- Konu Sahibi mavinehir17
-
Yani hamileymiş üstelik tabi yazdıkları doğruysa artık burada da oynadığına göre emin olamadım, bir role bürünmüş sanırım arkadaş. Böyle şeyler yapmaya ne gerek var anlamıyorum. Bunu yapan insan ya fesattır ya da yönlendirilmiştir gibi geliyor bana. Ne kadar lüzumsuz bir iş.
Hamileyse zaten daha neyin derdinde sukretsin iste haline. Ne onemi var o kaanmi bu kaanmi? Kaan bozkurt basligi altindan kim kalkip kaan koca der zaten? Neyse hormonlar heralde bazen dusunmeyide engelliyo iste
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani hamileymiş üstelik tabi yazdıkları doğruysa artık burada da oynadığına göre emin olamadım, bir role bürünmüş sanırım arkadaş. Böyle şeyler yapmaya ne gerek var anlamıyorum. Bunu yapan insan ya fesattır ya da yönlendirilmiştir gibi geliyor bana. Ne kadar lüzumsuz bir iş.
arkadaşlar kusura bakamyın da küçük bir yanlış anlaşılma var sanırım ozut32 sebus09 değil yani ozut32 kimdir bilmem ama sebus09 u tanıyorum diğer topiklerden takip eidyorum oda irenbenin hastası. ozut32 ile arkadaş gözüktükleri için ozut32 nin sayfasında onun mesajlarını görüyorsunuz eğer dikkat ederseniz herkesin sayfında arkadaşlarının mesajları gözüküyor. ozut32 nin ne yapmaya çalıştığı konusunda bir fikrim yok ama arkadaşımı savunmak istedim yani sebus'u
ya gerçekten kusura bakmayın ama böyle bir şeyi hala uzatıyoruz. siz bence benim adımın üzerine tıklayın ve bakın bakalım sadece benim adım mı çıkıyor ben baktım hiçte öyle değil sanırım bende bir zamanlar edsofi ymişimOzut32 yazısının üzerine tıklayıp profiline girerseniz eğer daha önce adının sebus09 olduğunu ve yorumlar yaptığını görürsünüz. Mesela sizinkine giriyorum isminiz hep aynı çıkıyor. Bu da demek oluyor ki siz isminizi daha önce değiştirmemişsiniz. Hangi günler hangi konulara hangi isminizle cevap verdiğiniz profilden gözüküyor. Yani üzgünüm ama bu ikisi aynı kişi. Siz de işin içindesiniz değilsiniz orasını bilemem kandırılıyor olmayın diye uyarayım istedim.
Merhabalar siz sebus09 muşsunuz önceden yazdıklarınıza göre de kaan kocanın hastasısınız ve hamilesiniz. Neden Kaan bozkurt sayfasında böyle bir şey paylaşma ihtiyacı hissettiniz ki? Kaan bozkurt un hastasıyım ben ve şahsen oldukça memnunum. Yani amacınızı tam olarak anlayamadığım için sordum. Hamile olmasanız ve doktor arayışı içinde olsanız anlarım da hamileyken böyle bir şeyi yazmak pek mantıklı gelmedi bana :)
tşekkür edrim arkadaşlar daha dün öğrendim hamileliğimi bgn de ağzıma etmişsiniz resmen tanımadan bilmden o kişi benim arkadaş listemde ekli doğrudur ama ne yazdıklarından haberim var ne olanlardan tesadüfen bu sayfaya baktım inanın yazdıklarınıza çok üzüldüm 6 yıldır bi bebeğim olsun diye çok uğraştım ve dün nihayet varlığını öğrendim doktor kapıştırmak hiç bana göre değil heleki bozkurt başlığı altında diğer doktoru sormak eğer önceki yazılara giderseniz doktorunuzun da nekadar iyi bi doktor olduğunu savunmuşumdur ama tavrınız yazışmalarınız hakketen çok kırıcı üstelik beni tanıyan birine dahi aynı tavrı takınmışsınız diyecek bişey bulamıyorum size...sistemdeki sorunu çözmeye çalışıcam olmadı arkadaş listemden silerim böyle bi karışıklık olduğundan haberim bile yoktu yine de sabah sabah günümü zehir ettiniz çok kırıldım
canım ne olur sen kafana takma sen mutluluğunu yaşa ben akşamda yazdım ama arkadaş ısrarla anlamak istemedi umarın en son açıklamamdan sonra doğru anlar. sen bir tek bebeğini düşün arkadaşlar elbet yanlış yaptıklarının farkına varacaklar. ben üzülme diye sana söylememiştim bile.
höyyytt ne öyle elim ayağım titredi falan sen sinirleneme sakin ol canım. evet haklısın çok haklısın sormadan araştırmadan yaptıkları çok ayıp. tamam bazen böyle tuhaf insanlar çıkabiliyor yalancı dolancı onlarada hak vereyim diyorum ama ben yanlışı söylediğim halde araştırmamaları daha kötü oldu ama gerçekten üzülme canım seni bilen biliyor onlarda farkedecek bu yanlış anlaşılmayı. boşverrr...inanki arkadaşım sinirden elim ayağım titredi en korktuğum şeydir biliyomusun yanlış anlaşılmak geldi beni buldu yaa hayır nekadar kolay adam asıyolar bi neyin kafasını yaşıyosun demedikleri kalmış hormonlardanmış falan hakkaten çok kötü hem akıl var mantık var hamile olduğumu biliyosun öyleyse ne diye doktor sorayım demi ama inan çok üzüldüm çok büyük günaha girdiler bide sen tanıyorum diyosun seni de yancı ilan ediyolar yaa hayret doğrusu
höyyytt ne öyle elim ayağım titredi falan sen sinirleneme sakin ol canım. evet haklısın çok haklısın sormadan araştırmadan yaptıkları çok ayıp. tamam bazen böyle tuhaf insanlar çıkabiliyor yalancı dolancı onlarada hak vereyim diyorum ama ben yanlışı söylediğim halde araştırmamaları daha kötü oldu ama gerçekten üzülme canım seni bilen biliyor onlarda farkedecek bu yanlış anlaşılmayı. boşverrr...
rica ederim canım en cici anne adayıaynen öyle canım ben en mutlu günlerimi yaşıyorum şimdi bu konuyla uğraşmak istemiyorum o soran arkadaşa da özel mesaj attım zaten sen sormuşsun beni asıyolar diye umarım o da çıkar işe bi açıklık getirirbuarada desteğin için sağol canım inanki şu durumda sen beni tanımasan işim daha da zordu teşekkür ederim
rica ederim canım en cici anne adayı
ya gerçekten kusura bakmayın ama böyle bir şeyi hala uzatıyoruz. siz bence benim adımın üzerine tıklayın ve bakın bakalım sadece benim adım mı çıkıyor ben baktım hiçte öyle değil sanırım bende bir zamanlar edsofi ymişimarkadaşım o mesajların öyle gözükmesinin sebebi arkadaş listesine ekli olmasından kaynaklanıyor isterseniz bir editöre sorun. ama insanları boş yere yargılamayın. ki bu arada beni de suçladınız çok teşekkür ederim biz burada birbirimize destek olmak için derdimizi ve sıkıntımızı paylaşmak bilmediğimiz konularda destek almak için burdayız. a tut ki sizin dediğiniz gibi birşey olmuş amaç ne olabilir ki? burada kaan koca mı kaan bozukur mu diye sormasının amacı ne olabilir ki? bazı insanlar böyle tuhaf sorular sorabiliyor. iş yerinde niceleri ile karşılaşıyorum. birde yanlışınızı düzelteyim sebus kaan kocanın değil ahmet beyin hastası. ben kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. böyle yazınca kötü biri gibi hissediyorum kendimi ama yanlış anlaşılma düzelsin istiyorum. sizin profile baktım ama hiç ekli arkadaşınız olmadığı için sadece sizin isminiz çıkıyor.
tatlım bi karışıklık yapıyosun galiba ben ne kaan kocanın ne de bozkurtun hastasıyım benim doktorum ahmet bey lütfen bi karışıklık olmuş galiba doktor kapıştırmak hiç bana göre bişey değil her birinin ne kadar iyi olduğunu biliyorum lütfen diğer arkadaşla olan problemde adımın geçmesini istemem
Evet bir arkadaşınız da ısrarla o değil başka bir kimse dedi. Sizde ekli olduğu için profilde direk sizin isminiz gözüküyor, Ozut32 nedir kimdir onu anlayamadım sanırım arkadaş listenizde ekli olduğu için karışıklık oldu kusura bakmayın. Niyetim elbette sizi üzmek değil ama birçok kişinin profiline baktığımda kendiminki de dahil ki bende de arkadaş ekli bir çok herkesin kendi yazıları gözüküyor. Ekli olan kimsenin değil yani sizin ki nasıl onda görünüyor anlayamadım arkadaşlarda olsa bir nevi evet diyeceğim de direk çıkıyor. Neyse uzatmayayım lafı fazla yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.
Evet bir arkadaşınız da ısrarla o değil başka bir kimse dedi. Sizde ekli olduğu için profilde direk sizin isminiz gözüküyor, Ozut32 nedir kimdir onu anlayamadım sanırım arkadaş listenizde ekli olduğu için karışıklık oldu kusura bakmayın. Niyetim elbette sizi üzmek değil ama birçok kişinin profiline baktığımda kendiminki de dahil ki bende de arkadaş ekli bir çok herkesin kendi yazıları gözüküyor. Ekli olan kimsenin değil yani sizin ki nasıl onda görünüyor anlayamadım arkadaşlarda olsa bir nevi evet diyeceğim de direk çıkıyor. Neyse uzatmayayım lafı fazla yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.
tşekkür edrim arkadaşlar daha dün öğrendim hamileliğimi bgn de ağzıma etmişsiniz resmen tanımadan bilmden o kişi benim arkadaş listemde ekli doğrudur ama ne yazdıklarından haberim var ne olanlardan tesadüfen bu sayfaya baktım inanın yazdıklarınıza çok üzüldüm 6 yıldır bi bebeğim olsun diye çok uğraştım ve dün nihayet varlığını öğrendim doktor kapıştırmak hiç bana göre değil heleki bozkurt başlığı altında diğer doktoru sormak eğer önceki yazılara giderseniz doktorunuzun da nekadar iyi bi doktor olduğunu savunmuşumdur ama tavrınız yazışmalarınız hakketen çok kırıcı üstelik beni tanıyan birine dahi aynı tavrı takınmışsınız diyecek bişey bulamıyorum size...sistemdeki sorunu çözmeye çalışıcam olmadı arkadaş listemden silerim böyle bi karışıklık olduğundan haberim bile yoktu yine de sabah sabah günümü zehir ettiniz çok kırıldım
Ozut32 ciksada ortaya toplasa ortaligi keske nerde acaba? Senin arkadasinsa soyle istersen gelsin bi toparlasin bak sen uzuldun arada.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?