- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
Supermis ins. benim de oyle olur. icim rahatladi biraz :) tesekkur ederim.canım çatlatma iğneleride diğer iğneler gibi yani onuda göbekten yapıyorsun gerçi kas içi olanı varmı bilmiyorum ama canını acıtacak birşey değil. yumurta toplama sırasında genel anestezi altında olduğun için hiçbirşey hisetmeyeceksin ben sadece 20-30 dk uyumuştum. uyanıncada benim ağrım olmamıştı ağrı kesici verdilermi bilmiyorum ama biz hastanede iki saat dinlendikten sonra çıkıp alışverişe gitmiştikhiçbir ağrım sızım olmamıştı çok şükür eve gidincede dinlenmiştim
3 demisti Kaan Bey. Sayi az oldugu icin bir kez daha yumurta toplama olacakhadi hayırlısı olsun arkadaşım. tecrübeli arkadaşlarımız paylaşırlar bilgilerini. sakin ol canım. Kaç yumurta toplanacağı belli oluyormu?
Canım benimde az banada 2 kez toplama olabilir demişti. Arkanızdan geliyorum ama sizlerin her aşamasında kendimmiş gibi çok heyecanlanıyorum. Umarım yumurtaların à kalite olur soğuk iklimden sıcak iklime geçtiklerinde hep seninle olurlar.3 demisti Kaan Bey. Sayi az oldugu icin bir kez daha yumurta toplama olacaksenin nasildi yumurta rezervin ?
Ay ne guzel dilekler bunlar. Insallah her sey iyi gider hepimiz icin :)Canım benimde az banada 2 kez toplama olabilir demişti. Arkanızdan geliyorum ama sizlerin her aşamasında kendimmiş gibi çok heyecanlanıyorum. Umarım yumurtaların à kalite olur soğuk iklimden sıcak iklime geçtiklerinde hep seninle olurlar.
Bizim sorun esim azospermi tese ile sperm bulunup donduruldu bi tane olumsuz tup bebek tedavisi gecirdim bu ikinci ama kaan beyle ilk tedavim dun ilk ignelerimi yaptim hayirlisi insallahYok kötü hiç düşünmüyorum en başından beri. Böylede devam eder inşallah. Banada 3çeşit iğne ve 2 tane ilaç verdi. Biestoron hariç diğer ilaçlara devam dedi. Sizin sorun ne idi ? daha önce konuşmuşmuyduk belki haftaya denk geliriz
anladım canım hayırlısı olsun. inş bu son denemen olur. bu arada baş dönmesi yapıyormu sende ve baş ağrısıBizim sorun esim azospermi tese ile sperm bulunup donduruldu bi tane olumsuz tup bebek tedavisi gecirdim bu ikinci ama kaan beyle ilk tedavim dun ilk ignelerimi yaptim hayirlisi insallah
Yok oyle belirtilerim sadece saat 8 de vuruyorum igneleri gece yattigim saatlerde biraz midem bulaniyor ignelerdenmi bilmiyorum onceden olmazdianladım canım hayırlısı olsun. inş bu son denemen olur. bu arada baş dönmesi yapıyormu sende ve baş ağrısı
ikimizde aynı şeyleri merak ediyoruz. histeresokopi ve rahim çizdirme işleme için anestezi veriliyormuş canım bede geçen gün gittiğim kontrolümde onun için randevu verdiler o zaman söyledir. sabah aç gidecekmişim. 1-2 saate işim bitermiş. büyük ihtimal yumurta toplama işlemi gibi olacak. sadece biraz daha kanamalısı diye düşünüyorum. rapor konusunda deneyimli arakdaşlar yarımcı olursa bende çok seviniri.Hanimlar bisey sormak istiyorum histeroskobi ve rahim cizmeyi nanada yapacagini soylemisti kaan bey nasil geciyor anestezi ile mi dinlenmek gerekiyor mu sonrasin da yoksa yumurta toplama gibi mi birde transferden sonra rapor veriyor mu
Merhaba ben yaklaşık 3 hafta önce histeroskopi oldum operasyonu dr kaan bey gerçekleştirdi.anestezi yapıldı kısa bir süre uyudum.uyandığımda herşey bitmişti.hiç ağrım olmadı.irenbede 30.dk dinlendikren sonra çıktım.ve herşey normaldi.Hanioperasyonu dr.r bisey sormak istiyorum histeroskobi ve rahim cizmeyi nanada yapacagini soylemisti kaan bey nasil geciyor anestezi ile mi dinlenmek gerekiyor mu sonrasin da yoksa yumurta toplama gibi mi birde transferden sonra rapor veriyor mu
transferin ne zaman olacak canım?Merhaba ben yaklaşık 3 hafta önce histeroskopi oldum operasyonu dr kaan bey gerçekleştirdi.anestezi yapıldı kısa bir süre uyudum.uyandığımda herşey bitmişti.hiç ağrım olmadı.irenbede 30.dk dinlendikren sonra çıktım.ve herşey normaldi.
Cevapladigin icin tesekkurler sefikaates korkulacak bisey degil demekki benim bugun kontrolum vardi bir suru yumurtam varmis ama biraz kucukmus 11mm gibi boylari dozu yukseltti cumartesi tekrar kontrol toplama gunu cumartesi belli olursizin tedaviler nasil gidiyor
ee senin yumiler ne durumda canım opun ne zaman olur ki salı olursa bende salı ordayımDenizaa, merhaba. Sanki seni bugün gördüm. Kaan bey yumurtalar biraz ufak ama korkulacak birşey yok demişti bir bayana eşiyle gelmişti.senmiydin o?cuma tekrar görüneceğim. Hayırlısı inşallah.
cuma günü belli olur dedi. salıya kadar yolu var canımee senin yumiler ne durumda canım opun ne zaman olur ki salı olursa bende salı ordayım
üzülme canım onlar bi yerlere saklanmışlardır hadi bakalım son gaz motive ol iğnelere devam :)cu
cuma günü belli olur dedi. salıya kadar yolu var canım3 yumurta aynı boyda büyümüş 13mm. diğerlerini göremedi geçen hafta 7 tane gözükmüştü ama 4 tanesi yok üzüldüm biraz ama toparladım. iğnelere devam.
inşallah boş çıkmaz canım. bakalım. salı günü kaçta randevun? salı günü derse kaan bey görüşürüz inşallahüzülme canım onlar bi yerlere saklanmışlardır hadi bakalım son gaz motive ol iğnelere devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?