Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Denizaa, merhaba. Sanki seni bugün gördüm. Kaan bey yumurtalar biraz ufak ama korkulacak birşey yok demişti bir bayana eşiyle gelmişti.senmiydin o? cuma tekrar görüneceğim. Hayırlısı inşallah.​
Merhaba canim ben yanlizdim yanimda kimse yoktu o olamam :) senin randevu kactaydi

Cycas sağol canım bugün ilk görüşmemize gittik ve hayırlısıyla başladık tedavimize Geçmiş bayramınız mubarek olsun hepinizin

Arkadaşlar merhaba , benim ilk toplama oldu. Ilk diyorum cunku en az bir kez daha toplama olacak. 3 yumurta gozukurken operasyon gunu 1 yumurta toplandi. Tabi yasadigim uzuntuyu tahmin edersiniz. Ayni odadaki arkadastan 13 yumurta toplanmis narkoz etkisiyle aglarken ben hayalkirikligi nedeniyle agliyordum. Kaan Bey yanima geldi sagolsun moral verdi. Cok yiprandigimi biraz dinlenmem gerektigini soyledi. Adet doneminde gorecek. 2. Toplama icin hareket edecegiz ya da biraz ara verir bilmiyorum. Ben kendimi olumsuza alistirmistim ki olumlu haber geldi. Tek yumurtamiz embriyo olmus :) bu bize devam edecegimiz yol icin moral oldu. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

canım tek yumurta toplandığı için üzülmüştüm ama yazını okurken minnak bir embriyo annesi olduğunu öğrenince ç.ok sevindim inşallah sağlıklı bir bebeğin habercisidir embriyon kaan beye hepimiz sonsuz güveniyoruz. dualarım seninle.

Cycas sağol canım bugün ilk görüşmemize gittik ve hayırlısıyla başladık tedavimize Geçmiş bayramınız mubarek olsun hepinizin
hayırlı olsun tedavin canım umarım hiçbir aksilik çıkmadan mutlu sona ulaşırsın.

canım tek bile olsa anne adayısın. tek bile olsa o senin kardan bebeğin. herşey güzel olacak. Allah.tan ümit kesilmez. moralini yüksek tut. olumlu düşün. hayırlısı arkadaşım.

evet hala 3 tane. 14.7 mm. dozu artırdı ve cetrotide verdi yeniden. yarın bakacak tekrar. arkadan yetişen yok herhalde birşey demedi. ama salı olursa çok sevinirim. sanırım yalnız olacağım. kimse bilmiyor durumumu. sadece babam. şehirdışında yaşıyor belki onu çağırırım. ve görüşürsek moral oluruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…