- 25 Mart 2014
- 345
- 534
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
canım çok teşekkür ederim cevabın için.Hepsini yazmışsıncevap yasan varmi okumadim mesajini gounce hemen yasayim dedim evet irenbe 4500 alıyor tup bebege baslamadan onceki kontrollerde 200 lira muayene ucreti oluyor kaan bey histeroskopi yapip rahime cizik isli uyguluyor bunun icinde 1000 lira aliyorlar testlere gelince onlari disarida yaptirabiliyorsun ben bir cogunu devlet hastanesinde yaptirdim sadece amh ve dhae testini ozelde yaptirsim bizim haetane yapmiyordu ama belki univesite hastanleri yapiyordur onlara 160 lira vrrmistim . ilaclara gelince onlar 2000 ino gecebilir cunku her hastanin sorunu ve tedavi sureci degisiyor dolayisiyla ilac gereksinimide mesela benim 2000 coktan gecti ve ben daha transfer olmadim am ailaclar parca parca alindigi ocon sikinti olmuyor Allah bir kolayligini veriyor ama eger ben param hazir gideyim diyorsan 7-8 bin hazirla canım hakkinda hayirlisi olsun
Canım benim Tüpümün biri açık diğeri tıkalı idi.Polikistik overimde var ama o çok sorun değil.İlaçla filan yumurtluyorum.O açık denilen tüpümden aşılama ile hamile kaldım.Fakat kısmi tıkanıklıklar varmış maalesef dış gebelik oldu.Bu durumda tüp bebek yapılacakmış.Çünkü diğer yöntemlerle gebe kaldığımda çok yüksek ihtimal tekrar dış gebelik olurmuş.Daha çok yeni atlattım sayılır.Dış gebeliğin üstüne 1 kez adet gördüm henüz.1-2 siklus daha geçmesi gerekiyor.Kaan Bey inde videolarını filan izledim.Yorumları da okuyunca çok içime sindi açıkçası bu konuda çok deneyimli belli ki.Başarı oranı da çok yüksek.Kişilere özel tedavi uyguluyormuş bu da çok hoşuma gitti.Ben en kısa sürede bir görüşeyim en iyisi.Ama o da muhtemelen 1-2 ay bekle diyecek.Zaman geçmiyor İnan ki.Sen hamile misin şu anda? Yoksa aldın mı bile kucağına?
Benim bildigim kadariyla tümüne uyguluyor bana ilk kez tüp bebek uygulaniyor ama banada yapilacalacak rica ederim yardımcı olabildiysem birde doktorumuz hemen başlamıyor tedaviye yani once bir on gorusmeye git hani esime vdrl falanda yaptirayim demissin ya bence yapmadan git baska testlerde isterse toplu yaptirirsin bur an oncede on gorusmeye git ben 2 haziranda ilk gittim hala transfer gununu bekliyorum :)[/QUOTE][QUOTEe87, post: 36895228, member: 575188"]canım çok teşekkür ederim cevabın için.Hepsini yazmışsBu rahime çizik atma olayını her hastasına uyguluyor mu? O takıldı kafama.Standart bir uygulamamı yani.Yoksa isteğe bağlı veya tekrarlayan tutunma başarısızlığında mı yapılıyor?
canım bana ilaçlar hariç histeroskopi çizik falan 7000, 8000 tutar demişti..şimdi senin dediğin gibiyse nasıl oluyo arada çok fark var kaan bey bilmiyomu acaba ücretleri tahmini rakammı sölemiş olabilir..ilaçlarda 1000, 1500 tutar dedi ama değişebilir ilaçların fiyatı o anki duruma göre..cevap yasan varmi okumadim mesajini gounce hemen yasayim dedim evet irenbe 4500 alıyor tup bebege baslamadan onceki kontrollerde 200 lira muayene ucreti oluyor kaan bey histeroskopi yapip rahime cizik isli uyguluyor bunun icinde 1000 lira aliyorlar testlere gelince onlari disarida yaptirabiliyorsun ben bir cogunu devlet hastanesinde yaptirdim sadece amh ve dhae testini ozelde yaptirsim bizim haetane yapmiyordu ama belki univesite hastanleri yapiyordur onlara 160 lira vrrmistim . ilaclara gelince onlar 2000 ino gecebilir cunku her hastanin sorunu ve tedavi sureci degisiyor dolayisiyla ilac gereksinimide mesela benim 2000 coktan gecti ve ben daha transfer olmadim am ailaclar parca parca alindigi ocon sikinti olmuyor Allah bir kolayligini veriyor ama eger ben param hazir gideyim diyorsan 7-8 bin hazirla canım hakkinda hayirlisi olsun
vallah bize fiyatlar hakkında bilgim yok demişti :) vallah canım kişiden kişiye değişiyor fiyatlar bir arakdş vardı tamamını 7 bine halletişyi bizim daha histeroskopi olmadan 8 bini buldu ama tüm yaptığım harcamaları ben not ediyorum oradan söylüyorum .canım bana ilaçlar hariç histeroskopi çizik falan 7000, 8000 tutar demişti..şimdi senin dediğin gibiyse nasıl oluyo arada çok fark var kaan bey bilmiyomu acaba ücretleri tahmini rakammı sölemiş olabilir..ilaçlarda 1000, 1500 tutar dedi ama değişebilir ilaçların fiyatı o anki duruma göre..
Merhabalar ben Kaan beyin hastasıyım benim yumurta sayım az ilk Amh değerim 0.66 idi, sanırım 2 ay önceydi test yaptık 1,25 çıktı. Kaan beyin verdiği ilaçlar sayesinde yumurta sayım arttı, kaan bey her zaman açık oldu yani uzun sürebileceğini ancak istediğimiz sonuca ulaşabileceğimizi belirtti. İlaçları kullanmamdan sonra 10 adet yumurta oluştu, 3 adette embriyom. Nisan ayında ilk denememizi yaptık ama sonuç negatifti. Ben biraz ara vermek istedim. Birkaç ay içinde de kısmetse yeniden başlayacağım. Kısacası emin ellerde olursunuz ve kaan beyi seçmekte pişman olmazsınız tek yapmanız gereken o süreçte umutsuzluğa kapılmadan uzunda sürse mutlu sona erişeceğinizi düşünmek olmalı. :)
vallah bize fiyatlar hakkında bilgim yok demişti :) vallah canım kişiden kişiye değişiyor fiyatlar bir arakdş vardı tamamını 7 bine halletişyi bizim daha histeroskopi olmadan 8 bini buldu ama tüm yaptığım harcamaları ben not ediyorum oradan söylüyorum .
Arkadaslar biz 19 eylulde kontrole gidecegiz ilk iğnelere basladik dun itibariyle. O gun dosya acilacakmis. Fiyatlandirmayi da tam olarak ogreniriz. O gun yazarim buradan tam olarak...
canım iğneden kastın Gonal f se eğer bende hiç morarma vb. şeyler olmuyordu.Aşılama tedavisinde kullanmıştım ben de.Arkadaşlar özellikle saizen igneyi vurduktan sonra gobeginiz morariyor mu ? Yoksa ben mi beceremiyorum da morariyor merak ettim.
cAnim saizen diye bir igne. Icerigi yogun sivi gibi degil. Nedense morariyor ve kaniyor.canım iğneden kastın Gonal f se eğer bende hiç morarma vb. şeyler olmuyordu.Aşılama tedavisinde kullanmıştım ben de.
Hayirlisi olsun, ins bu seferki basarili olur. Yasiniz kacti acaba ?Bir kerede 9 embriyo cok iyi bir sayi..
31 yasindayim. Umarim Allah her isteyene evlat nasip eder.Hayirlisi olsun, ins bu seferki basarili olur. Yasiniz kacti acaba ?Bir kerede 9 embriyo cok iyi bir sayi..
Amin insallah :)31 yasindayim. Umarim Allah her isteyene evlat nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?