- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.181
Sagol canim insallah :)hayırlısı canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider.
canım eğer doğum kontrol hapıda kullanysan ondan az gelmiş olabilir. benim zaten son zamanlar hep az geliyordu o yüzden ayırt edemedim şimdiBiesteron kullandım 10 gün oldu sanki bu ay adetim daha az geldi bunu kullanıpta adeti azalan varmı birde bu amh testi adetliykenmi yapiliyor yoksa herhangibir gün yapilabiliyormu yardimci olursanız sevinirim kızlar
Cevabın için teşekkürler canım insallah hersey gönlünce olur transfer tarihi nezaman belli olucakcy post: 37378837 .!.:merhaba arkadaşlar gittim pazar pazar kan testlerimi yaptırdım yarın kaan beye yollayacağım. sabahta estrofeme başlıyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey güzel olur
hiiç bilmiyorum canım forumlarda şuan onu araştırıyorum haftaya pazartesi kontrole gideceğim o zaman belli olur mu bilmiyorumCevabın için teşekkürler canım insallah hersey gönlünce olur transfer tarihi nezaman belli olucak
haftasonu ikimizden başka gelen olmadı pek ama beni soracak olursan benim haftasonum fena geçmedi ama pazartesi çabuk geldi yaaaGüzel anneler nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti
Benimki biraz karmasik hem mutluyum hem uzgun hastaneden aradilar yumurtalarimdan sadece birtanesi 1.kalite dondurulmus digerleri bizi birakmisGüzel anneler nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti
olsuun üzülme hakkında hayırlısı olsun bir tane olsun senin olsun. peki başka toplama yapılacak mı? yoksa direkt onumu transfer edecek?Benimki biraz karmasik hem mutluyum hem uzgun hastaneden aradilar yumurtalarimdan sadece birtanesi 1.kalite dondurulmus digerleri bizi birakmisherseyin hayirlisini istedik demekki buymus bizim istedigimiz bi evlatti suan kardan bi bebegim var allah kucagimizada almayi nasip eder insallah tum isteyenler icin duam....
Hic bilmiyorum doktorla konusmamistik gorustugumuzde ne diyecek bakalimolsuun üzülme hakkında hayırlısı olsun bir tane olsun senin olsun. peki başka toplama yapılacak mı? yoksa direkt onumu transfer edecek?
ne zaman gideceksin kontrole peki?Hic bilmiyorum doktorla konusmamistik gorustugumuzde ne diyecek bakalim
Benim haftasonum yolculukla geçti izmire kontrole gittim geldimhaftasonu ikimizden başka gelen olmadı pek ama beni soracak olursan benim haftasonum fena geçmedi ama pazartesi çabuk geldi yaaa
senin nasıl geçti?
Tarlusal verdi bugun bAsladim adet oldugunda gel demistine zaman gideceksin kontrole peki?
yolculuklardan tiksindim bu yıl o kadar çok yolculuk yaptım kiBenim haftasonum yolculukla geçti izmire kontrole gittim geldim
hmm hadi bakalım hayırlısı canım bizide haberdar edersin dimiTarlusal verdi bugun bAsladim adet oldugunda gel demisti
Tabiki canim bakalim ne diyecek :)hmm hadi bakalım hayırlısı canım bizide haberdar edersin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?