izmir' de başarılı bir tüp bebek merkezi

bende Dılek Aslanın hastasıyım sen doqumu nerde yapdın

canım öncelikle teşekkür ederim çok saol hayatım amin rabbim herkese versin inşaallah evet bende dilek aslan ın hastasıyım ve iykide ona gitmişim rabbime şükürler olsun ki öyle yani dileirm sende hep mutlu ve bahtiyar olursdun ben gibi sen bir gittiğinde betül de o beni tanır bile canım benim ben dogumum dilek aslan a yaptıramadaım maalesef ama eger ona yaptırsaydım ÇINARLI olacaktı başka sormak istediğin şey varsa sor cnaımcım :1hug:a.s.:1hug:

cevab yazdıgıncın cok tessekur edırem.ben sımdı 18+3 cu gundeyım .senın hakda Dılek hanıma bahs etdım ve Dılek hanım benden ona cok selam soyle dedı . Cınarlı bıze uzak yakın hastaneler ssk buca ve buca tıpdır.Kocamın kuzenı Dılek hanımın hemsıresıydı sonra EGE unı -nı kazandı sımdı orda calısıyor ,bırde doqumcun orayıda dusunuruk.ben buraların yabancısıyım aslım azerıdı turkle evlenmısım aılem arasdırıyor bende arasdırmaq ıstedım .her gun bır sey duyuyorum ve ne yazıkkı duyduqlarım guzel seyler deyıl .ondan bıraz endıselıyım .aslında her uc hastanede tanıdıq var ama yınede elımde deyıl bebıscın korkuyorum .cevabına göre bırdaha tesekkur edırem .

canım çok sevindim verdiğin habere ay çok mutlu oldum canım dr um demek bana selam gönderdi ay saolsun allah sendne de razı olsun sag saglim al kucagına inşaallah bebeğini amin canımcım sen dogumunu dilek aslana mı yaptırcan canım o neresi derse orada yap dogumunu bir de ege saglık var çok memnun kalanlar var cvp bekliyorum canım

canım hayır etmedin ne demek ben zamanım olunc anete giriyorum zaten ben dogumumu devlet hastanesind eyaptım .....

tessekur edırem .ben bır yıl bes ay evlılıyımın ılk ayında hamıle kaldım bal ayı akrabalara gıt gelden sonra dılek hanıma kontrola getdım kocamın kuzenı ozamanlar orda calısırdı ultrason kesede bebeyın olmadıqını gosterdı ve kesede artıq daqılırdı kurtaj olmam lazımdı ve kurtajı Dılek hanım yapdı cok memnun kaldık hıc bır problem yasamadıq . merak etmeyın tezlıkle bebeyınız olar dedı ama bebek gelmek ıstemedı . ızımrede sular kecen yaz sık sık kesılırdı geldıkdede cok klorlu oluyordu ondan akıntılarım oldu . burda ssk da calısan doktorun özel muayınesıne getdım yaran var dedı vede cok buyukdu yakmamız gerekır dedı ve sonra sımır aldı sımırın cevabı ıyı cıkdı ama o yenede yakmamız gerekır dedı. kocamın kuzenı sakın yakdırma ırenbede doqum yapmamıs kadının rahım aqzını yakmıyorlar dedı . ve bız dılek hanıma getdık muayınede dılek hanım yaramın olmadıqını dedı ve bana akıntının getmesıycın fıtıl ve bu ılacları yazdı ECOPİRİN,FOLİBİOL VE GLUKOFEN.BEN SUBATIN ORTALARI GETMISDIM BANA SENLE SIMDILIK ISIM YOK 3 AYA KADAR ZAMAN VERIYORUM BUYUK IHTIMALLE HAMILE OLACAN VE BENIM SON ADETIM MARTIN 30 DA OLDU MAYISIN 5 TEST POZITIV CIHDI .benım hıkayem bukadar ALLAH her evlad arzusunda olanları sevındırsın ve karsılarına ıyı doktor cıkarsın

bende geçen sene 28 agustos da gittim dilek hanıma bana da sen pkossun dedi ve enfeksyonumun oldugunu söyledi denizcim testler istedi ardından da bana da ialçlar verdi enfeksiyon ve ecopirin glukofen verdi gittiğim ilk ay hamile kaldım son adetim 3 eylül dü tum hamişliğimi dilek hanımın gözetimi altında geçirdim çok memnun kaldım saolsun çok mükemmel bir insna ayrıca selamımı ona götürdüğün için sendne allah razı olsun saol yine yazışırız canım hadi sende dinlen artık mucuks

arkadaşimm ben de cok araştırdım başarıı oranıı en yüksekk ege üniversitesii ben başadımm tavsive ederimm tabii allahh dilerse olurr hepimizinn yolunu acık etsin inşallahh

ege üniversitesinde yapanlar varmıı ben orda yenii bşladımm pkoo hastasıyımm ilk denemmemm daha önce e4 kezz aşilama oldumm bilgisi olanlar buraya

ege üniversitesinde yapanlar varmıı ben orda yenii bşladımm pkoo hastasıyımm ilk denemmemm daha önce e4 kezz aşilama oldumm bilgisi olanlar buraya

bende ege üniversitesinde klomenle 2 aşılama geçirdim raporum yok diye smyrna da tüp bebek yaptırdım olmadı..
ege de raporum çıktı mayısta aşılama olacak..sen infertilide mi oldun aşılama yı yukarda tüp bebekte mi oldun?

canım ben bandırmada yaptırdım tüp bebek icinde ege üniversidesini sectim başarı oranı yüksekmş yumurtaların toplandı 13 tanesii döllenmiş trasfer icin haber bekliyorumm dualarınızıı bekliyorumm

allah yardımcın olsun
çarşamba günü bandırmadan bir arkadaşla tanıştım kan verirken sen miydin yoksa:))
benimde yarın sabah yumurta kontrolum var 8 de ordayım bakalım ne olacak..

Son düzenleme:
yok arkadaşımm ben tüp bebegi denedim egede aşilanayı bandırmada zaten tüp bebekte tutmadıı:1no2:

arkadaşım bende smyrna da tedavi oldum ilk denememde hamile kaldım ancak 9. hafta sebepsiz bi nedenle kaybettim ancak mrkz ve doktorlardan özellikle funda hanımdan çok memnun kaldım hemşirelerde çok iyi şimdi 2. denemem için bir kaç ay içinde tekrar başlıycam kısacası ben çok memnundum herkesede tavsiye ederim

canım bende bornovadakı sıfada 3 tane tüp bebek denemesı yaptım olmadı nasıpse kurban bayramından sonra tekrar baslıycam 4. ye ıyı hastane tavsıye ederım dr.erol tavmergen hayırlısı olsun senın ve esın ıcın

slm arkadaşlar bende ilkini şifada yaptırdım iyi bir hastane ama nasip olmayınca olmuyor sonuçta illaki özelde yaptırınca tutuyo değil zati bu işler o yüzden bende egede istedim ancak 2 aşılama şartı bizi çok olyalıyacağı için vazgeçtik smrnadayım inşalah tutarda bende buraya yazarım.tedavileriniz hayırlı olsunn

Ben 40 yaşında biraz geç evlenmiş ama çocuk özlemiyle yaşayan birisiydim. hepinizin yaşadığı acaba nereye gitsem de en az sıkıntıyla bunu aşsam diye çok araştırdım. İstanbul'daki yerler için hiç hoş olmayan şeyler duydum ve İzmir'de yaşayan birisi olarak buradaki klinikleri araştırdım. kimse etkilenmesin diye ssk geçen bir iki yerden boşuna çabalamışım. çabalamışım diyorum çünkü sskmız var diye gidip cepten inanılmaz para ödedik. en sonunda tesadüfen karşılaştığım eski bir arkadaşımdan İRENBE'den Doçent doktor Ahmet Zeki Işık'ı duydum. Türkiye'deki ilklerdenmiş. gittim ve içimdeki tüm sıkıntıları attı. gerçi ikinci denememde kızımız Rüya (çünkü hep rüyalarını görürdüm ) şu anda 1 yaşına varmak üzere. allah hepinize nasip etsin. karşılaştırma yaparken çok dikkat edin. ucuz olsun derken ucuz oyunlara gelmeyin.
sevgiler.

Arkadaşlar
Merhaba öncelikle hepinize. Bahsettiğiniz tüp bebek merkezleri tüp bebek raporu veriyorlar mı? Biz daha önce tüp bebek hiç denemedik ama aşılama 1 kere denemeye çalıştık. Yumurtalarım 12. günde uçtu.Dr çatlasa ultrasonda görünürdü yumurtaların içi boşmuş falan dedi. Zaten kerpetenle alıyorduk lafı ağzından. Öylece kaldı yani. Hevesim kırıldı daha da denemedik. 1 yıl sonra başka bir dr a gittim, yumurtalık kisti çıktı, onu da bıraktım, ee şimdi yaş nerdeyse 37 olacak, dolayısıyla bir an önce başlamam gerekiyor ama bulunduğum ilde hiç bir kurum rapor vermiyormuş. Yani tüp bebek yaptıracaksam raporu başka bir ilden almam gerekiyor. İzmir yakın olduğu için İzmir düşündüm.
İrenbe çok övülmüş, başka kuruluşlar da var tabi, diyelim ki ben şu durumda İrenbeye gittim,yada başka bir merkeze, nasıl bir işleyiş oluyor,
yani ilk müracaat ettim, raporu oradan alabiliyor muyum?
Başka bir yerdense eğer nereden alabilirim?
Rapor alma süreci ne kadar sürüyor ve neler isteniyor,
Raporla müracaat ettim, hastaneye ödemeler ne kadar oluyor, yada raporsuz gitsem ne kadar oluyor,
Başka bir ilden gideceğim için İzmirde ne kadar süre kalıcı olmam gerekiyor,
Yanıtlarsanız çok sevinirim. Her şey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…