bende Dılek Aslanın hastasıyım sen doqumu nerde yapdın
arkadaşimm ben de cok araştırdım başarıı oranıı en yüksekk ege üniversitesii ben başadımm tavsive ederimm tabii allahh dilerse olurr hepimizinn yolunu acık etsin inşallahharkadaşlar ben izmirde yaşıyorum , tüp bebk merkezleri hakkında biraz araştırma yaptım kafam karıştı herkes birşeyler söylüyor açıkçası hangi merkeze başvuracağımı bilemedim ne olur yardım edin izmirde tüp bebek tedavisi olup hamile kalan arkadaşlar cevap yazın ne olur merakla bekliyorum şimdiden teşekkürler.
ege üniversitesinde yapanlar varmıı ben orda yenii bşladımm pkoo hastasıyımm ilk denemmemm daha önce e4 kezz aşilama oldumm bilgisi olanlar buraya
canım ben bandırmada yaptırdım tüp bebek icinde ege üniversidesini sectim başarı oranı yüksekmş yumurtaların toplandı 13 tanesii döllenmiş trasfer icin haber bekliyorumm dualarınızıı bekliyorummbende ege üniversitesinde klomenle 2 aşılama geçirdim raporum yok diye smyrna da tüp bebek yaptırdım olmadı..
ege de raporum çıktı mayısta aşılama olacak..sen infertilide mi oldun aşılama yı yukarda tüp bebekte mi oldun?
canım ben bandırmada yaptırdım tüp bebek icinde ege üniversidesini sectim başarı oranı yüksekmş yumurtaların toplandı 13 tanesii döllenmiş trasfer icin haber bekliyorumm dualarınızıı bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?