Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Dualarım seninle canım. Her şey yolunda gidecek. Stres yapma bebiş de o minik kalbi etkilenmesin.
Allahım o günleri görmeyi hepimize nasip et.
Canım teşekkür ederim.Sıra sende hadi az kaldı güzel haberini almaya hayırlısıyla...Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun,isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba adetim bitince histo yapılacak . Adetten kaç gün sonra yapılıyor ve transfer bir sonraki adetten sonra dedi Kaan Bey ama adetten kaç gün sonra yapılıyor ?

Merhaba adetim bitince histo yapılacak . Adetten kaç gün sonra yapılıyor ve transfer bir sonraki adetten sonra dedi Kaan Bey ama adetten kaç gün sonra yapılıyor ?
Genelde adetin 9 ya da 10. gün histo yapılıyor. Histodan sonra Kaan bey bir kez daha adet görünmesini istiyor. O adet sonrasında rahimin kalınlaşmasına bağlı olarak 17 ya da 18. gün transfer oluyor.

Merhaba arkadaşlar bende Kaan beyin hastasıyım.eylül ayından beri uğraşıyoruz nihayet sonuna geldik.şu anda rahim kalınlaştırmak için olan ilaçları kullanıyorum.pazartesi kontrolüm var.transfer günümün belli olacağını umuyorum.çok heyecanlıyım.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Allah tamamını erdirsin inşallah.
Kaç embriyo transferi yapılacak nasipse, bir de yaşın kaçtı?

Allah tamamını erdirsin inşallah.
Kaç embriyo transferi yapılacak nasipse, bir de yaşın kaçtı?
. Çok sağolun,34 yaşındayım.7 tane embriyom var dondurulmuş.Kac tane embriyo transfer edileceğini sordum bi kere zamAnı gelince konuşuruz onu dedi Kaan bey.bakalım artık nasip.

. Çok sağolun,34 yaşındayım.7 tane embriyom var dondurulmuş.Kac tane embriyo transfer edileceğini sordum bi kere zamAnı gelince konuşuruz onu dedi Kaan bey.bakalım artık nasip.
Güzel canım 7 embriyo, en önemli bölüm geçilmiş -yumurta toplama- :)
İnşallah güzel sonuçlar da alırız.

Sizde Kaan beyin hastasımısınız?benim yumurtalarım yılbaşında toplandı.3aydırda devopeptyl diye bi iğne yapıyorum.adet görmüyorum.ne histom nede transfer hazırlığım adete göre yapılmadı.herkese farklı bi yol mu izliyolar acaba?

Ben 2 yıldır Kaan Bey'in hastasıyım. Bana iğne vermedi. Herkesin durumuna göre bir yol izliyor. Bazı arkadaşların çikolata kisti olduğu için 2 ay geçici menepoza girmesini sağlayan iğne yaptırıyor mesela. Sonra histo ve transfer aşamasına geçiyor.
Böyle bir durum var mı? Yani Dr bir şey söylemedi mi şu tarihte geçeriz diye falan?

Son düzenleme:
Evet benimde çikolata kistim var.o yüzden demek ki iğneyle geçici menepoza soktu.ben herkese yaptıkları bi işlem sanmıştım.yarın kontrolüm var zaten transfere hazırmıyım görücez.

Selam arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben de Kaan bey de tedaviye başladım. Bana bir ay kullanmam için vitamin destekleyici ilaçlar verdi. Bi de iğne verdi yumurtaları eşit büyüklüğe getirelim diye daha sonra gerekli görürse iğne kullandırıp, yumurta toplama işlemine geçecek amh düşğklüğü olan arkadaşlarımızda ne kadar sürede yumurta toplama ve transfer işlemlerine geçti yardımcı olursanız sevinirim.

Kızlar Merhaba. Beni hatırlayanlar bilir. Geçen aralık ayında kaan beyde ilk toplamda 3. Transferimde hüsranla sonuçlanmışti. Bugün 4. Transferim yapılacak nasipse. Artık yoruldum. Bu son olacak. İnşallah hersey çok güzel geçer. Benim ve bebeklerim için dua edin kader arkadaşlarım. Şimdiden Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…