tolunay buldum seni burda.ben bu bölümü görmemiştim.yeni konu açtım az önce sonra burayı buldum.acaba burda özel yaptıran arkadaşlar var mıdır.bi tanıdığımdan duydum.arkadaşı deniz hnmın hastasıymış.benim gibi 1 çocuklu çikolata kisti varmış.ilaç ücretini ödersin.tüp bebek yaparız demiş.oda cesarat edememiş iş yeri olduğu için.acaba öyle bi şey var mı,duyanlardan bilenlerden cevap beklerim.
bu sayfa arkalarda kalmasın göz önünde olsun diye yazıyorum.ilgilerinizi bekliyorum.yok mu hastanede tedavi olup nette dolaşan kimse.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Bingoooo :))) ben de deniz hanım ın hastasıyım canım..ücretli yapıyorlar.örneğin devlet 40 yaşından itibaren tedavi ücretini karşılamıyor onlar özel yaptırıyor ve ücretini ödersen evet tedavini yapıyorlar.veya bir çocuğun var arkadaşında olduğu gibi ama devlet en az bir çocuğu olana da ödeme yapmıyor bu konuda.maksimum 5bin tl civarında tutar tabi bu fiyatı etkileyecek tek faktör kullanacağımız ilaçlar canım...tüp bebek tedavisi öyle çok zaman alan bir şey değil yani bu hastanede ben çok rahat ettim çünki tahlilleri öğleden sonra veriyorlar ve eğer öğleden sonra herhangi bir muayene işlemin falan yoksa evine yada işyerine dönebiliyorsun sonuçları beklemeden çünki hastane online olarak kendi sitesinden tahlil sonuçlarını veriyor bu uygulama sayesinde zaman kaybı olmuyor.
selam.özel msjı yeni gördüm.ben forumda yeni olduğum için özel msj atma hakkım yokmuş. ücret olayına üzüldüm.ama güvenili olması çok önemli.bi de ben femara kullanıyorum şimdi.haftaya salı bitiyo.o gün deniz hanımda olucam.biz diğer tarafta karar verirsek mayıs adeti ile tedavi başlıycak.burda baya bekletiyolar mı acaba.
canım rutin tahlilleri mutlaka istiyorlar ama bekleteceklerini sanmıyorum sizde sorun neydi ??? benim ilki negatifti o yüzden genetik testler ve ilk tedaviyle ikinci arasında biraz zaman açılsın diye beklediler açıkçası.diğer tarafa gelince ben de geçen sene aradığımda tahlilleri yapıp takip eden ay reglimin ilk günü çağırmışlardı...karar senin tatlım ama deniz hanımla görüş.
iyi akşamlar.yarın hastaneye gidiyosun deme canım.benim sorumu unutmazsan sevinirim.özel yapılınca ne kadar tutar diye.bizim ssk mız var.eşimden belki sorarlar.senden haber bekliyorum.sanada şifalar inşallah iyi haberini bekliyorum.
ücretli degilim ama 5bin tutar demışlerdi bana
tolunay nerdesin arkadaşım.dün hastaneye gidemedin mi.benimde dün adet olmam grekiyodu.30.günümdü.gelmedi.ağrı var,çok hafif le
keler geliyo.salı günü randevum var ya deniz hanıma.gerçi ben sadece görüşme için giderim.diyorum.çünkü ilacım yeni bitmiş olucak.belki tahlil yaparlar.sana güveniyorum.bu hastane daha güvenilir olabilir belki.
slm aranıza yenı katıldım 2 gün önce bende tepecik tüp bebek merkezindeydim.bende tam 1 sene önce çikolata kisti yüzünden laporoskopi oldum ama tekrarladıgı için tüp bebege başlıyalım dediler.ben bişey sormak istiyordum dosya hazırlamak ne kadar zaman alıyor.bana yardımcı olabilirmisiniz lütfennn
tolunay ben bugün reglimin ilk günü.salı randevu,reglimin 3. güünü oluyo.bakalım inşallah bi şeyler olur.
tolunay ben bugün reglimin ilk günü.salı randevu,reglimin 3. güünü oluyo.bakalım inşallah bi şeyler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?