Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Seni telaşlandirmak istemem ama 4 kere vurulma kısmı lafami kurcaladı. Bize 8 e bolerek verildi gunde 17 mm olacak şekilde. 2. Toplama işlemi oncesi yine saizen verildi. Yine ayni şekilde tarif edildi. Yalniz ilkinde gün aşiriydi bu sefer 8 gün boyunca her gün. Baska 4 gun kullanan var mi ki farkli bir protokol mu uygulandi acaba ? En iyisi doktora ya da hemsireye danismak.

Reçeteye bakıyorum 14 ünde başlayıp gün aşırı diyor 20 si kontrolüm o zamana kadar 4 sefer yapıyor zaten bu dozdan 8 çıkmaz mümkün değil en fazla 5 çıkar. Herkese farklı uygulama yapıyor Kaan bey sanırım benimki de farklı son dozu vurmadan kontrolde olacağım zaten o zaman herşey kesinleşecek :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım

Kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu bu işin iğne kısmı cok karışıkmış ben bir ay daha kullanıcam vitaminleri ve biesteronu 7 tane yumurta taslağım görüldü adetimin 2.günü bir sonraki adetimde çagırdı kaan bey o zaman belli olur benim nezaman ilaclara baslayacağım hepimizin allah yardımcısı olsun

sayılı gün çabuk geçiyor canım inşallah sende o karmaşık iğnelerin içine gireceksin ve yumurtaların güzel güzel toplanacak

sayılı gün çabuk geçiyor canım inşallah sende o karmaşık iğnelerin içine gireceksin ve yumurtaların güzel güzel toplanacak
İnsallah canım 10 sene önce bu kadar karmaşık değildi hergün bir tane iğne vuruluyordum göbekten tıpmı cok ilerledi anlamadim ki o zaman sanki bu kadar karışık değildi

İnsallah canım 10 sene önce bu kadar karmaşık değildi hergün bir tane iğne vuruluyordum göbekten tıpmı cok ilerledi anlamadim ki o zaman sanki bu kadar karışık değildi

Ilk iğnemi yarim saatte vurmustum. Heyecandan ellerim ayaklarim ter icinde kalmisti. Bugun 48. Ignemi vurdum hayat ne garip neler yaptiriyor insana :)

dediğin çok doğru canım ilaçlar karmakarışık bir sürü iğne ama inşallah meleklerimize kavuşacağız bu çekilen çilelerin sonunda

Benim yazdıklarım da korkuttuysa seni hiç korkma arkadaşım herkese farklı şekilde uygulanıyor sonuçta bu iğne dozları. Sana da uygulanacak dozlar farklı olabilir. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun isteyen herkese de nasip etsin inşallah :)

Biesteron kullandım 10 gün oldu sanki bu ay adetim daha az geldi bunu kullanıpta adeti azalan varmı birde bu amh testi adetliykenmi yapiliyor yoksa herhangibir gün yapilabiliyormu yardimci olursanız sevinirim kızlar

Biesteron kullandım 10 gün oldu sanki bu ay adetim daha az geldi bunu kullanıpta adeti azalan varmı birde bu amh testi adetliykenmi yapiliyor yoksa herhangibir gün yapilabiliyormu yardimci olursanız sevinirim kızlar

Evet adet az geliyor benimde öyle oldu. Amhı hep adetliyken yaptırdım başka bir gün yapılır mı bilmiyorum

Ahm testini herhangi bir gun yaptirabilirsiniz. Belli bir gunu yok.

canım için rahat olsun. yanlış birşey yoktur eminim. haklısın telaşlanmakta ama stres yumurtalara iyi gelmiyor. herşey güzel olacak hep böyle düşün.

hayırlısı canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider.

devlette yapılır mı bilniyorum ama araştırma hastaneleri yapar büyük bir ihtimalle. ve illaki adetliyken yapılması şartı yoktur. istediğin zaman yaptırabilirsin. ayrıca biesteron benim adetimi de azalttı ve sivilceler, saç dökülmesinde artış ve tüylerin kılların daha hızlı çıkmasına sebep oldu. tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…