Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cok afedersiniz kizlar bisey sorucam.igneleri kullanirken iliskye girmek yasakmi?

@perceUOTE="kahve_delisi, post: 44467981, member: 427230"]Buarada cok tesekkur edrim canim iyi dileklerin icin seninde bebegin hayirli olsun[/QUOTE]

Kızlar günaydınnnn :)
Transfer günü de progestan fitili kullanıyor muyuz? Benim transferim 13:30 da.
Birde ne kadar dinlenmemizi öneriyorlar ve verdikleri raporu sgk kabul ediyor mu?
Teşekkkürler şimdiden cevaplarınız için :)

Benim histom 2hafta önce yapıldı adet olunca gel dedi transferde adet bitince galiba tesekkürler canımmm cvp verdiğin için allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah

herkeze günaydın arkadaşlar transferimin bugün 5,günü bugün işe başladım artık hayırlısıyla bakalım ama hiç bir belirtim yok aynıyım biliyorum belirti arama diceksinizzzzz ama yok..

Canımmm Çok tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Inan çok duygulandım bende ağlamaya başladım şu an sevincini paylaşarak...İnşallah şimdi de sıra bendedir:)
2aydır hiç giremedim foruma,Perşembe günü histom olacak kısmetse,bizde artık transfere yaklaşıyoruz inşallah...

herkeze günaydın arkadaşlar transferimin bugün 5,günü bugün işe başladım artık hayırlısıyla bakalım ama hiç bir belirtim yok aynıyım biliyorum belirti arama diceksinizzzzz ama yok..
Merhaba,hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım...Şimdiden tebrik ederim:)

Kızlaaaar herkese merhaba,
Geçici menapoz evresindeydim Perşembe günü kısmetse histom olacak...
2aydır bakamadım foruma,hepinize Yeni yılda sağlık,huzur ve hayırlısıyla en büyük hayalimizi yani bebek sahibi olmamızı diliyorum...
Dualarım sizinle,benim için dua edin histom hayırlı geçsin inşallah...

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim inşallah en kisa zamanda allahım sana da nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı inşallah histonu olursun transferin olur da en kısa zamanda bebislerine kavuşursun

Çoook teşekkür ederim cevap için.
I izmirdilek inşallaaah pozitif haberlerini alırız veee 5 gün sonra hep birlikte seviniriz çılgınca

Bu arada hemşire ile konuştum, sgk kabul etmiyor bizim raporu dedi.
Yaa bu konuyu nasıl aşacağım bilmiyorum hiç
Pazartesi aile hekimine gitsem verir mi acaba rapor...

krc05 canım merhaba,nasıl gidiyor bebişinle hayat:)cinsiyeti henüz belli değil sanırım ama isim düşünmeye başlayın bence
İnşallah herşey yolundadır geriye dönük çok okuyamadım.Dualarını bekliyorum canım...

I izmirdilek canım haydi bakalım transferin hayırlı uğurlı olsun:)) güzel haberler gelsin senden de inşallah:)
bebitom02 canım benim yoktun ne zamandır. güzel canım çok şükür, büyüyor bakalım sıpa:) cinsiyet belli değil birdahaki kontrolde inşallah, isim de o zaman başlicaz düşünmeye kısmet olursa:) senin de az kalmış bebişlerine kavuşmana:)) herşey yolunda gitsin inşallah canım tutunsun bebişlerin sana:) dualarım hepinizle, geçtiğimiz yolları unutmam mümkün değil, Allah bu yolda çabalayan herkesin yardımcısı olsun inşallah canımm...
gabbler merhaba, fitili sabahtan yaparsın, ö.sonra olanı transfer sonrası Kaan Hoca yerleştiriyor, sen akşam olanı yaparsın tekrar. hayırlı uğurlu olsun transferin inşallah:) ben rapor işini şöyle yapmıştım, sağlık ocağına gittim, irenbeden bir yazı almıştım zaten işlemle ilgili, bana rapor yazmasını rica ettim onlar da yazdı. irenbeninki kabul edilmiyor doğru. tanıdık dr. varsa ona da yaptırabilirsin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…