- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- 248
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #1.501
banada embriyologlar söylememişti ama ben kaan beye kontrole gittiğimde sordum iyi demişti dediğin gibi kötü olsa dondurmazlardıHadi hayirlisi. Benim 1 tane embryom olmustu bana hic kalitesinden bahsetmedileryani transfere uygun olmasa dondurulmazdi dimi off dusundukce bunaliyorum
Himm. Bebisimiz icin gerekliyse katlanitiz her zorluga :) peki canim bu embryo kalitesi hakkinda bilgin var mi ? benim hir yumurta toplanip embryo olmustu. Kaliteden bahsedilmedi donduruldu ama arkadaslara kalite konusunda bilgi verilmis. Benim transfer edilmeyecek olsaydi dondurulmazdi dimi ? kafamda deli sorular :)%90 yapacaktır canım trasnferden önce yapıyor hem rahimde bir problem varmı diye baklıyor hemde rahim yaralanarak iyileşme sürecinde ki yeni hücrelerin embriyonun tutunmasına katkısı oluyormuş
Cevabini vermissin canim sagol. Sorgulamayacagim daha fazla strese giriyorum cunku.. her seyin hayirlisi insallah.banada embriyologlar söylememişti ama ben kaan beye kontrole gittiğimde sordum iyi demişti dediğin gibi kötü olsa dondurmazlardı
en güzeli canım sorgulama sonuçta bak okuyoruz ordan burdan bazen en iyi kalitedeki iki embriyo tutunmazken sadece kötü kalitedeki bir embriyo tutunuyor ve doğuyor Rabbim ol dedikten sonraCevabini vermissin canim sagol. Sorgulamayacagim daha fazla strese giriyorum cunku.. her seyin hayirlisi insallah.
Evet canim ne gizel soyledin. Rabbim istesin yeterki.. canim sen calisiyor muydun? raporu soracaktim . Yani mesela.toplamada rapor alirsam rapora ne yaziyorlar. Isyerinin ogrenmesini istemiyorum da. gerci irembe tup bebek merkezi yazacak raporu aldigiz yer olarak ama merak ettim.en güzeli canım sorgulama sonuçta bak okuyoruz ordan burdan bazen en iyi kalitedeki iki embriyo tutunmazken sadece kötü kalitedeki bir embriyo tutunuyor ve doğuyor Rabbim ol dedikten sonra
evet çalışıyorum ama ben toplama için rapor almadım o gün 1 gün yıllık izin aldım. ben izmir dışı geliyorum diğer kontrollerimde de ya nöbet ertesine getirmeye çalıştım nöbet çıkışı gittim yada sevk aldım(ki bu seçenektede irenbe tüp bebek merkezi yazıyor sevk kağıdında). ama rapor almak istiyorsan ve kimse öğrenmesin diyorsan toplama gününde yani atıyorum 20 sinde opu olacak 19 unda gece 12 den sonra yada 20 si sabah acile gidip oradan rapor alabilirsin. yada bir gün öncesinde aile hekiminden 2 günlük rapor alıp o gün raporlu olbilirsin.Evet canim ne gizel soyledin. Rabbim istesin yeterki.. canim sen calisiyor muydun? raporu soracaktim . Yani mesela.toplamada rapor alirsam rapora ne yaziyorlar. Isyerinin ogrenmesini istemiyorum da. gerci irembe tup bebek merkezi yazacak raporu aldigiz yer olarak ama merak ettim.
Ben de bu opu icin yillik izin aldim hadi transfere kadar boyle idare edilir.. Ama transfer sonrasi 10 gun falan dinlenmek gerekiyor ya o zaman mesela ne yapacaksin rapor alacak misin yoksa yillik izin mi ?evet çalışıyorum ama ben toplama için rapor almadım o gün 1 gün yıllık izin aldım. ben izmir dışı geliyorum diğer kontrollerimde de ya nöbet ertesine getirmeye çalıştım nöbet çıkışı gittim yada sevk aldım(ki bu seçenektede irenbe tüp bebek merkezi yazıyor sevk kağıdında). ama rapor almak istiyorsan ve kimse öğrenmesin diyorsan toplama gününde yani atıyorum 20 sinde opu olacak 19 unda gece 12 den sonra yada 20 si sabah acile gidip oradan rapor alabilirsin. yada bir gün öncesinde aile hekiminden 2 günlük rapor alıp o gün raporlu olbilirsin.
o zaman rapor alacağım eğer kaan bey vermesede ki büyük ihtimal verir gibi geliyor, ben hastanede çalışıyorum orada ki doktorumdan almayı düşünüyorum en kötü ihtimalle 5 gün 5 gün aile hekiminden alacağım sonuç alana kadar hatta sonuç pozitif olursa ben bir süre daha çalışmayı düşünmüyorum.Ben de bu opu icin yillik izin aldim hadi transfere kadar boyle idare edilir.. Ama transfer sonrasi 10 gun falan dinlenmek gerekiyor ya o zaman mesela ne yapacaksin rapor alacak misin yoksa yillik izin mi ?
gebelik testi bakıyorumO asamaya geldigimde sana tekrar danismak isterim ben de raporlarimi nasil alabilirim diye. tesekkurler kafamfaki bir cok soruyu aydinlattigin icin :) ne is yspiyorsun hastanede ?
Hepimiz icin hayirlisi olur insallah sen transferden sonraki heyecani dusunme bilebu çocuklar sımdıden bu kadar ınatcıysa yandık vallabenım kı gıbı olmuş canım bana da 6 demıslerdı 7 donduruldu hayırlı olsun cycas canım arkadaşım ıyı kı senı tanımışım birbirimize hamileliğimizde de destek olacağımızdan hiç şüphem yok.Allah hepimize o günleri görmeyi nasip eder inşallah..Bu arada benımde transferim 3 kasım pazartesi kızlar şimdiden hormonlar aşırı çalışıyor sanırım duygusallık var üzerimde çok heyecanlıyım stresliyim herşey var anlayacıgınız
kıızlaaarr şimdi hastaneden aradılar 5 döllenmiş yumurtam vardı ama 6 adet donduruyoruz dediler 1 tane daha kervana katılmış bıdık 1, ve 2, kalitede dediler. yaşasınnnnn
Masallah guzel guzel haberler transfer tarihleri tek tek yazmiyorum hepinizi tebrik ediyorum rabbim inşallah guzel sonuclar almayida nasip eder bende bugun adet oldum cuma gunu icin randevu aldim bakalim neler olucak ben biraz karatsizim ne yapacagim konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?