- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.161
Seni telaşlandirmak istemem ama 4 kere vurulma kısmı lafami kurcaladı. Bize 8 e bolerek verildi gunde 17 mm olacak şekilde. 2. Toplama işlemi oncesi yine saizen verildi. Yine ayni şekilde tarif edildi. Yalniz ilkinde gün aşiriydi bu sefer 8 gün boyunca her gün. Baska 4 gun kullanan var mi ki farkli bir protokol mu uygulandi acaba ? En iyisi doktora ya da hemsireye danismak.evet 4 kere de canım ayın 14 - 16 - 18- 20 si olacak şekilde 20'nin 2 çizgi altında olacak dedi. Sonuncusu 10 un altında çıkacaktır önemli değil kalanı vurun dedi. Benimki fazla çıkınca dozum eksik mi sorun yaratır mı diye telaşlandım
Seni telaşlandirmak istemem ama 4 kere vurulma kısmı lafami kurcaladı. Bize 8 e bolerek verildi gunde 17 mm olacak şekilde. 2. Toplama işlemi oncesi yine saizen verildi. Yine ayni şekilde tarif edildi. Yalniz ilkinde gün aşiriydi bu sefer 8 gün boyunca her gün. Baska 4 gun kullanan var mi ki farkli bir protokol mu uygulandi acaba ? En iyisi doktora ya da hemsireye danismak.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımSelam kızlar. Bugun Kaan Bey ile toplamadan sonraki ilk görüşmemizi yaptık. Taslak yumurtalar gördü ve e2 hormon testi yaptırdı. 2. Toplama icin iğne ve ilaçlari verdi. Bugün itibariyle iğnelerimi yapmaya başladim. Haftaya Cuma kontrol var. Yalniz bu sefer başka protokol uygulayacak. Gecen tedavide yumurtalar geç büyüdüğü için bu sefer iğnelerin dozunu artırdi. Mesela saizen gün aşiri degil her gün. Bir iğnenin dozu 150 değil 300 mg. Daha hızlı bir giriş yaptık. Bakalim inşallah planlanan gibi gider yumuşlar büyür :)
sayılı gün çabuk geçiyor canım inşallah sende o karmaşık iğnelerin içine gireceksin ve yumurtaların güzel güzel toplanacakKızlar valla yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu bu işin iğne kısmı cok karışıkmış ben bir ay daha kullanıcam vitaminleri ve biesteronu 7 tane yumurta taslağım görüldü adetimin 2.günü bir sonraki adetimde çagırdı kaan bey o zaman belli olur benim nezaman ilaclara baslayacağım hepimizin allah yardımcısı olsun
İnsallah canım 10 sene önce bu kadar karmaşık değildi hergün bir tane iğne vuruluyordum göbekten tıpmı cok ilerledi anlamadim ki o zaman sanki bu kadar karışık değildisayılı gün çabuk geçiyor canım inşallah sende o karmaşık iğnelerin içine gireceksin ve yumurtaların güzel güzel toplanacak
İnsallah canım 10 sene önce bu kadar karmaşık değildi hergün bir tane iğne vuruluyordum göbekten tıpmı cok ilerledi anlamadim ki o zaman sanki bu kadar karışık değildisayılı gün çabuk geçiyor canım inşallah sende o karmaşık iğnelerin içine gireceksin ve yumurtaların güzel güzel toplanacak
Ilk iğnemi yarim saatte vurmustum. Heyecandan ellerim ayaklarim ter icinde kalmisti. Bugun 48. Ignemi vurdum hayat ne garip neler yaptiriyor insana :)Kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu bu işin iğne kısmı cok karışıkmış ben bir ay daha kullanıcam vitaminleri ve biesteronu 7 tane yumurta taslağım görüldü adetimin 2.günü bir sonraki adetimde çagırdı kaan bey o zaman belli olur benim nezaman ilaclara baslayacağım hepimizin allah yardımcısı olsun
dediğin çok doğru canım ilaçlar karmakarışık bir sürü iğne ama inşallah meleklerimize kavuşacağız bu çekilen çilelerin sonundaİnsallah canım 10 sene önce bu kadar karmaşık değildi hergün bir tane iğne vuruluyordum göbekten tıpmı cok ilerledi anlamadim ki o zaman sanki bu kadar karışık değildi
Kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu bu işin iğne kısmı cok karışıkmış ben bir ay daha kullanıcam vitaminleri ve biesteronu 7 tane yumurta taslağım görüldü adetimin 2.günü bir sonraki adetimde çagırdı kaan bey o zaman belli olur benim nezaman ilaclara baslayacağım hepimizin allah yardımcısı olsun
bende transfer tarihi için sabırsızlanıyorum sornada hepimzin pozitif sonuçları içinKızlar sabırsızlanıyorum burdan hepinizin tek tek hamiş haberlerinizi almaya
Biesteron kullandım 10 gün oldu sanki bu ay adetim daha az geldi bunu kullanıpta adeti azalan varmı birde bu amh testi adetliykenmi yapiliyor yoksa herhangibir gün yapilabiliyormu yardimci olursanız sevinirim kızlar
Ahm testini herhangi bir gun yaptirabilirsiniz. Belli bir gunu yok.Biesteron kullandım 10 gün oldu sanki bu ay adetim daha az geldi bunu kullanıpta adeti azalan varmı birde bu amh testi adetliykenmi yapiliyor yoksa herhangibir gün yapilabiliyormu yardimci olursanız sevinirim kızlar
canım için rahat olsun. yanlış birşey yoktur eminim. haklısın telaşlanmakta ama stres yumurtalara iyi gelmiyor. herşey güzel olacak hep böyle düşün.Eevet bana da 16-18 arası dedi o şekilde vurdum en son 20 den çok fazla çıkınca birde az çıkıyor diyince telaş ettim gerçekten. Ya o kadar emek harcıyoruz maddi ve manevi olarak bir de yanlış olması gerçekten moral bozucu olurÇok teşekkür ederim ilginize içim rahatladı şimdi :)
hayırlısı canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider.Selam kızlar. Bugun Kaan Bey ile toplamadan sonraki ilk görüşmemizi yaptık. Taslak yumurtalar gördü ve e2 hormon testi yaptırdı. 2. Toplama icin iğne ve ilaçlari verdi. Bugün itibariyle iğnelerimi yapmaya başladim. Haftaya Cuma kontrol var. Yalniz bu sefer başka protokol uygulayacak. Gecen tedavide yumurtalar geç büyüdüğü için bu sefer iğnelerin dozunu artırdi. Mesela saizen gün aşiri degil her gün. Bir iğnenin dozu 150 değil 300 mg. Daha hızlı bir giriş yaptık. Bakalim inşallah planlanan gibi gider yumuşlar büyür :)
devlette yapılır mı bilniyorum ama araştırma hastaneleri yapar büyük bir ihtimalle. ve illaki adetliyken yapılması şartı yoktur. istediğin zaman yaptırabilirsin. ayrıca biesteron benim adetimi de azalttı ve sivilceler, saç dökülmesinde artış ve tüylerin kılların daha hızlı çıkmasına sebep oldu. tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum.Biesteron kullandım 10 gün oldu sanki bu ay adetim daha az geldi bunu kullanıpta adeti azalan varmı birde bu amh testi adetliykenmi yapiliyor yoksa herhangibir gün yapilabiliyormu yardimci olursanız sevinirim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?