İzmir dr Ali öner Erdoğdu hastaları

Ata sağlık veya egepol nasıl
Ata sağlık doktor bakımından sorarsan iğrençler. İlk gebeliğimi öğrendiğimde oraya gttim bana yakın diye , önlem almadığı için düşük yaptm. ordan diğer doktoruna geçtim , keseye yanlış yerde baktı snra aaa burdaymış dedi. Geçenlerde arkadaşım söyledi görümcesinin çocuğunun doğumda kolu çıkmış 3 hafta farketmemişler. Arkadaşımın eşide orda doğum yaptı kalbi durdu ölümlerden döndü,3 kez ameliyat oldu. İğne yaparken hava kaçırmışlar damarda baloncuk olmuş. Ata sağlık lanetli yer. Hsg çekilceksen çınarlı kadın doğumda onu bey var ona git ya da dr tahir bey in çekmesini istiyorum de. Ben tahir bey den memnun kaldım. Onur aldemir de çok iyiymiş onda da kuzen doğum yaptı.

Çınarlıyi da hijyenik değil diye bir yorum okudum ama bilemedim egepol hakkında bilginiz var mı

Tedaviye ali bey ile mi başlayacaksınız. Ne dedi film sonucundan sonra ve ne kadardır gebe kalmaya çalışıyordunuz acaba
yarın randevum var canım öngörüşme yapıcam , birde ümt incebozdan da randevu aldım . İkisinden biri ile yoluma devam edicem.

Tedaviye ali bey ile mi başlayacaksınız. Ne dedi film sonucundan sonra ve ne kadardır gebe kalmaya çalışıyordunuz acaba
şubatta düşük yaptım canım , 10 aydır gebe kalamıyorum işte , tüpler tıkalı çıktı tahir özgüder tüp bebeğe yönlendirdi beni

E2 ve progesteron bakılacak. Saatim yok hemşire 14.30 a kadar gel dedi
ya güzel doktor diyorlar ali erdoğdu zaten eski irenbe doktorlarındanmış. bnm bi tanıdık var 10 yıldır olmuyordu , o doktor sayesınde oldu onunda amcasının oğlunun uzun yıllardır olmuyordu memleketten onları da çağırmış çok iyi diye , amcasının oğlununda çocuğu olcak şimdi. yarın bnm için zor bi karar olcak , ümit inceboz da çok iyi d,yorlar bir de çikolata kisti konusunda çok bilgiliymiş

Yani hamile kalır mıyım bilmiyorum ama ben de memnunum şuan. Ümit hanım da iyiymiş evet. Yarın bi görüş bakalım içine sinerse ne ala. Ben bayraklıda oturuyorum. Sen?

Yani hamile kalır mıyım bilmiyorum ama ben de memnunum şuan. Ümit hanım da iyiymiş evet. Yarın bi görüş bakalım içine sinerse ne ala. Ben bayraklıda oturuyorum. Sen?
bnde bornova tarafında canım. hayırlısı hakkımızda inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…