Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUOTEem, post: 37356956, member: 335127"]merhaba arkadaşlar buraya dr. Kaan Bozkurtla ulaştığım mutlu sonu sizlerle paylaş için yazıyorum 1 yıl önce buraya bu başarımı yazacagım asla aklıma gelmezdı ınanın 7 yıllık evliyim ve 5 yılldır yasadıklarım cok kolay seyler değildi 3 defa asılama 5 sefer tup bebek denemesı herseferinde aldıgım negatif sonuclar benı yıldırmasada cok yormustu tabıı bu tedavilere baslamadan önce geçirdiğimiz tetkik aşamaları hsg.genetik. tahlil. git geller yorgundum ama takii kaan hocayla tanışana kadar bu 5 tup bebek demem 1 ŞANLIURFA da 2ADANA BALCALI da 3ADANA BAŞKENT 4ADANABAŞKET 5 ERZURUM ATATURK UNV. Eşim askeri personel bende hemşireyim doğu görevinde olduğumuz için hep yakın yerleri terçik ettik ama herseferinde negatif sonuçu aldık ve sefer ummamlı bır araştırmaya girdik ANKARA. ISTANBUL VEYA IZMIR dedik ankara ve istanbulda kımsemız olmadıgı için ve ben manisalı olduğum için izmirde karar kıldık ama nerde yaptıracaktık internetten butun tup bebek merkezlerının telefonu buldum hepsini tek tek aradım hepsinde telefonlara bakan bilgi işlem elemanlarıyla muattap oldum ırembeyi aradım ordada telefona bakan bayan benden telefonumu istedi ve doktor beyler boş olunca sizi arayacaklar dedi teli verdim ama aramazlar dedim kendi kendime sonra telefonum caldı karşımdaki bana dr. kaan bozkurt oldugunu söyledi ve beni sabırla dinledi ve gelin muaye ile karar verelim dedi . diğer görüştüğüm merkezlerden ve irembeden 3 gun içinde her gun 2 merkezden randevu aldım bırıne sabah bırıne öğleden sonra gittim hepsiyle görüşüp öyle karar vercektim 3 gunluğune KARStan izmire ucak bileti aldık ve gittik 3 gün izmirdeki 6 tane merkezle görüştük kaan bey hariç her giitiğim merkez hemen bu ay tedaviye başlıyalım şu akadar ödeme yapacaksınız mevzusuna girdi ben parayı düşünmezken onlar için biz hastalar dolar işareti gibiydik acı ama gerçek bu 3 gün sabah ırembeye kaan beye randevumuza gittik bana size asla hemen tüp bebek yapmam önce hazırlık aşaması yapıcaz ve yumurtalıklarını güçlendirecez en az 3 ay ilaç kullanıcaz dedi gönlüm hemen çocuk sahibi olmak istiyordu ama doktorbeyin konuştukları da mantıklı geliıyordu hiç unutmuyorum kaan beyin karşısında ağladım hocam ben çok yorgunum para kısmı bizler için önemli değil ama lütfen umutlarımızı çalmayın dedim oda bana ağlamak yok güçlü olaçaksın ben karşımda güçlü bir hasta isterim ağlıyan bir hasta değil dedi bu sözünü hiç unutmuyorum ve ben o gün öğeden sonra başka bir merkezde daha randevum vardı ve gitmedim ben bu doktorla yoluma devam edecem dedim ve 3 ay tedavi Kartan gelip gitmelerin ama inanmak başarmanın yarısı dedim ve inandım bu sefer olacak dedim her seferinde aradım bazen bana 1 2 saat sonrada olsa hep döndü ben hep doktorumla muhattaptım diğer tedavilerimde karşımdaki muattabım hemşire arkadaşlardı bende hemşireyim ama tedaviyi planlıyan doktorla konuşmak bile bana güven veriyordu kimi zaman Karsta yaptırdım tahlileri msj attım beni aradı şu ilaça başla şunu kes dedi.sonrasında manisaya geldim yıllık iznimi alıp ve yumurta toplamaya yaklaştıkca heyecanımı anlatamam haziran 25 gibi yumurtalarım toplandı 7 yumurta toplandı ve 5 tanesi sağlıklıydı ve 2 tanesi döllendi diye aradıkları gün umutsuzluğa kapıldım ama doktorum 1 tane olsun sağlıklı olsun bebeğinle bizi ziyarete gel dedi o gün ilkkez bebeğimi kucağımda hayal ettim hayali bile çok güzeldi 1 ay dondurulmuş olarak kalacaktı emriyolarım ve onları izmirde irembeye emanet ettik ve karsa döndük 1 ay geçmek bilmedi ve sonunda bebeklerimi almak için yola çıktık içimiz içimize sıgmıyordu ve 12 eylülde onlarla bulustum tranferim yapıldı 2 emriyo ttransfer edildi sonra 12 gün bekleme şüreçi rabbimden hayırlısı istedim hep ama olurda tutunamazsa minnaklarım yine KAAN BOZKURTA gelecektim ne olursa olsun 10ncu demeye kadar deniyecektim ve olmazsa yuvaya başvuracaktım ve transferin 10 güni sabah az bir kanamam oldu ve olmadı dedim deli gibi ağladım ama içimde garip bir his vardı kan testinde negatifi görene kadar inanmıyacam dedim ve hemen hastaneye gittim tabii bu 10 günde biz hataya gelmiştik eşimin ailesin yanına hatayda kan testi verdik eşim de çok inanıyordu kaan bey bizi çok motive ettmişti eşim sonuçu aldığındaki yüzündeki ifade herşeye değerdi ve bana sarıldı bak bu sefer oldu dedi evet olmuşt 113 çıkmıştı hemen kaan hocayı aradım evet kanam vardı ama sonuç pozitifti bazi ilçalarımın dozu değişti ve bana şu dedi kanama demek düşük demek değildir yada kanamayan hasta düşük yapmaz demek değildir sabırlı olacaksın bu kanamalar 3 aya kadar olacak kafana takma dedi şimdi 2 aşamamız daha var 1 keseyi görecez 2 kalp atısları ve 10 haftayı tamamladığında ohh diyecez ve rahatlıyacaz gerisi alllah kalacak dedi ve biz bu 2 aşamayıda geçirdik önce kesemiz görüldü ve 15 ekimde içimdeki o mınnagın tık tık atan kalbini duyduk inanılr gibi dedğildi ama gerçekti allahım isteyen herkese nasip etsin biz bu mutlu sona kaan hoca sayesinde ulaştık ona sonsuz minnetarız işallah kucamıza alırız sag salim .Ve hala daha kaan hocayla bagtı halindeyiz biz onun için hastayız gözünde dolar işari değiliz çünkü diğer 5 dememded işlemden sonra aradığımda muattap olan hiç kimse yoktu karşımda çünkü ne yazıkki parayı almışlerdı ve bizle işleri bitmişti ama kaan hoca beni hep sabırla dinledi ona ilk kese görüldüğünde resmini çektim gönderdim ve bana oley başardık deyip gülen biz güzle cevap verdi ve şuan 8 haftalık gebeyim ve hala irtibatımız kopmadı sabrına hayranım sadece bana değil tüm hastalarıyla tek tek görüşüyor size değer veriyor ve siz bunu hisstediyorsunuz tedavi deyip geçmeyin güvenmek çok önemli doktoruna kaan hocaya sonsuz minnetearız allahım onun o güzel gönlüne göre versin herşeyi şimdi gün sayıyorum bilmiyorum sezeryan yapıyormu ama karnımdaki minnak büyüdüğnde zamanı doldugunda 38 haftanın geri kalan 30 haftasını daha tamamlayıp sezeryanımıda onun yapmasını temenni ediyorum bebeğimin ilk onun ellerinde buluşmasını istiyorum umarım rabbim o günlerde nasip eder .yazım bir hayli uzun oldu ama 7 yıl yasadıklarımı anlatmaya satırlar yetmez . Tüpbebek düşünen herkese diyeceğim şu KAAN Bozkurtta tanışmadan tedaviye başlamayın ona ve irembe ekibi bir ayrılacaklık bana göre[/QUOTE]
Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kalbiminozu canim nedensiz infertilite denildi esimin ileri hareketli sperm sayisi dusuktu ama cok sorun azretmez tupbebekte denildi tum tedavi gören arkadaslar dualarim sizlerle.

eceem yaşadıkların kolay şeyler değil canım ama sonunda böyle mutlu bir sonuca ulaşman çok güzel inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bebeğini sağsağlim kucağınıza alırsın

Kızlar günaşırı vurunduğum bir iğnem var saizen adı. Hemşire hazırladı verdi ve tarif etti. İğnenin üzerindeki sayılara göre 20 nin 2 çizgi altında olacak dedi 4 kere vurunacağım. En son 10 nun altında çıkacak önemli değil dozu böyle ayarlayın dedi. Eşimde ona göre ayarladı 20 nin altında bu üçüncü iğne ve son vurunacağım 10 nun altında değil 20 ninde üstünde çıkıyor anlamadık kafamız karıştı. Hiç kullanan var mı daha önce de kullanmıştım ama böyle bir sorun yaşamadım bu hemşire nasıl bir hemşireymiş anlamadım herşeyi yanlış vermiş moralim bozuldu iyice

canım iğne nasıl birşey gonal f gibimi ? eğer öyleyse sen hergün 20 doz vuruyorsan yine 20 ye ayarla tamam

canım iğne nasıl birşey gonal f gibimi ? eğer öyleyse sen hergün 20 doz vuruyorsan yine 20 ye ayarla tamam

evet onun gibi 8 mg lık ya bu kadın neden öyle dedi ki ne biçim hemşireymiş anlamadım valla dozlarda bir sıkıntı çıkmaz inşallah ya o kadar sıkıntısını çekiyoruz bu işin birde onlar yanlış yönlendirince daha çok geriliyorum ben

canım ben bu kez hemşirenin yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü bazen o ilaçların için falaz koyabiliyorlar ben daha önce aşılamalarımda gonal f kullanmıştım mesela 450 lik olmasına rağmen 550 çıktığı olmuştu ama tüp bebek yaptırırken o kadar çıkar diye düşünmüştüm ama ancak 500 çıkmıştı. sen söylenen dozda uygula kaç kaldığına takma kafanı.

Ya hemşire beni baştan deli etti. Oturuyordu gittim iğnelerimi hazırlar mısınız diye arkadaşlar yardımcı olacak gidip oturun dedi belli bir şeye sinirlenmiş ortalıkta sinirli sinirli dolandı başka işleri halletti sanırım sonra geldi tarif etti ama acele acele atlı kovalıyor sanırsın. Böyle aksilikler çıkınca da ona malediyorum dolayısıyla. Ya daha önceki de 8 mg dı kullandığım eksik ya da fazla çıkmamıştı. Dediğin gibi belki fazla olabilir emin olamıyorum. Artık son kalan dozu Kaan beye danışayım pazartesi randevum var zaten son doz o güne ait.

öyle yaparsın canım en güzeli danışmak

Ç
Canım ben kullandım saizen gün aşırı. 17 olmalı sanırım. Ve ben her defasında bir damla çıkartıp havasını aldım kendimce. Ve en Son ne kadar kaldıysa hepsini vurdum.önemli değil demişti hemşire hanım.ama ne kadar kalmıştı hatırlayamadım

Eevet bana da 16-18 arası dedi o şekilde vurdum en son 20 den çok fazla çıkınca birde az çıkıyor diyince telaş ettim gerçekten. Ya o kadar emek harcıyoruz maddi ve manevi olarak bir de yanlış olması gerçekten moral bozucu olur Çok teşekkür ederim ilginize içim rahatladı şimdi :)

Selam kızlar. Bugun Kaan Bey ile toplamadan sonraki ilk görüşmemizi yaptık. Taslak yumurtalar gördü ve e2 hormon testi yaptırdı. 2. Toplama icin iğne ve ilaçlari verdi. Bugün itibariyle iğnelerimi yapmaya başladim. Haftaya Cuma kontrol var. Yalniz bu sefer başka protokol uygulayacak. Gecen tedavide yumurtalar geç büyüdüğü için bu sefer iğnelerin dozunu artırdi. Mesela saizen gün aşiri degil her gün. Bir iğnenin dozu 150 değil 300 mg. Daha hızlı bir giriş yaptık. Bakalim inşallah planlanan gibi gider yumuşlar büyür :)

hayırlı olsun canım inşallah bu kez daha güzel sonuçlar alırsın.

Saizen 8 e bölerek veriliyordu ama size 4 kerede mi verildi ? Gunde kac mm vurdunuz ?

Saizen 8 e bölerek veriliyordu ama size 4 kerede mi verildi ? Gunde kac mm vurdunuz ?

evet 4 kere de canım ayın 14 - 16 - 18- 20 si olacak şekilde 20'nin 2 çizgi altında olacak dedi. Sonuncusu 10 un altında çıkacaktır önemli değil kalanı vurun dedi. Benimki fazla çıkınca dozum eksik mi sorun yaratır mı diye telaşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…