Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Y
Yani hep bastan beri azdi yyumurta.hep iki demisdi. .en son gittigimde bi tarafta uc olmusdu. Yani hep baştandı zaten az oldugunu biliyordum. Dedigin gibi olabilir..ben pek bilmiyorum ama ilac icin dediğini. .peki fsh icin yapilacak bisey varmi ? Benimde 13 lerde

Ah canım kelin merhemi olsa da kendi başına sürse. Neler denemedim ki... Soğan kürleri, aslan pençesi-hayıt tohumu, incir kürü ama düşmedi...Zaten yumurtaların kalitesiz ve sayısının az olduğunu gösteriyor dolayısıyla bir kişi doğduğunda da zaten yumurta sayısı belli olduğuna göre bunu arttırmak mümkün değil. Belki beslenmeyle biraz kaşite artırılabilir. Onda da bal polen-çörek otu karışımını duymuştum. Ben bir de çörek otu yağı hapı kullanıyorum.

aciillllll kızlar acil bilgiye ihtiyacım var Bu AMH tahlilini devlette yada daha uygun fiyatta dışarda yaptıranınız varmı

kusura bakmayın hızlı bir giriş yaptım.çooook uzun zamandan beri takip ediyorum.sizlerden çok ça bilgiler aldım.ve bu sayfa sayesinde kaan beye karar verdim.Ama yazmak bu güne nasip oldu.Bugün 11 de randevum vardı.Birsürü tahlil vitamin vs.verdi. 2ay bu vitaminleri kullandıktan sonra iğne aşamasına geçecekmişiz.Bana umut oldunuz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım devlete yapılmıyor bu test.Ben özelde yaptırdım irenbede yapılıyor 180 tl idi.Ankara düzene gönderiyolar.

Canım cesaretli olman gerek emin olki sende doğru karari vermissin kaan beye bende bu formdaki yorumlarla karar verdim ve youtubede videolarini izleyerek.benim esimdede varikosel vardi esim ameliyat olmayi hic istemedi bizde ilk bebegimizi tüp bebek yoluyla 10 sene önce kucagimiza aldik şimdide yine tüp bebek tedavisiyle ikinci bebegimizi bekliyoruz şükürler olsun .problem sadece erkekten kaynakliysa is daha kolaylasiyor hemen gidip görüsmeni öneririm çünkü bir muddet vitamin takviyesi oluyor hemen esas tedaviye gecilmeyebiliyor rabbim yolunu acik etsin :)

canım eşin nereye muayene oldu hangi hastane doktor ?

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için cesaretim hep gel gitlerde açıkçası ama sizleri okudukça iyi oluyorum çünkü çok iyi destek veriyorsunuz birbirinize

aciillllll kızlar acil bilgiye ihtiyacım var Bu AMH tahlilini devlette yada daha uygun fiyatta dışarda yaptıranınız varmı

başka özellere sor devlet hastanelerinde yapılmıyor ama araştırma hastanelerinde yapılıyor olabilir. eğer izmir dışıysan geldiğin ile sor ben geldiğim yerdeki bi özel hastanede yaptırdım iki test vardı yaptırdığım 163 lira ödemiştim amh nin tek fiyatını hatırlmamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…