Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

aynen canım bol bol dinleniyorum bende şükür 7. günü de bitirdik.. ben adet sancısı çekiyorum birde sağ kasık ve bacağıma uzanan bir çekme var
Adet sancisi bende de var ozellikle bugun cok sancim oldu baska bi sıkıntım yok cok sükür pazartesi iple cekiyorum hakkimizda hayirlisi artik..

Arkadaslar merhaba .. biz yurt disindan kaan beyle tedavi icin görüsmeye Gittik subatin basinda.. Hemen o ay vitaminlere basladik esimle (3 aylik vitamin istedik) yani vitaminlerimiz mayis basinda bitmis olacak.. Fakat ben mayisin 20 sinde basliycam tedaviye..kafama takilan; tedaviye baslamadan bi 20 gün önce vitaminleri birakmis olmamin bir sakincasi olurmu.??? 20 gün bana Cok geldi...siz vitaminlerinizi tedaviye baslamadan ne kadar önce biraktiniz? birde vitaminlerimiz biter bitmez mi doktorla tekrar tedaviye baslamak icin görüsmek gerek? Simdiden tsk ederim cvp yazan arkadaslarima..

Şöyle birşey ki biz vitaminleri hicbir zaman birakmadik sürekli devam ettik.yani yumurta gelistirilirkende. Bir tek yumurta gelistirmeye baslayinca biesteron adli hormon ilacını biraktik. Bence bu konu hakkinda kaan beyle irtibata gec. Kendisi whatsapp kullaniyor ordanda gorusebilirsin. Yani tedaviye baskaninca vitamin yok diye bir olay yok ben bazi vufaminlere hala devam ediyorum.

Tsk ederm cvp icin yani anladigim kadariyla biraktirmiyor doktor bey vitaminleri.. Acaba herkeste durum ayni mi... ???? Yani vitamin haplarini tedviye basladigimizda da kullanmaya devam mi edicez Kaan bey tamam birakabilirsin diyene kadar??? Birde biestorol u ne icin Verdi Sana doktor bey??

Burdayimm istirahata cekildik biz zaman gecirmeye calisiyorum bol bol dinleniyorum bugun7.günüm son üc gün hamile kalanlar bi belirtiniz varmiydi
hadi ç
Burdayimm istirahata cekildik biz zaman gecirmeye calisiyorum bol bol dinleniyorum bugun7.günüm son üc gün hamile kalanlar bi belirtiniz varmiydi
Hadi bakalım az kaldı mutlu sona benim çok çok hafif karın ağrım olmuştu son 3 gün göğüslerim hafif yanlardan acımaya başlamıştı onun haricinde baska belirtim yoktu ama belirti aramayın ilk gebeligimde hicbir belirtim olmamisti

Kızlar pazartesi 14.40 a randevum var ön görüşme için. Dün gece adet oldum pazartesi 4. günüm olacak. Muayene için 4. gün geç mi sizce genelde 2. günü gidiliyor sanırım

selam canim oncelikle tedavin hayirli olsun.kaan beye sormadan vitaminlerini birakma.ben ikinci toplama asamasina gececegim hala kullaniyorum.ben birak diyene kadar iceceksin demisti.sakin sormadan ve danismadan kendi basina bisey yapma.ve kaan beyi onceki doktorlarin ve tedavileriyle kiyaslama cunku kisiye gore tedavi uyguluyor.once allaha sonra kaan beye inan ve guven.gercekten emin ellerdesin canim

Anladim Cnm cok saol.. Ztn arayip mutlaka sorucam vitaminlerimiz bitmeden.. Ama buradan da bir sorayim dedim siz tecrübeli arkadaslara merak edip.. O kadar güzel seyler okuyorum ki artik umutluyum diyebilirim.Rabbim herkese nasip etsin.. Bu yolda pes etmeyen herkese.. 2. yum toplamanmi yapilacak? Ins saglikli yumurtalarin olur Cnm istedigin kadar.. Probleminiz yum rezervimi?? Bizim sperm sayisi.. Nasil olcak artik bilmiyorum.. Ama gördügüm kadariyla doktorumuz kisisel ve uygun sekilde tedavi ediyor.. Buda Cok iyi tabi.. Ins Jersey hayirli olur...

amin canım..eskiye çizgi çektim bu sefer olur inşallah..hayırlısı olsun inşallah...durumdan haberdar edicem canım

Kızlar pazartesi 14.40 a randevum var ön görüşme için. Dün gece adet oldum pazartesi 4. günüm olacak. Muayene için 4. gün geç mi sizce genelde 2. günü gidiliyor sanırım
Hadi Hayırlısı olsun hakkında canım. Endişelenmene gerek yok 2,3 Yada 4 çok farketmez,görmek istediğini görür doktor bey. Şimdiden bol şans

hayırlı olsun canım oçok sorun değil zaten bi çok kişiye göre sen aslında pazartesi 3. gün olacaksın akşam başladığı için öyle diyorlarmış bende 4 sayardım ama :) bana kaan bey ilk kontrollerde ilk 5 gün içinde gel diyordu onun sorun olacağını sanmıyorum. inşallah güzel bir şekilde başlarsın tedaviye.

evet aynen kaan bey bırak demeden bırakma canım :) biesteron yumurta rezervini arttırmak için veriliyor. ben ameliyat olmuştum ondan yaşıma göre rezervim düşüktü önlem amaçlı kullandık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…