Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yani zaten bir kendisi çıkmadı ortaya niyeti neyse açıklama getirmedi ama ben gerçekten üzüldüm sizi araya soktuğuma

İşte ben de anlamadım canım onun profile baktigimda hakketen sırf benim yazılarım çıkıyo yoksa kendi profilimde herşey normal gözüküyor bende... neyse gecti gitti kendi gelince anlatir zaten... umarım sen de biran önce bu zorlu sürecin ardından bu duyguyu tadarsin

Cok uzadi bence bu sacma konunun bu baslikla bi alakasi yok. Bence sorunu olanlar ozel mesaj atarak konuyu cozsunler daha fazla bu scmalik burdam devam etmesin. Insanlar fikir almak siteye giriyo sonra basliklarin altinda bu sacmaliklari okuyolar. Biri birsey yapiyo 40 kisi ugrasiyo iste kapatin gitsin sanal ortam kimse kimseyi tanimiyo goremiyo ve guvenemiyoda bosyere kimse uzulmesin kirilmasin. Irenbenin basligi var ordan tartisilabilir bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin İnşallah...

Arkadaslar kaan bozkurt neredeyse 20 senedir tup bebekci dogmus binlerce bebek var ben dahil bircok yakinim sayesinde gebe kaldi ki benimde yakinlariminda isi hic kolay degildi ve siz hala kalkmis bu baslik altindan omu bumu diye soruyosunuz. Bari bize sayginiz olsun doktoru sevmiyosanizda. Ben omrumce korurum bu adami heryerde ve cok rahatsiz oldum hala uzatmaniza bosuna vakit harcamayin artik kapatin gitsin zaten ozut32 denen arkadasin amaci buydu ekmegine hala yag suruluyo belliki doldurmuslar yazdirmislar sonrada kayboldu ortadan. Ben kaan kocayi tanimam irenbede gordum bi iki kere kimdir nedir gecmisi nedir bilmem hastasi kimdir bilmem. Bosuna o adamida burda daha cok anmaya gerek yok.guzel seyleri yazsanizda icimiz acilsa yokmu yeni gebe yada yokmu transferi olcak olan anlatsin destek olalim ama bu sacmalik yeterli

2 gundur sayfaya girmedim bu kafar sayfa ilerledigini gorunce de sasirdim acaba ne haberler var diye meraj ettim ama maalesef baslikla alakasiz seyler yazilmis. Buradan bir seyler ogrenmek fikir alisverisi yapmak merak ettiginiz konulari deleneyimlerimizle paylasarak gidermek icin burdayiz. Bebek haberini alinca seviniyor olumsuz sonuc cikinca uzuluyorum. Cunku burada yazilanlara yasanilanlara deger veriyorum. Hadi yine konunuza donelim. Umarim hepimiz en yakin zamanda guzel haberler veririz.

Bence bu yanlış anlaşılma konusu yeter kapatalım gitsin ... Benim bugün ikizlerim 12 . haftalarını bitirdi bugün ultrasonda gördük minik parmaklarını ağızlarına götürüyorlar ayaklarını kaldırıp indiriyorlar o kadar bulantı yaşadığım yemek yiyemediğim halde de bulundukları haftadan büyük görünüyorlar benim minik yavrularım onları sabırsızlıkla bekliyorum şimdi parmak kadarlarmış parmak çocuk masalı var ya annesi babası dua etmişler olsun da parmak kadar olsun diye :)) parmak kadar da olsa dünyanın ennnn büyük mutluluğu bu duygu tabi bu kadar kalmasın büyüsünler sağlıklı bi şekilde inşallah :))

Son düzenleme:

Sebuş hayırlı olsun bebeğin :)

Son düzenleme:
Hamile olup midesi bulanmayan karni buyumeyen cani birsey istemeyen varmi? Neredeyse 12 hafta oldu ama ne kilo aldim ne midem bulandi ne de canim birsey istiyor. 6. Haftada kanamam oldu Kaan bey yatacaksin dedi neredeyse 6 haftadir yatiyorum cok sukur kanama durdu ama hicbirsey hissetmiyorum. Var mi hissetmeyen?

Ne kadar guzel. Insallah saglikla kucagina alirsin. Ins benim de ikizlerim olur. Çok heyrcanli ve muthis bir sey olsa gerek :)

Inşallah canım hepimizinkiler öyle olsun inşallah senin bir tane mi transfer edildi

Inşallah canım hepimizinkiler öyle büyüsün inşallah :)) keseyi görmeye gittiniz mi

Canım ben de kilo almadım karnım da büyümedi hafif biraz çıktı sadece normal bence herkes te bulantı olmayabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…