- 18 Kasım 2013
- 28
- 92
- 13
- 35
- Konu Sahibi mavinehir17
-
arkadaşlar,,bu forumdaki yorumları okuyup Kaan Bey'e gitmeye karar verdim.Daha öncesinde dr hatası nedeniyle ikiz bebeklerimi erken doğumla kaybetmiş ve çok acı çekmiş bir anne olarak açıkçası doktor fobim vardı.Ama Kaan Bey hepsini sildi götürdü,,iyiki sizler ve yorumlarınız var,iyiki Kaan Bey var..artık inanıyorum,önce Yüce Rabbim,sonra da Kaan Bey sayesinde ben de tekrar anne olacağım...Dualarınızı eksik etmeyin ne olur...
Insalah kalbiminozu. Bakalim bekleyecegiz yasayip gorecegiz..
Bende yaştan dolayı yumurta rezerv azlığı ve kalite bozukluğu vardı; ilk tüp bebek deneyimim düşükle sonuclandiktan sonra bir arkadaşım vasitasiyla Kaan bey'le tanıştık... İkinci tup bebek denememiz öncesiKaan bey'in verdiği ilaç ve vitamin takviyeleriyle kendiliğinden hamile kaldım ... Her dedigini harfi harfine yapın pişman olmazsınız; benim 40 günlük bir kızım var şimdi.. Kaan bey sayesinde... :)
Bir de ilaclari ne kadar kullanmistin yani kac ay ? Bizim 2 ay oldu. Eylul gibi baslariz dedi Kaan Bey. Benden en az 2 toplama olacak ama transfer ne zaman olacak bilemiyorum daha cok zaman var sanirim.Bende yaştan dolayı yumurta rezerv azlığı ve kalite bozukluğu vardı; ilk tüp bebek deneyimim düşükle sonuclandiktan sonra bir arkadaşım vasitasiyla Kaan bey'le tanıştık... İkinci tup bebek denememiz öncesiKaan bey'in verdiği ilaç ve vitamin takviyeleriyle kendiliğinden hamile kaldım ... Her dedigini harfi harfine yapın pişman olmazsınız; benim 40 günlük bir kızım var şimdi.. Kaan bey sayesinde... :)
Peki esinde mi sorun vardi ?Bizdeki sikinti esimde. Yabi buna ragmen bu ilaclarla kendiliginden hamile kalan var mi merak ediyorum. Aslinda boyle umut etmek de istemiyorum. Sonra hayal kirikligi oluyor.
Bir de ilaclari ne kadar kullanmistin yani kac ay ? Bizim 2 ay oldu. Eylul gibi baslariz dedi Kaan Bey. Benden en az 2 toplama olacak ama transfer ne zaman olacak bilemiyorum daha cok zaman var sanirim.
Ne kadar guzel. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Aksatmadan ilaclarimi aliyorum. Keske normal yollardan hamile kalsak. ama olmazsa da insallah tup bebek de bir kere de evlat sahibi olsak Hepimizin duasi bu. Insallah kabul olur.
Ben önce Rabbime sonra Kaan bey'e çok güvendim ve inandım ; doktorunla arandaki iletişim bile çok önemli olumlu sonuç almakta ...inşallah siz de bebeğinize tez vakitte kavuşursunuz... Bence eğer imkansız bir durum yoksa sorununuz halledilebilir seviyedeyse vakit alsa bile Kaan bey'in de yardımı ve desteğiyle emelinize ulaşacağınızı düşünüyorum... Benim durumumda aynen böyle olmuştu çünkü..
Bizde esimde problem var. O yuzden normal yollarla zor gibi ama niyeyse hala her ay umit ediyorum. Keske normal yollarla olsa diye. Hayirlisi bakalim sonicu cok merak ediyorum.Ben önce Rabbime sonra Kaan bey'e çok güvendim ve inandım ; doktorunla arandaki iletişim bile çok önemli olumlu sonuç almakta ...inşallah siz de bebeğinize tez vakitte kavuşursunuz... Bence eğer imkansız bir durum yoksa sorununuz halledilebilir seviyedeyse vakit alsa bile Kaan bey'in de yardımı ve desteğiyle emelinize ulaşacağınızı düşünüyorum... Benim durumumda aynen böyle olmuştu çünkü..
Bizde esimde problem var. O yuzden normal yollarla zor gibi ama niyeyse hala her ay umit ediyorum. Keske normal yollarla olsa diye. Hayirlisi bakalim sonicu cok merak ediyorum.
Merhaba,
Esinizde problem olmasi aslinda isinizi kolaylastirir. Belki normal yollar ile olmasi Zor ama tup bebege basvurusaniz kolay. Cok gecikmeyin dr a gitmek icin. Sperm kalitesini arttirmak icin bazi ilaclar da veriliyor. Ben Pcos hastasiydim esimde de sperm problemi vardi. Ama yumurta elde ettikten sonra secilen spermler ile bir cok dondurulan 5. gun embriyom oldu. Iyi sanslar durumunuZu degerlendirmek icin Kaan bey e gorusmeye gitmenizi tavsiye ederim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim benmmm gozunuz aydinnn... Rabbm saglikla kucaginida almayi nasip etsin. Hemde bonuslu baksana ne guzel oy masallah barekellahh :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar. Biz Kaan Bey in hastayiz. 3 ay oldu. Tup bebege baslamadan once yumurta sayisi yastan dolayi dustugu icin ilaclar verdi. Esime de sperm gelistirici ilaclar. Bi aksilik olmazsa eylul gibi yumurta toplamaya baslayacagiz. Belki birden fazla toplama islemi olabilir demisti dr. Bakalim nasi olacak basarili olacaknmiyiz ilk seferde merak ediyorum. Allah cabalarinizi bosa cikarmaz ins.Merhaba,
Esinizde problem olmasi aslinda isinizi kolaylastirir. Belki normal yollar ile olmasi Zor ama tup bebege basvurusaniz kolay. Cok gecikmeyin dr a gitmek icin. Sperm kalitesini arttirmak icin bazi ilaclar da veriliyor. Ben Pcos hastasiydim esimde de sperm problemi vardi. Ama yumurta elde ettikten sonra secilen spermler ile bir cok dondurulan 5. gun embriyom oldu. Iyi sanslar durumunuZu degerlendirmek icin Kaan bey e gorusmeye gitmenizi tavsiye ederim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Harikaa. Okurken kendimin olmus gibi mutlu oldym. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimizaa :)Merhaba, Aralık ayında Kaan Bey le başlayan maceramız mutlu sonla noktalandı ve sizlerle paylaşmak istedim... başlangıçta bu kadar uzun süreceğini tahmin etmemiştim ama artık hiçbir şeyin önemi yok.. daha önce 2 aşılama ve 1 tüp denemem olmuştu ege üniversitesinde ama oranın fabrikasyon uygulamasından rahatsız olduğum için araştırmalarım sonucu Kaan Beye gitmeye karar verdik..benim sorumun yumurta rezervimim az olmasıydı. Önce vitamin takviyeleriyle bir hazırlık aşaması geçirdim sonrasında tedaviye başladık ama yumurtalarım bir türlü büyümediği için Kaan Beyin önerisiyle tedaviyi yarım bıraktık. Sonraki ay tekrar başladık ve bir adet dönemi içerisinde iki kez yumurta toplandı, 4 embriyo oluştu ve donduruldu. Daha sonra rahim çizildi ve trasfer için hazırlandı. Dondurulmuş embriyo transferinin başarıyı arttırdığını söylemişti Kaan Bey ama bu benim içinde iyi oldu.. bir süre dinlenmiş, az da olsa olaydan uzaklaşmış oldum..bir süre için muayeneye gitmemek bile çok rahatlatıcıydı. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim  zorlu bir süreçti bizim için ve Kaan Bey sayesinde mutlu sonla noktalandı.. Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin .
Harikaa. Okurken kendimin olmus gibi mutlu oldym. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimizaa :)
kızlar birşey soracağım ama lütfen biri cevaplasın ne zaman soru sorsam gümbürtüye gidiyor kadınlar küulübünde .
kaan beyin hastası olup embriyoları dondurulan arkadaşlar embriyolarınız kaçıncı gün donduruldu ve b,ek soru olarakta eğer üçüncü gün dondurulduysa çözdürüldükten sonra 5 güne kadar beklendimi? çok merak ediyorum bunu :44:
Peki mesela.yumurta toplandiktan ne kadar sure sonra transfer gerceklesti ?Amin canım çok teşekkür ederim:) dualarım sizinle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?