Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

evet ama sanırım iptal olacak çok moralim bozuldu yaa kahveringi akıntım geliyor bu durumda histeroskopi yapmazlar sanırım
canım hemen moralin bozulmasın. kaan bey.e sor istersen. hem salı gününe daha var. toparlanır belki. olmasa bile az daha uzar. bu kadar bekliyoruz sabırla bekliyoruz güzel günleri. hiç canını sıkma. herşey güzel olacak

Igne saatine göre mi karar veriyorlar yoksa oplari hep sabahtanmi yapiyorlar birde op gunune kadar igne kullanicakmisin catlatma ignesini saat kacta at dediler ay cok soru sordum yine :)
canım cycas.ın dediği gibi opular sabahtan oluyor. şimdi benim opu salı günü. bugün iğnelere devam( gonal-f ve menopur + cetrotide) pazar günü menopur,cetrotide sabah ve akşam ve glece22:30 da 2 tane çatlatma iğnesi. artı ağrı kesici 2 gün içeceğim. pazartesi iğnelere tatil geliyorve aç ve susuz olmak gerekiyor. oje makyaj kokulu krem parfüm deodorant yasak. ve ayrıca ücretin tamamı alınıyor. zaten hemşire hanımlar yönlendiriyor. hayırlısı olsun. 10 yumurta iyi. umarım kaliteli olurlar

sordum canım sormaz olurmuyum cevap geldi ama biraz geç geldi sanırım yoğundu cevap gelene kadar çok üzüldüm ama kaan bey önemli değil demiş şimdi mutluyum umutluyum

[QUOThayırlısı nizaa, post: 37264202, member: 462690"]Benimde kontrolum oldu 3 gunluk igne verdi sali kontrol persembe yada cumada toplama yapilir dedi kaan bey 14,5 mm olmuslar 10 taneyumurta saydi[/QUOTE]
Hadi hayırlısı olsun canım yaşın kaçtı?denizaa

[QUOThayırlısı nizaa, post: 37264202, member: 462690"]Benimde kontrolum oldu 3 gunluk igne verdi sali kontrol persembe yada cumada toplama yapilir dedi kaan bey 14,5 mm olmuslar 10 taneyumurta saydi
Hadi hayırlısı olsun canım yaşın kaçtı?denizaa[/QUOTE]
Yasim 25 canim cok sukur insallah embriyo olusumunda iyi olur önemlisi o tabi

Pazar hem sabah hem aksam mi igne :O

Hadi hayırlısı olsun canım yaşın kaçtı?denizaa
Yasim 25 canim cok sukur insallah embriyo olusumunda iyi olur önemlisi o tabi[/QUOTE]
İnşallah canım burdan hepimiz hamileyim diye yazabiliriz dualarım sizinle bende ilk tüp bebeğimi 23 yaşında yaptırmıştım şükürler olsun dünyalar tatlısı bir oğlum var şimdi birkez daha annelik duygusunu tatmak istiyorum allah olmayan herkese tattırsın bu güzel duyguyu canım sizin problem neydi ? Denizaa

Yasim 25 canim cok sukur insallah embriyo olusumunda iyi olur önemlisi o tabi
İnşallah canım burdan hepimiz hamileyim diye yazabiliriz dualarım sizinle bende ilk tüp bebeğimi 23 yaşında yaptırmıştım şükürler olsun dünyalar tatlısı bir oğlum var şimdi birkez daha annelik duygusunu tatmak istiyorum allah olmayan herkese tattırsın bu güzel duyguyu canım sizin problem neydi ? Denizaa[/QUOTE]
Benim esim azospermi o yuzen tek caremiz tup bebek

Kızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor merak ettim sizi

Bende adetimi bekliyorum 2.günü gidicem cycas senin yumurtaların toplanmışmıydı

Ben buralardayim yarin kontrolum var biran once gitmek istiyorum Sizlerde ne var ne yok
slm deniz belki hatırlarsın ege üniversitesinde tüp bebk yaptıranlar topiğinde konuşuyoduk geçen yıl.sonrasında görüşemedik.sanırım seninde negatif sonuçlanmıştı.neler yaptın sonrasında nasılsın.ben negatif sonuçtan 6 ay sonra tekrar gittim tekrar tedavi süreci başladı ve Allahın izniyle şuan 14 haftalık hamileyim.ikinci denememizde bu sevinci yaşadık.rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.

Arkadaşım tebrik ederim. Mutlu sonla neticelenmiş. Sağlıklı sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…