Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Biesteron kullandım 10 gün oldu sanki bu ay adetim daha az geldi bunu kullanıpta adeti azalan varmı birde bu amh testi adetliykenmi yapiliyor yoksa herhangibir gün yapilabiliyormu yardimci olursanız sevinirim kızlar
canım eğer doğum kontrol hapıda kullanysan ondan az gelmiş olabilir. benim zaten son zamanlar hep az geliyordu o yüzden ayırt edemedim şimdi
ayrıca amh testinidvlet yapıyormu bilmiyorum ama herhangi bir günü yok adetli olman gerekmez ne zaman müsaitsen o zaman yaptırabilirsin canım

cy post: 37378837 .!.:
merhaba arkadaşlar gittim pazar pazar kan testlerimi yaptırdım yarın kaan beye yollayacağım. sabahta estrofeme başlıyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey güzel olur
Cevabın için teşekkürler canım insallah hersey gönlünce olur transfer tarihi nezaman belli olucak

Cevabın için teşekkürler canım insallah hersey gönlünce olur transfer tarihi nezaman belli olucak
hiiç bilmiyorum canım forumlarda şuan onu araştırıyorum haftaya pazartesi kontrole gideceğim o zaman belli olur mu bilmiyorum

Güzel anneler nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti
Benimki biraz karmasik hem mutluyum hem uzgun hastaneden aradilar yumurtalarimdan sadece birtanesi 1.kalite dondurulmus digerleri bizi birakmis herseyin hayirlisini istedik demekki buymus bizim istedigimiz bi evlatti suan kardan bi bebegim var allah kucagimizada almayi nasip eder insallah tum isteyenler icin duam....

olsuun üzülme hakkında hayırlısı olsun bir tane olsun senin olsun. peki başka toplama yapılacak mı? yoksa direkt onumu transfer edecek?

haftasonu ikimizden başka gelen olmadı pek ama beni soracak olursan benim haftasonum fena geçmedi ama pazartesi çabuk geldi yaaa
senin nasıl geçti?
Benim haftasonum yolculukla geçti izmire kontrole gittim geldim

Denizaa kalbini ferah tut olumsuz düşünme sakin güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…