- Konu Sahibi mavinehir17
-
Merhaba canim ben yanlizdim yanimda kimse yoktu o olamam :) senin randevu kactaydiDenizaa, merhaba. Sanki seni bugün gördüm. Kaan bey yumurtalar biraz ufak ama korkulacak birşey yok demişti bir bayana eşiyle gelmişti.senmiydin o?cuma tekrar görüneceğim. Hayırlısı inşallah.
benim randevu 2.deydi.Merhaba canim ben yanlizdim yanimda kimse yoktu o olamam :) senin randevu kactaydi
Hayirli olsun :)Cycas sağol canım bugün ilk görüşmemize gittik ve hayırlısıyla başladık tedavimize Geçmiş bayramınız mubarek olsun hepinizin
Benim randevum 11dibenim randevu 2.deydi.
canım tek yumurta toplandığı için üzülmüştüm ama yazını okurken minnak bir embriyo annesi olduğunu öğrenince ç.ok sevindim inşallah sağlıklı bir bebeğin habercisidir embriyon kaan beye hepimiz sonsuz güveniyoruz. dualarım seninle.Arkadaşlar merhaba , benim ilk toplama oldu. Ilk diyorum cunku en az bir kez daha toplama olacak. 3 yumurta gozukurken operasyon gunu 1 yumurta toplandi. Tabi yasadigim uzuntuyu tahmin edersiniz. Ayni odadaki arkadastan 13 yumurta toplanmis narkoz etkisiyle aglarken ben hayalkirikligi nedeniyle agliyordum. Kaan Bey yanima geldi sagolsun moral verdi. Cok yiprandigimi biraz dinlenmem gerektigini soyledi. Adet doneminde gorecek. 2. Toplama icin hareket edecegiz ya da biraz ara verir bilmiyorum. Ben kendimi olumsuza alistirmistim ki olumlu haber geldi. Tek yumurtamiz embriyo olmus :) bu bize devam edecegimiz yol icin moral oldu. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
hayırlı olsun tedavin canım umarım hiçbir aksilik çıkmadan mutlu sona ulaşırsın.Cycas sağol canım bugün ilk görüşmemize gittik ve hayırlısıyla başladık tedavimize Geçmiş bayramınız mubarek olsun hepinizin
sabah 10da canıminşallah boş çıkmaz canım. bakalım. salı günü kaçta randevun? salı günü derse kaan bey görüşürüz inşallah
Amin canim ,bana anne dedin ya duygulandim :)canım tek yumurta toplandığı için üzülmüştüm ama yazını okurken minnak bir embriyo annesi olduğunu öğrenince ç.ok sevindim inşallah sağlıklı bir bebeğin habercisidir embriyon kaan beye hepimiz sonsuz güveniyoruz. dualarım seninle.
yarın akşam randevum var. salı gününe olursa görüşmek isterim. seninde histeroskopi sanırım olacak. hayırlısı canım.sabah 10da canım
zaten senin opu o gün olursa sabah olacak karşılaşırız büyük ihtimalyarın akşam randevum var. salı gününe olursa görüşmek isterim. seninde histeroskopi sanırım olacak. hayırlısı canım.
canım tek bile olsa anne adayısın. tek bile olsa o senin kardan bebeğin. herşey güzel olacak. Allah.tan ümit kesilmez. moralini yüksek tut. olumlu düşün. hayırlısı arkadaşım.Arkadaşlar merhaba , benim ilk toplama oldu. Ilk diyorum cunku en az bir kez daha toplama olacak. 3 yumurta gozukurken operasyon gunu 1 yumurta toplandi. Tabi yasadigim uzuntuyu tahmin edersiniz. Ayni odadaki arkadastan 13 yumurta toplanmis narkoz etkisiyle aglarken ben hayalkirikligi nedeniyle agliyordum. Kaan Bey yanima geldi sagolsun moral verdi. Cok yiprandigimi biraz dinlenmem gerektigini soyledi. Adet doneminde gorecek. 2. Toplama icin hareket edecegiz ya da biraz ara verir bilmiyorum. Ben kendimi olumsuza alistirmistim ki olumlu haber geldi. Tek yumurtamiz embriyo olmus :) bu bize devam edecegimiz yol icin moral oldu. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
yarın haber veririm. olmasa bile bu yolda iyi dilekler, iyi düşünceler, iyi temenniler hep kalbimizdezaten senin opu o gün olursa sabah olacak karşılaşırız büyük ihtimal
Cok tesekkur ederim. Insallah bir sene sonra bebislerimizden bahsediyor oluruz :)canım tek bile olsa anne adayısın. tek bile olsa o senin kardan bebeğin. herşey güzel olacak. Allah.tan ümit kesilmez. moralini yüksek tut. olumlu düşün. hayırlısı arkadaşım.
yarın tekrar gidecğim. iğnenin doZunu arttırdı. salı yada çarşamba opum var. yarın artık daha da netleşirzaten senin opu o gün olursa sabah olacak karşılaşırız büyük ihtimal
aa hadi salı olursa görüşüyoruz deseneyarın tekrar gidecğim. iğnenin doZunu arttırdı. salı yada çarşamba opum var. yarın artık daha da netleşir
Güzel haberlerini bekliyoruz canımMerhaba hanimlar Benimde yarin kontrolum var bakalim benimkiler ne alemde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?