bakım ünitesi var. o da artı oldu benim için.
Sezeryan dogum oldu cok rahatti hicbir sorun yasamadim ertesi gunu banyomu kendim bile yaptimAnladım canım ben de memnunum zaten suana kadar ki durumdan süsleme işini sormayı unutmusm gecen gittiğimde teşekkür ederim senin normal doğum mu sezeryan mıydı
İşinin ehlidir Güngör bey. Ben yedinci ayın içindeydim ona gittiğimde sağolsun hastası olarak kabul etti beni. Inşallah senin istediğin olurda normal doğum yaparsın. Doktor sezaryen gerekli derse hiç üzülme canım. Sorun yaşamazsın Güngör beyle. Sezaryenden sonra ki gün ayaklanmıştım. Yoğun bakım ünitesi yapılması da çok iyi olmuş. Allah ihtiyaç göstermesin ama çok önemli.Canımen
Canım ben ilk güngör beye gittim zaten tesadüfen sonra bi sıkıntı görmediğim için değiştirmedim doktorumu muayene ücretleri de uygun geldi bir de artık cınarlıda da yenidoğan yeni bakım üniyesi var normal istiyorum kısmetse ebeleri de cok iyiymiş o yüzden burda olacak sanrm doğumsenin de yeni bebişin hayırlı olsn canm inşallah sağlıkla kucagına almak nasip olur
İnşallah canım çok sağolİşinin ehlidir Güngör bey. Ben yedinci ayın içindeydim ona gittiğimde sağolsun hastası olarak kabul etti beni. Inşallah senin istediğin olurda normal doğum yaparsın. Doktor sezaryen gerekli derse hiç üzülme canım. Sorun yaşamazsın Güngör beyle. Sezaryenden sonra ki gün ayaklanmıştım. Yoğun bakım ünitesi yapılması da çok iyi olmuş. Allah ihtiyaç göstermesin ama çok önemli.
Muayene ücretleri ne kadar çınarlı da?
Muayene ücretleri çok iyiymiş. Güngör beye de gidip ileride mi kiminle doğum yapacağıma karar versem acaba. Bilemedim şimdi. acil bir durumda hatta geçen gün biraz kanama oldu tepecik'e gidene kadar ne çektik. biz karşıyakadayız. Çınarlı yakın aslında. randevu alıp gitsem fena olmaz. Doğum ücretlerini konuştunuz mu? benim ilk doğumum sezaryen olduğu için yine sezaryen olmak durumundayım.İnşallah canım çok sağolsuan 50 tl.muayene ücretleri bize uygun geldi acıkcası bi daha fazla beklıoduk ilk gittiğimizde :) bir kaç arkadaşım da söyledi güngör beyin sezeryanda iyi oldugunu zaten saolsun bi baskısı yok normal ya da sezeryan olarak ne gerektirirse durum o olacak sanrm :)
Canm ben de öğretmenim kaçıncı haftadasın sen eger daha coksa cınarlı tabi daha yakın git gel senin için daha iyi olur heyet raporu işini ben de konustım bi ay veriyoruz hastalarımıza dediMuayene ücretleri çok iyiymiş. Güngör beye de gidip ileride mi kiminle doğum yapacağıma karar versem acaba. Bilemedim şimdi. acil bir durumda hatta geçen gün biraz kanama oldu tepecik'e gidene kadar ne çektik. biz karşıyakadayız. Çınarlı yakın aslında. randevu alıp gitsem fena olmaz. Doğum ücretlerini konuştunuz mu? benim ilk doğumum sezaryen olduğu için yine sezaryen olmak durumundayım.
ayrıca ben öğretmenim ve nasipse doğum haziran da. şimdi gittiğim doktorum 1 ay kadar heyet raporu veririm dedi. çalışan için çok önemli. acaba güngör beyde yapar mı böyle bir iyilik.
Canım doğum ücreti için suan 1550 tl alıolar onu atlamısım ben 30. Haftadaım az kaldı doğuma artk çınarlıda olur benimkiMuayene ücretleri çok iyiymiş. Güngör beye de gidip ileride mi kiminle doğum yapacağıma karar versem acaba. Bilemedim şimdi. acil bir durumda hatta geçen gün biraz kanama oldu tepecik'e gidene kadar ne çektik. biz karşıyakadayız. Çınarlı yakın aslında. randevu alıp gitsem fena olmaz. Doğum ücretlerini konuştunuz mu? benim ilk doğumum sezaryen olduğu için yine sezaryen olmak durumundayım.
ayrıca ben öğretmenim ve nasipse doğum haziran da. şimdi gittiğim doktorum 1 ay kadar heyet raporu veririm dedi. çalışan için çok önemli. acaba güngör beyde yapar mı böyle bir iyilik.
doğum ücreti de normal fazla değil medicalpark ta 3000 tl istiyorlar. daha benim hamileliğim çok erken bir dönemde 7. haftanın içindeyim. ben en iyisi güngör beye de gideyim.Canım doğum ücreti için suan 1550 tl alıolar onu atlamısım ben 30. Haftadaım az kaldı doğuma artk çınarlıda olur benimki
Amin canım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsn Allahmdoğum ücreti de normal fazla değil medicalpark ta 3000 tl istiyorlar. daha benim hamileliğim çok erken bir dönemde 7. haftanın içindeyim. ben en iyisi güngör beye de gideyim.
bu arada meslektaşmışız. senin doğumun güzel bir tarih yaz tatili ile birleştirir bebişini büyütürsün ne güzel. nasipse benim ki haziran sonu.
teşekkür ederim bilgi verdiğin için :) Ahyırlısı ile Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.
Loststone ahmet gulerin ismini duydum 28 .haftamdayim ahmet beyde devam etmeknsititorum muayene ucreti nekadar ahmet beyin ??Bizim Dr umuz ahmet güler di biz hastaneye 1500 ödedik 80 tl de işitme testine verdik
Meraba. 1500 tl sadece hastaneye mi odediniz. Doktorada ayrica ne kadar odediniz acaba.Ahmet Bey' in hastasıyım ve yeni doğum yaptım. Ahmet beyin muayenehanesi Alsancak ta. Doğumları çınarlı da yaptırıyor. 1500 TL + 80 lira kulak testi için ödeme yaptık
Meraba. 1500 tl sadece hastaneye mi odediniz. Doktorada ayrica ne kadar odediniz acaba.
ceydaaaa hanım 1500 tl +kulk testi 80 lira sadece hastaneye ödedik. doktora ayrıca ödeme yapmadık.
Yaa iyiymis o zaman genelde disardan gelince dr bide ona ayri ucret veriliyoceydaaaa hanım 1500 tl +kulk testi 80 lira sadece hastaneye ödedik. doktora ayrıca ödeme yapmadık.
Slm msjınızı yeni okudum da bende cınarlı da doğum yapıcam nasipse sizin doktorunuz kimdi2.200 tl verdik.35 tl de isitme testi icin odedik
Ahmet seckin onoglu yaptrdi dogumumu.Slm msjınızı yeni okudum da bende cınarlı da doğum yapıcam nasipse sizin doktorunuz kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?