- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.141
şaka demiştim
haha evet sağlam kafA sağlam vücut!ta bulunur.şimdiden alsam olurmuki? ya hastalanmazsam. ayy görüşelim nolur.
Benim ogleden sonta canim.Yarın saat kacta randevun benim 9.30 da
Benim 2deydi öne çektim neyse bir gün elbet karşılaşırız belki gün bile yaparızBenim ogleden sonta canim.
ecem, tebrik ederim. ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Kaan Bey.in tecrübesi tartışılmaz olumsuzluk yaşansa bile bir kez daha kapısı çalınabilecek bir doktor. umarım herkes senin gibi bu marotonu önde bitirip bebişlerimize kavuşuruz. dualarında bizede yer verirsen sevinirim. bu arada sizin sorun ne idi?
ecem, tebrik ederim. ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Kaan Bey.in tecrübesi tartışılmaz olumsuzluk yaşansa bile bir kez daha kapısı çalınabilecek bir doktor. umarım herkes senin gibi bu marotonu önde bitirip bebişlerimize kavuşuruz. dualarında bizede yer verirsen sevinirim. bu arada sizin sorun ne idi?
Kalbiminozu canim nedensiz infertilite denildi esimin ileri hareketli sperm sayisi dusuktu ama cok sorun azretmez tupbebekte denildi tum tedavi gören arkadaslar dualarim sizlerle.ecem, tebrik ederim. ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Kaan Bey.in tecrübesi tartışılmaz olumsuzluk yaşansa bile bir kez daha kapısı çalınabilecek bir doktor. umarım herkes senin gibi bu marotonu önde bitirip bebişlerimize kavuşuruz. dualarında bizede yer verirsen sevinirim. bu arada sizin sorun ne idi?
canım iğne nasıl birşey gonal f gibimi ? eğer öyleyse sen hergün 20 doz vuruyorsan yine 20 ye ayarla tamamKızlar günaşırı vurunduğum bir iğnem var saizen adı. Hemşire hazırladı verdi ve tarif etti. İğnenin üzerindeki sayılara göre 20 nin 2 çizgi altında olacak dedi 4 kere vurunacağım. En son 10 nun altında çıkacak önemli değil dozu böyle ayarlayın dedi. Eşimde ona göre ayarladı 20 nin altında bu üçüncü iğne ve son vurunacağım 10 nun altında değil 20 ninde üstünde çıkıyor anlamadık kafamız karıştı. Hiç kullanan var mı daha önce de kullanmıştım ama böyle bir sorun yaşamadım bu hemşire nasıl bir hemşireymiş anlamadım herşeyi yanlış vermiş moralim bozuldu iyice
canım iğne nasıl birşey gonal f gibimi ? eğer öyleyse sen hergün 20 doz vuruyorsan yine 20 ye ayarla tamam
canım ben bu kez hemşirenin yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü bazen o ilaçların için falaz koyabiliyorlar ben daha önce aşılamalarımda gonal f kullanmıştım mesela 450 lik olmasına rağmen 550 çıktığı olmuştu ama tüp bebek yaptırırken o kadar çıkar diye düşünmüştüm ama ancak 500 çıkmıştı. sen söylenen dozda uygula kaç kaldığına takma kafanı.evet onun gibi 8 mg lık ya bu kadın neden öyle dedi ki ne biçim hemşireymiş anlamadım valladozlarda bir sıkıntı çıkmaz inşallah ya o kadar sıkıntısını çekiyoruz bu işin birde onlar yanlış yönlendirince daha çok geriliyorum ben
canım ben bu kez hemşirenin yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü bazen o ilaçların için falaz koyabiliyorlar ben daha önce aşılamalarımda gonal f kullanmıştım mesela 450 lik olmasına rağmen 550 çıktığı olmuştu ama tüp bebek yaptırırken o kadar çıkar diye düşünmüştüm ama ancak 500 çıkmıştı. sen söylenen dozda uygula kaç kaldığına takma kafanı.
öyle yaparsın canım en güzeli danışmakYa hemşire beni baştan deli etti. Oturuyordu gittim iğnelerimi hazırlar mısınız diye arkadaşlar yardımcı olacak gidip oturun dedi belli bir şeye sinirlenmiş ortalıkta sinirli sinirli dolandı başka işleri halletti sanırım sonra geldi tarif etti ama acele acele atlı kovalıyor sanırsın. Böyle aksilikler çıkınca da ona malediyorum dolayısıyla. Ya daha önceki de 8 mg dı kullandığım eksik ya da fazla çıkmamıştı. Dediğin gibi belki fazla olabilir emin olamıyorum. Artık son kalan dozu Kaan beye danışayım pazartesi randevum var zaten son doz o güne ait.
öyle yaparsın canım en güzeli danışmak
Canım ben kullandım saizen gün aşırı. 17 olmalı sanırım. Ve ben her defasında bir damla çıkartıp havasını aldım kendimce. Ve en Son ne kadar kaldıysa hepsini vurdum.önemli değil demişti hemşire hanım.ama ne kadar kalmıştı hatırlayamadımKızlar günaşırı vurunduğum bir iğnem var saizen adı. Hemşire hazırladı verdi ve tarif etti. İğnenin üzerindeki sayılara göre 20 nin 2 çizgi altında olacak dedi 4 kere vurunacağım. En son 10 nun altında çıkacak önemli değil dozu böyle ayarlayın dedi. Eşimde ona göre ayarladı 20 nin altında bu üçüncü iğne ve son vurunacağım 10 nun altında değil 20 ninde üstünde çıkıyor anlamadık kafamız karıştı. Hiç kullanan var mı daha önce de kullanmıştım ama böyle bir sorun yaşamadım bu hemşire nasıl bir hemşireymiş anlamadım herşeyi yanlış vermiş moralim bozuldu iyice
Ç
Canım ben kullandım saizen gün aşırı. 17 olmalı sanırım. Ve ben her defasında bir damla çıkartıp havasını aldım kendimce. Ve en Son ne kadar kaldıysa hepsini vurdum.önemli değil demişti hemşire hanım.ama ne kadar kalmıştı hatırlayamadım
hayırlı olsun canım inşallah bu kez daha güzel sonuçlar alırsın.Selam kızlar. Bugun Kaan Bey ile toplamadan sonraki ilk görüşmemizi yaptık. Taslak yumurtalar gördü ve e2 hormon testi yaptırdı. 2. Toplama icin iğne ve ilaçlari verdi. Bugün itibariyle iğnelerimi yapmaya başladim. Haftaya Cuma kontrol var. Yalniz bu sefer başka protokol uygulayacak. Gecen tedavide yumurtalar geç büyüdüğü için bu sefer iğnelerin dozunu artırdi. Mesela saizen gün aşiri degil her gün. Bir iğnenin dozu 150 değil 300 mg. Daha hızlı bir giriş yaptık. Bakalim inşallah planlanan gibi gider yumuşlar büyür :)
Saizen 8 e bölerek veriliyordu ama size 4 kerede mi verildi ? Gunde kac mm vurdunuz ?Eevet bana da 16-18 arası dedi o şekilde vurdum en son 20 den çok fazla çıkınca birde az çıkıyor diyince telaş ettim gerçekten. Ya o kadar emek harcıyoruz maddi ve manevi olarak bir de yanlış olması gerçekten moral bozucu olurÇok teşekkür ederim ilginize içim rahatladı şimdi :)
Insalah canim hepimiz güzel sonuçlar aliriz.hayırlı olsun canım inşallah bu kez daha güzel sonuçlar alırsın.
Saizen 8 e bölerek veriliyordu ama size 4 kerede mi verildi ? Gunde kac mm vurdunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?