- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- 333
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #9.981
Yani hep bastan beri azdi yyumurta.hep iki demisdi. .en son gittigimde bi tarafta uc olmusdu. Yani hep baştandı zaten az oldugunu biliyordum. Dedigin gibi olabilir..ben pek bilmiyorum ama ilac icin dediğini. .peki fsh icin yapilacak bisey varmi ? Benimde 13 lerdeCanım tabi ben bilemem doktor bey daha iyi bilir ama. Rezerv azlığında yumurtaları heba etmemek ve çok sayıda kalitesiz yumurta geliştirmek yerine kaliteli ama gerekirse az sayıda yumurta geliştirmek için mini tüpün daha uygun olduğunu okumuştum. Bahsettiğin iğne sayıları mini tüp bebek gibi duruyor. Peki başta senin kaç taslak vardı? Yani doktor kaç yumurta adayı saydı ultrasonda? Benim de fsh berbat 30 düşünsene artık...
Ah canım kelin merhemi olsa da kendi başına sürse. Neler denemedim ki... Soğan kürleri, aslan pençesi-hayıt tohumu, incir kürü ama düşmedi...Zaten yumurtaların kalitesiz ve sayısının az olduğunu gösteriyor dolayısıyla bir kişi doğduğunda da zaten yumurta sayısı belli olduğuna göre bunu arttırmak mümkün değil. Belki beslenmeyle biraz kaşite artırılabilir. Onda da bal polen-çörek otu karışımını duymuştum. Ben bir de çörek otu yağı hapı kullanıyorum.Y
Yani hep bastan beri azdi yyumurta.hep iki demisdi. .en son gittigimde bi tarafta uc olmusdu. Yani hep baştandı zaten az oldugunu biliyordum. Dedigin gibi olabilir..ben pek bilmiyorum ama ilac icin dediğini. .peki fsh icin yapilacak bisey varmi ? Benimde 13 lerde
Canım devlete yapılmıyor bu test.Ben özelde yaptırdım irenbede yapılıyor 180 tl idi.Ankara düzene gönderiyolar.kusura bakmayın hızlı bir giriş yaptım.çooook uzun zamandan beri takip ediyorum.sizlerden çok ça bilgiler aldım.ve bu sayfa sayesinde kaan beye karar verdim.Ama yazmak bu güne nasip oldu.Bugün 11 de randevum vardı.Birsürü tahlil vitamin vs.verdi. 2ay bu vitaminleri kullandıktan sonra iğne aşamasına geçecekmişiz.Bana umut oldunuz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben alsancak biolabta 80tl yaptirmistim. istersen orayada bir sor devlette yapılmıyor.aciillllll kızlar acil bilgiye ihtiyacım var Bu AMH tahlilini devlette yada daha uygun fiyatta dışarda yaptıranınız varmı
hadi hayırlısı çok sevindimKizlar yarin transferim olacakmis benimm..
cok heyecanliyim...AAllahim ins.hayirlisiyla olir tutar ins.
Kaç embiryon olmuş canım. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar...Kizlar yarin transferim olacakmis benimm..
Canım cesaretli olman gerek emin olki sende doğru karari vermissin kaan beye bende bu formdaki yorumlarla karar verdim ve youtubede videolarini izleyerek.benim esimdede varikosel vardi esim ameliyat olmayi hic istemedi bizde ilk bebegimizi tüp bebek yoluyla 10 sene önce kucagimiza aldik şimdide yine tüp bebek tedavisiyle ikinci bebegimizi bekliyoruz şükürler olsun .problem sadece erkekten kaynakliysa is daha kolaylasiyor hemen gidip görüsmeni öneririm çünkü bir muddet vitamin takviyesi oluyor hemen esas tedaviye gecilmeyebiliyor rabbim yolunu acik etsin :)Merhaba arkadaslar yaklasik 2 yildir bebeğimiz olmuyor. 2 yil surecinde sizlerin yorumlarini okuyup gecen yil subat ayinda esimle kaan beyle gorustuk. Bizim problemimiz sperm sayisi ve hiziyla ilgiliyfi. Toplamda 300.000 spermimiz vardi ve ileri hareketli yoktu. Kaan bey once esimin muayene olmasini sonra karar vermemizi istedi. Esimde varikosel teshisiyle ameliyat oldu. Sperm degerleri artmaya basladi. Hatta ameliyattan 1 ay sonra kimyasalda olsa gebelik yasadim. Tabii dusukle sonuclandi. Ardindan 2 ay sonra tekrar gebelikvyasadim ve degerlirimiz sadece toplamda 2 milyondu. Her sey yolunda giderken bir aksamustu gelen kanamayla gebeligim tehlikeye girdi ve 10 gun icinde tekrar bir dusuk yasadim. Bu surecler herkes gibi beni de cok yordu. Izmirliyim ama isim geregi izmirden uzaktayim. Yinede kaan beye hem ben hem esim cok guveniyor bu yuzden mayis ayinda tedaviye baslamak istiyoruz. Ama anladigim kadariyla onceden gidip vitamin destegine baslamak en mantiklisi. Sizlerin basari hikayeleri bana umut oluyor umarim bir basari hikayesi de bizden gelir ama cok korkuyorum olumsuzluklardan ...
Devlet yapmiyor diye biliyorum ben özel bir laboratuvar da yaptirmistim 180 tl idiaciillllll kızlar acil bilgiye ihtiyacım var Bu AMH tahlilini devlette yada daha uygun fiyatta dışarda yaptıranınız varmı
canım eşin nereye muayene oldu hangi hastane doktor ?Merhaba arkadaslar yaklasik 2 yildir bebeğimiz olmuyor. 2 yil surecinde sizlerin yorumlarini okuyup gecen yil subat ayinda esimle kaan beyle gorustuk. Bizim problemimiz sperm sayisi ve hiziyla ilgiliyfi. Toplamda 300.000 spermimiz vardi ve ileri hareketli yoktu. Kaan bey once esimin muayene olmasini sonra karar vermemizi istedi. Esimde varikosel teshisiyle ameliyat oldu. Sperm degerleri artmaya basladi. Hatta ameliyattan 1 ay sonra kimyasalda olsa gebelik yasadim. Tabii dusukle sonuclandi. Ardindan 2 ay sonra tekrar gebelikvyasadim ve degerlirimiz sadece toplamda 2 milyondu. Her sey yolunda giderken bir aksamustu gelen kanamayla gebeligim tehlikeye girdi ve 10 gun icinde tekrar bir dusuk yasadim. Bu surecler herkes gibi beni de cok yordu. Izmirliyim ama isim geregi izmirden uzaktayim. Yinede kaan beye hem ben hem esim cok guveniyor bu yuzden mayis ayinda tedaviye baslamak istiyoruz. Ama anladigim kadariyla onceden gidip vitamin destegine baslamak en mantiklisi. Sizlerin basari hikayeleri bana umut oluyor umarim bir basari hikayesi de bizden gelir ama cok korkuyorum olumsuzluklardan ...
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için cesaretim hep gel gitlerde açıkçası ama sizleri okudukça iyi oluyorum çünkü çok iyi destek veriyorsunuz birbirinizeCanım cesaretli olman gerek emin olki sende doğru karari vermissin kaan beye bende bu formdaki yorumlarla karar verdim ve youtubede videolarini izleyerek.benim esimdede varikosel vardi esim ameliyat olmayi hic istemedi bizde ilk bebegimizi tüp bebek yoluyla 10 sene önce kucagimiza aldik şimdide yine tüp bebek tedavisiyle ikinci bebegimizi bekliyoruz şükürler olsun .problem sadece erkekten kaynakliysa is daha kolaylasiyor hemen gidip görüsmeni öneririm çünkü bir muddet vitamin takviyesi oluyor hemen esas tedaviye gecilmeyebiliyor rabbim yolunu acik etsin :)
aciillllll kızlar acil bilgiye ihtiyacım var Bu AMH tahlilini devlette yada daha uygun fiyatta dışarda yaptıranınız varmı
Uşakta ismail özdemir ameliyatımızı yaptı. Sadece 3 ay klomen kullandı bunun dışında bir ilaç kullanmadı sadece zaman zaman keçi boynuzu kürü gibi takviyeler yaptık.canım eşin nereye muayene oldu hangi hastane doktor ?
Kizlar yarin transferim olacakmis benimm..
İlk teşhisi de Uşak'taki doktor mu koymuştu ?Uşakta ismail özdemir ameliyatımızı yaptı. Sadece 3 ay klomen kullandı bunun dışında bir ilaç kullanmadı sadece zaman zaman keçi boynuzu kürü gibi takviyeler yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?