- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi mavinehir17
-
cevapladığın için çok teşekkür ederim canım şimdi baktımda ne güzel mutlu sonuca ulaşmışsın senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.canım benimde embriyolar 3. gün donduruldu ve transfer olacağı gün çözüldü... bir tanesini çözüldükten sonra 5. güne tamamlandı ve donduruldu tekrar.
kızlar birşey soracağım ama lütfen biri cevaplasın ne zaman soru sorsam gümbürtüye gidiyor kadınlar küulübünde .
kaan beyin hastası olup embriyoları dondurulan arkadaşlar embriyolarınız kaçıncı gün donduruldu ve b,ek soru olarakta eğer üçüncü gün dondurulduysa çözdürüldükten sonra 5 güne kadar beklendimi? çok merak ediyorum bunu :44:
Kızlar, doktor d vitamini testi verdi mi size? birde verdiyse nerde yaptırdınız.? Devlette yapılıyor mu yoksa özele mi gitmek gerekiyor?
Cycas, benim embriyolarim 5.gun donduruldu. ama 3. gun kaliteli cok embriyo gelismis cesaret edebilmisler. Daha az olsaydi 3. gun dondururduk cozup 5 e giderdik diye bilgilendirilmistim. Durumunuzu Kaan beyin degerlendirmesi uygun olacak sekilde dondurma gunune karar vermesi gerekir.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar, doktor d vitamini testi verdi mi size? birde verdiyse nerde yaptırdınız.? Devlette yapılıyor mu yoksa özele mi gitmek gerekiyor?
Bigtin,
Ben ozelde yaptirdim. Ama devlet hastanesinde de bakiyorlardir. Gecen gun(carsamba) Kaan beyin Hurriyet Ege de D vitamini ile ilgili kose yazisi cikti mutlaka okuyun derim.
cevapladığın için çok teşekkür ederim canım şimdi baktımda ne güzel mutlu sonuca ulaşmışsın senin adına çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Peki mesela.yumurta toplandiktan ne kadar sure sonra transfer gerceklesti ?
Anladim oyle aylar gecmiyor sanirim yumurta toplandiktan bir ay icinde transfer gerceklesmis oluyor.yumurta toplandıktan bir süre sonra adet oldum sonrasında rahim çizildi sonraki adetimden 18 gün sonraydı sanırım transfer oldu
Bigtin,
Ben ozelde yaptirdim. Ama devlet hastanesinde de bakiyorlardir. Gecen gun(carsamba) Kaan beyin Hurriyet Ege de D vitamini ile ilgili kose yazisi cikti mutlaka okuyun derim.
Ben devlet hastanesinde yaptirdim sonucu biraz geç cikiyor diş laboratuvara yollamislardi ondan
yavru naber uzun süredir görüşemedik naptın varmı güzel bir haber merak ettim seni
sizce kaan bozkurt bey mi daha iyi kaan koca mı. 2 tane kaan varmış sanırım
sizce kaan bozkurt bey mi daha iyi kaan koca mı. 2 tane kaan varmış sanırım
Baslikta kaan bozkurt yaziyo siz gelip o kaanmi bu kaanmi gibi soru soruyorsunuz ve sorduklarinizda kaan bozkurtun hastalari. En basindan beri bir okuyun gercekten hastasi olupta ben memnun kalmadim diyen kac kisi var? Birde boyle bir soru icin irenbenin kendi basligi var ordan sorabilirsiniz burdan cok anlamsiz. Ayrica sizin eski yazidigiz yorumlarda isminiz farkli siz farketmediniz mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?