İzmir Ege Tüp Bebek (Tepecik teki) Merkezinde tedavi olan veya tedaviye başlayacaklar

bu hastaneden memnun kaldınızmı?

bana yardımcı olacak kimse yokmu?

ne sormuştun arkadaşım.. ben bu hastanede yaptırdım tedavimi..

acaba bu merkezde embriyo dondurma işlemi yapılıyor mu bilgisi olan var mı?

Evet şahsen benm 5 adet dondurmam orada bebi bekliyor :))

arkadaşlar günaydın ve hayırlı cumalar
peki bu hastaneden tüp bebek raporu çıkarabiliyor muyuz?
ben galiba bu hastanede yaptırıcam hem fiyat olarak uygun hemde bana daha yakın günlük gelip gitme imkanım var
doktorlar hakkında da bilgi verir misiniz?

2.günü kan tahlili muayene yapıyorlar.3gün iğnelerle tedaviye başlıyorsun.sen iğneylemi ilaçlamı başlıycaksın aşılamaya

bugun gıttım Ahmet bey once kan tahlılerımı ıstedı onların sonucu guzel cıktı muayene ettı ve ıgnelerımı yazdı buaksam baslıyorum benım ılk asılamam kalcadan ıgne ıleydı bu ıse gobekten nası yapıcam bılmıyorum hergun aksam 7 gıbı yap dedı carsamba gunu tekrar kontrole gıdıcem..tup bebek raporu 2 asılama sonrası cıkartabılıyorsunuz..

evet ssk. bankacının ssk sı yokmu ki.. ücretli olunca bu hastanede 2000 tl die biliyorum hepimizin hakkında hayırlısı

evet arkadşım çıkarıp istediğin özel hastanede de kullanabilisin.. istersen burada ama bence madem yakın hiç biryerle uğraşma boşada fazla para verme.. burd a herşeyini halledebilirsin..

evet arkadşım çıkarıp istediğin özel hastanede de kullanabilisin.. istersen burada ama bence madem yakın hiç biryerle uğraşma boşada fazla para verme.. burd a herşeyini halledebilirsin..[/QUOTE]
evet aykın 3 saat falan sürüyor galiba izmir buradan
şubat 18 de balıkesir araştırma da randevum var bakalım eğer aşılama yapıyorlarsa son hakkımı kullanıp orada yaptırıcam eğer yapmıyorlarsa ssk istediği şartları nisan da tamamlıyoruz ondan sonra buraya gelip rapor çıkarıp yaptırmak istiyorum.
5 yılı geçti evleneli ve bebek özlemi iyice arttı allah doğru zamanda ama yine de tez zamanda bizlerede nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…