- 4 Ocak 2016
- 95
- 112
- 93
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.161
Aramıza hoşgeldin. Emin ol yaşadığın korkuları hepimiz yaşıyoruz. Kaan bey' inde dediği gibi moralini yüksek tutmalısın. Inan stres herşeyi olumsuz etkiliyor. (Kendimden biliyorum )Hayırlısıyla de. Elinden geleni yap gerisi artık allahın takdiri
Kaan bey tam olarak ne ilaçları yazdı sana?Hosbulduk tesekkur ederim verdigin destek icin bu gun irenbedeydim ilk muayenemizi olduk yas 37 olunca biraz sikinti tabiki.Ama sukurler olsun 5 yumosum varmis ..antioksidan ve igneye basladik gelecek ay ne yasayacagim ne olacak bilmiyorum ..benim ilk tup denemem olacak ..beni aydinlatabilirmisiniz biraz lutfennnn
Saizen 8 mg yazdi hergun gobekten yapacaksin dedi..estrofem yazdi ve ace plus biesteron d vitamini omega 3 yazdi canim .gelecek adedinde gel dedi ....simdi biz basladik mi gelecek ay neolcak soramadim bile kizdi bize sigaradan dolayi ...Kaan bey tam olarak ne ilaçları yazdı sana?
sağol canım
Merhabalar..öncelikle hayırli olsun diyelim inşallah güzel haberlerle sonuçlanır sürecinin..ben kısaca cvplamaya çalışayım sorularını. .Hanımlar iyi akşamlar. Sizlere bir şeyler sormak istiyorum. Bende tüp bebek düşünüyorum ve bu yaz ilk adımı atıp Kaan beyle bi ön görüşme yapmak istiyorum. Sizlere sormak istediğim şeyler şunlar:
Kaan bey herhangi bir hastanede mi yoksa özel muaynanesi mi var?
Laboratuvarı nasıl? Başka bir yerle mi anlaşması var?
Gebelik takibi yapıyor mu?
Histereskopi Laparoskopi yapıyor mu tedaviye başlamadan?
Testler falan yapıyor mu?
Rapor kabul ediyor mu?
Tabii en önemlisi ne kadara mal oldu sizin tüp bebek tedaviniz? Biliyorum herkeste farklılık gösteriyor ama ortalama öğrenmek istiyorum. O na göre birikim yapmamız gerekiyor.
Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar. İlk kez tüp bebek deneyeceğiz. Emin adımlarla ilerlemek istiyorum. Acele etmek istemiyorum merkez konusunda. İçime sinen bir yerde yaptırmak istiyorum. Herkes gibi yani. Şimdiden teşekkürler.
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. İrenbe nin internet sitesine girdim baya bi bilgi sahibi oldum. Sağolasın canımMerhabalar..öncelikle hayırli olsun diyelim inşallah güzel haberlerle sonuçlanır sürecinin..ben kısaca cvplamaya çalışayım sorularını. .
Kaan hoca izmir irenbe özel tüp bebek hastanesinde çalışıyor. Laboratuvar gayet iyi.sgk anlaşması yok merkezin.gebelik takibi yapıyor kaan hoca.tedavi öncesi mutlaka histereskopi yapıyor ve bissuru test istiyor tedaviden önce. Sgk anlaşması olmadığı için maalesef rapor geçerli değil. Ücret kısmına gelince kesinlikle her kişiye göre değişiyor ama ilaçlar dahil histereskopi falan hepsi için 8 bin lira kadar gidiyor..
Allah yardımcınız olsun..her nerde varsa bekleyen rabbim hepimizin yüzünü guldursun insallah
Canım çok mutlu oldumm sağsaglim kucagınada al gerçekten morel olarak banada çok iyi oldu transferimin 5 günü ikinci kalite benimde allahım insallah bizlerinde yüzü gülerHerkese iyi akşamlar. Size umut olsun diye yazmaz istedim. Hepinizi o kadar iyi anlıyorum birbirimizi görmesekte bizler kader arkadaşıyız. Çok uzun zamandır bu forumu uzaktan takip ediyorum sizlere yazmak bu güne kısmetmiş. Kızlar 2. Kalite embriyolarla hamile haberimi aldım dün. Israrla istemedim bu embriyoların transferleri hatta neredeyse kaan hocaya yalvarıcaktım transfer olmasın diye ama canım doktorum kesinlikle transferini istedi veee sonuç 10. Gün değerim 390 :) daha çok yeni inşallah sağ salim kucağıma alırım. Bu arada bu 3. Tüp bebeğimdi. Fakat kaan beyle ilk. Darısı sizlerin başına inanın sonucumu aldığım ilk an Allah isteyen herkese nasip et dedim. Sakın pes etmeyin, sonuna kadar gidin bir gün elbet olucak!!!
Canım benim hadi inşallah darısı sana olur. İrenbede çalışan diğer bir doktor embriyolarıma çöp demişti, şimdi ben o çöplerle hamile kaldım. Üstelik dr değerimi yüksek bulup ikiz gebelikten şüphelendi. Ayrıca şunuda belirteyim diğer 2 transferimde de 2 şer tane 1. Kalite embriyolar tutmamıştı. :)Canım çok mutlu oldumm sağsaglim kucagınada al gerçekten morel olarak banada çok iyi oldu transferimin 5 günü ikinci kalite benimde allahım insallah bizlerinde yüzü güler
Valla kızmakta haklı be canım beb:ek istiyorsan sigara yok ve iyi beslenmen gerek. Verdiği ilaçları mutlaka düzenli kullan derim. Adet dönemine kadar yumurtalarının kalite ve sayısına bakacak bi nevi hazırlık. Rahim ve yumurtaların için. Hayırlısıyla başla allah ta yüzünü güldürsün inşallahSaizen 8 mg yazdi hergun gobekten yapacaksin dedi..estrofem yazdi ve ace plus biesteron d vitamini omega 3 yazdi canim .gelecek adedinde gel dedi ....simdi biz basladik mi gelecek ay neolcak soramadim bile kizdi bize sigaradan dolayi ...((((
Canım çoksevindim senin adına darısı bizlerin başına artık. Kaan hocam allahın izniyle inşallah bu sevinci bana ve diğer arkadaşlarada yaşatacak.Herkese iyi akşamlar. Size umut olsun diye yazmaz istedim. Hepinizi o kadar iyi anlıyorum birbirimizi görmesekte bizler kader arkadaşıyız. Çok uzun zamandır bu forumu uzaktan takip ediyorum sizlere yazmak bu güne kısmetmiş. Kızlar 2. Kalite embriyolarla hamile haberimi aldım dün. Israrla istemedim bu embriyoların transferleri hatta neredeyse kaan hocaya yalvarıcaktım transfer olmasın diye ama canım doktorum kesinlikle transferini istedi veee sonuç 10. Gün değerim 390 :) daha çok yeni inşallah sağ salim kucağıma alırım. Bu arada bu 3. Tüp bebeğimdi. Fakat kaan beyle ilk. Darısı sizlerin başına inanın sonucumu aldığım ilk an Allah isteyen herkese nasip et dedim. Sakın pes etmeyin, sonuna kadar gidin bir gün elbet olucak!!!
Canım çoksevindim senin adına darısı bizlerin başına artık. Kaan hocam allahın izniyle inşallah bu sevinci bana ve diğer arkadaşlarada yaşatacak.
Allahım nolur Kaan beyin aklını yüreğini ve insanlığını koru.
Canım kesinlikle irenbe dr Kaan Bozkurt. İnan ben çok araştırdımArkadaşlar iyi günler ben şuan eşimin işi nedeniyle doğudayım İzmir de tüp bebek düşünüyorum.
Bana tüp bebek merkezi ve ortalama güncel fiyatlar konusunda bildiğiniz kadar yardımcı olur musunuz ? Burada özel ve devlet hastanelerinde eşime ve bana sayısız test yapıldı sonuç sebepsiz infertilite denildi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Evet canım ne yazık ki fiyat o rakamlara çıkıyorBende şuana kadar okuduğum diğer yorumlarda da Kaan BOZKURT ismini çok duydum ancak hastanede tüp bebek raporu kabul edilmiyormuş galiba fiyat olarak buradaki arkadaşlar toplamda 8.000 TL falan fiyat yazmışlar. Bu fiyat maddi olarak bizi çok zorlar ve tutmama olasılığında her tedavi için bu fiyatları çıkarmamız imkansız.
Canım eğer tutmazsa ve dondurulmuş embiryoların olursa sadece transfer ücreti verirsin.her defasında 8000 civarı ücret ödemezsin.iyi bir merkez ve doktor da şansın dahaçok artıyo.iyi düşün araştır senin için neresi hayırlıysa orası olsun inşallahBende şuana kadar okuduğum diğer yorumlarda da Kaan BOZKURT ismini çok duydum ancak hastanede tüp bebek raporu kabul edilmiyormuş galiba fiyat olarak buradaki arkadaşlar toplamda 8.000 TL falan fiyat yazmışlar. Bu fiyat maddi olarak bizi çok zorlar ve tutmama olasılığında her tedavi için bu fiyatları çıkarmamız imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?