izmir' de başarılı bir tüp bebek merkezi

Arkadaşlar yok mu soruma yanıt verebilecek birisi?
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim mümkünse özel işletilen merkezleri son çare olarak düşünmenizi tavsiye ederimi nedenide izmirden bahsedersek sgk nın yeni şehirdeki kadın doğum bölümündeki merkez gerçekten iyi hizmet veriyor tecrübelerimiz şu yönde biz ilk denememizi simyra art ta yaptık tabi heycanın verdi etkenlerle bazı şeyleri sorgulamadık lakin sonrasında sorguladık şöle yaptınız 3500 tl ödeme için herhangi bir makbuz fiş fatura bir ibare yok bir not kadına kaşe ve tahsil eilmiştir yazıyor neyi tahsil ettin kaç paa tahsil ettin yok anlıcanız bazı olaylar dönmekte özellerde şu mantık var ticarathane gitsin gelsin mantı bunu iyi düşünün devlet hastanesinde ise 3500 tl ödeme için 480 tl ödüyorsunuz mantık şu biran önce olsun bebek sıradaki hasta gelsin derdimi anlata bildim galiba güler yüz varmı var biraz kala balıkmı evet biraz özel oda yokmu yok ama sonuca ulaşmak bunlardan daha önemli ve inanın ekibin hizmeti ve hızı çok iyi be başarı oranları muazam gidiyor tavsiyem bu yönde devlet 3 deme hakkı veriyor her demedene 480 tl ücret düşüyor haa burda olmazsa özele gidin bişi demem ama önce devlet kapısı ham maddi ham manevi destek iyi

Arkadaşlar yok mu soruma yanıt verebilecek birisi?

irembe çok pahalı özel bi hastane ve sgk anlaşması yok simirna art pahalı sgk anlaşması var ama hikaye tavsiyem yenişehir gebele destek bölümü burda eger aşılama saffası işe yaamıcaksa hemen tüp bebek işlemi başlıyor ve şöle söyleyim hey aporları ilaç raporla 1 haftdan dahaz süede çıkıyor ege ünüveside paşaılı ama orası ögenci yuvası kime teslimsin belli degil dedim gibi yenişehir kadın doğum birim yeni ve doktorla iyi veee özel hastanele rapo vemez önce devlet hastanesi rapo çıkar ister orada iste özelde yaptırırsın özelde bir denme 3500 ile 5000 tl aası devlette biinci deneme 483 tl ikinci dememe 450 tl 3 deneme 380 tl civarı ha diyelim rapor aldın özele gittin tabi sgk anlaşmalı olana ozama 1200 ile 2500 tl bir deme alıyorla buna ilaçlar hariç fiyat raporlu ilaçla otalama 900 ile 1400 aası özelden alırsan 1500 ile 2800 tl civarı karar senin

arkadaşım bu dediğindoktor şifadamı nasıl ulaşabiliriz ege ünüversitesindemi yardımcı olursan çk sevinirim

irenbede dr kaan bozkurt daha önce kendisi özel egedeyken ilk tüp bebek tedavisinde gebe kalıp doğurmamı sağladı.irenbeye geçtiğini öğrenince ikinci bebeği için yine kendisini buldum. ve yine tüp bebek tedavisinin ilkinde gebe kaldım. allah ne muradı varsa versin hiç bir doktora değişmem.

İrenbe'de Kaan Bozkurt'a gidiyorum bende. Daha önce kendisi Ege Tüp Bebekteydi. Bende peşi sıra geldim ve oldukça memnunum. Kaan Bey oldukça ilgili bir doktor kesinlikle. Her türlü sorunuza cevap verip sizi dinler, korkularınızı ve endişelerinizi alıp götürür. Ayrıca cep telefonundan ona kolaylıkla ulaşır ve sorunuzu sorar ya da sıkıntınızı paylaşırsınız. Bu nedenle gerçekten önerebileceğim bir doktordur kendisi. Bu ay muayenemin sonucuna göre tüp bebek tedavisine başlayacağız ve ben şimdiden acayip heyecanlıyım :)

Selam canim.4 kez basarisiz denemen oldu hatta sonuncunun testi bugundu ve negatif mslesef.bizde irenbeyi dusunduk ama bircok olumduz yorumlarda var.kafam cok karisti yardim lutfen

Selam canim.4 kez basarisiz denemen oldu hatta sonuncunun testi bugundu ve negatif mslesef.bizde irenbeyi dusunduk ama bircok olumduz yorumlarda var.kafam cok karisti yardim lutfen

Merhabalar negatif sonucu almanın ne kadar üzücü bir durum olduğunu anlıyorum gerçekten kafandaki soruları gidermek için istersen irenbe de Kaan Bozkurttan randevu alarak giderebilirsin. Aklına takılan ne varsa sor seve seve cevaplar illa tedaviye onunla başlaman gerekmiyor yani görüşmen onunla devam edip etmeyeceğine karar vermende yardımcı olur. Bana çok büyük bir güven vermişti kendisi o nedenle Kaan beyden başkasını hiç düşünmedim. Ancak negatif sonucunu yeni aldığın için bir süre kendini dinlendir bence sonrasında görüşmeye gitmeni mutlaka öneririm ama.

Ben ayvalik ta yasiyorum esimde sperm sayisi azligi var balikesirde ilac tvisine basladik ama yarim kaldi ordaki dkmtorumuz size tup bebek oneririm ama ilac tedavisi deniyecegiz dersen uroloji ile gorusun dedi simdi izmirde cocuk icin tedaviye baslamak istiyorum tum merkezler hakkında iyi seyler yaziyorlar kafam karisti ssk anlasmali birtek ozel ege var kararsiz kaldim ilk muayene ucretleri hepsinde ayni 250 tl dediler simdi surec nasil ilerleyecek tahliller 1 gunde cikarmi esimin izin almasi biraz skintili

Merhaba
2014 ocak ayında Smyrna Tüp Bebek'te ilk denememizde hamile kaldım. Çok şükür oğlum şu an 9 aylık. O tarihte ilk muayene 90 TL idi. Ve Cumartesi gittiğimiz görüşmede tahliller aynı gün çıkmıştı. Siz yine de arayıp bilgi alın.
Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır ve yavrunuza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…