- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.941
Buarada cok tesekkur edrim canim iyi dileklerin icin seninde bebegin hayirli olsunTamda o tatli bayanla problem yasadim canim malesef aslaaaa o eczaneye girmem
izmirden geliyorum canım allah hepimizin yüzünü güldürsün bu yolda inşallah:))Ben transfer oldugunu ve beklemede oldugunu anladm cnm pardon.. Izmirde misin baska yerden mi geliyorsun.. Insallah basladigin bu tedavi hayirla sonuclanir insallah
Merhaba, benim adetten sonra histo yapılıyor.Kızlar günaydın adetten kaç gün sonra transfer oluyoo
Kızlar günaydınnnn :)
Transfer günü de progestan fitili kullanıyor muyuz? Benim transferim 13:30 da.
Birde ne kadar dinlenmemizi öneriyorlar ve verdikleri raporu sgk kabul ediyor mu?
Teşekkkürler şimdiden cevaplarınız için :) cnm hayırlı olsun transferin öncelikle sen sabah 8 de onu yapmanlazım dı saat 4 atılıcak olanı kaan bey transferden sonra kendisi yapıyor cnm gece 12 de yine kendin yapıyorsun.
Canımmm Çok tebrik ederimKizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayetAllahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Merhaba,hayırlısıyla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım...Şimdiden tebrik ederim:)herkeze günaydın arkadaşlar transferimin bugün 5,günü bugün işe başladım artık hayırlısıyla bakalım ama hiç bir belirtim yok aynıyım biliyorum belirti arama diceksinizzzzz ama yok..
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim inşallah en kisa zamanda allahım sana da nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı inşallah histonu olursun transferin olur da en kısa zamanda bebislerine kavuşursunCanımmm Çok tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Inan çok duygulandım bende ağlamaya başladım şu an sevincini paylaşarak...İnşallah şimdi de sıra bendedir:)
2aydır hiç giremedim foruma,Perşembe günü histom olacak kısmetse,bizde artık transfere yaklaşıyoruz inşallah...
herkeze günaydın arkadaşlar transferimin bugün 5,günü bugün işe başladım artık hayırlısıyla bakalım ama hiç bir belirtim yok aynıyım biliyorum belirti arama diceksinizzzzz ama yok..
hadi insallah sonucu ögrenmeye bi hafta var.. Hayirlisiyla o pozitifi gör cnm insallahherkeze günaydın arkadaşlar transferimin bugün 5,günü bugün işe başladım artık hayırlısıyla bakalım ama hiç bir belirtim yok aynıyım biliyorum belirti arama diceksinizzzzz ama yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?