hayırlısı olsun canım inş ilk denemende olur bebişin ,evet aydın izmir maya zor olcak ama izmirde kalmayı düşünüyom sanırım işlem toplam 15 gün sürüyomuş transfer dayil öle okumuştum ,sormayıp sizin bu işlemlere ne kadar dediler özel ege de yane kaç parayla işlem bitiyo?inş benimde başka sorunum olmaz çünkü sadece kadın dogum dr m sıradan hormon tahlili yaptı geniş kapsamlı bu iş için daha dr gözükmedik dolayısıyla başka işlemler olmadı inş benimde ilkinde olur:sm_confused:Merhaba, Ozel Ege Tup bebek Merkezini tavsiye ederim. Dr. Erdal Atak ilgili,guler yuzlu ve iyi bir doktor. Tahliller,film,ultrason vs. islemler uzun suruyor. Nerede baslarsan basla bu boyle.O yuzden bir an once baslamani tavsiye ederim. Bazen (transferden sonra)2 gunde bir merkeze cagrilacaksin bunlari hep goz onunde bulundur.Yani Aydin-Izmir seferleri bitmeyecek inan bana.. Sonu olumlu biterse iyide basari olmazsa nasil tekrar ayni guc bulunacak bilmiyorum. Benimde ilk denemem olacak Temmuz ayinda.
kıslar tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür edrim bende irenbe de karar kıldım umarım hakkımızda hayırlısı olur.
bence çok isabetli bir karar almışsın.özellikle dilek aslan ı tavsiye ederim.hepsi çok iyi ama kendi doktorum olduğu için tavsiye ediyorum.benim bugün 12.günüm ve sonuç 135 çıktı.yani hamileyim.Allah hepinize nasip etsin
bende irenbe nin hastasıyım çok şükür allahımın izniyle şu an da 12 günlük anneyim dr um dilek aslan ve kesinlikle tavsiye ederim ama aktuelciğimin dediğinede katılıyorum ......
Sara nur ben senin daha önce ki bir yazini okudum . Kafam karisti :uhm:
"ben de smyrna'da tüp bebek tedavisi oldum. şu anda 7 aylık hamileyim. bir erkek bebek bekliyorum. hem doktorum hem de ordaki tüm personel çoook güleryüzlü ve ilgili. hepsinden çok memnunum. ordaki ekibin deneyimsiz olduğu hiç düşünmüyorum. benim gibi bu problemi çeken tüm herkese smyrna'yı kesinlikle tavsiye ederim."
Daha önceki yazinda bunlari yazmissin . Önce nereye gittin? Hangisinee ?? Neler oldu anlatirsan sevinirim .. cnm ..Neden Smyrna'yi biraktin?
hayırlısı olsun canım inş ilk denemende olur bebişin ,evet aydın izmir maya zor olcak ama izmirde kalmayı düşünüyom sanırım işlem toplam 15 gün sürüyomuş transfer dayil öle okumuştum ,sormayıp sizin bu işlemlere ne kadar dediler özel ege de yane kaç parayla işlem bitiyo?inş benimde başka sorunum olmaz çünkü sadece kadın dogum dr m sıradan hormon tahlili yaptı geniş kapsamlı bu iş için daha dr gözükmedik dolayısıyla başka işlemler olmadı inş benimde ilkinde olur:sm_confused:
bende irenbe nin hastasıyım çok şükür allahımın izniyle şu an da 12 günlük anneyim dr um dilek aslan ve kesinlikle tavsiye ederim ama aktuelciğimin dediğinede katılıyorum ......
bende Dılek Aslanın hastasıyım sen doqumu nerde yapdınbende irenbe nin hastasıyım çok şükür allahımın izniyle şu an da 12 günlük anneyim dr um dilek aslan ve kesinlikle tavsiye ederim ama aktuelciğimin dediğinede katılıyorum ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?