merhaba bende izmirdeyim dokuz eylüle gitmeyi düşünüyorum
egede aklım kalıyor ama eşimde sorun olduğuiçin önce 1yıl tedavii yaparlar deniyorbende tedavii istemiyorum hemen tüp istiyorum
karışık yazdım sanırım biraz
eşimde varikosel var ameliyat oldu geçen temmuzda
yumyum size hangi tedaviyle başlıyacaklar,bizim sebepsiz infertile aşılama dediler yarın filmimi çektireceğim,pazartesi gideceğim bakalım ne diyecekler,herhalde beni aralar bilgi verirler,
Merhaba yumyum, bende ekim 2011 den beri ege üniversitesine gidiyorum bebek için.Orada 2 aşılama oldum negatif sonuçlandı. sebepsiz infertilite. Şimdi tüp bebek yapacaklar.Mayısta adetin gelince ara dediler.20 mayıs gibi olurum sanırım.Bir aksilik çıkmazsa başlanır tüp bebeğe.Ama sanki bir aksilik çıkacak gibi geliyor.Birde ben tutmayacak diye çookk korkuyorummm.Senin tedavinde hayırlı olsun. Gelişmeleri yaz buradan..
hestia olmucak diye inandırma kendini herşeyin hayırlısı inş. benmde 2 aşılamam orda oldu olmadı ben ümitliyim hakkımızda hayırlısı inş ben ALLAH izin verirse adetim 4 güne gelecek tabi gelirse ozman 3 -4 güne bir orda olurum 20 sinde falan görüşürüz inş. :)
Sen benden önce başlayacaksın sanırım. Allahım inşallah tutar ve hamile kalırsın. Hem de bana umut olursun. Benim izlenimlerimlere göre ege de tüp bebekte başarını oranı yüksek.Ama arada tutmayanda çıkıyor işte. Beni korkutanda onların içinde olmak. Olumlu düşünmeye çalışıyorum biliyorumki moral çok önemli ama bazen elimde olmadan olumsuz düşünüyorum. Senin 2. aşılaman ne zaman oldu? tüp bebek için tekrar rapor çıkarmak için uğraştın mı? bana raporu biz çıkartacağız dediler ama benim içim rahat değil.Sanki aradığımda bir aksilik olacakmış ve tedavi ertelenecekmiş gibi geliyor. Gelişmeleri yaz buradan. Birlikte takip edelim süreci.Şimdiden hayırlı olsun.
mutlu hayırlısı olsun egeden ben memnunum aslın da iyi ilgileniyolar orda 9 eylülü nasıl bilmiyorum orda da aslında araştırıyolar senin rahatsızlığına göre
peki yumyumcum ımsı yöntemi varmıdır.
duydunmu canım yyaaaa
hadi hayırlısı olsun bakalım ,hayırlı yolculuk,bende kısmetse yarın egeye gidicem filmimin raporunu bugün aldım,artık bende bir adım atmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?