Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar,,bu forumdaki yorumları okuyup Kaan Bey'e gitmeye karar verdim.Daha öncesinde dr hatası nedeniyle ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybetmiş ve çok acı çekmiş bir anne olarak açıkçası doktor fobim vardı.Ama Kaan Bey hepsini sildi götürdü,,iyiki sizler ve yorumlarınız var,iyiki Kaan Bey var..artık inanıyorum,önce Yüce Rabbim,sonra da Kaan Bey sayesinde ben de tekrar anne olacağım...Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Insallah bizler de anne olacagiz. Kuzularimiza kavusacagiz...

Insalah kalbiminozu. Bakalim bekleyecegiz yasayip gorecegiz..

Bende yaştan dolayı yumurta rezerv azlığı ve kalite bozukluğu vardı; ilk tüp bebek deneyimim düşükle sonuclandiktan sonra bir arkadaşım vasitasiyla Kaan bey'le tanıştık... İkinci tup bebek denememiz öncesiKaan bey'in verdiği ilaç ve vitamin takviyeleriyle kendiliğinden hamile kaldım ... Her dedigini harfi harfine yapın pişman olmazsınız; benim 40 günlük bir kızım var şimdi.. Kaan bey sayesinde... :)

Peki esinde mi sorun vardi ?Bizdeki sikinti esimde. Yabi buna ragmen bu ilaclarla kendiliginden hamile kalan var mi merak ediyorum. Aslinda boyle umut etmek de istemiyorum. Sonra hayal kirikligi oluyor.

Bir de ilaclari ne kadar kullanmistin yani kac ay ? Bizim 2 ay oldu. Eylul gibi baslariz dedi Kaan Bey. Benden en az 2 toplama olacak ama transfer ne zaman olacak bilemiyorum daha cok zaman var sanirim.

Peki esinde mi sorun vardi ?Bizdeki sikinti esimde. Yabi buna ragmen bu ilaclarla kendiliginden hamile kalan var mi merak ediyorum. Aslinda boyle umut etmek de istemiyorum. Sonra hayal kirikligi oluyor.

Sorun bendeydi; 40 yasindayim yumurta rezervi azligi ve kalite düşüklüğü vardı bende

Bir de ilaclari ne kadar kullanmistin yani kac ay ? Bizim 2 ay oldu. Eylul gibi baslariz dedi Kaan Bey. Benden en az 2 toplama olacak ama transfer ne zaman olacak bilemiyorum daha cok zaman var sanirim.

Ben tüp bebekteki düşüğümden sonra başladım kullanmaya 3ay kullandım 4'üncü ayda kullanırken hamile kaldım kendiliğinden kaan bey'in verdigi ilac takviyeler sayesinde

Merhaba, Aralık ayında Kaan Bey le başlayan maceramız mutlu sonla noktalandı ve sizlerle paylaşmak istedim... başlangıçta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ama artık hiçbir şeyin önemi yok.. daha önce 2 aşılama ve 1 tüp denemem olmuştu ege üniversitesinde ama oranın fabrikasyon uygulamasından rahatsız olduğum için araştırmalarım sonucu Kaan Beye gitmeye karar verdik..benim sorumun yumurta rezervimim az olmasıydı. Önce vitamin takviyeleriyle bir hazırlık aşaması geçirdim sonrasında tedaviye başladık ama yumurtalarım bir türlü büyümediği için Kaan Beyin önerisiyle tedaviyi yarım bıraktık. Sonraki ay tekrar başladık ve bir adet dönemi içerisinde iki kez yumurta toplandı, 4 embriyo oluştu ve donduruldu. Daha sonra rahim çizildi ve trasfer için hazırlandı. Dondurulmuş embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylemişti Kaan Bey ama bu benim içinde iyi oldu.. bir süre dinlenmiş, az da olsa olaydan uzaklaşmış oldum..bir süre için muayeneye gitmemek bile çok rahatlatıcıydı. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim  zorlu bir süreçti bizim için ve Kaan Bey sayesinde mutlu sonla noktalandı.. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin….

Canim benmmm gozunuz aydinnn... Rabbm saglikla kucaginida almayi nasip etsin. Hemde bonuslu baksana ne guzel oy masallah barekellahh :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminnnnn canm insallahhh bebislerimize hepimizi kavustursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harikaa. Okurken kendimin olmus gibi mutlu oldym. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimizaa :)

kızlar birşey soracağım ama lütfen biri cevaplasın ne zaman soru sorsam gümbürtüye gidiyor kadınlar küulübünde .
kaan beyin hastası olup embriyoları dondurulan arkadaşlar embriyolarınız kaçıncı gün donduruldu ve b,ek soru olarakta eğer üçüncü gün dondurulduysa çözdürüldükten sonra 5 güne kadar beklendimi? çok merak ediyorum bunu :44:

canım benimde embriyolar 3. gün donduruldu ve transfer olacağı gün çözüldü... bir tanesini çözüldükten sonra 5. güne tamamlandı ve donduruldu tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…