Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hadi hayirlisi. Benim 1 tane embryom olmustu bana hic kalitesinden bahsetmediler yani transfere uygun olmasa dondurulmazdi dimi off dusundukce bunaliyorum
banada embriyologlar söylememişti ama ben kaan beye kontrole gittiğimde sordum iyi demişti dediğin gibi kötü olsa dondurmazlardı

%90 yapacaktır canım trasnferden önce yapıyor hem rahimde bir problem varmı diye baklıyor hemde rahim yaralanarak iyileşme sürecinde ki yeni hücrelerin embriyonun tutunmasına katkısı oluyormuş
Himm. Bebisimiz icin gerekliyse katlanitiz her zorluga :) peki canim bu embryo kalitesi hakkinda bilgin var mi ? benim hir yumurta toplanip embryo olmustu. Kaliteden bahsedilmedi donduruldu ama arkadaslara kalite konusunda bilgi verilmis. Benim transfer edilmeyecek olsaydi dondurulmazdi dimi ? kafamda deli sorular :)

Cevabini vermissin canim sagol. Sorgulamayacagim daha fazla strese giriyorum cunku.. her seyin hayirlisi insallah.
en güzeli canım sorgulama sonuçta bak okuyoruz ordan burdan bazen en iyi kalitedeki iki embriyo tutunmazken sadece kötü kalitedeki bir embriyo tutunuyor ve doğuyor Rabbim ol dedikten sonra

en güzeli canım sorgulama sonuçta bak okuyoruz ordan burdan bazen en iyi kalitedeki iki embriyo tutunmazken sadece kötü kalitedeki bir embriyo tutunuyor ve doğuyor Rabbim ol dedikten sonra
Evet canim ne gizel soyledin. Rabbim istesin yeterki.. canim sen calisiyor muydun? raporu soracaktim . Yani mesela.toplamada rapor alirsam rapora ne yaziyorlar. Isyerinin ogrenmesini istemiyorum da. gerci irembe tup bebek merkezi yazacak raporu aldigiz yer olarak ama merak ettim.

evet çalışıyorum ama ben toplama için rapor almadım o gün 1 gün yıllık izin aldım. ben izmir dışı geliyorum diğer kontrollerimde de ya nöbet ertesine getirmeye çalıştım nöbet çıkışı gittim yada sevk aldım(ki bu seçenektede irenbe tüp bebek merkezi yazıyor sevk kağıdında). ama rapor almak istiyorsan ve kimse öğrenmesin diyorsan toplama gününde yani atıyorum 20 sinde opu olacak 19 unda gece 12 den sonra yada 20 si sabah acile gidip oradan rapor alabilirsin. yada bir gün öncesinde aile hekiminden 2 günlük rapor alıp o gün raporlu olbilirsin.

Ben de bu opu icin yillik izin aldim hadi transfere kadar boyle idare edilir.. Ama transfer sonrasi 10 gun falan dinlenmek gerekiyor ya o zaman mesela ne yapacaksin rapor alacak misin yoksa yillik izin mi ?

Ben de bu opu icin yillik izin aldim hadi transfere kadar boyle idare edilir.. Ama transfer sonrasi 10 gun falan dinlenmek gerekiyor ya o zaman mesela ne yapacaksin rapor alacak misin yoksa yillik izin mi ?
o zaman rapor alacağım eğer kaan bey vermesede ki büyük ihtimal verir gibi geliyor, ben hastanede çalışıyorum orada ki doktorumdan almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle 5 gün 5 gün aile hekiminden alacağım sonuç alana kadar hatta sonuç pozitif olursa ben bir süre daha çalışmayı düşünmüyorum.

O asamaya geldigimde sana tekrar danismak isterim ben de raporlarimi nasil alabilirim diye. tesekkurler kafamfaki bir cok soruyu aydinlattigin icin :) ne is yspiyorsun hastanede ?

[QUOTE="agapo, post: 37513700, member: Canım çok güzel bir haber bu insallah beeklerin sana sımsıkı tutunurlar senin yaşın kaçtı birde sorununuz neydi canım?[/QUOTE]
İnsallah canim 32 yasindayim bizim sorun ben pkoluyum esiminde ileri hareketli sperm yok

E="purplelife34, post: 37515422, member: 497769"]Hadi hayirlisi. Benim 1 tane embryom olmustu. Kalitesinden bahsetmediler yani transfere uygun olmasa dondurulmazdi dimi off dusundukce bunaliyorum [/QUOTE]
Canim Transfere uygun olmasa dondurulmazdi. dondurulmaya kadar gidiyorsa guclu oldugu icindir Kalitewinide
onlar soylemedi ben sordum

[QUOTEcas, post: 37516638, member: 474399"]en güzeli canım sorgulama sonuçta bak okuyoruz ordan burdan bazen en iyi kalitedeki iki embriyo tutunmazken sadece kötü kalitedeki bir embriyo tutunuyor ve doğuyor Rabbim ol dedikten sonra [/QUOTE]
Aynen oyle benim gecen senede 7 tane dondurulmustu ve yine kaliteliydi ama dondurma isleminden sonra cozme isleminde hepsini teker teker kaybettik sadece 1 tanesi yasadi onu transfer ettiler oda negatif

Hepimiz icin hayirlisi olur insallah sen transferden sonraki heyecani dusunme bile

SWALLOW09 amin canım ınsallah..kac gun bekledılerde kaybettınız embrıyoları..benımkıler 1.kalıte 7 tane pazartesi çözülcek 13,30 da transfer 5.gün tek embrıyo transferı olur dıye dusunuyodum ben hep ama onu göze alamadılar sanırım 3.gün olarak transfer edilecek..kafam cok karışık ama

[QU="menekseg5, post: 37518314, member: 193587"] SWALLOW09 amin canım ınsallah..kac gun bekledılerde kaybettınız embrıyoları..benımkıler 1.kalıte 7 tane pazartesi çözülcek 13,30 da transfer 5.gün tek embrıyo transferı olur dıye dusunuyodum ben hep ama onu göze alamadılar sanırım 3.gün olarak transfer edilecek..kafam cok karışık ama [/QUOTE]
5. Gun embiyosuysu 3 ay dondurdular cozumuayni gun sabah oldu sanirim embirolog geldi ve sadece 1 embiriyonuz kaldi dedi. Neden tek transfer istedin

[QUOTughnow, post: 37520103, member: 522203"]Harika bir haber gözün aydın canım :)[/QUOTE]
Saol canim

Randevun esnasında kafanda bir şeyler oturur hayırlısı neyse o olsun inşallah :)

Cuma günü sabah 11 de yumurtalarım toplanacak arkadaşlar şimdilik bir heyecan yok bende geçen seferde böyle olmuştu son gün heyecanım tavan yapmıştı :) 8-9 adet toplanacak gibi gözüküyor bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…