İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

Merhaba arkadaşlar.. Ben 2 buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden itibaren korunmuyoruz her ay adet olduğumda ağlıyorum ve nedense her ay adet olmayacak gibi hissediyorum sonuç hep hüsran hep mutsuzluk 1 yılın sonunda doktora gittim hormon testleri yapıldı prolaktin hormonum yüksek çıktı dostinex kullandım düştü doktor dedi ki tedavin bitti !! Böyle saçmaşey olur mu sanki tek sorun o değilmiş işte o gün bugündür hamile kalamıyorum bir kere daha gittim tekrar prolaktin yükselmiş 70 çıktı doktor hipofiz emarı istedi çektirdik temiz çıktı çok şükür.. ve şimdi ilaç kullanmıyorum çünkü kullandığım ilaçlar düşürüyo bırakınca yine yükseliyo hayıt tohumu çayı içiyorum ve bende sizler gibi EGE DOĞUM EVİNE gittim.Ben BALIKESİR GÖNEN de oturuyorum izmirde ablam var onun yanında kaldım tepeciğe gittim adetimin 3. günü hormon testi yaptılar ilk defa prolaktinim normal çıktı o yüzden doktora prolaktin sorunum var demedim bile hayıt tohumu sayesinde düşmüş normale 23 çıktı.. AKIN YAMAN bey adetimin 21. günü eşimle birlikte gelmemi istedi ama eşimin çalıştığı yerden izin alamıyoruz bu şartlar altında benim tek gitmem çözüm olmaz heralde dimi bu yüzden yine ertelendi ben çok istiyorum çocuğumun olmasını arkadaşlarımın 1 tanesi bile kalmadı çocuksuz hep ağlıyorum hepppppp

canım o kadar ümitsiz olma elbet seninde bizlerinde bir gün çocuğumuz hatta çocuklarımız olacak daha 2 buçuk yıl olmuş evleneli bu kadar ümitsiz olursan sabredemezsin bak ben evleneli 5 yıl oldu 2 yıl istemedik 3 yıldan bu yana uğraşıyoruz olmadı bende pko var o yüzden hamile kalamıyorum 1 defa klomenle denedik olmadı sonra iğne kullandım yani aşılama yapıldı sonuç yine negatif tamam o zamanlar çok üzülmüştüm ama artık takmıyorum kafama çünkü biliyorum ki stres bizim baş düşmanımız o yüzden sakin olmaya çalış
eşininde iş yerine durumunuzu anlatın o zaman izin verirler sonuçta 1 günde hal olacak bi durum bunlar
bende edremitte oturuyorum gönene gelmedim ama eşim yakın olduğunu söylüyor.
bak ben ayın 18 inde balıeksir deki araştırma hastanesine gideceğim eğer orada aşılama yapıyorlarsa son hakkımı da deneyip şayet yine tutmazsa bu defa ege doğum evinde tüp bebek yaptırıcam diyorum ki hep içimden birinden biri tutacak ve benimde bebeğim olacak sende böyle motive et başka uğraşlar bulmaya çalış takma yani kısaca kafana eşinle mutlu olmaya çalış.

selam canım boyle kendını stresın içine sokma umutsuz olma ben de aynı hastaneye gdıyorum ahmet beyın hastasıyım.. doktorun sana esın ıle gel demesının sebebı esınede sperm testı yapılcaktır senın e2 ye bakılcaktır kanda buyuk olasılık esının ızın alması gerekıyor tabıkıde tedavımız ıcın hastaneye falan gıdıcez dese cokmu sorun oluyor enazındanesın bırkere sperm verse sonuctan sonra ızleyecegınız yol cıkar uzme kendını aglama da stres bızlerın en buyuk düşmanı unutma

gecen akşam msj atmıstık ege tup bebek merkezıne bugun aradılar benıde.konustuk bıraz durumumu analttım onlara gelın göruselım dedıler bılmıyorum yaa.4bın artı ilaç dıyor hersey ıcınde.raporlı ve raporsuz arasında bınbesyuz lr oynuyomus ege unıvden alabırsınz sıye raporuda asılamamın bırını orda yaptırmıstım öle olunca daha da sıkıntısız olur rapor almanız dedı.düşünme aşamasındayım.sizlerde merkez konusunda deneyımlerınızı paylaşırmısınız

Arkadaşlar merhaba 2 yıllık bekleyişin ardından aşılama yada tüp bebek girişiminde bulunmaya karar verdim.Bunun içinde Ege Doğum'u düşünüyorum. İzmire 70 km uzaklıkta bir ilçeden geliş gidiş yapacağım için deneyimli arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum. Örneğin randevuyu mhrs den alabiliyor muyuz? Başlangıç için adetin belli bir günü mü olmalı elimde bütün tahliller var buna rağmen tekrardan isteniyor mu? vs gibi... Bu konularda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. İnşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder!...

ben eylül de denedim orada sonuç negatif ama merkez olarak beğendim hemşireler ve dr lar ilgili ve bilgili.her şeyi açık açık anlatıyor her aradığında bir muhatap buluyorsun.malesef mhrs o bölüm için geçerli deil çünkü özel bölüm oluyor.tel da bilgi pek vermiyolar ama öğleden sonra 3- 4 gibi ararsan belki bilgi verirler.ama her merkezde olduğu gibi bütün tahliller, raporlar ve daha önce görmüş olduğun tedavi bilgileri ile adetin 2. yada 3. günü sabah 7.30 da hastanede olsan işini halledersin sonra 21. günü tekrar çarılır ve dosyan 2 ayda hazırlanıp tedaviye başlarsın.her dr un günlük vazifesi ayrı olduğundan işleyiş güzel gidiyo.Rabbim tedavilerimizin sonunu hayırlı sonuçlandırsın.AEO.

Cevabın için teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldun. Deneme sonucunun negatif olmasına üzüldüm gerçekten ama rabbim hayırlısını versin versin vardır vakti zamanı! Merkez hakkında çok bilgim yok o yüzden önerebileceğin bir doktor varmı? Sen hangisine gitmiştin? Ahmet bey'i önermişlerdi ama mhrs de ismini göremiyorum artık o yüzdende kararsız kaldım.Ben o zaman adetin 21 günü gideyim. Şu anda en yakın zaman o... İnşallah rabbim isteyen herkese çok aratmadan sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder!..

tüp bebek özel bölüm olduğu için mhrs de çıkmaz.tüp bebek tedavilerine Ahmet Güler,Şivekar Tınar ve Deniz hnm.(soyadını unuttum :) )bunlar ilgileniyo hepsi de iyi dr lar bana Şivekar hnm yum.top. ve transfere girdi çokda şeker bi insan Ahmet beyde öyle.bide ebru hnm vardı ilk kontrollerde smear,sıvılı ultrason vs. bu bakmıştı. işin tek bi dr la gitmiyor.Bence 2. günü beklesen derim O gün ultrasonla bakacakalar.Hakkında hayırlısı olsun bi sıkıntı yaşamadan mutlu sona ulaşırsın inşllh.

Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Gerçekten de kafamdaki soru işretlerine yanıt olup,nasıl hareket edeceğimi planlamama olanak sağladı. Allah senden razı olsun.Tavsiyen için teşekkürler sanırım ikinci günü beklesem daha doğru olacak. Hayırlısıyla inşllah bu yola çıkan herkes mutlu sona ulaşır içindede biz tabi.....

ege kadın dogum evıyle ilgili sunu syleyebılırım son derece ılgılı doktorları var zaten gereken tüp bebek ve asılama uygulamaları 2 katta tüp bebek servısınde yapılıyor hemsıre ve doktorlar ozverıyle calısıyorlar ben laparaskopi amelıyatımı ve 2 asılamamı burada yaptırdım amelıyatım oldukca basarılıydı ne yazık kı asılamalarım olmadı sımdı tüp bebek tedavısıne baslanacak özel hastahanelerde yapılan işlemlerden tek farkı maliyetinin daha dusuk olması dıger turlu doktor ve hemsıre ılgısı aynı tavsıye ederım zaman kaybetmeyın

Canım çok zor bende Ege doğum evinde 2. Denememi yaptırdım ve dün negatif sonuç aldık çok acı çekiyorum ALLAH sabrımızı versin isyan ertirmesin ama bu hastahane nin başarı oranı çokmu düşük babamı öyle.geldi bilmiyorum olumlu sonuç alan çok az gördüm çoğunluğu negatif hayırlısı Rabbim herkese tattırsın annelik babalık duygusunu o cennet kokusunu koklamayı nasip etsin sadece kendim için değil nerde varsa..

Geçmiş olsun arkadaşım, bende 2. aşılamamı yaptırdım, haftaya sonuç çıkacak, büyük ihtimal negatif çünkü tıkalı kanalımın olduğu taraftaki yumurtam gelişmişti. bakalım bundan sonraki aşama tüp bebek olacak heralde. gerçi anladığım kadarıyla en az 2 ay sonra başlanıyor tüp bebek tedavisine.benim de en büyük sıkıntım çalışıyor olmam, galiba çok sık izin almam gerekecek.bu arada senin dediğin gibi bu bölümdeki tüm yazılanları okudum hiç pozitif yok.benim de kafam karışık, özele gitsen nereye kadar dayanabiliriz maddi yüküne, garantisi yok ki ilkinde olacak diye. aman senin de kafanı ütüledim.

arkadaşlar merhaba uzun süredir okuyorum hikayelerinizi ancak yeni yazma fırsatım oldu bende ege doğum evinin tüpbebek merkezine giidyorum eşimde oligospermi var bende de sürekli teşhisi değişen problemler mevcut. bir gün pko diyorlar başka gün yumurtalama az diyorlar başka zaman hiçbir problem yok diyorlar anlayacağanız doktorlar da karar veremedi daha :) 1 buçuk yıllık evliyim en başta sadece kontrole gitmiştim ama gittikçe büyüdü iş daha çocuk istiyorz demeden hastalıklarımızı öğrendik şimdi Allahın izniyle sahip olacağımız günü bekliyoruz. ben özel birkaç doktora gittim son olarak bu merkezde kaldım testlerimz oldu şu an heyet raporumuzun çıkmasını bekliyoruz ne kadar sürüyor acaba bu süre bilginiz var mı?

Arkadaşlar tepecik ege tüp bebekte tüp bebek yaptırıpta hamile kalan varmı acaba ?

Merhaba bnde yeni başlıcam tup bebeğe açıkçası heycanliyim hangi aşamalardan geçiyorsun bilgi verirsen sevinirim

Merhaba bende tepecik hastanesine gidicem daha once asilama tup bebek yapilmadi maddi sebeplerden devlette gitmek durumundayim tepecik infertite bolumunden aldim randevuyu umarim dogrudur artik gidince ogrenicem. Hala giden varmi bu hastaneye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…