Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim mümkünse özel işletilen merkezleri son çare olarak düşünmenizi tavsiye ederimi nedenide izmirden bahsedersek sgk nın yeni şehirdeki kadın doğum bölümündeki merkez gerçekten iyi hizmet veriyor tecrübelerimiz şu yönde biz ilk denememizi simyra art ta yaptık tabi heycanın verdi etkenlerle bazı şeyleri sorgulamadık lakin sonrasında sorguladık şöle yaptınız 3500 tl ödeme için herhangi bir makbuz fiş fatura bir ibare yok bir not kadına kaşe ve tahsil eilmiştir yazıyor neyi tahsil ettin kaç paa tahsil ettin yok anlıcanız bazı olaylar dönmekte özellerde şu mantık var ticarathane gitsin gelsin mantı bunu iyi düşünün devlet hastanesinde ise 3500 tl ödeme için 480 tl ödüyorsunuz mantık şu biran önce olsun bebek sıradaki hasta gelsin derdimi anlata bildim galiba güler yüz varmı var biraz kala balıkmı evet biraz özel oda yokmu yok ama sonuca ulaşmak bunlardan daha önemli ve inanın ekibin hizmeti ve hızı çok iyi be başarı oranları muazam gidiyor tavsiyem bu yönde devlet 3 deme hakkı veriyor her demedene 480 tl ücret düşüyor haa burda olmazsa özele gidin bişi demem ama önce devlet kapısı ham maddi ham manevi destek iyiArkadaşlar yok mu soruma yanıt verebilecek birisi?
Arkadaşlar yok mu soruma yanıt verebilecek birisi?
Merhaba.. Ben Prof. Dr. Erol Tavmergenin hastasıydım. Tüp bebek konusunda üzerine tanımıyorum. Kendisi aynı zamanda Ege Üniversitesi Kısırlık Araştırma ve Uygulama Merkezinin Merkez Müdürü.. Ben merkez hastası değildim. Hocanın muayenehanesine gidiyordum. Tüp bebek değil oğlum ama hocaya gidip sonuç alamayan tek arkadaşım bile yok. Kardeşi Prof.Dr. Ege Tavmergen Ege Üniversitesi ile bağlantılı çalışıyor. Onun özel hastası olursanız uygulamaların tamamına Ege Üniversitesinde o giriyor. Merkaz başarısı gerçekten çok yüksek.. Şimdiden hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
canım bende bornovadakı sıfada 3 tane tüp bebek denemesı yaptım olmadı nasıpse kurban bayramından sonra tekrar baslıycam 4. ye ıyı hastane tavsıye ederım dr.erol tavmergen hayırlısı olsun senın ve esın ıcın
Selam canim.4 kez basarisiz denemen oldu hatta sonuncunun testi bugundu ve negatif mslesef.bizde irenbeyi dusunduk ama bircok olumduz yorumlarda var.kafam cok karisti yardim lutfenİrenbe'de Kaan Bozkurt'a gidiyorum bende. Daha önce kendisi Ege Tüp Bebekteydi. Bende peşi sıra geldim ve oldukça memnunum. Kaan Bey oldukça ilgili bir doktor kesinlikle. Her türlü sorunuza cevap verip sizi dinler, korkularınızı ve endişelerinizi alıp götürür. Ayrıca cep telefonundan ona kolaylıkla ulaşır ve sorunuzu sorar ya da sıkıntınızı paylaşırsınız. Bu nedenle gerçekten önerebileceğim bir doktordur kendisi. Bu ay muayenemin sonucuna göre tüp bebek tedavisine başlayacağız ve ben şimdiden acayip heyecanlıyım :)
Selam canim.4 kez basarisiz denemen oldu hatta sonuncunun testi bugundu ve negatif mslesef.bizde irenbeyi dusunduk ama bircok olumduz yorumlarda var.kafam cok karisti yardim lutfen
Ben ayvalik ta yasiyorum esimde sperm sayisi azligi var balikesirde ilac tvisine basladik ama yarim kaldi ordaki dkmtorumuz size tup bebek oneririm ama ilac tedavisi deniyecegiz dersen uroloji ile gorusun dedi simdi izmirde cocuk icin tedaviye baslamak istiyorum tum merkezler hakkında iyi seyler yaziyorlar kafam karisti ssk anlasmali birtek ozel ege var kararsiz kaldim ilk muayene ucretleri hepsinde ayni 250 tl dediler simdi surec nasil ilerleyecek tahliller 1 gunde cikarmi esimin izin almasi biraz skintili
ben de ALLAH izin verirse haziranda tüp bebeğe başlıyorum araştırdım en iyi irenbe diye duydum birde orada refik keleş varmış özellikle o doktoru tavsiye ediyorlar hayırlısı tabi kızlar birde bişey sorcam tüp bebek raporunun geçerlilik süresi nedir bilen varmı?
Merhaba çok uzun zaman olmuş ama denedinizmi tüp bebek acabaevet canım merkezde oturuyorum ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?