İzmir Çınarlı hastanesinde doğum ücreti ne kadar?????

Canımen Canım ben ilk güngör beye gittim zaten tesadüfen sonra bi sıkıntı görmediğim için değiştirmedim doktorumu muayene ücretleri de uygun geldi bir de artık cınarlıda da yenidoğan yeni bakım üniyesi var normal istiyorum kısmetse ebeleri de cok iyiymiş o yüzden burda olacak sanrm doğum senin de yeni bebişin hayırlı olsn canm inşallah sağlıkla kucagına almak nasip olur

İşinin ehlidir Güngör bey. Ben yedinci ayın içindeydim ona gittiğimde sağolsun hastası olarak kabul etti beni. Inşallah senin istediğin olurda normal doğum yaparsın. Doktor sezaryen gerekli derse hiç üzülme canım. Sorun yaşamazsın Güngör beyle. Sezaryenden sonra ki gün ayaklanmıştım. Yoğun bakım ünitesi yapılması da çok iyi olmuş. Allah ihtiyaç göstermesin ama çok önemli.
Muayene ücretleri ne kadar çınarlı da?

İnşallah canım çok sağol suan 50 tl.muayene ücretleri bize uygun geldi acıkcası bi daha fazla beklıoduk ilk gittiğimizde :) bir kaç arkadaşım da söyledi güngör beyin sezeryanda iyi oldugunu zaten saolsun bi baskısı yok normal ya da sezeryan olarak ne gerektirirse durum o olacak sanrm :)

Muayene ücretleri çok iyiymiş. Güngör beye de gidip ileride mi kiminle doğum yapacağıma karar versem acaba. Bilemedim şimdi. acil bir durumda hatta geçen gün biraz kanama oldu tepecik'e gidene kadar ne çektik. biz karşıyakadayız. Çınarlı yakın aslında. randevu alıp gitsem fena olmaz. Doğum ücretlerini konuştunuz mu? benim ilk doğumum sezaryen olduğu için yine sezaryen olmak durumundayım.
ayrıca ben öğretmenim ve nasipse doğum haziran da. şimdi gittiğim doktorum 1 ay kadar heyet raporu veririm dedi. çalışan için çok önemli. acaba güngör beyde yapar mı böyle bir iyilik.

Canm ben de öğretmenim kaçıncı haftadasın sen eger daha coksa cınarlı tabi daha yakın git gel senin için daha iyi olur heyet raporu işini ben de konustım bi ay veriyoruz hastalarımıza dedi benm de iznim nisan ortası gibi bitecek bi ay heyet bi ay da normal raporlarla 2. Dönemi kapatmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa tabi:)

Canım doğum ücreti için suan 1550 tl alıolar onu atlamısım ben 30. Haftadaım az kaldı doğuma artk çınarlıda olur benimki

Canım doğum ücreti için suan 1550 tl alıolar onu atlamısım ben 30. Haftadaım az kaldı doğuma artk çınarlıda olur benimki
doğum ücreti de normal fazla değil medicalpark ta 3000 tl istiyorlar. daha benim hamileliğim çok erken bir dönemde 7. haftanın içindeyim. ben en iyisi güngör beye de gideyim.
bu arada meslektaşmışız. senin doğumun güzel bir tarih yaz tatili ile birleştirir bebişini büyütürsün ne güzel. nasipse benim ki haziran sonu.
teşekkür ederim bilgi verdiğin için :) Ahyırlısı ile Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin canım.

Amin canım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsn Allahm canm doğum Fiyatları uygun geldi Bize de o yüzden baska doktor arayışına da girmedik, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir alırsn bebişini kucagına dikkat et bu aralar,yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

mrb kızlar ben ilk doğumumu çınarlıdan güngör beyle yaptım. nette bir araştırma yaptım da reşat bozoklar ı da çok övüyorlar. o doktora giden var mı?

2.200 tl verdik.35 tl de isitme testi icin odedik

Ahmet Bey' in hastasıyım ve yeni doğum yaptım. Ahmet beyin muayenehanesi Alsancak ta. Doğumları çınarlı da yaptırıyor. 1500 TL + 80 lira kulak testi için ödeme yaptık

Ahmet Bey' in hastasıyım ve yeni doğum yaptım. Ahmet beyin muayenehanesi Alsancak ta. Doğumları çınarlı da yaptırıyor. 1500 TL + 80 lira kulak testi için ödeme yaptık
Meraba. 1500 tl sadece hastaneye mi odediniz. Doktorada ayrica ne kadar odediniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…