Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam arkadaşlar. Salı günü opum var. Çok heyecanlı ve endişeliyim. İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır.

salı günü olacağı kesinleştimi canım hadi hakkında hayırlısı bakalım
Evet canım kesinleşti. Sağol canım. İnşallah iyi sonuçlanır. Biraz korkuyorum iğne damar yolu narkoz falan ama hayırlısı canım. Senin içinde güzel geçer ogün inşallah

Evet canım kesinleşti. Sağol canım. İnşallah iyi sonuçlanır. Biraz korkuyorum iğne damar yolu narkoz falan ama hayırlısı canım. Senin içinde güzel geçer ogün inşallah
yok canım kortkma hiçbirşey anlamayacaksın damar yolunu ameliyathanede açıyorlar zaten heyecandan onu farkedemiyorsun bile sonra uyuyor ve uyanıyorsun oldu bitti bile saat kaçta olacak opun?

yok canım kortkma hiçbirşey anlamayacaksın damar yolunu ameliyathanede açıyorlar zaten heyecandan onu farkedemiyorsun bile sonra uyuyor ve uyanıyorsun oldu bitti bile saat kaçta olacak opun?
oldum olası iğneden hep korktum iğneleri bile elim titreyerek yaptım ama bunuda Allahın izniyle atlatacağım. Sabah 8:30 en geç 9.da ol dediler. Senin 10.da idi sanırım.

oldum olası iğneden hep korktum iğneleri bile elim titreyerek yaptım ama bunuda Allahın izniyle atlatacağım. Sabah 8:30 en geç 9.da ol dediler. Senin 10.da idi sanırım.
evet ama sanırım iptal olacak çok moralim bozuldu yaa kahveringi akıntım geliyor bu durumda histeroskopi yapmazlar sanırım

Benimde kontrolum oldu 3 gunluk igne verdi sali kontrol persembe yada cumada toplama yapilir dedi kaan bey 14,5 mm olmuslar 10 taneyumurta saydi

Hic korkulacak bisey yok canim iyiuykular diyolar sen cevap vermeden bi bakmissin uyaniyorsun saatlerce uyumussun gibi ama az zaman gecmis gibide cok garip oluyor insan :)

Igne saatine göre mi karar veriyorlar yoksa oplari hep sabahtanmi yapiyorlar birde op gunune kadar igne kullanicakmisin catlatma ignesini saat kacta at dediler ay cok soru sordum yine :)

Igne saatine göre mi karar veriyorlar yoksa oplari hep sabahtanmi yapiyorlar birde op gunune kadar igne kullanicakmisin catlatma ignesini saat kacta at dediler ay cok soru sordum yine :)
opuları hep sabah yapıyorlar canım iğnenide ona göre ayarlıyorlar. çatlatma iğnesinden bir gün öncesine kadar iğnelere devam ediyorsun çatlama iğnesini yapacağım gün ben sabahtan bir tane cetrotide birde akşam çatlatma iğnesiyle bir tane cetrotide yapmıştım. ertesi gün hiç ilaç kullanmamıştım opu günü sabah aç gitmiştim. kalbiminozu de cevap verir ama bende paylaşayım dedim

Üzülme canim belki önemi yoktur görüştüm mü doktorla historoskopinin zamanini ona gore ayarlamislardir belki normaldir
yok canım ben 2 aydır decapeptyl diye bir ilaç kullanıyorum onu kullanırken adet olamam gerekiyor hatta geçen hafta kontrole gittim doktor bey bir doz daha iğneden yapmamı söyledi yaptırdım ama şuan hafif kanamam var kanama varken yapılmıyor diye biliyorum kaan beye mesaj attım ama henüz geri dönüş yapmadı. umarım bir aksilik olmaz yada hemen kesilir. geçen ayda iğneden bir haftasonra iki gün kahverengi lekelenmem olmuştu ama bu seferki daha fazla.

Canim daha onceki tup bebek tedavim uzun tedavi dedikleri yontemdi bende kullanmistim decapeptyl adetten once 15 gun sonra az bi kanamali adet oldum sonrasinda onun yanina gonalf eklemisti yani o ilacı icince adet olmayacaksin diye birşey yok kullandığım İçin biliyorum yinede en doğrusunu doktor sana söyler.

yok canım senin yaptığın daily dozdur benimki depot özellikle adet olmam kesilsin diye veriliyor. bende geçen sene yine böyle olan lucrin depot kullanmıştım ama ondan hiç ara kanamam olmadı. bende endometriyozis olduğu için baskılamak amacıyla kullanıyorum. teşekkür ederim ilgilendiğin için mutlu oldum. inşallah sorun teşkil etmez. ben 3 aydır transferi bekliyorum 14 temmuzda toplandı yumurtalarım

Vardir bi vakti saati insallah hayirlisi olur senin kardan bebekler iyice olgunlasip tam kurulacaklar yerlerine :)

Vardir bi vakti saati insallah hayirlisi olur senin kardan bebekler iyice olgunlasip tam kurulacaklar yerlerine :)
amiin canım inşallah hayırlısını diliyorum hep.. evet epey oldunlaştılar teyzesi 3 aylık oldular bile ama biyolojik olarak hala 3 günlükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…