- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 63
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.901
Âmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok saol canım Allah razı olsunCanım gözün aydın allah tamamına erdirsin ve degerlerin artarak devam etsin. rabbim tüm bekleyenlerin bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın inşallah
Evet canım haklısın aslında hiç dikkat etmemek lazım çünkü ben de gerçekten belirti yoktu, sonucuma belki 10 defa baktım:))) çok şükür inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahcanımm... inan çokk sevindim pozitifi görmene çok şükür:) bak gördün mü ne göğüs hassasiyet ne başka bişey değilmiş bebişlerimizin bizle olduğuna işaret... sağlıkla devam etsin sağlıkla al kucağına inşallah bebişini (ya da bebişlerini):))
Allah razı olsun canım, âmin. İnşallah senin de güzel haberleriniCnm benim çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim
Sağol cnm amin inşallah sen kaç gün yattın cnm transferden sonra ve nelere dikkat ettin bende başladı sorular korkuyorum.Allah razı olsun canım, âmin. İnşallah senin de güzel haberlerini
Bekliyorum transferin hayırlı olsun dinlen iyice
Ben 3 gün evde dinlendim canım ama eşim işe gittiği için suyumu almaya kahvaltı hazırlamaya falan kalktım hep yatmadım ama trasnfer günü kalkmadım sadece. Sonra işe gitmeye başladım araba kullandım ama hep dikkat ettim uzun süre ayakta kalmadım kendimi yormadım. Çok su içtim onun dışında aklına gelen bir şey varsa sor canım ben de çok sordumSağol cnm amin inşallah sen kaç gün yattın cnm transferden sonra ve nelere dikkat ettin bende başladı sorular korkuyorum.
çok sağol teşekkür ederim cnm aklıma gelirse mutlaka yazarım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum cnm devamı gelicek inanBen 3 gün evde dinlendim canım ama eşim işe gittiği için suyumu almaya kahvaltı hazırlamaya falan kalktım hep yatmadım ama trasnfer günü kalkmadım sadece. Sonra işe gitmeye başladım araba kullandım ama hep dikkat ettim uzun süre ayakta kalmadım kendimi yormadım. Çok su içtim onun dışında aklına gelen bir şey varsa sor canım ben de çok sordum
Rica ederim canım istediğin zaman sor hepimiz geçiyoruz bu yollardan inşallah bebeğimizi veya bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsini gülümseyerek hatırlıcaz hep olumlu ol canım, çok teşekkür ederim canım inşallah öyle olurdikkat et kendineÇo
çok sağol teşekkür ederim cnm aklıma gelirse mutlaka yazarım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum cnm devamı gelicek inan
Amin Canım değerin kaçtı???doktorla görüştün mü ne dedi???Âmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok saol canım Allah razı olsun
Kızlar merhaba,
Şükürler olsun ki pozitif sonuç aldık, Allah'ım sağlıkla devamını getirsin katlanarak artsın inşallah değerlerimiz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, herkese teşekkür ederim destek oldunuz bana Allah razı olsun
Amin canım inşallah.devlette nasıl oluyor bilmiyorum benim 3 tane transfer olmuştu şans artsın diye.teşekkür ederim cevap yazdığınız için .. amin , inşallah ilk tüp bebek denemem de olur yoksa bu stres insanın psikolojisini bozuyor ..siz şuan hamilesiniz galiba inşallah kucağınıza almayı nasip eder yüce rabbim sağlıkla ...iki embriyo transfer edermi sizce devlette yaptırıyorum ben..
Canım değerim 56,97 çıktı Kaan hocayla görüştüm düşük gibi geldi bana dedim hayır değerin 10. Gün için değerin gayet iyi testi erken yaptırıyoruz zaten dedi önemli olan artış dedi 4 gün sonra tekrar yaptır dedi canım senin kaç çıktı ne dedi kaan hoca?Amin Canım değerin kaçtı???doktorla görüştün mü ne dedi???
Saol canım benim senin de güzel haberlerini en yakın zaman da alırız inşallahCnm cok sevindimmm. Sanki kendim aldm o sonucu
Canım bana da aynısını söyledi 4 gün sonra tekrarla dedi benimki de 60.75 ti yarın test günü bakalım nasıl olacak heyecan stres devam ediyor yani... Ne diyelim değerlerimiz katlanarak artsin inşallahCanım değerim 56,97 çıktı Kaan hocayla görüştüm düşük gibi geldi bana dedim hayır değerin 10. Gün için değerin gayet iyi testi erken yaptırıyoruz zaten dedi önemli olan artış dedi 4 gün sonra tekrar yaptır dedi canım senin kaç çıktı ne dedi kaan hoca?
İnşallah canım bende tedirginlik var açıkçası, ay canımben dayanamayıp yarın test yaptırabilirim normalde Çarşamba yaptırmam lazım ama inşallah canım katlanarak artsın değerlerimizCanım bana da aynısını söyledi 4 gün sonra tekrarla dedi benimki de 60.75 ti yarın test günü bakalım nasıl olacak heyecan stres devam ediyor yani... Ne diyelim değerlerimiz katlanarak artsin inşallah
Insallah baslayabilirsek bi tedaviye o sonucu da almak en önemlisi tabiSaol canım benim senin de güzel haberlerini en yakın zaman da alırız inşallah
inşallah gönlünüze göre olur bebekleriniz sağlıkla doğarlar..Amin canım inşallah.devlette nasıl oluyor bilmiyorum benim 3 tane transfer olmuştu şans artsın diye.
Yaa.. Istege bagli mi yoksa doktor mu önerdi size.. Bende 2 tane istiyorm da ondan sormustm..Amin canım inşallah.devlette nasıl oluyor bilmiyorum benim 3 tane transfer olmuştu şans artsın diye.
amin canım çok teşekkür ederim. randevum sabahtandı keşke görüşebilseydik bende çok isterdim. bebeklerimle ziyaretinize gelirdik. hayırlısı inşallah. sanırım 12 ocakta sonuç alacaksın. inşallah bebeklerin şuan kazı çalışmalarını sürdürüyorlardır ve güzel haberlerini alırıZ buradan. dualarım seninle canım.Cnm çok sevindim süper alkahım kucağına almayı nasip etsin çıktın mı hastaneden seninle tanışmayı çok istiyordum bende ordayım ve bugün transferin olucak 1 saat sonra heyecandan ölücem Yaa
canım benim çok teşekkür ederim. evet çok az kaldı şafak sayıyorum artık. zor bir hamilelik geçirmeme rağmen sanırım karnımda olduğu günlerini özlerim gibi geliyor. ama kollarımda olacağı düşüncesi ise paha biçilemez. evlat kokusu cennet kokusu eminim böyledir. hepimiz cennetimizi yaratmak için uğraşmıyormuyuz. umarım bugün sende katlanmış değerinle çok güzel haberler vermeye devm edersin. haber bekliyorum canımCanım allah sağlıkla kucağına aldırsın az kaldı inşallah sıkıntısız kolaylıkla gerçekleşsin doğumun artık evinizin kokusu bile değişecek cennet kokuları yayılacak her yere tüm sıkıntıların bekleyişlerin sonu artık sağlıklı günleriniz olsun hep beraber
amin canım inşallah. şaka maka bende zamanın nasıl geçtiğini tam idrak edemedim canım. geriye dönüp baktığımda çok zor şeyler yaşadım üzüldüm ağladım korkttum endişelerim oldu arttı. öyle böyle geçmiş. sona gelmişimm. umarım sende bugünlere geleceksin canım hayırlısıyla. çok uzak gibi geliyor ama her anın tadını çıkarmaya bak.canım maaşallah... şaka gibi ben tedaviye başladğımda sen yeni hamileydin sanırım:)) nasıl geçiyor zaman gerçekten, Allah sağlıcakla meleklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım hayırlısı olsun. inşallah bebeklerin annelerine sıkı sıkıya tutunmuş olacaklar. bu arada kabak çekirdeği bol bol tüket ve kuru dut ye. ceviz çiğ badem de tüketip doğal beslenmeye özen göster canım. bol su içip kendini çok yorma. bu arada kabız olmamak lazım ben gün kurusunu ılık suda biraz bekletip aç karnına suyunu içip kayısısını yedim. ve en önemlisi kendini dinleme canım. herkeste aynı belirtiler olmuyor. ben inanıyorum seninle mutlu olacağız bizde.Arkadaşlar bende bebeklerimi aldım geldim şuan dinleniyorum yattım inşallah allahım bende haftaya Mutlu haberler size veririm herkese iyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?