İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

tolunay35

bu sınav çok zor!!!!!!!!!
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
562
2
96
İzmir
Arkadaşlar merhaba. ben bu ay tüp bebekte ikinci denemem için izmir ege doğum hastanesine başvurdum ve tüp bebek raporumu yeniletiyorum.burada tedavisi olan veya burada tedavi yaptırmayı düşünen arkadaşlar izlenimlerinizi paylaşabilirmisiniz.topiklerde hiç bu hastane ile ilgili bir şeye rastlamadım ...

bugün tepecikteki ege kadın doğum hastanesinin tüp bebek servisine gittim adım atacak yer yoktu kalabalıktan ama kimsenin sesi çıkmıyor oraya gidenler internet kullanmıyor mu yada kadınlar kulübünü bilmiyor mu yoksaaaa hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz kızlaaar yokmu burada tedavi yaptıran yada tedavi yaptırmayı düşünen yada olumlu olumsuz eleştirisi olaaan ?????? ama ben yanlız kaldım galiba ikinci denememde

tolunay cım slm nasılsın benım bu konuda bılgım yok hiç bilmiyorum dediğin yeride ozel ege tup bebek diye bır merkez duydum ama bunu ilk defa duyuyorum sen dn tepec,kte tup bebek olduğunu aslın da tepecik doğum hastanesinde birkaç kişi duyudum giden ama tup için değil ben anlamadım sen şimdi tedavını ordamı yaptırıcaksın yoksa oraya rapor çıkarmak için mi gittin hayırlı olan olsun inşllh cnm hakkın da

Burası tüp bebek e yeni geçmiş, iyi şeyler duyuyorum burası için.İnşallah senin için iyi olur..öpüyorum.

Burası tüp bebek e yeni geçmiş, iyi şeyler duyuyorum burası için.İnşallah senin için iyi olur..öpüyorum.

evet canım arkadaşımın biri ısrarla aylardır uğraşıyordu buraya gel diye yani tepecik ege kadın doğum hastanesine kısmet bakalım ilk intiba güzel..2007 de açılmış burası yoğun ama işleyiş güzel gibi bakalım zaten başka alternatif yok.sen ne yaptın canım ses soluk yok başladınmı tedavine melish im ???

iyiyim canım sen ve bebişin nasıl maşallah size tatlım burası daha önce tepecik doğum hastanesi diye geçiyormuş galiba.yeni bir bina yapmışlar özel martı hastanesinin yakınında yol üzerinde bir yer.2007 yılında hizmete girmiş.tepecik ege doğum evi diye geçiyor tüp bebek servisi var içinde .canım ben ilkini ege de yaptırmıştım rapor çıkartarak ancak tüp bebekte rapor her defasında yenileniyormuş altı üstü iki hak veriyorlar onu da burnundan getiriyorlar insanın.ben şimdi rapor çıkartıyorum.ikinci olduğu için elimdeki evrakları kabul ediyorlar yani film ve laparoskopi raporum falan.sadece eşim ve benim tahlillerim olacak ve kurula girecek dosya...inşallah canım bu kez olur son hakkım artık....

tolunycm cnm hayrlım olsun ınşallh hiç bir şey duymadım ben bu hastane ile ilgili inşallh ilk bilgimizi senınle alırız hamiş olarak senden ..gecen ege de yaptrdıgını hatrlıyorum cnm 2 .hakkın sanırsm bu buarada sanki ben hastanedn alınan bır raporun irenbe tup bebekmerkezinde geçtiğini okumuştum ama çok emin değilim aslın da bir ilgilensene cnm bu konuyla ilgili sanki indirim yapıyorlar diye okudum bir internt sayfasın dan biz iyiyiz şükür cnm yatıyorum ben kanama bölgesi oldu ben de duşuk riskim var halen kalkmam yasak allhtn kanamam durdur ama halen yatak istrahati devam dua et sen de bize cnm inşallh rabbım son etsin bu tedavıleri hepimiz için darısı sizin başınıza inşallh cnmm rabbım yardımcın olsun yzunu guldursun

canım benimmm kıyamam ya sakın yorma kendini yat dinlen sakın iş miş yapayım yok oraya buraya gideyim falan deme dinlenin bebişle beraber yatın..dualarım seninle birtanem

canım irenbe nin anlaşması yok diye biliyorum ben de yani öyle duydum bilmiyorum...devlette de ikinci denemede indirim yapıyorlar biraz komik rakam da olsa :))) neyse şansımı burada deneyeceğim ikinci olarak.aslında tamamen özel yapmak istemiştim ama bir arkadaşım aklıma girdi burası iyi diye..olmazsa özel artık zaten rapor hakkımda olmayacak ama umarım bu kez olur canım...

Cnm Ben raporu olunca devlttn irenbe de indirim var diye duydum komik değil ama rakm inslhh birada denemene gerek kalmaz Rabbim tez saatte sana nasip etsin arkadsim

Cnm Ben raporu olunca devlttn irenbe de indirim var diye duydum komik değil ama rakm inslhh birada denemene gerek kalmaz Rabbim tez saatte sana nasip etsin arkadsim

raporlulara mı indirim var yoksa özel de mi indirim yapıyorlar acaba ??? ben raporda indirim komik rakam derken devlet birincide bir para alıyor ya o para ikincide biraz düşüyor onu demek istemiştim :)) neyse canım inşallah allah nasip eder artık çok üzülüyorum çünki..

selam benim de gitmeyi düşündüğüm hastanelerden birisi izmir ege kadın hastanesi.geçen yıl eşimin spermiyogram tahlili orda yapılmıştı.tüp bebek kliniğinde konuştuğum hanımlar çok memnundu.hatta başka illerden gelen vardı.orda hamile kalan ve kontrollerini orda yaptıranlar vardı.hastanenin alt katı pek iç açıcı değil ama tüp bebek oldukça iyi görünüyordu.benim aklımda ki diğer yerlerde şifa ve irembe ama burayıda es geçmeyi düşünmüyorum.eşimin tahlili aynı gün içinde yapıldı ve sonuçlandı.
direk tüp bebeğe gidebiliyormuyuz yoksa önce kadın hastalıkları doktoruna mı görünmek lazım bilgisi olan var mı? ben 3 düşük yaşadım ve testler yaptırmam gerekiyor.

merhabalar.bende tepecikle ilgili bilgi edinmeye çelışıyorum.mart sonunda direkt tüp bebeğe başlamak istiyoruz. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.doktoru kim birde onu merak ediyoeum.orayla ilgili hiç birşe duymadım.olumlu ya da olumsuz cevaplarsanoz sevinirim

merhaba canım ben ikinci denemem için buraya başvurdum. http://www.egedogum.gov.tr/sayfa.php?id=21 doktorlarla ilgili liste. buradan ulaşabilirsin.benim ilk içime sindi.ege üniversitesinde benim tedavimin başlamasından bitene kadarki süreci izledim ve gebelik oranını düşük buldum yani 6 veya 7 kişi arasında en fazla 2 kişi hamile kalıp gidiyordu bu durum da benim moralimi bozdu.açıkçası ege kadın doğumun araştırmasını yapmadım ama tüm personelin yaklaşımı çok iyi herşeyi tek yerden halediyorsun koşturtmuyorlar öyle sağa sola.düşünürsen ikinci kata çık sabah erken git ama saat 8 en geç tabi orada ol sıra al.ben ilk önce deniz hanımla görüştüm çok sıcak kanlı her şeyi soruyor oturtup karşısına.en azından görüşmeye git derim hayırlısı olsun..

izmirli kızlaarrr :))) denemelerimizi hangi hastanede yapıyoruz ??? hepi topu 7 tane merkez var bunları 3 ü devlet kurumu.bu hastaneyi bilen fazla kimse yok hatta hiç yok anlaşılan....

tolunay nerelerdesin neler yapıyorsun hangi aşamalardasın,hastaneden memnunmusun......

tolunay nerelerdesin neler yapıyorsun hangi aşamalardasın,hastaneden memnunmusun......

canım ilk denemeden sonra regl düzensiz olunca biraz sarktı tedavi ama istedikleri tahlilleri yaptırdım bir önceki dosyamdan fotokopileri ve filmleri de ekleyip bu ay götüreceğim ve eşimin bir iki kan tahlili var onlar yapılacak sonra bekleyeceğiz çağırmalarını.sen neler yaptın ???

hadi hayırlısı,eşimin testi vardı onuda yaptırdık,hemşire dosyanız tamam dedi,çok yoğunluk var bu ayın sonuna kadar sizi arayacağız dedi şimdi beklemedeyiz,
sizi hemen mi aramışlardı...

hadi hayırlısı,eşimin testi vardı onuda yaptırdık,hemşire dosyanız tamam dedi,çok yoğunluk var bu ayın sonuna kadar sizi arayacağız dedi şimdi beklemedeyiz,
sizi hemen mi aramışlardı...

ege üniversitesinde yaptırıyordun dimi sen .bizi bir hafta sonra aramışlardı canım.hayırlısı olsun.

izmirli kızlaarrr :))) denemelerimizi hangi hastanede yapıyoruz ??? hepi topu 7 tane merkez var bunları 3 ü devlet kurumu.bu hastaneyi bilen fazla kimse yok hatta hiç yok anlaşılan....

canım ben ilk defa duydum gerçekten.. ben kent hastanesinde başlayacağım mayıs ayında tedaviye..ama umarım nerde olursak olalım.. bebişlerimize kavuşalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…