Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Supermis ins. benim de oyle olur. icim rahatladi biraz :) tesekkur ederim.

3 demisti Kaan Bey. Sayi az oldugu icin bir kez daha yumurta toplama olacak senin nasildi yumurta rezervin ?
Canım benimde az banada 2 kez toplama olabilir demişti. Arkanızdan geliyorum ama sizlerin her aşamasında kendimmiş gibi çok heyecanlanıyorum. Umarım yumurtaların à kalite olur soğuk iklimden sıcak iklime geçtiklerinde hep seninle olurlar.

Ay ne guzel dilekler bunlar. Insallah her sey iyi gider hepimiz icin :)

Bizim sorun esim azospermi tese ile sperm bulunup donduruldu bi tane olumsuz tup bebek tedavisi gecirdim bu ikinci ama kaan beyle ilk tedavim dun ilk ignelerimi yaptim hayirlisi insallah

Arkadaşlar cuma gecesi catlatma ignelerimi vuracagim. Cmts tatil :) pazar sabahtan da toplama olacak. Insallah her sey yolunda gider.

Bizim sorun esim azospermi tese ile sperm bulunup donduruldu bi tane olumsuz tup bebek tedavisi gecirdim bu ikinci ama kaan beyle ilk tedavim dun ilk ignelerimi yaptim hayirlisi insallah
anladım canım hayırlısı olsun. inş bu son denemen olur. bu arada baş dönmesi yapıyormu sende ve baş ağrısı

Hanimlar bisey sormak istiyorum histeroskobi ve rahim cizmeyi nanada yapacagini soylemisti kaan bey nasil geciyor anestezi ile mi dinlenmek gerekiyor mu sonrasin da yoksa yumurta toplama gibi mi birde transferden sonra rapor veriyor mu

Hanimlar bisey sormak istiyorum histeroskobi ve rahim cizmeyi nanada yapacagini soylemisti kaan bey nasil geciyor anestezi ile mi dinlenmek gerekiyor mu sonrasin da yoksa yumurta toplama gibi mi birde transferden sonra rapor veriyor mu
ikimizde aynı şeyleri merak ediyoruz. histeresokopi ve rahim çizdirme işleme için anestezi veriliyormuş canım bede geçen gün gittiğim kontrolümde onun için randevu verdiler o zaman söyledir. sabah aç gidecekmişim. 1-2 saate işim bitermiş. büyük ihtimal yumurta toplama işlemi gibi olacak. sadece biraz daha kanamalısı diye düşünüyorum. rapor konusunda deneyimli arakdaşlar yarımcı olursa bende çok seviniri.

Hanioperasyonu dr.r bisey sormak istiyorum histeroskobi ve rahim cizmeyi nanada yapacagini soylemisti kaan bey nasil geciyor anestezi ile mi dinlenmek gerekiyor mu sonrasin da yoksa yumurta toplama gibi mi birde transferden sonra rapor veriyor mu
Merhaba ben yaklaşık 3 hafta önce histeroskopi oldum operasyonu dr kaan bey gerçekleştirdi.anestezi yapıldı kısa bir süre uyudum.uyandığımda herşey bitmişti.hiç ağrım olmadı.irenbede 30.dk dinlendikren sonra çıktım.ve herşey normaldi.

transferin ne zaman olacak canım?

Cevapladigin icin tesekkurler sefikaates korkulacak bisey degil demekki benim bugun kontrolum vardi bir suru yumurtam varmis ama biraz kucukmus 11mm gibi boylari dozu yukseltti cumartesi tekrar kontrol toplama gunu cumartesi belli olur sizin tedaviler nasil gidiyor

Denizaa, merhaba. Sanki seni bugün gördüm. Kaan bey yumurtalar biraz ufak ama korkulacak birşey yok demişti bir bayana eşiyle gelmişti.senmiydin o? cuma tekrar görüneceğim. Hayırlısı inşallah.​

Denizaa, merhaba. Sanki seni bugün gördüm. Kaan bey yumurtalar biraz ufak ama korkulacak birşey yok demişti bir bayana eşiyle gelmişti.senmiydin o? cuma tekrar görüneceğim. Hayırlısı inşallah.​
ee senin yumiler ne durumda canım opun ne zaman olur ki salı olursa bende salı ordayım

cu
ee senin yumiler ne durumda canım opun ne zaman olur ki salı olursa bende salı ordayım
cuma günü belli olur dedi. salıya kadar yolu var canım 3 yumurta aynı boyda büyümüş 13mm. diğerlerini göremedi geçen hafta 7 tane gözükmüştü ama 4 tanesi yok üzüldüm biraz ama toparladım. iğnelere devam.

üzülme canım onlar bi yerlere saklanmışlardır hadi bakalım son gaz motive ol iğnelere devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…