izmir' de başarılı bir tüp bebek merkezi

canım daha transferim olmadı henüz şuanda iğnelerimi vuruyorum.... çalışanları gerçekten çok ilgililer hemşireleri olsun sekreterleri olsun işlerini iyi yapıyorlar hepsini sevdim ben :1rolleyes:

canım selam övünmek gibi olmasın kendisi benim doktorum harika bir doktor işini gerçekten çok güzel yapıyor
ben üçüncü aşılamı yaptırdım bir hafta oldu. benim ikinci de tutmuştu ancak kısmet değilmiş düşürdüm. ama şunu belirteyim dokrtorum benim herşeyim bana verdiği destek beni ayakta tutuyor herşeyden önce çok değer veriyor insana usanmadan sıkılmadan beni dinliyor saatlerce ekip çalışmaları yapıyorlar bazen dilek hanım bazen aral bey prof nurettin demir çok harika doktorlar canım hepsini tercih edebilirsin ayrıca çalışanlarda öyle rapor alman için de yardımcı oluyorlar raporun geçerlilik süresi ise bir siklusluk dönem oluyor.....a.s

teşekkürler canım böyle şeyler duyunca insan içi daha çok rahatlıyor o zaman doğru seçim yapmışım

benim bu 2. denemem ilkinde çok sıkıntı ve stres yaptım sanırım o yüzden olmadı .....ben tellidede de oturuyorum ..sen ?

canım inan hiçmi hiç ağrı hisetmiyorsun hem senin bilmen lazım bu 2. denemem diyorsun

canım inşallah bu aşılamanda tutar ve sıkı sıkı tutunur hayırlısı neyse o olsun

canım kuısura bakma ben 2. sandım inşallah ilk dnemende gebeliği yakalarsın ben 5 senedir burda oturuyorum ilk denememide irenbede yaptım

irenbe dal polikliniginden iyi yoktur sanırım bide ege tüp bebek merkezi

Ben İrenbe'de denemelerimi yaptım..Özellikle Dile Hnım çok ilgili ve elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum...Umarım tedevin başarılı bir sonuç verir.Herşeyin hayırlısı olsun..

merhaba arkadaşlar bende smyrnada tüp bebek yaptırdım sonucunu 7 temmuz da belli olacak çok memnun kaldım güzel ilgileniyorlar hayırlısı artık sonucu bildiririm

kızlar slm bende aranıza yeni katıldım bizimde mikroenjeksiyon yöntemi ile olacakmış bebeğimiz eşimin sperm sayısı düşük dendi ama benim hormonlarım ve eşimin sayımı dışında bi tahlil olmadı henüz aydın nazilli de oturuyorum ve izmirde yaptırmak istiyorum kızlar sizden istegim biz daha yeni başlıcaz ve inş daha başka kötü haberler almayız bunun için en başarılı ve en güvenilir dr ve hastaneye gitmek istiyorum kafam çok dolu sizce hangisine gideyim bana akıl verin ve bu işlemler nasıl başlıyo lütfen bana usanmadan bu tedavinin nasıl başladıgını adım adım yaşayıp varsa anlatabilirmisiniz çok gerginim ve çok korkuyorum .

bu arada kızlar bu mikroenjeksiyon yöntemi ile cinsiyet seçilebiliyormu ve ikiz olmasını isteyebiliyormusun ,gerçi bu hamilelik aşamasında ki saglık durumuna baglı ama !ve tedavi nekadar sürüyo canım acıyomu tedavi ilk hangi gün başlıyo adetliykenmi ?

canım kuısura bakma ben 2. sandım inşallah ilk dnemende gebeliği yakalarsın ben 5 senedir burda oturuyorum ilk denememide irenbede yaptım

Merhaba arkadasim
Senin tedavi asamalarin ve son durumun nedir.Ben bir y.disinda 2 defada kent hastanesinde mikro yaptirdim.Benimle beraber kimler yaptirdi kentte ve cogunun ikincide tuttu.Arkadaslardan cok problemi olanlar vardi ve onlarin tuttu.Benim embriyolarim kaliteli yumurta sayim on oniki olmasina ragmen uc mikroda da negatif hep.Acaba Istanbula mi gitsem fertiji diye bir yer varmis.Erkekten alinan kani kadinaenjekte edip kadinin vucudunu alistiriyorlarmis.Sonra mikro yapiyorlarmis.Fakat bir deneme asagi yukari 7 milyara maloluoyor.Sizce ben ne yapayim hepinize soruyorum.

Ben Ege universitesinde baslamistim o karmasaya daha fazla devam edemeyecegimi anladim .Simdi Ozel Ege Tup bebek merkezindeyim.Memnunum..

Maddi olarak deneyecek gucun varsa denemelisin tabii ki..

Merhaba, Ozel Ege Tup bebek Merkezini tavsiye ederim. Dr. Erdal Atak ilgili,guler yuzlu ve iyi bir doktor. Tahliller,film,ultrason vs. islemler uzun suruyor. Nerede baslarsan basla bu boyle.O yuzden bir an once baslamani tavsiye ederim. Bazen (transferden sonra)2 gunde bir merkeze cagrilacaksin bunlari hep goz onunde bulundur.Yani Aydin-Izmir seferleri bitmeyecek inan bana.. Sonu olumlu biterse iyide basari olmazsa nasil tekrar ayni guc bulunacak bilmiyorum. Benimde ilk denemem olacak Temmuz ayinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…