merhaba,
ben de egede Ahmet beyin hastasiyim, ilk kez asilama yaptirdim. p.tesi 15. gunum, aslinda 12, gunde cıkıyormus ama ben p.tesi hastaneye gidip orada baktiracagim. hastane genel olarak iyi, ozellerde bile epey bekletttiklerini gordugumden burada beklemek zor gelmıyor dogrusu. bir de devlet hastanesi oldugundan guvenıyorum. ozellerde ısrarla (bende hic sorun olmamasina, esimde sadece morfoloji dusuk olmasina ragmen) hic asilama yaptirmamisken size tup yapalım demelerinden sıkılmıstım. burada ne gerekliyse ona yonlendiriyorlar. ahmet bey cok saygili, sakin birisi, deniz hanım yine cok seker, hastalariyla iletisimi cok iyi. her iki doktoru da oneririm.
canım hayırlısı olsun inşallah sonucunu burada paylaş olurmu.. kesinlikle doktorların ve hemşirelerin yaklaşımları çok güzel.Ben genelde Deniz hanımla muhatab oluyorum o ilgileniyor ilk etapta.benim daha rapor aşamasında tahliller işlemler falan.bir de eşim ve benden genetik testlerr istediler.nisan sonunda çıkacak inşallah.sonra tedavi için adım atacağız inşallah.gerçekten titiz hareket ettikleri bariz ortada.yani tahliller testler falan bunlara yoğunluk veriyorlar araştırıyorlar.ben memnunum umarım güzel sonuçlar alırız...
yalnız sen daha yeni evlisin galiba. tup bebek raporun cikmayabilir. doktorlar bu konuda uyardi mi seni?[/QUOT
canım evliliğimin üçüncü yılımdayım yaş da 34 oldusöylemesi ayıp ilk tüp bebeğimi raporla ege üniv de yaptırmıştım negatif.tüplerimin biri kapalı.rapor çıkacak deniz hanım ile konuştum.şimdilik sorun yok işlemlerde sadece genetik testlerin sonucunu bekliyoruz...
tolunay beni bu sabah egeden aradılar,histeseskopi ve (pe ile başlayan latince kelime daha söydedi ama anlayamadım,histereskopiyi biliyorım daha önce olmuştum ama diğerini ilk defa duyuyorum göekten yapılacakmış,yumurta durumuma ve kanallarıma bakıcaklarmış,göbeğimi delicekler acaba anlayamadım, başkalarına direk tüp olarak iğnelerle başlıyorlar benden opersyon istediler ,acaba operasyona hangi doktor giriyor erol beymi ,sen ne yaptın.....
tepecikte çektirdim rahim filmimi o var daha öncede symrnada histereskopi olmuştum.ben de anlayamadım ayrıca hemşire laproskopi demedi ondan emini,yumurtalara ve kanallara bakılacak dedi,bizim sebepsiz infertile
tepecikte çektirdim rahim filmimi o var daha öncede symrnada histereskopi olmuştum.ben de anlayamadım ayrıca hemşire laproskopi demedi ondan emini,yumurtalara ve kanallara bakılacak dedi,bizim sebepsiz infertile
sağol arkadaşım hakkımızda hayırlı olsun ,laparoskopide iz kalıyormu acaba
Bugün tepecikteki ege kadın doğum hastanesinin tüp bebek servisine gittim adım atacak yer yoktu kalabalıktan ama kimsenin sesi çıkmıyor oraya gidenler internet kullanmıyor mu yada kadınlar kulübünü bilmiyor mu yoksaaaa hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Nerdesiniz kızlaaar yokmu burada tedavi yaptıran yada tedavi yaptırmayı düşünen yada olumlu olumsuz eleştirisi olaaan ?????? Ama ben yanlız kaldım galiba ikinci denememde
slm bende ege dogum evinde ilk tüp bebek tedavisine başlıyanlardanım bilgisi olan ve paylaşmak isteyen bilgili deneyimli arkadaşlarımın bilgi ve görüşlerine ihtiyarcım var.. Izmirde olup ege dogum evinde tüp bebek yaptıran memnun kalan kalmıyan herkesin görüşlerini bekliyorum ......
tolunay nerelerdesin yaaaaaaaaa, ben kafayı yemek üzereyim ,beni egeden aradılar laproskopi ve histereskopi yapacaklarmış,ben rahim filmimi tepecikte çektirdim ve kanallarım açıkmış bir sorun yok yani.hitereskopi tamamda bu ege neden bana laproskopi yapacak anlamadım ,
canım bence çok düşünme ilk etapta histeroskopiyi istemeleri normal sadece uyarıyorlardır kanallarının açık olmasına rağmen eşinde de sorun yoksa rahim içinde duruma engel birşeymi var diye bakacaklardır eğer varsa da histeroskopi uygulanırken laparoskopiye dönebilirler o an müdahele etmek için yani histeroskopi ile bakacaklar sorun varsa da o anda müdahele için laparoskopi yapacaklar çok düşünme tatlım.benim hem perde hem tüplerde tıkanıklık vardı operasyon 45 dk 1 saat gibi sürdü ve hastanede 1 gün kaldım o da kontrol amaçlı tutuyorlar öyle ağrı sızı pek olmuyor ilk saatler haricinde sakın korkma sakin ol en iyisini yapacaklarından emin ol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?