İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

Ben bugün ege doğum hastanesine gittim bugün de dosyayı tamamlamamız için birkaç şey daha vardı.dahiliyeden gebeliğini sürdürmeye engel durum olmadığına dair rapor almam gerekiyordu ancak açlık kan şekerim 107 çıkınca şeker yükleme testi yaptırmak zorunda kaldım ve tok olduğum için perşembe yaptıracağım :)) tüp bebeğe bu durumu bildirdim ve bizden ayrıca eşim ve ben için genetik testler istediler.bunu daha önce duymamıştım.genetik bölümündeki doktor bunun faydalı olacağını eğer kanınızda pıhtılaşma vs gibi bir sorun varsa bunun gebeliğe engel veya bebeğin tutunmasına engel bir durum yaratabileceğini söyledi.bu testlerin sonucu birbuçuk aya çıkarmış yani biraz daha bekleyeceğiz.sizlerle de bu konuyu paylaşmak istedim.yani ege doğum evinde genetik testlere de bakılıyor.benim bir tane denemem olmuştu tüp bebekte.genelde 2 den fazla denemeler için bu tip tahlilleri istediklerini duyuyordum.öğrendiklerimi paylaşmaya devam edeceğim herkese bebegimize kavuşacağmız mutlu günler diliyorum

tolunay nasılsın canım ben aynı şu sıralar birşey yapmıyorum haber bekliyorum ,egede tedavi gören arkadaşlar ın birçoğu pozitif sonuç almış ne mutlu onlara,darısı bizim başımıza...

merhaba,
ben de egede Ahmet beyin hastasiyim, ilk kez asilama yaptirdim. p.tesi 15. gunum, aslinda 12, gunde cıkıyormus ama ben p.tesi hastaneye gidip orada baktiracagim. hastane genel olarak iyi, ozellerde bile epey bekletttiklerini gordugumden burada beklemek zor gelmıyor dogrusu. bir de devlet hastanesi oldugundan guvenıyorum. ozellerde ısrarla (bende hic sorun olmamasina, esimde sadece morfoloji dusuk olmasina ragmen) hic asilama yaptirmamisken size tup yapalım demelerinden sıkılmıstım. burada ne gerekliyse ona yonlendiriyorlar. ahmet bey cok saygili, sakin birisi, deniz hanım yine cok seker, hastalariyla iletisimi cok iyi. her iki doktoru da oneririm.

canım hayırlısı olsun inşallah sonucunu burada paylaş olurmu.. kesinlikle doktorların ve hemşirelerin yaklaşımları çok güzel.Ben genelde Deniz hanımla muhatab oluyorum o ilgileniyor ilk etapta.benim daha rapor aşamasında tahliller işlemler falan.bir de eşim ve benden genetik testlerr istediler.nisan sonunda çıkacak inşallah.sonra tedavi için adım atacağız inşallah.gerçekten titiz hareket ettikleri bariz ortada.yani tahliller testler falan bunlara yoğunluk veriyorlar araştırıyorlar.ben memnunum umarım güzel sonuçlar alırız...

Son düzenleme:

yalnız sen daha yeni evlisin galiba. tup bebek raporun cikmayabilir. doktorlar bu konuda uyardi mi seni?

tolunay beni bu sabah egeden aradılar,histeseskopi ve (pe ile başlayan latince kelime daha söydedi ama anlayamadım,histereskopiyi biliyorım daha önce olmuştum ama diğerini ilk defa duyuyorum göekten yapılacakmış,yumurta durumuma ve kanallarıma bakıcaklarmış,göbeğimi delicekler acaba anlayamadım, başkalarına direk tüp olarak iğnelerle başlıyorlar benden opersyon istediler ,acaba operasyona hangi doktor giriyor erol beymi ,sen ne yaptın.....

canım senin rahim filmin yokmuydu son durumunu gösteren ? asıl problem neydi ki sizde ?sanırım filmin olmadığı için histeroskopiyle rahim içini değerlendirecekler ama göbekten dediğin laparoskopi olabilirmi ki pe ile başlıyor demişsin anlayamadım onu.rahim ile ilgili bir sorundan şüpheleniyor olabilirler diye düşünüyorum canım.yine de gelişmeleri yaz tatlım...

tepecikte çektirdim rahim filmimi o var daha öncede symrnada histereskopi olmuştum.ben de anlayamadım ayrıca hemşire laproskopi demedi ondan emini,yumurtalara ve kanallara bakılacak dedi,bizim sebepsiz infertile

tepecikte çektirdim rahim filmimi o var daha öncede symrnada histereskopi olmuştum.ben de anlayamadım ayrıca hemşire laproskopi demedi ondan emini,yumurtalara ve kanallara bakılacak dedi,bizim sebepsiz infertile

canım ozaman sadece histeroskopi yapılacaktır sebepsiz infertiliteymiş durumun rahim içini görmek istemeleri normal endişhe etme.hayırlısı olsun canım.emin olmak gözden birşey kaçırmamak için yapacaklardır ne güzel herhangi bir olasılığı ekarte etmeye çalışıyorlar kafana takma birşey canım..

canım ozaman sadece histeroskopi yapılacaktır sebepsiz infertiliteymiş durumun rahim içini görmek istemeleri normal endişhe etme.hayırlısı olsun canım.emin olmak gözden birşey kaçırmamak için yapacaklardır ne güzel herhangi bir olasılığı ekarte etmeye çalışıyorlar kafana takma birşey canım..

sağol arkadaşım hakkımızda hayırlı olsun ,laparoskopide iz kalıyormu acaba

Son düzenleme:
sağol arkadaşım hakkımızda hayırlı olsun ,laparoskopide iz kalıyormu acaba

meraba,benim yumurtalığımdaki bi kist yüzünden laparoskopi olmuştu.1,5-2 cm ya var ya yok dikiş izi.bi de kasıkta iki tarafta küçücük oda bikinide falan görülmesi imkansız
onun için soruyosanız.

tolunay nerelerdesin yaaaaaaaaa, ben kafayı yemek üzereyim ,beni egeden aradılar laproskopi ve histereskopi yapacaklarmış,ben rahim filmimi tepecikte çektirdim ve kanallarım açıkmış bir sorun yok yani.hitereskopi tamamda bu ege neden bana laproskopi yapacak anlamadım ,

slm bende ege dogum evinde ilk tüp bebek tedavisine başlıyanlardanım bilgisi olan ve paylaşmak isteyen bilgili deneyimli arkadaşlarımın bilgi ve görüşlerine ihtiyarcım var.. Izmirde olup ege dogum evinde tüp bebek yaptıran memnun kalan kalmıyan herkesin görüşlerini bekliyorum ......

ben de bu hastanede yaptıracağım şu an daha başlangıç aşamasındayız tahliller falan.genetik tahllilleri birbuçukay sonunda geleceği için beklemedeyiz ama çoğu kişi bilmiyor sanırım ya da tepecikte diye ters mi kalıyor ne ??? ben görüşmelerden ve bol bol tahlil istemelerinden araştırmalarından memnunum :)) sen ne aşamadasın canım sorunun neydi biraz anlatsana.

canım bence çok düşünme ilk etapta histeroskopiyi istemeleri normal sadece uyarıyorlardır kanallarının açık olmasına rağmen eşinde de sorun yoksa rahim içinde duruma engel birşeymi var diye bakacaklardır eğer varsa da histeroskopi uygulanırken laparoskopiye dönebilirler o an müdahele etmek için yani histeroskopi ile bakacaklar sorun varsa da o anda müdahele için laparoskopi yapacaklar çok düşünme tatlım.benim hem perde hem tüplerde tıkanıklık vardı operasyon 45 dk 1 saat gibi sürdü ve hastanede 1 gün kaldım o da kontrol amaçlı tutuyorlar öyle ağrı sızı pek olmuyor ilk saatler haricinde sakın korkma sakin ol en iyisini yapacaklarından emin ol canım :)

tolunay buldum seni burda.ben bu bölümü görmemiştim.yeni konu açtım az önce sonra burayı buldum.acaba burda özel yaptıran arkadaşlar var mıdır.bi tanıdığımdan duydum.arkadaşı deniz hnmın hastasıymış.benim gibi 1 çocuklu çikolata kisti varmış.ilaç ücretini ödersin.tüp bebek yaparız demiş.oda cesarat edememiş iş yeri olduğu için.acaba öyle bi şey var mı,duyanlardan bilenlerden cevap beklerim.

bu sayfa arkalarda kalmasın göz önünde olsun diye yazıyorum.ilgilerinizi bekliyorum.yok mu hastanede tedavi olup nette dolaşan kimse.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…