Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ya bu telefonun otomatik sözcük atmasi yüzünden yanlış da yazıyorum kusura bakmayın geri saç çıkıyor yazacağım geri çıkıyorum yazmis

herkeze slm,sizlere birşey sormak istiyorum,benim eşimde sperm hız problemi var,kaan hoca böyle hastalara hangi vitaminleri veriyor,tecrübelerinize ihtiyacım var

herkeze slm,sizlere birşey sormak istiyorum,benim eşimde sperm hız problemi var,kaan hoca böyle hastalara hangi vitaminleri veriyor,tecrübelerinize ihtiyacım var
Antioksidan ilaclari ace plus ve largine nin yaninda cinko verebilir. Bir de proxeed plus var ama esimde ise yaramamisti. 6 ay kullandi hem zaman kaybi hem de cok maliyetli bir ilac. Ayda 250 tl vermistik.

Antioksidan ilaclari ace plus ve largine nin yaninda cinko verebilir. Bir de proxeed plus var ama esimde ise yaramamisti. 6 ay kullandi hem zaman kaybi hem de cok maliyetli bir ilac. Ayda 250 tl vermistik.
Bizede üroloji dalında bir prof verdi proxeed plus ı sadece sayıda işe yaradı hareket ve morfolojide bir değişme olmadı şuan Kaan Bey in verdiği selenyum ve çinko yu kullanıyor eşim umarım bunlar işe yarar :)

Kaale almayayım diyorum ama senin gibileri de durdurmak gerek diye düşünüyorum. Doktor arayan kimsenin Kaan bozkurtun sayfasına girerek hangi kaan iyi diye yazacağını sanmıyorum bunun yerine İrenbenin sayfasından yazarak herkesin fikirlerini alabilirdin. Sonuçta orası ortak bir alan yansız yani. Ama Kaan bozkurtun sayfasından kim çıkıpta ben memnun değilim bu doktordan der ki yani senin düşüncen saçma :)

Merhabalar ben Kaan beyin hastasıyım benim yumurta sayım az ilk Amh değerim 0.66 idi, sanırım 2 ay önceydi test yaptık 1,25 çıktı. Kaan beyin verdiği ilaçlar sayesinde yumurta sayım arttı, kaan bey her zaman açık oldu yani uzun sürebileceğini ancak istediğimiz sonuca ulaşabileceğimizi belirtti. İlaçları kullanmamdan sonra 10 adet yumurta oluştu, 3 adette embriyom. Nisan ayında ilk denememizi yaptık ama sonuç negatifti. Ben biraz ara vermek istedim. Birkaç ay içinde de kısmetse yeniden başlayacağım. Kısacası emin ellerde olursunuz ve kaan beyi seçmekte pişman olmazsınız tek yapmanız gereken o süreçte umutsuzluğa kapılmadan uzunda sürse mutlu sona erişeceğinizi düşünmek olmalı. :)

Arkadaşlar selamlar hepinize yaklaşık 1,5 ay önce dış gebelik geçirdim tüplerimde sorun var.Doktorum büyük ihtimalle tüp bebek yapmak gerekeceğini söyledi.Araştırdığım kadarıyla Kaan Bey bu konuda çok çok iyi,güvenebileceğim bir doktor.Ancak takdir edersiniz ki,işin bir de maddi boyutu var.Acaba Kaan Bey de başlayacağım bir tüp bebek tedavisi testleri,ilaçları ve uygulamasıyla birlikte bana ne kadara mal olacaktır?İrenbe de 4.500 uygulama+1500-2000 civarı ilaçlar tutuyor diye okudum.Bunlardan hariç ekstra bir gideriniz oldu mu?Daha önce yazıldıysa göremedim kusura bakmayın.Lütfen cevaplarınız bekliyorum

Merhaba, hayırlısı olsun.kime karar verirsin başka seçeneklerin varmı bilmiyorum ama Kaan Bey.e gözün kapalı güvenebilirsin. Ben iğnelere yeni başlayacağim. O yüzden detaylı bilgi veremeyeceğim. Ama şu zamana kadar muayene, ilaçlar (bittiğinde hep aldim 3ay boyunca) eşimin özelde yaptirmak zorunda kaldığımız tahliller 1800-1900 tl tuttu. Rakam abartı gelebilir bunun içinde 5 defa aldığımız arı sütü polen vs var. Ve bizde herşeyi harçla borçla yapıyoruz. Allah Herkesin yardımcısı olsun

Cevabın için çok teşekkür ederim canım.Açıkçası elimde benim hormon değerlerim,rahim filmim,eşimin spermiyogramıve yine benim smear testim var.Bunlardan hariç başka bir test istedi mi sizden?Bizde hepsini borçla yapacağımızdan toplam ne kadarla Kaan Bey in kapısını çalacağım benim için çok önemli.Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.Çok zor gerçekten.Stres yapmayın diyorlar gel de yapma

merhabalar hiç korkmayın karından vurduk bizde kendiniz ya da eşiniz yapabilir ben pek cesaretli olmadığımdan eşim yapmıştı iğneleri ama acıtmadı öyle vururken zaten göbek deliğinizin 2 parmak ötesini bulup vuruyorsunuz, kalçadan da vurunmuştum daha önce onda da ağrım olmamıştı rahat olun hiç gerilmeyin. İlaçların yan etkilerine gelince hiçbirini okumayın çünkü yan etkisini okuduğunuz anda etkilenirsiniz şahsen ben hiçbirini okumadım ve etkilenmedim okusaydım eminim etkilenirdim. :)

söylediklerinden hariç eşimden hepatit, vdrl gibi testleri istedi benden de bir sürü test. ben kendiminkileri devlette yaptırdım seninde eksik ne varsa onu ister kaan bey ve devlette yaptırma imkanın var. eşiminkini mecburen özelde yaptırmak zorunda kaldık. bu testlerde pahalı. kabaca 7000-8000 tl gider diye düşünüyorum herşey dahil. stres olma. kavanı dağıtacak şeylerle ilgilen. herşeyi her olumsuzluğu okuma. böylece zaman daha çabuk ve güzel geçer. bakarsın bebeğini de alırsın kucağına

merhaba catlove,
maddi konuda soyle dusun bu gebelik oranina ve bu ilgiye alabilecegin en ucuz hizmet veriliyor, bunu birkac merkez gezmis biri olarak soyluyorum. Kesinlikle yaptigin masrafa degecek. Kotu merkezlerde ucuz hizmet ile birlikte basari gecikiyor geciktikce aslinda daha da fazla para harciyorsun farkina varamiyorsun. Gebelik orani cok yuksek Kaan bey' in bende dahil. Bir cok hastanin pozitif haberlerini de aliyorum Irenbe den Artik aile gibi olduk. Sende umarim orada boyle guzel haberlerle ayrilirsin. Ekstra icin ise orada sana ayrintili bilgi vericeklerdir. Hayirlisi olsun

Tesekkur ederim :) brn de yan etkilerini okumayacagim.

Sağolun kızlar O halde gitmeden eşime o 2 testi de yaptırayım hazır bulunsun.
Yasemin cim çok haklısın canım.Ben de açıkçası sırf bu sebeplerden imkanlarımı zorlayıp Kaan Bey in yolunu tutacağım İnşallah hayırlısıyla.Kaan Bey in pozitif sonuç alan hastalarındansın sanırım.Darısı başıma.Bir de son birşey daha sorucam.Telefonla arayıp Kaan Bey le bir ön görüşme talebinde bulunabiliyorum sanırım değil mi?Çok yoğun bir hekim anladığım.Böyle bir hizmet verebiliyor mu?

Telefonla görüşebilirsin müsait değilse arıyor daha sonra. Gerekli yönlendirmeleri yapar kaan bey. Bu arada senin sorun ne idi canim söyledinmi hatırlamıyorum

arkadaşalar tüp bebek öncesi kullandığınız vitaminler ilaçlar sizde yan etki yaptımı bende başdönmesi mide bulantısı gibi şeyler oluyo ilaçlardan olabilrmi diye düşünüyorum..yanetkilerinde böle şeylerde yazmıyo ama hepsini birden kullanınca ağır gelmiş olabilir diye düşünüyorum..

Telefonla görüşebilirsin müsait değilse arıyor daha sonra. Gerekli yönlendirmeleri yapar kaan bey. Bu arada senin sorun ne idi canim söyledinmi hatırlamıyorum
Canım benim Tüpümün biri açık diğeri tıkalı idi.Polikistik overimde var ama o çok sorun değil.İlaçla filan yumurtluyorum.O açık denilen tüpümden aşılama ile hamile kaldım.Fakat kısmi tıkanıklıklar varmış maalesef dış gebelik oldu.Bu durumda tüp bebek yapılacakmış.Çünkü diğer yöntemlerle gebe kaldığımda çok yüksek ihtimal tekrar dış gebelik olurmuş.Daha çok yeni atlattım sayılır.Dış gebeliğin üstüne 1 kez adet gördüm henüz.1-2 siklus daha geçmesi gerekiyor.Kaan Bey inde videolarını filan izledim.Yorumları da okuyunca çok içime sindi açıkçası bu konuda çok deneyimli belli ki.Başarı oranı da çok yüksek.Kişilere özel tedavi uyguluyormuş bu da çok hoşuma gitti.Ben en kısa sürede bir görüşeyim en iyisi.Ama o da muhtemelen 1-2 ay bekle diyecek.Zaman geçmiyor İnan ki.Sen hamile misin şu anda? Yoksa aldın mı bile kucağına?

cevap yasan varmi okumadim mesajini gounce hemen yasayim dedim evet irenbe 4500 alıyor tup bebege baslamadan onceki kontrollerde 200 lira muayene ucreti oluyor kaan bey histeroskopi yapip rahime cizik isli uyguluyor bunun icinde 1000 lira aliyorlar testlere gelince onlari disarida yaptirabiliyorsun ben bir cogunu devlet hastanesinde yaptirdim sadece amh ve dhae testini ozelde yaptirsim bizim haetane yapmiyordu ama belki univesite hastanleri yapiyordur onlara 160 lira vrrmistim . ilaclara gelince onlar 2000 ino gecebilir cunku her hastanin sorunu ve tedavi sureci degisiyor dolayisiyla ilac gereksinimide mesela benim 2000 coktan gecti ve ben daha transfer olmadim am ailaclar parca parca alindigi ocon sikinti olmuyor Allah bir kolayligini veriyor ama eger ben param hazir gideyim diyorsan 7-8 bin hazirla canım hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…