Canım tedaviye kent hastanesinde hangi doktora gittin? Bende önümüzdeki günlerde orada tedaviye başlıyacağım ve çok korkuyorum
iyi günler
acaba ege doğum evinde raporlu tüp bebek fiyatı nedir bu konuda bilgi verebilir misiniz?
bugün tepecikteki ege kadın doğum hastanesinin tüp bebek servisine gittim adım atacak yer yoktu kalabalıktan ama kimsenin sesi çıkmıyor oraya gidenler internet kullanmıyor mu yada kadınlar kulübünü bilmiyor mu yoksaaaa hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesiniz kızlaaar yokmu burada tedavi yaptıran yada tedavi yaptırmayı düşünen yada olumlu olumsuz eleştirisi olaaan ?????? ama ben yanlız kaldım galiba ikinci denememde
bu hastaneden memnun kaldınızmı?
bu hastaneden memnun kaldınızmı?[/Q
bende bu hastanede yeni başlıyorum tedawiye başka yni başlayan kimse warmı yola beraber deam edelim
bende bu hastanede yeni başlıyorum tedawiye başka yni başlayan kimse warmı yola beraber deam edelim
Merhaba sayfada yeniyim kızlar yanlış yapıyor olabilirim. Ben de tepecik ege doğumevinden randevu almıştım tüp bebek bölümünden şivekar hanımdan fakat bugünmsj geldi randevum iptal edilmiş doktorun mazereti dolayısıyla. SiZler direk tüp bebek polikliniğinden mi randevu aldınız. Bilgilendirirseniz sevinirim kafam karıştı
bana yardımcı olacak kimse yokmu?
bu hastaneden memnun kaldınızmı?[/
arkadaşım özel hastaneyede gitsen ancak bu kadar ilgi görebilirsin.. dr.larda hemşirelerde tek kelimeyle mükemmel insanlar.
Merhaba sayfada yeniyim kızlar yanlış yapıyor olabilirim. Ben de tepecik ege doğumevinden randevu almıştım tüp bebek bölümünden şivekar hanımdan fakat bugünmsj geldi randevum iptal edilmiş doktorun mazereti dolayısıyla. SiZler direk tüp bebek polikliniğinden mi randevu aldınız. Bilgilendirirseniz sevinirim kafam karıştı
ayy cnm benm transferimi şivekar hanım yaptı.. harika bir insan.. canım randevu almana gerek yok.. direk merkese git sabah 8 gibi gitsen yeter. ordan sıra al.. çok fazla beklemezsin ama acil değilse p.tesi yada salı alma o günler daha yoğun oluyor.. diğer günler daha sakin. hayırlısı hakkında
evt. yapılıyormyş dondurma işlemi senelik 150tl filan dedi hemşire
bende yenı baslıyorum cnım bu hastanede cuma gunu gıdıcem adetımın 2. gunu oluyo dr ahmet güler ıle asılama denıyecez ınsallah tup bebege gerek kalmaz.. sızın doktorunuz kım?
acaba bu merkezde embriyo dondurma işlemi yapılıyor mu bilgisi olan var mı?
bende yenı baslıyorum cnım bu hastanede cuma gunu gıdıcem adetımın 2. gunu oluyo dr ahmet güler ıle asılama denıyecez ınsallah tup bebege gerek kalmaz.. sızın doktorunuz kım?
Haydi hayırlısı bende ilk denememi orada yaptırdım maalesef negatif( inş. İkincide yüzümüz güler.. Ahmet bey de ccookk iyi bir dr. Şansın bol olsun
tesekkur ederım ssk guvencesındemısınız benım esım bankacı banka anlasması da olmadııg ıcın ucretlı yaptırıcam.. benı adetın 2. gunu cagırdılar 2. gun sadece kan tahlılımı yapılıyor.ınsallah gelır bebıs ıkıncısınde canım
tesekkur ederım ssk guvencesındemısınız benım esım bankacı banka anlasması da olmadııg ıcın ucretlı yaptırıcam.. benı adetın 2. gunu cagırdılar 2. gun sadece kan tahlılımı yapılıyor.ınsallah gelır bebıs ıkıncısınde canım
arkadaşlar günaydın ve hayırlı cumalar
peki bu hastaneden tüp bebek raporu çıkarabiliyor muyuz?
ben galiba bu hastanede yaptırıcam hem fiyat olarak uygun hemde bana daha yakın günlük gelip gitme imkanım var
doktorlar hakkında da bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?