- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
Purplelife34, bende 25 eylülde saizen vurmaya başlayacağım. Önceden gidip böldüreceğim eğer senin için geç kalınmazsa böyle bir etkisi varmı sorarım.Arkadaşlar özellikle saizen igneyi vurduktan sonra gobeginiz morariyor mu ? Yoksa ben mi beceremiyorum da morariyor merak ettim.
Hayırlısı olsun Arkadaşım. Umarım bu sefer sana tutunur ve asla bırakmaz bebeğin(bebeklerin). Allah hepimizin yardımcısı olsun.Merhaba Arkadaslar;
Öncelikle sizlere tesekkür etmek istiyorum. Sizler sayesinde Dr Kaan Bozkurtu buldum ve güvendim.
Yurtdisinda yasiyorum ve 1 yil bebek denemelerimiz sonucu bebegimiz olmadi. Burada doktora gittigimizde Esimin sperm hareketsizligi sonucu bebegimizin ancak tüp bebek yoluyla olabilecegini ögrendik. Burada yaptirmayi hic düsünmedim. ailem izmirde yasiyor ve izmirde doktor arastirdik. Sizin yazilariniz sayesinde Kaan Beye güvenim artti. Onu tanidimda da hic yanilmadigimi hissettim. Bize önümüzdeki yolu tüm acikligiyla anlatti. Embrio dondurma isleminin ve rahim cizme isleminin sansi arttirdigini söyledi. Hic tereddüt etmeden kabul ettik. Aklimda hicbir süphe yoktu. Yorucu, heyecanli yolculugumuz 20 haziranda basladi. 9 tane embriom oldu ve 1 ay donduruldu. 2 tanesi transfer edildi. 9 Eylülde 11. günümdü ve artik sonuc icin sabirsizlaniyordum. Sabah erken saatte kalkip kendim idrarda gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gördüm. Cok heycanliydik ve hemen Kaan Beyi aradik, daha erken ama kandada cikmis olabilir dedi. Kan tahlili yaptirdik ve sonucum 134 pozitif cikti. cok mutlu olduk. sevincimi size anlatmama gerek yok sanirim. Kaan Beyi aradik ve o da en az bizim kadar mutlu oldu. Ancak malesef benim kan degerlerim 2 gün sonra düstü ve düsük yaptim. Simdi kendimi toparlayip yine 2. transfer icin Kaan Beyin güvenli ellerine gidecegim. Arkadaslar hikayemi benim gibi doktor arayanlar veya Kaan Beyle yola cikanlar icin paylasma geregi duydum. Evet sevincim yarim kaldi belki ama benim en büyük sansim Kaan Bey oldu. Benim size tavsiyem, Kaan beyin yöntemlerine güvenin. Dondurulmus embrionun,d vitamininin ve hiperoskopinin üstünlügüne inanin. Ben her adima güvenerek inanarak gittim irenbeye. Allah hepimizin hayallaerini gerceklestirsin insallah...
Yok canim. Gerci ben daha 3 tanesini vurdum ama.hic bir yan etkisi yok simdilik.Purplelife34, bende 25 eylülde saizen vurmaya başlayacağım. Önceden gidip böldüreceğim eğer senin için geç kalınmazsa böyle bir etkisi varmı sorarım.
O zaman morarma veya kanama olmuyor. Asıl iğneleri ne zaman başlıyorsun? Hemen hemen aynı zamanlar. Belki denk gelirizYok canim. Gerci ben daha 3 tanesini vurdum ama.hic bir yan etkisi yok simdilik.
canım saizen iğne nedir ne için nezaman başlanıyor..herkese veriyomu..Purplelife34, bende 25 eylülde saizen vurmaya başlayacağım. Önceden gidip böldüreceğim eğer senin için geç kalınmazsa böyle bir etkisi varmı sorarım.
.canım saizen iğne nedir ne için nezaman başlanıyor..herkese veriyomu..
O zaman morarma veya kanama olmuyor. Asıl iğneleri ne zaman başlıyorsun? Hemen hemen aynı zamanlar. Belki denk geliriz
Ya maalasef morarma ve cok az kanama oldu ama hayatimda ilk defa boyle bir igne vurma drumu yasadigim icin becerememis de olabilirim. evet ayni donemlere denk geliyoruz ins hepimizin bebisler olur :)O zaman morarma veya kanama olmuyor. Asıl iğneleri ne zaman başlıyorsun? Hemen hemen aynı zamanlar. Belki denk geliriz
Merhaba ben hemsireye sormustum. Tup bebek tedavisinde herkese verilen ignelernis. Yumurtanin catlamasini onlemek icin..Canım hormon salımının yetersizliğinde kullanılıyor bildiğim. Herkese veriyor mu emin değilim ama hastaya ve hastalığa bağlı olarak değişir diye düşünüyorum.
Asil igneler sanirim haftaya. Yarin kontrole gidecegiz bakalim neler olacak :)O zaman morarma veya kanama olmuyor. Asıl iğneleri ne zaman başlıyorsun? Hemen hemen aynı zamanlar. Belki denk geliriz
Arkadaşlar özellikle saizen igneyi vurduktan sonra gobeginiz morariyor mu ? Yoksa ben mi beceremiyorum da morariyor merak ettim.
Sen esine mi vurduruyorsun daha zor olmuyor.mu ? kendin daha iyi ayarlarsin cunku.. sabah 9. Ognemi vurdum hic hissetmedim bile. IslataMorarma bende bir kere oldu damara geldiği için oluyor muhtemelen. İlk iğneyi sokarken ağrı oluyorsa eşime dur diyorum başka yere vuruyoruz.
Ben de adet oldum. Ama Kaan bey olabilirsin demisti zaten. Bugun kontrolum var onu da sorarim.Arkadaslar herkese selam.. Benim sorum şu ; microgynon 10 gün kullandım.. Saizen igneyi hala yiyorum.. Ve yumurta büyütme iğnelerime de başladım.. Fakat microgynon kullandıktan sonra adet oldum gibi bisey.. Sizde de kullanıpta benim gibi olan varmı? Yumurta çatladıktan sonra adet olunmaz mı? Şimdi benim yumurtalarım duruyor mudur sizce? :)) Kafam iyice karıştı :)) yardım lütfen
Ben de adet oldum. Ama Kaan bey olabilirsin demisti zaten. Bugun kontrolum var onu da sorarim.
arkadaşlar merhaba. öncelikle herkese bu uzun ve zorlu süreçte bol sabır ve şans diliyorum. nacizane tavsiyem " şu şöylemi bu böylemi" diye düşünmemeniz. inanın ne kadar ilgisiz kalır ve Kaan Bey gibi mükemmel bir insana sonsuz güvenmeye devam ederseniz başarı şansınız bir o kadar yüksek oluyor. çok yakın bir süreçte bende yaşadım bunları sizleri çok iyi anlayabiliyorum ama düşünüp kafa yordukça daha çok stres yapıyorsunuz. stres olunca işler zorlaşıyor. kafanızı dağıtacak başka bir meşkale bulmanızı öneririm. rabbim sizlerede en kısa sürede yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.sevgiler.[/QUOTE]Cevap için çok teşekkür ederim.. İçim rahatladı.. Yalnız bu işin matematiğini anlamayı ayrıca isterdim.. Yumurtalarım çatlamadıysa nasıl adet oldum? Kafam karıştı
arkadaşlar merhaba. öncelikle herkese bu uzun ve zorlu süreçte bol sabır ve şans diliyorum. nacizane tavsiyem " şu şöylemi bu böylemi" diye düşünmemeniz. inanın ne kadar ilgisiz kalır ve Kaan Bey gibi mükemmel bir insana sonsuz güvenmeye devam ederseniz başarı şansınız bir o kadar yüksek oluyor. çok yakın bir süreçte bende yaşadım bunları sizleri çok iyi anlayabiliyorum ama düşünüp kafa yordukça daha çok stres yapıyorsunuz. stres olunca işler zorlaşıyor. kafanızı dağıtacak başka bir meşkale bulmanızı öneririm. rabbim sizlerede en kısa sürede yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin.sevgiler.
merhaba canım ben senin soruna yanıt vereyim eğer microgynon kullanıp bıraktıysan 2-3 gün sonrasında adet olman çok normal saizen iğnenin ne işe yaradığına birazdan bakacağım onun işlevini bilmiyorum ama sana şunu söylemeliyim ki adet olmamız yumurtanın çatlamasıyla dolaylı bağlantılı yumurta çatladığında progetseron hormonu salgılanıyor ve yumurtanın çatlamasıyla salgılanan progesteron genelde 14 gün süreyle etkili oluyr daha sonrasında adet oluyor. burası böyle şimdi sen microgynon kullandığında onun içindede progesteron var bıraktığın vakit vücuttan atıllamaya başlıyor ve bir kaç gün içinde adet olursun bu ikinci şıkta yumurta ile bağlantı kalmamış oluyor yani adet olmanın sebebi vücuttaki hormon dalgalanmalarından.Yok yok iyi niyetli olduğunuzu biliyorum Özlem Hanım, aksini bile düşünmem.. Ben sadece bilmek istedim.. :)
Cevap için çok teşekkür ederim.. Şimdi anlamış oldum.. Bi daha meraklı biri olmammerhaba canım ben senin soruna yanıt vereyim eğer microgynon kullanıp bıraktıysan 2-3 gün sonrasında adet olman çok normal saizen iğnenin ne işe yaradığına birazdan bakacağım onun işlevini bilmiyorum ama sana şunu söylemeliyim ki adet olmamız yumurtanın çatlamasıyla dolaylı bağlantılı yumurta çatladığında progetseron hormonu salgılanıyor ve yumurtanın çatlamasıyla salgılanan progesteron genelde 14 gün süreyle etkili oluyr daha sonrasında adet oluyor. burası böyle şimdi sen microgynon kullandığında onun içindede progesteron var bıraktığın vakit vücuttan atıllamaya başlıyor ve bir kaç gün içinde adet olursun bu ikinci şıkta yumurta ile bağlantı kalmamış oluyor yani adet olmanın sebebi vücuttaki hormon dalgalanmalarından.
ama kesinlikle özlem hanımın dediği gibi bilmemek en iyisi ben zamanında çok araştırdım bir çok şeyi hala araştırıp duruyorum yakında sıyırtmazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?