- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #9.961
Saol Cnm ..kaan beyi aradiktan sonra gerek olursa ki sanirim olacak burdan alirim vitamin ilaclarimin devamini.. Cnm hamilesin sen ne güzel..Allah saglicakla kucagina almyida nasip etsin ins..evet aynen kaan bey bırak demeden bırakma canım :) biesteron yumurta rezervini arttırmak için veriliyor. ben ameliyat olmuştum ondan yaşıma göre rezervim düşüktü önlem amaçlı kullandık :)
amiin canım sağol darısı siz bekleyenlerin başına :)Saol Cnm ..kaan beyi aradiktan sonra gerek olursa ki sanirim olacak burdan alirim vitamin ilaclarimin devamini.. Cnm hamilesin sen ne güzel..Allah saglicakla kucagina almyida nasip etsin ins..sürecin ne kdr sürdü transfere kadar? Birde Merak ettigim, transferden sonra bekleme süresinde sürekli uzandin mi yada nasil gecirdin?
Cok saol Cnm ..ins..amiin canım sağol darısı siz bekleyenlerin başına :)
benim tedavimin biraz daha farklıydı sizlerden ben 1.5 ay kadar vitamin kullandım ve yumurta geliştirmeye başladım ama yumurtalarım toplandıktan sonra 2.5-3 ay kadar sunni menopoza sokuldum kistlerimden dolayı. ama şöyle ki haziran ayının 2si yada 3 üydü ilk görüşmemiz kaan beyle 1 kasımda da transferim oldu.
transfer sonra ertesi günü eşim evde olmadığı için kendi yemeğimi falan hazırladım kalan zamanlarda uzandım. 3. gün dışarı çıktım çok kısa bir süre için sürekli yatmadan ama işe de gitmedim. evde zaman geçirdim puzzele yaparak vakit geçirdim.
yok canim sukur yumurta sayisinda sorun yok.ilk toplamada 7 tane dollendi.ama genetige gidecek embriuolar bu yuxden bidaha toplayalim dedikAnladim Cnm cok saol.. Ztn arayip mutlaka sorucam vitaminlerimiz bitmeden.. Ama buradan da bir sorayim dedim siz tecrübeli arkadaslara merak edip.. O kadar güzel seyler okuyorum ki artik umutluyum diyebilirim.Rabbim herkese nasip etsin.. Bu yolda pes etmeyen herkese.. 2. yum toplamanmi yapilacak? Ins saglikli yumurtalarin olur Cnm istedigin kadar.. Probleminiz yum rezervimi?? Bizim sperm sayisi.. Nasil olcak artik bilmiyorum.. Ama gördügüm kadariyla doktorumuz kisisel ve uygun sekilde tedavi ediyor.. Buda Cok iyi tabi.. Ins Jersey hayirli olur...
ama sen böyle stres panik yaptıkça olacak olanları da engellersin vücudunda...tecrübeyle sabit benimkisi... bi strese girdim adetim 1.5 ay gecikti...baktım stres tüm hormonlarımı ele geçirmiş halay çekiyorArkadaslar çoook endiseliyim zaten ne güzel cumartesiye randevu almıştım tedavi ye başlayacaktık.Gecikti lanet şey bugün hasta oldum.Carsamba fln gideceğim. Fsh sorunu veya rezerv sorunu olan arkadaşlarım kaç taslak görünüyordu kaç toplandı. 1 toplama yetti mi cok korkuyorum. Ya yumurtam çıkmazsa diye...Bir de aranızda hem kist hem rezerv sorunu olan var mı
Canım hayırlisi olsun 2 yumurtandan kacinin döllenip donduruldugunu haber vericekler eğer 2den az embriyon olursa muhtemelen bir daha toplamaya gidilir ikinci toplamadan sonra en az iki tane embriyon olursa transfere gidersin tabi dondurulacaklar ve sen hhisteroskop icin çağrılacaksın histodan 2 hafta sonrada transferin gerceklesir hersey diledigin gibi olsun :)Gunaydin arkadaşlar. .
ben cumartesi gittim..yumurta toplandi..soylemisdim bilenler vardir benim cok yumurtam olusmamusdi3 yumurta toplandi dun aradilar..2 yumurtalarim saglikliymis hamdolsun...peki bundan sonra ne kadar beklenicek ? Ne zaman cagirirlar ? İnş. Bubdan sonraki islemde hayirlisiyla olumlu devam eder ibibs.Allahim ins..
Sagol canım. Ama iki yumurta döllenme olmus..histereskop ne şimdi ? Anlamadım ?Canım hayırlisi olsun 2 yumurtandan kacinin döllenip donduruldugunu haber vericekler eğer 2den az embriyon olursa muhtemelen bir daha toplamaya gidilir ikinci toplamadan sonra en az iki tane embriyon olursa transfere gidersin tabi dondurulacaklar ve sen hhisteroskop icin çağrılacaksın histodan 2 hafta sonrada transferin gerceklesir hersey diledigin gibi olsun :)
Canım bence 2 sağlıklı yumurta da iyi başlangıç için. 1 yumurtayla bile hamile kalanları biliyorum ben. İçini ferah tut en kötü 1 kez daha toplanır. Sonra gelsin bebişler :)Gunaydin arkadaşlar. .
ben cumartesi gittim..yumurta toplandi..soylemisdim bilenler vardir benim cok yumurtam olusmamusdi3 yumurta toplandi dun aradilar..2 yumurtalarim saglikliymis hamdolsun...peki bundan sonra ne kadar beklenicek ? Ne zaman cagirirlar ? İnş. Bubdan sonraki islemde hayirlisiyla olumlu devam eder ibibs.Allahim ins..
Destek için sağol arkadaşım. Doğru söylüyorsun bu süreçte stres sigaradan bile zararlı aslında...ama sen böyle stres panik yaptıkça olacak olanları da engellersin vücudunda...tecrübeyle sabit benimkisi... bi strese girdim adetim 1.5 ay gecikti...baktım stres tüm hormonlarımı ele geçirmiş halay çekiyorkafamı bi şekilde meşgul etmenin yollarına baktım..inan canım benim stres denen şey vücudunun normal tüm dengelerini alt üst edebilecek güce sahip...ona bu gücü senin korkuların veriyor...
S t r e s y a p m a y a l ı m....
Y a p a n l a r ı u y a r a l ı m !!!!
Canım bence 2 sağlıklı yumurta da iyi başlangıç için. 1 yumurtayla bile hamile kalanları biliyorum ben. İçini ferah tut en kötü 1 kez daha toplanır. Sonra gelsin bebişler :)
Sende rezerv sorunu mu vardı? FSH ve amh ve yaş kaçtı birde başta kaç taslak görünüyordu?
İğneler mini tüp bebek yöntemiyle mi oldu? Yani bu süreçte kaç iğne kullandırdı doktorun?
Sağol canım inş.Canım bence 2 sağlıklı yumurta da iyi başlangıç için. 1 yumurtayla bile hamile kalanları biliyorum ben. İçini ferah tut en kötü 1 kez daha toplanır. Sonra gelsin bebişler :)
Sende rezerv sorunu mu vardı? FSH ve amh ve yaş kaçtı birde başta kaç taslak görünüyordu?
İğneler mini tüp bebek yöntemiyle mi oldu? Yani bu süreçte kaç iğne kullandırdı doktorun?
Canım şimdi iki yumurtanda döllenip dondurulduysa ve kaliteleride iyiyse bir daha toplama olmayabilir benim sadece iki tane embriyom vardı başkada yoktu iki yumurtadan biri karnımda binlerce şükür sakin endiselenme rabbim ol derse bir taneylede bebis oluyor :)histeroskopi rahim transfere uygunmu diye bakılıp birde rahim cizme islemi gerceklestiriliyor tutunmayı kolaylastiriyor uyutulup yapiliyor hic birsey hissetmiyorsun ama yapilmasi gereken öönemlibir islem bunu sana doktorun söyleyecektir zaten bol şanslarSagol canım. Ama iki yumurta döllenme olmus..histereskop ne şimdi ? Anlamadım ?
Canim iki yumurta tranfer oldu birimi tutyu sende ? Ayyy ins.bizimde olur tutar saglikla hayirlisiyla...bu histereskopi mutlaka yapiloyormu her hastaya acaba ? Yani tutunmayi kolaylastiriyorsa cok iyi biseymis..Canım şimdi iki yumurtanda döllenip dondurulduysa ve kaliteleride iyiyse bir daha toplama olmayabilir benim sadece iki tane embriyom vardı başkada yoktu iki yumurtadan biri karnımda binlerce şükür sakin endiselenme rabbim ol derse bir taneylede bebis oluyor :)histeroskopi rahim transfere uygunmu diye bakılıp birde rahim cizme islemi gerceklestiriliyor tutunmayı kolaylastiriyor uyutulup yapiliyor hic birsey hissetmiyorsun ama yapilmasi gereken öönemlibir islem bunu sana doktorun söyleyecektir zaten bol şanslar
Canım histo rahimdeki sorunları tespit amaçlı yapıyor ve bu sırada ufak bi çizme işşlemi yapılıyor buda embiryonun rahime tutunmasın kolaylaştırıyor. 10 dakikalık bi işlemSagol canım. Ama iki yumurta döllenme olmus..histereskop ne şimdi ? Anlamadım ?
Evet canım 2 tane kondu birisi tuttu geride başka dondurulmuşumda yoktu eğer olmasaydı birdaha tüp bebek yapmayacaktım bu benim ikinci bebegim oğlum var ona kardes olsun diye istedik rabbim şükürler olsun dualarimizi kabul etti insallah bu mutlulugu sizlerde en kisa zamanda yasarsiniz histeroskopiyi eger istemezsen yapmazlar sana kalmis birsey ancak doktorun öneminden bahsedecektir yaptir bence tüp bebek asamasini önemli bir parcasi çizme islemide yapiliyor tutunmayi kolaylastiriyorCanim iki yumurta tranfer oldu birimi tutyu sende ? Ayyy ins.bizimde olur tutar saglikla hayirlisiyla...bu histereskopi mutlaka yapiloyormu her hastaya acaba ? Yani tutunmayi kolaylastiriyorsa cok iyi biseymis..
Canım tabi ben bilemem doktor bey daha iyi bilir ama. Rezerv azlığında yumurtaları heba etmemek ve çok sayıda kalitesiz yumurta geliştirmek yerine kaliteli ama gerekirse az sayıda yumurta geliştirmek için mini tüpün daha uygun olduğunu okumuştum. Bahsettiğin iğne sayıları mini tüp bebek gibi duruyor. Peki başta senin kaç taslak vardı? Yani doktor kaç yumurta adayı saydı ultrasonda? Benim de fsh berbat 30 düşünsene artık...Sağol canım inş.
Fsh yuksekdi benim ..yasim 36 ..amh yi bilmiyorum..vucudum az cvp verdi ilaçlara. Az yumurta oluştu. .iki kutu igne kullandim.ucuncudende tek bitane kullanıldı..ignelerin icinde 5 taneydi..
sence şansım nasildir bu durumda
çok geçmiş olsun o sorun bir çoğumuzda da var kaan beydeçok değru bir karar vermişsiniz inşallah Allahın izni Kaan beyin vesilesiyele mucizelerimize kavuşuruzMerhaba arkadaslar yaklasik 2 yildir bebeğimiz olmuyor. 2 yil surecinde sizlerin yorumlarini okuyup gecen yil subat ayinda esimle kaan beyle gorustuk. Bizim problemimiz sperm sayisi ve hiziyla ilgiliyfi. Toplamda 300.000 spermimiz vardi ve ileri hareketli yoktu. Kaan bey once esimin muayene olmasini sonra karar vermemizi istedi. Esimde varikosel teshisiyle ameliyat oldu. Sperm degerleri artmaya basladi. Hatta ameliyattan 1 ay sonra kimyasalda olsa gebelik yasadim. Tabii dusukle sonuclandi. Ardindan 2 ay sonra tekrar gebelikvyasadim ve degerlirimiz sadece toplamda 2 milyondu. Her sey yolunda giderken bir aksamustu gelen kanamayla gebeligim tehlikeye girdi ve 10 gun icinde tekrar bir dusuk yasadim. Bu surecler herkes gibi beni de cok yordu. Izmirliyim ama isim geregi izmirden uzaktayim. Yinede kaan beye hem ben hem esim cok guveniyor bu yuzden mayis ayinda tedaviye baslamak istiyoruz. Ama anladigim kadariyla onceden gidip vitamin destegine baslamak en mantiklisi. Sizlerin basari hikayeleri bana umut oluyor umarim bir basari hikayesi de bizden gelir ama cok korkuyorum olumsuzluklardan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?