Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar ignelere basladim.ignelerinizi hangi eczaneden aldiginizi sorsam acaba reklammi olur bir eczaneyle buyuk bir sorun yasadim ve acaip moralim bozuldu...cuma gunu yani ognelerin 8. Gunu kontrole cagirdi acaba kontrolden sonra igne verirmi tekrar?

Cnm benim çok teşekkür ederim güzel Dilek'lerin için ve güzel tavsiyelerin için allahım inşallah tutunurlar ve benimle olurlar onları kaybetmek istemiyorum hep herkes hepimiz için inan dua ediyorum cnm inşallah seninde çok az kalmış kucağına biran önce al bebeklerini

Ízmirdilrk transfer mi oldun.. Cok sevindim insallah tutunurlar.. Ílk denemen mi
Evet cnm teşekkür ler ilk transferim denenem ama öncesi Ç k zorladı bizi 2buçuk yıla yakın Zaman uğraştık sevgili doktorumuz da yılmadı bizde yılmadık inşallah sonu da güzel olucak

Evet cnm teşekkür ler ilk transferim denenem ama öncesi Ç k zorladı bizi 2buçuk yıla yakın Zaman uğraştık sevgili doktorumuz da yılmadı bizde yılmadık inşallah sonu da güzel olucak
inşallah cnm test günün hangi gün.. dediğin gibi aslında tüp bebeğe başlamaya karar vermeden önceki süreçte yıpratıyor insanı.. tek embriyo mu bu arada

inşşallah emeklerinin ve sabrının karşılığını alacaksın canım

canım aramıza hogeldin öncelikle.. bende kaan hocanın hastasıyım.. bildiğim ve yaşşadığım kadarıyla merağını gidermeye çalışırız hep beraber

hakkında hayırlısı olsun canım..biz merkezin hemen ordaki erengin ecz.den aldık. gereken kolaylığı sağlıyorlar. hiçbir tanışıklığımız,bağımız da yok.. saolsunlar iki güzel insan var orda.. bir de bulvar ecz.varmış ondan da alanlar var ama bilemiorum.. İğne devam eder canm,endişe etme güzelce uy denilenlere.. saatlerini ihmal etme. güzel sonuçlarını alalım.

İrenbe ye çok yakın bi eczane var Erengin eczanesi çok tatlı bi bayana ait..ordan alabilirsin.ben manisa dan gidip geliyorum ve burda kuzenim eczanede çalıştığı için ayarlıyor ıgnelerimi ama sana söyle söyleyeyim kuzenimin verdiği fiyatla hemen hemen aynı fiyata aldigim igneler oldu Erengin den..çok yardımcı oluyorlar..bu arada tedavin hayırlı olsun hayirlisiyla sonu güzel olsun insallahh

sizin muayenelerde kaç tane antral folükül görünüyordu acaba? benimki 5 tane, bunların bide dolu ve kaliteli olmaları lazım galiba , burda yazmışlar ....
Kaan beye başladığımda 2,3 en fazla 4 tane göründü.daha önceki tedavilerimde bazen hiç görünmüyodu yada 1 tane görünüyodu.tabiki dolu kaliteli olması gerekiyo 5 tane güzel, ilaçlarla biraz daha artabilir

inşallah... dahada artarsa iyi olur tabi ama bana dolu çıkar gibi geliyor okadar da kötü değildir diye düşünüyorum .. bide galiba sizin amh 0,01 diye yazmışsınız benimki 0,1 ..ben en düşük benimki diye çok emindim benim değer sizce umut vaad ediyormu nasıl ?

Son düzenleme:
sorunu tam olarak anlamadım? Ama şu an irenbede kaan hocayla devam ediyorum. Yani bitmiş bi durum yok devam maLesef
Ben transfer oldugunu ve beklemede oldugunu anladm cnm pardon.. Izmirde misin baska yerden mi geliyorsun.. Insallah basladigin bu tedavi hayirla sonuclanir insallah

Dolu yada boş olması yumurta toplanmadan anlaşılmıyor maalesef.benim değerle kıyaslarsak umut tabiki var.umudun her zaman olmalı. amh si iyi olup hamile kalamayan çok kişi var amh ye yumurta sayısına takılma sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak inşallah vakti zamanı gelince isteyen herkesin olur

Zaman çok çabuk geçiyo..hayırlısıyla kucağına al canım bebişlerini..az kalmış senin doğuma..çok heyecanlı ve güzel..ben de kaan beye dvm ediyorum..inşallah doğumumu da o yaptırır..

bence ilaçlarını tanıdığın varsa depodan getirtma uygun olur
doğru diyosun aslında çok da düşünmeden tüp bebeğe başlamak gerisini allaha bırakmak, olursa olur olmazsa olmaz diyerek stres yapmamak gerekli...

Tamda o tatli bayanla problem yasadim canim malesef aslaaaa o eczaneye girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…