Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım haklısın aslında hiç dikkat etmemek lazım çünkü ben de gerçekten belirti yoktu, sonucuma belki 10 defa baktım:))) çok şükür inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah

Sağol cnm amin inşallah sen kaç gün yattın cnm transferden sonra ve nelere dikkat ettin bende başladı sorular korkuyorum.
Ben 3 gün evde dinlendim canım ama eşim işe gittiği için suyumu almaya kahvaltı hazırlamaya falan kalktım hep yatmadım ama trasnfer günü kalkmadım sadece. Sonra işe gitmeye başladım araba kullandım ama hep dikkat ettim uzun süre ayakta kalmadım kendimi yormadım. Çok su içtim onun dışında aklına gelen bir şey varsa sor canım ben de çok sordum

Ço
çok sağol teşekkür ederim cnm aklıma gelirse mutlaka yazarım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum cnm devamı gelicek inan

Ço
çok sağol teşekkür ederim cnm aklıma gelirse mutlaka yazarım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum cnm devamı gelicek inan
Rica ederim canım istediğin zaman sor hepimiz geçiyoruz bu yollardan inşallah bebeğimizi veya bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsini gülümseyerek hatırlıcaz hep olumlu ol canım, çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olurdikkat et kendine

Amin canım inşallah.devlette nasıl oluyor bilmiyorum benim 3 tane transfer olmuştu şans artsın diye.

Amin Canım değerin kaçtı???doktorla görüştün mü ne dedi???
Canım değerim 56,97 çıktı Kaan hocayla görüştüm düşük gibi geldi bana dedim hayır değerin 10. Gün için değerin gayet iyi testi erken yaptırıyoruz zaten dedi önemli olan artış dedi 4 gün sonra tekrar yaptır dedi canım senin kaç çıktı ne dedi kaan hoca?

Canım bana da aynısını söyledi 4 gün sonra tekrarla dedi benimki de 60.75 ti yarın test günü bakalım nasıl olacak heyecan stres devam ediyor yani... Ne diyelim değerlerimiz katlanarak artsin inşallah

Canım bana da aynısını söyledi 4 gün sonra tekrarla dedi benimki de 60.75 ti yarın test günü bakalım nasıl olacak heyecan stres devam ediyor yani... Ne diyelim değerlerimiz katlanarak artsin inşallah
İnşallah canım bende tedirginlik var açıkçası, ay canımben dayanamayıp yarın test yaptırabilirim normalde Çarşamba yaptırmam lazım ama inşallah canım katlanarak artsın değerlerimiz

Cnm çok sevindim süper alkahım kucağına almayı nasip etsin çıktın mı hastaneden seninle tanışmayı çok istiyordum bende ordayım ve bugün transferin olucak 1 saat sonra heyecandan ölücem Yaa
amin canım çok teşekkür ederim. randevum sabahtandı keşke görüşebilseydik bende çok isterdim. bebeklerimle ziyaretinize gelirdik. hayırlısı inşallah. sanırım 12 ocakta sonuç alacaksın. inşallah bebeklerin şuan kazı çalışmalarını sürdürüyorlardır ve güzel haberlerini alırıZ buradan. dualarım seninle canım.

canım benim çok teşekkür ederim. evet çok az kaldı şafak sayıyorum artık. zor bir hamilelik geçirmeme rağmen sanırım karnımda olduğu günlerini özlerim gibi geliyor. ama kollarımda olacağı düşüncesi ise paha biçilemez. evlat kokusu cennet kokusu eminim böyledir. hepimiz cennetimizi yaratmak için uğraşmıyormuyuz. umarım bugün sende katlanmış değerinle çok güzel haberler vermeye devm edersin. haber bekliyorum canım

canım maaşallah... şaka gibi ben tedaviye başladğımda sen yeni hamileydin sanırım:)) nasıl geçiyor zaman gerçekten, Allah sağlıcakla meleklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım inşallah. şaka maka bende zamanın nasıl geçtiğini tam idrak edemedim canım. geriye dönüp baktığımda çok zor şeyler yaşadım üzüldüm ağladım korkttum endişelerim oldu arttı. öyle böyle geçmiş. sona gelmişimm. umarım sende bugünlere geleceksin canım hayırlısıyla. çok uzak gibi geliyor ama her anın tadını çıkarmaya bak.
Arkadaşlar bende bebeklerimi aldım geldim şuan dinleniyorum yattım inşallah allahım bende haftaya Mutlu haberler size veririm herkese iyi hafta sonları
canım hayırlısı olsun. inşallah bebeklerin annelerine sıkı sıkıya tutunmuş olacaklar. bu arada kabak çekirdeği bol bol tüket ve kuru dut ye. ceviz çiğ badem de tüketip doğal beslenmeye özen göster canım. bol su içip kendini çok yorma. bu arada kabız olmamak lazım ben gün kurusunu ılık suda biraz bekletip aç karnına suyunu içip kayısısını yedim. ve en önemlisi kendini dinleme canım. herkeste aynı belirtiler olmuyor. ben inanıyorum seninle mutlu olacağız bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…