Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım çok teşekkür ederim cevabın için.Hepsini yazmışsın Bu rahime çizik atma olayını her hastasına uyguluyor mu? O takıldı kafama.Standart bir uygulamamı yani.Yoksa isteğe bağlı veya tekrarlayan tutunma başarısızlığında mı yapılıyor?

merhaba, her ne sorun olursa olsun İnandıktan sonra olur diye düşünüyorum ve moralimi bozmuyorum. umarım sende her ayrıntıda fazla takılıp kalmazsın. zor bir süreç ama inşallah mutlulukla sonuçlanır. ben daha tedavi aşamadayım. hatta bugün randevum vardı. bir kaç tane daha ilaç verdi (iğneler, jel ve doğum kontrol hapı) 1 ekimde asıl iğnelere başlayacağız dedi. bu arada ilaç verirse kaan bey köşede bulvar ecz. var hem indirim yapıyorlar hemde taksit bence vakit kaybetme. çünkü duruma göre 2-3 ay takviye ilaçlar veriyor. hayırlısı inş.

[QUOTEe87, post: 36895228, member: 575188"]canım çok teşekkür ederim cevabın için.Hepsini yazmışs Bu rahime çizik atma olayını her hastasına uyguluyor mu? O takıldı kafama.Standart bir uygulamamı yani.Yoksa isteğe bağlı veya tekrarlayan tutunma başarısızlığında mı yapılıyor?[/QUOTE]
Benim bildigim kadariyla tümüne uyguluyor bana ilk kez tüp bebek uygulaniyor ama banada yapilacalacak rica ederim yardımcı olabildiysem birde doktorumuz hemen başlamıyor tedaviye yani once bir on gorusmeye git hani esime vdrl falanda yaptirayim demissin ya bence yapmadan git baska testlerde isterse toplu yaptirirsin bur an oncede on gorusmeye git ben 2 haziranda ilk gittim hala transfer gununu bekliyorum :)

Benim bildigim kadariyla tümüne uyguluyor bana ilk kez tüp bebek uygulaniyor ama banada yapilacalacak rica ederim yardımcı olabildiysem birde doktorumuz hemen başlamıyor tedaviye yani once bir on gorusmeye git hani esime vdrl falanda yaptirayim demissin ya bence yapmadan git baska testlerde isterse toplu yaptirirsin bur an oncede on gorusmeye git ben 2 haziranda ilk gittim hala transfer gununu bekliyorum :)[/QUOTE]
Arkadaslar bize de Kaan Bey bu rahim cizme ve heteroskopi islemlerinden bahsetmedi. Acaba yumurtalar toplandiktan sonra transfer isleminden once mi bahsedecekti ki ? off bu ameliyatlata hazir degildim Bu cuma gorusmemiz var asil ignelere baslayacagiz. Soracagim bunu da.. tek istedigim hepimiz icin bir defada basarili olmak ...

Bana ilk gittigimizdede söylemişti genelde transfer öncesi yapıyor bu işlemi belki ondandir canim sorqrsin bakalim

canım bana ilaçlar hariç histeroskopi çizik falan 7000, 8000 tutar demişti..şimdi senin dediğin gibiyse nasıl oluyo arada çok fark var kaan bey bilmiyomu acaba ücretleri tahmini rakammı sölemiş olabilir..ilaçlarda 1000, 1500 tutar dedi ama değişebilir ilaçların fiyatı o anki duruma göre..

Arkadaslar biz 19 eylulde kontrole gidecegiz ilk iğnelere basladik dun itibariyle. O gun dosya acilacakmis. Fiyatlandirmayi da tam olarak ogreniriz. O gun yazarim buradan tam olarak...

vallah bize fiyatlar hakkında bilgim yok demişti :) vallah canım kişiden kişiye değişiyor fiyatlar bir arakdş vardı tamamını 7 bine halletişyi bizim daha histeroskopi olmadan 8 bini buldu ama tüm yaptığım harcamaları ben not ediyorum oradan söylüyorum .

çok teşekkür ederim,ben amh hiç yaptırmadım o yüzden ne durumda hiçbir fikrim yok.Dilerim hepimiz güzel gelişmelerle ağırda olsa yolumuzda ilerler ve mutlu sonuca ulaşırız.
ben de bugün kaan beyle görüşmek istediğimi söyleyip merkezi aradım ve sağolsunlar az önce dönüş yaptılar ve yarın saat 11 için randevu verdiler bana.İnanılmaz heycanlıyım sanki ilk defa gidiyormuş gibi :)))

Arkadaslar biz 19 eylulde kontrole gidecegiz ilk iğnelere basladik dun itibariyle. O gun dosya acilacakmis. Fiyatlandirmayi da tam olarak ogreniriz. O gun yazarim buradan tam olarak...

Merhabalar sevgili anne adayları. Uzun süredir siteyi sadece yorumları okuyarak takip ediyordum. Ta ki 11 eylül de kaan bey 'in hastası oluncaya kadar. Kaan bey' i merak edenler için şöyle özetlemeliyim: insancıl, sıcak kanlı, profesyonel..... Fiyatları merak edenler için : 31mm büyüklüğünde çikolata kistim var. Muayene ücreti olarak 200 TL verdik. İlaçlara ise şimdilik 800 lira verildi. Bu fiyat 223 lira indirilmiş hali. (Bulvar eczanesinden) 2 iğne, 8 ilaç eşiminde 3 ilacı dahil bu fiyata. En pahalısı iğneler zaten. Kasım 'ın ilk haftası gittiğimde bundan sonra ki ödeme planımız varsa pazarlık payımız hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Herkesin gönlünce olsun diledikleri. Sağlıcakla kaşın.

Arkadaşlar özellikle saizen igneyi vurduktan sonra gobeginiz morariyor mu ? Yoksa ben mi beceremiyorum da morariyor merak ettim.

Merhaba Arkadaslar;
Öncelikle sizlere tesekkür etmek istiyorum. Sizler sayesinde Dr Kaan Bozkurtu buldum ve güvendim.
Yurtdisinda yasiyorum ve 1 yil bebek denemelerimiz sonucu bebegimiz olmadi. Burada doktora gittigimizde Esimin sperm hareketsizligi sonucu bebegimizin ancak tüp bebek yoluyla olabilecegini ögrendik. Burada yaptirmayi hic düsünmedim. ailem izmirde yasiyor ve izmirde doktor arastirdik. Sizin yazilariniz sayesinde Kaan Beye güvenim artti. Onu tanidimda da hic yanilmadigimi hissettim. Bize önümüzdeki yolu tüm acikligiyla anlatti. Embrio dondurma isleminin ve rahim cizme isleminin sansi arttirdigini söyledi. Hic tereddüt etmeden kabul ettik. Aklimda hicbir süphe yoktu. Yorucu, heyecanli yolculugumuz 20 haziranda basladi. 9 tane embriom oldu ve 1 ay donduruldu. 2 tanesi transfer edildi. 9 Eylülde 11. günümdü ve artik sonuc icin sabirsizlaniyordum. Sabah erken saatte kalkip kendim idrarda gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gördüm. Cok heycanliydik ve hemen Kaan Beyi aradik, daha erken ama kandada cikmis olabilir dedi. Kan tahlili yaptirdik ve sonucum 134 pozitif cikti. cok mutlu olduk. sevincimi size anlatmama gerek yok sanirim. Kaan Beyi aradik ve o da en az bizim kadar mutlu oldu. Ancak malesef benim kan degerlerim 2 gün sonra düstü ve düsük yaptim. Simdi kendimi toparlayip yine 2. transfer icin Kaan Beyin güvenli ellerine gidecegim. Arkadaslar hikayemi benim gibi doktor arayanlar veya Kaan Beyle yola cikanlar icin paylasma geregi duydum. Evet sevincim yarim kaldi belki ama benim en büyük sansim Kaan Bey oldu. Benim size tavsiyem, Kaan beyin yöntemlerine güvenin. Dondurulmus embrionun,d vitamininin ve hiperoskopinin üstünlügüne inanin. Ben her adima güvenerek inanarak gittim irenbeye. Allah hepimizin hayallaerini gerceklestirsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…