bugün tepecikteki ege kadın doğum hastanesinin tüp bebek servisine gittim adım atacak yer yoktu kalabalıktan ama kimsenin sesi çıkmıyor oraya gidenler internet kullanmıyor mu yada kadınlar kulübünü bilmiyor mu yoksaaaa hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz kızlaaar yokmu burada tedavi yaptıran yada tedavi yaptırmayı düşünen yada olumlu olumsuz eleştirisi olaaan ?????? ama ben yanlız kaldım galiba ikinci denememde
Burası tüp bebek e yeni geçmiş, iyi şeyler duyuyorum burası için.İnşallah senin için iyi olur..öpüyorum.
tolunay cım slm nasılsın benım bu konuda bılgım yok hiç bilmiyorum dediğin yeride ozel ege tup bebek diye bır merkez duydum ama bunu ilk defa duyuyorum sen dn tepec,kte tup bebek olduğunu aslın da tepecik doğum hastanesinde birkaç kişi duyudum giden ama tup için değil ben anlamadım sen şimdi tedavını ordamı yaptırıcaksın yoksa oraya rapor çıkarmak için mi gittin hayırlı olan olsun inşllh cnm hakkın da
iyiyim canım sen ve bebişin nasıl maşallah sizetatlım burası daha önce tepecik doğum hastanesi diye geçiyormuş galiba.yeni bir bina yapmışlar özel martı hastanesinin yakınında yol üzerinde bir yer.2007 yılında hizmete girmiş.tepecik ege doğum evi diye geçiyor tüp bebek servisi var içinde .canım ben ilkini ege de yaptırmıştım rapor çıkartarak ancak tüp bebekte rapor her defasında yenileniyormuş altı üstü iki hak veriyorlar onu da burnundan getiriyorlar insanın.ben şimdi rapor çıkartıyorum.ikinci olduğu için elimdeki evrakları kabul ediyorlar yani film ve laparoskopi raporum falan.sadece eşim ve benim tahlillerim olacak ve kurula girecek dosya...inşallah canım bu kez olur son hakkım artık....
tolunycm cnm hayrlım olsun ınşallh hiç bir şey duymadım ben bu hastane ile ilgili inşallh ilk bilgimizi senınle alırızhamiş olarak senden ..gecen ege de yaptrdıgını hatrlıyorum cnm 2 .hakkın sanırsm bu buarada sanki ben hastanedn alınan bır raporun irenbe tup bebekmerkezinde geçtiğini okumuştum ama çok emin değilim aslın da bir ilgilensene cnm bu konuyla ilgili sanki indirim yapıyorlar diye okudum bir internt sayfasın dan biz iyiyiz şükür cnm yatıyorum ben kanama bölgesi oldu ben de duşuk riskim var halen kalkmam yasak allhtn kanamam durdur ama halen yatak istrahati devam dua et sen de bize cnm inşallh rabbım son etsin bu tedavıleri hepimiz için darısı sizin başınıza inşallh cnmm rabbım yardımcın olsun yzunu guldursun
tolunycm cnm hayrlım olsun ınşallh hiç bir şey duymadım ben bu hastane ile ilgili inşallh ilk bilgimizi senınle alırızhamiş olarak senden ..gecen ege de yaptrdıgını hatrlıyorum cnm 2 .hakkın sanırsm bu buarada sanki ben hastanedn alınan bır raporun irenbe tup bebekmerkezinde geçtiğini okumuştum ama çok emin değilim aslın da bir ilgilensene cnm bu konuyla ilgili sanki indirim yapıyorlar diye okudum bir internt sayfasın dan biz iyiyiz şükür cnm yatıyorum ben kanama bölgesi oldu ben de duşuk riskim var halen kalkmam yasak allhtn kanamam durdur ama halen yatak istrahati devam dua et sen de bize cnm inşallh rabbım son etsin bu tedavıleri hepimiz için darısı sizin başınıza inşallh cnmm rabbım yardımcın olsun yzunu guldursun
canım irenbe nin anlaşması yok diye biliyorum ben de yani öyle duydum bilmiyorum...devlette de ikinci denemede indirim yapıyorlar biraz komik rakam da olsa :))) neyse şansımı burada deneyeceğim ikinci olarak.aslında tamamen özel yapmak istemiştim ama bir arkadaşım aklıma girdi burası iyi diye..olmazsa özel artık zaten rapor hakkımda olmayacak ama umarım bu kez olur canım...
Cnm Ben raporu olunca devlttn irenbe de indirim var diye duydum komik değil ama rakm inslhh birada denemene gerek kalmaz Rabbim tez saatte sana nasip etsin arkadsim
selam benim de gitmeyi düşündüğüm hastanelerden birisi izmir ege kadın hastanesi.geçen yıl eşimin spermiyogram tahlili orda yapılmıştı.tüp bebek kliniğinde konuştuğum hanımlar çok memnundu.hatta başka illerden gelen vardı.orda hamile kalan ve kontrollerini orda yaptıranlar vardı.hastanenin alt katı pek iç açıcı değil ama tüp bebek oldukça iyi görünüyordu.benim aklımda ki diğer yerlerde şifa ve irembe ama burayıda es geçmeyi düşünmüyorum.eşimin tahlili aynı gün içinde yapıldı ve sonuçlandı.
direk tüp bebeğe gidebiliyormuyuz yoksa önce kadın hastalıkları doktoruna mı görünmek lazım bilgisi olan var mı? ben 3 düşük yaşadım ve testler yaptırmam gerekiyor.
merhabalar.bende tepecikle ilgili bilgi edinmeye çelışıyorum.mart sonunda direkt tüp bebeğe başlamak istiyoruz. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.doktoru kim birde onu merak ediyoeum.orayla ilgili hiç birşe duymadım.olumlu ya da olumsuz cevaplarsanoz sevinirim
tolunay nerelerdesin neler yapıyorsun hangi aşamalardasın,hastaneden memnunmusun......
hadi hayırlısı,eşimin testi vardı onuda yaptırdık,hemşire dosyanız tamam dedi,çok yoğunluk var bu ayın sonuna kadar sizi arayacağız dedi şimdi beklemedeyiz,
sizi hemen mi aramışlardı...
izmirli kızlaarrr :))) denemelerimizi hangi hastanede yapıyoruz ??? hepi topu 7 tane merkez var bunları 3 ü devlet kurumu.bu hastaneyi bilen fazla kimse yok hatta hiç yok anlaşılan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?