Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar özellikle saizen igneyi vurduktan sonra gobeginiz morariyor mu ? Yoksa ben mi beceremiyorum da morariyor merak ettim.
Purplelife34, bende 25 eylülde saizen vurmaya başlayacağım. Önceden gidip böldüreceğim eğer senin için geç kalınmazsa böyle bir etkisi varmı sorarım.

Hayırlısı olsun Arkadaşım. Umarım bu sefer sana tutunur ve asla bırakmaz bebeğin(bebeklerin). Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım hormon salımının yetersizliğinde kullanılıyor bildiğim. Herkese veriyor mu emin değilim ama hastaya ve hastalığa bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.

O zaman morarma veya kanama olmuyor. Asıl iğneleri ne zaman başlıyorsun? Hemen hemen aynı zamanlar. Belki denk geliriz
O zaman morarma veya kanama olmuyor. Asıl iğneleri ne zaman başlıyorsun? Hemen hemen aynı zamanlar. Belki denk geliriz
Ya maalasef morarma ve cok az kanama oldu ama hayatimda ilk defa boyle bir igne vurma drumu yasadigim icin becerememis de olabilirim. evet ayni donemlere denk geliyoruz ins hepimizin bebisler olur :)

Canım hormon salımının yetersizliğinde kullanılıyor bildiğim. Herkese veriyor mu emin değilim ama hastaya ve hastalığa bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.
Merhaba ben hemsireye sormustum. Tup bebek tedavisinde herkese verilen ignelernis. Yumurtanin catlamasini onlemek icin..

Arkadaşlar özellikle saizen igneyi vurduktan sonra gobeginiz morariyor mu ? Yoksa ben mi beceremiyorum da morariyor merak ettim.

Morarma bende bir kere oldu damara geldiği için oluyor muhtemelen. İlk iğneyi sokarken ağrı oluyorsa eşime dur diyorum başka yere vuruyoruz.

Arkadaslar herkese selam.. Benim sorum şu ; microgynon 10 gün kullandım.. Saizen igneyi hala yiyorum.. Ve yumurta büyütme iğnelerime de başladım.. Fakat microgynon kullandıktan sonra adet oldum gibi bisey.. Sizde de kullanıpta benim gibi olan varmı? Yumurta çatladıktan sonra adet olunmaz mı? Şimdi benim yumurtalarım duruyor mudur sizce? :)) Kafam iyice karıştı :)) yardım lütfen

Morarma bende bir kere oldu damara geldiği için oluyor muhtemelen. İlk iğneyi sokarken ağrı oluyorsa eşime dur diyorum başka yere vuruyoruz.
Sen esine mi vurduruyorsun daha zor olmuyor.mu ? kendin daha iyi ayarlarsin cunku.. sabah 9. Ognemi vurdum hic hissetmedim bile. Islata
Ben de adet oldum. Ama Kaan bey olabilirsin demisti zaten. Bugun kontrolum var onu da sorarim.

Ben de adet oldum. Ama Kaan bey olabilirsin demisti zaten. Bugun kontrolum var onu da sorarim.[/QUOTE]

Cevap için çok teşekkür ederim.. İçim rahatladı.. Yalnız bu işin matematiğini anlamayı ayrıca isterdim.. Yumurtalarım çatlamadıysa nasıl adet oldum? Kafam karıştı

Ben de adet oldum. Ama Kaan bey olabilirsin demisti zaten. Bugun kontrolum var onu da sorarim.

Cevap için çok teşekkür ederim.. İçim rahatladı.. Yalnız bu işin matematiğini anlamayı ayrıca isterdim.. Yumurtalarım çatlamadıysa nasıl adet oldum? Kafam karıştı [/QUOTE]
arkadaşlar merhaba. öncelikle herkese bu uzun ve zorlu süreçte bol sabır ve şans diliyorum. nacizane tavsiyem " şu şöylemi bu böylemi" diye düşünmemeniz. inanın ne kadar ilgisiz kalır ve Kaan Bey gibi mükemmel bir insana sonsuz güvenmeye devam ederseniz başarı şansınız bir o kadar yüksek oluyor. çok yakın bir süreçte bende yaşadım bunları sizleri çok iyi anlayabiliyorum ama düşünüp kafa yordukça daha çok stres yapıyorsunuz. stres olunca işler zorlaşıyor. kafanızı dağıtacak başka bir meşkale bulmanızı öneririm. rabbim sizlerede en kısa sürede yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.sevgiler.

Cevap için çok teşekkür ederim.. İçim rahatladı.. Yalnız bu işin matematiğini anlamayı ayrıca isterdim.. Yumurtalarım çatlamadıysa nasıl adet oldum? Kafam karıştı
arkadaşlar merhaba. öncelikle herkese bu uzun ve zorlu süreçte bol sabır ve şans diliyorum. nacizane tavsiyem " şu şöylemi bu böylemi" diye düşünmemeniz. inanın ne kadar ilgisiz kalır ve Kaan Bey gibi mükemmel bir insana sonsuz güvenmeye devam ederseniz başarı şansınız bir o kadar yüksek oluyor. çok yakın bir süreçte bende yaşadım bunları sizleri çok iyi anlayabiliyorum ama düşünüp kafa yordukça daha çok stres yapıyorsunuz. stres olunca işler zorlaşıyor. kafanızı dağıtacak başka bir meşkale bulmanızı öneririm. rabbim sizlerede en kısa sürede yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.sevgiler.[/QUOTE]

Özlem Hanım, Kaan beye tabii ki güveniyoruz, güvenmesek zaten gitmeyiz.. Yalnızca vücudumuz olan biteni bilmek hakkımızdır diye düşünüyorum.. Yoksa bunda kötü bir niyet asla olamaz.. Sadece Merak :) Sevgilerimle

Özlem Hanım, Kaan beye tabii ki güveniyoruz, güvenmesek zaten gitmeyiz.. Yalnızca vücudumuz olan biteni bilmek hakkımızdır diye düşünüyorum.. Yoksa bunda kötü bir niyet asla olamaz.. Sadece Merak :) Sevgilerimle[/QUOTE]
benimki tamamen iyi niyetli bir düşünce ve tavsiyeydi.... siz bilirsiniz elbette tabiki hakkınız:) sevgiler.

Yok yok iyi niyetli olduğunuzu biliyorum Özlem Hanım, aksini bile düşünmem.. Ben sadece bilmek istedim.. :)
merhaba canım ben senin soruna yanıt vereyim eğer microgynon kullanıp bıraktıysan 2-3 gün sonrasında adet olman çok normal saizen iğnenin ne işe yaradığına birazdan bakacağım onun işlevini bilmiyorum ama sana şunu söylemeliyim ki adet olmamız yumurtanın çatlamasıyla dolaylı bağlantılı yumurta çatladığında progetseron hormonu salgılanıyor ve yumurtanın çatlamasıyla salgılanan progesteron genelde 14 gün süreyle etkili oluyr daha sonrasında adet oluyor. burası böyle şimdi sen microgynon kullandığında onun içindede progesteron var bıraktığın vakit vücuttan atıllamaya başlıyor ve bir kaç gün içinde adet olursun bu ikinci şıkta yumurta ile bağlantı kalmamış oluyor yani adet olmanın sebebi vücuttaki hormon dalgalanmalarından.
ama kesinlikle özlem hanımın dediği gibi bilmemek en iyisi ben zamanında çok araştırdım bir çok şeyi hala araştırıp duruyorum yakında sıyırtmazsam iyi

Cevap için çok teşekkür ederim.. Şimdi anlamış oldum.. Bi daha meraklı biri olmam Sizin dedikleriniz doğru tabii ki ama insan dayanamıyor hele benim gibi evhamlıysanız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…