- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
Ben de baktım canım onun sayfasına sadece arkadaş olarak ben ekliyim kendisi pek yorum yazmadigi için bide ben dünden beri cok yazdığım icin hep benim yazilarim gözüküyor ama arada var kendinin yazısı zaten özelden msj da attım ona durumu izah etmesi için neyse olan oldu ama inan o kisi ben degilim hem nihayet hamileyim neden doktor arastirayim yada kapistirayim...
Ya gerçekten şimdi çok üzüldüm yazdıklarınızı görünce ama araştırmadan yazmadım herkesin profil bilgilerine tek tek baktım ve bir tek sizinkinde bu kişinin bilgileri çıktı yani onun profil sayfasında direk siz gözüküyordunuz. Burada o kadar çok insan var ki tedavi görüyorum diyerek ya da hamile olduğunu söyleyerek saçma sapan dolanan onlardan biri gibi gözüküyordunuz. Bu konuda daha önce iki kişi beni sağolsun ayakta uyuttu biri Kaan bozkurtun hastasıyım diyerek görüştü çok sonradan anladım alakasız bir kimse olduğunu böyle kimseler yüzünden bende girip bilgilere baktım kimsenin profilde bu şekilde başka kimse çıkmıyor. Niyetim gerçekten sizi üzmek değil verdiğiniz savaşın aynısını bende veriyorum o nedenle sizi çok iyi anlıyorum. Yani kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada tanımadan birbirimizle paylaşıyoruz ve insanlar bunu kullanıyorlar ben ona kızıyorum. gerçekten tekrar özür dilerim. hamileliğinizde hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun...
Yani zaten bir kendisi çıkmadı ortaya niyeti neyse açıklama getirmedi ama ben gerçekten üzüldüm sizi araya soktuğuma
İşte ben de anlamadım canım onun profile baktigimda hakketen sırf benim yazılarım çıkıyo yoksa kendi profilimde herşey normal gözüküyor bende... neyse gecti gitti kendi gelince anlatir zaten... umarım sen de biran önce bu zorlu sürecin ardından bu duyguyu tadarsin
İşte ben de anlamadım canım onun profile baktigimda hakketen sırf benim yazılarım çıkıyo yoksa kendi profilimde herşey normal gözüküyor bende... neyse gecti gitti kendi gelince anlatir zaten... umarım sen de biran önce bu zorlu sürecin ardından bu duyguyu tadarsin
Sebuş hayırlı olsun bebeğin :)
Ne kadar guzel. Insallah saglikla kucagina alirsin. Ins benim de ikizlerim olur. Çok heyrcanli ve muthis bir sey olsa gerek :)Bence bu yanlış anlaşılma konusu yeter kapatalım gitsin ... Benim bugün ikizlerim 12 . haftalarını bitirdi bugün ultrasonda gördük minik parmaklarını ağızlarına götürüyorlar ayaklarını kaldırıp indiriyorlar o kadar bulantı yaşadığım yemek yiyemediğim halde de bulundukları haftadan büyük görünüyorlar benim minik yavrularım onları sabırsızlıkla bekliyorum şimdi parmak kadarlarmış parmak çocuk masalı var ya annesi babası dua etmişler olsun da parmak kadar olsun diye :)) parmak kadar da olsa dünyanın ennnn büyük mutluluğu bu duygu tabi bu kadar kalmasın büyüsünler sağlıklı bi şekilde inşallah :))
Ne kadar guzel. Insallah saglikla kucagina alirsin. Ins benim de ikizlerim olur. Çok heyrcanli ve muthis bir sey olsa gerek :)
Sağol canım... sen hernekadar çok yemedim desen de demekki yediklerin onları besleyen seylermis zaten çok yemek degil az ama besleyici seyler yemek önemliymis böyle büyüsün büyüsün kocaman olsunlar inşallah :))
Sağol canım... sen hernekadar çok yemedim desen de demekki yediklerin onları besleyen seylermis zaten çok yemek degil az ama besleyici seyler yemek önemliymis böyle büyüsün büyüsün kocaman olsunlar inşallah :))
Inşallah canım hepimizinkiler öyle olsun inşallah senin bir tane mi transfer edildi
Hamile olup midesi bulanmayan karni buyumeyen cani birsey istemeyen varmi? Neredeyse 12 hafta oldu ama ne kilo aldim ne midem bulandi ne de canim birsey istiyor. 6. Haftada kanamam oldu Kaan bey yatacaksin dedi neredeyse 6 haftadir yatiyorum cok sukur kanama durdu ama hicbirsey hissetmiyorum. Var mi hissetmeyen?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2tane canım ama 1tanesi çözülürken biraz bozulmuş doktorum yine de koycam içerde toplayabiliyo dedi bakalım artık daha keseleri gormedik
Bhcg degerin kaç çıktı
10.gun 170.5 12.gun 448.7 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?