Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaslar kontrollerden geldik. Bugun basladik tedaviye resmen :) bir hafta icinde toplamda 21 igne vuracagim. Oteki cumaya yine kontrol. Hey maasallah 21 igne, daha da devam edecekmis :) Allah emeklerimizi bosa cikarmasin... ilaclar ne ise yarar , yan etkileri neler hic arastirmayacagim, etkilenebilirim diye. Bu haftakiler yumurta buyutucuymus. Sadece bunu ogrendim. Oyle iste. Allah sagligimizi bozmasin da her seyin hayirlisi..

Sen esine mi vurduruyorsun daha zor olmuyor.mu ? kendin daha iyi ayarlarsin cunku.. sabah 9. Ognemi vurdum hic hissetmedim bile. Islata

Ben de adet oldum. Ama Kaan bey olabilirsin demisti zaten. Bugun kontrolum var onu da sorarim.

Daha kolay geliyor eşimin vurması sanırım ben vuramam

Hadi hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum...

hayırlı olsun canım tedavin iğneler çokmuş inşallah şifa olsun emeklerin boşa gitmesin

Son düzenleme:
hayırlısı olsun arkadaşım. umarım bütün bunların sonunda güzel haberler alırsın. bu arada iğneler ne çokmuş yahu

Merhaba arkadaşlar...herkesin tedavisi olumlu hayırlı olur inşallah.benim de Kaan beyle tedaviye Temmuz'da başlamıştım bugün transferim gerçekleşti...allahım hayırlısını versin inşallah.arefe günü gelmez artık bana....

merhaba, umarım güzel haberler alır ve burada bizimle paylaşırsın. Hayırlısı olsun. fazla düşünme kafanı başka şeylerle meşgul et bence. daha kolay olur senin için

hayırlı olsun canım inşallah bayram hediyesi olur bebeğin inşallah güzel haberlerini alırız..sorununuz neydi

Hayirlisi olsun ins. Ne guzel kisa surede transfer olmuş. Yaşiniz kacti ve kac yumurta toplandi ?

Hayirlisi olsun ins. Ne guzel kisa surede transfer olmuş. Yaşiniz kacti ve kac yumurta toplandi ?
purplelife34, birşey soracaktım. şimdi yarın saizene başlıyorum cuma günüde cetrotide diye iğnelerim var. sen sadece saizen mi kullanmıştın asıl iğnelere başlayana kadar. kafama cetrotidenin iğnesi takıldı da gözüme biraz büyük geldi

2sini de kullanmistim canim. Hatta saizen den hala 1 tane daha var. Tam 2 hafta suruyor. 8 kez ve gun aşırı olduğu icin. otekisi zaten 5 günluk.

Son düzenleme:
2sini de kullanmistim canim. Hatta saizen den hala 1 tane daha var. Tam 2 hafta suruyor. 8 kez ve gun aşırı olduğu icin. otekisi zaten 5 günluk.
bende bugün ilk iğnemi vurdum yarım saat ilacı enjektöre almak için bekledim evet bende gün aşırı kullanacağım. cetrotide kutudan iğne ucunu gördümde biraz ürktüm. neyse bugün bunun hakkından kazasız belasız geldim artık sorun olmaz inş. senin yarın randevun vardı sanırım. inşallah güzel haberler alırsın. sanırım yumurta büyütücü iğnelerde şuan kullandıkların. bize de bilgi vermeyi unutmazsın umarım

Tesekkur ederim. insallah hepimizin sağlikli yumurtalari olur. Tabi bilgi veririm, bir an once bitse şu süreç..

canım hayırlısı olsun başlamışssın tedaviye cetrotide ile ilgili küçük bir bilgi vermek istitorum gerçi prospektüsünde yazıyor ama hani iğnesi biraz daha büyük ya onu 45 derecelik açıyla batıracaksın diğer tüm iğneler dik açı o 45 derece gerçi ben saizen kullaamdım iğnesiyle tanışmadı ama

sağol canım evet hayırlısıyla başladım. cetrotideyle ilgili bilmiyordum. hemşire hanım dik açıyla anlattı acaba atlamış olabilir mi?

Kızlar günaydın doktor verdiği tetkikleri oturduğumuz şehirde yapmaya izin veriyormu ben izmirde oturmuyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar günaydın doktor verdiği tetkikleri oturduğumuz şehirde yapmaya izin veriyormu ben izmirde oturmuyorum bilgilendirirseniz sevinirim
tabikide canım hiçbir sıkıntı olmuyor bende izmirde yaşamıyorum 3 ayrı hastada parça parça yaptırdım testlerimi hiçbir problem olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…