merhaba bende geçen ay 2.tüp bebek denememi yaptırdım.olumlu sonuçlandı..darısı başınıza..
tşk ederim canm hayırlısı bakalım ağrılarım var ama hala olmadı ya bekliyorum ya ondan mı olmuyo anlamadım gitti sinir ettti beni yaa... hadi hayırlısı eksikler tamamlandığında herşey hemen gelişiyo canm öbür ayımız eksikleri tamamlamakla geçti bizim
inşallah derin ege bize şifa olur ve bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz.........
merhaba bende geçen ay 2.tüp bebek denememi yaptırdım.olumlu sonuçlandı..darısı başınıza..
derin ne mutlu sana,Allah kucağına almayı nasip etsin,darısı bizim başımıza,inşallah başka bir işleme gerk duymaz dokyorlar da bende en kısa zamanda başlarım,çok hasta var ama sistemi kurmuşlar ve güzel işliyor,
Bekleyince gelmiyor gerçekten.Benim 2 aşılamamda da hep tahminimden geç oldu.Psikolojik herhalde.Benimki ne zaman gelecek acaba? benim hesaplarıma göre haftasonu olmam lazım ama kasık ağrılarım heran olacakmışım gibi hissettiriyor. neyse geç olsun güç olmasın.İnşallah olumlu sonuçlansın. Sana kısa protokol mü uzun protokol mü uygulayacaklar biliyor musun?
aa ne güzel ya maşllah inş sorunsuz sağ sağlim kucağına alırsın nasıldı yumurta toplama işlemi falan ağrı varmıydı anestezi falan yaptılarmı aşamaları anlatırmısın ne giydin mesela boydan gecelik giymişti bi arkadaş bende öyle gördüm hep egede herkes boydan gecelik giymişti has. ne kadar yatırdılar
teşekkür ederim canım.amin..9 yumurta topladılar.5 i döllendi..1 tane transfer edildi.o gecelikli gördüklerin transfer hastası canım.yumurta toplamada ameliyat önlüğü aldırıorlar size..
yumurta toplama işlemi benim çok sancılı geçti ; çünkü uyutmadılar malesef..tedavinin en zor kısmı orasıydı zaten..sizide Allah kurtarsın..
Bende yumurta toplamadan çok korkuyorum. Peki anestezi isteyene veriyorlar diye duymuştum.Sen istemedin mi? yoksa sormadılar mı?
sormadılar canım.direk olaya girdiler.çok az mayıştırdılar sadece..
yumurta toplamada birkaçgün öncesinden anestezili istediğini belirtmek gerekiyormuş,hestia aklında olsun son güne söylersen olmuyormuş,ayrıca ben ege ünivs.tüp bebek bölümünde devletin karşıladığı bölüme gidiyorum birde özeli varmış ama erol hoca özel bölümdeymiş ,bana hemşireler dosyalara erol hocanın bakıp karar verdiğini söyledi bu hoca nasıl yetişiyor ben anlamadım,kafam karıştı ,birde ben birdaha muayene olmıyacakmıyım acaba,en son hamdi dalan da oldum,
bende bundan çok korkuyodum yaaa hayırlısı artık katlanıcaz yapacak bişey yok bu arada adetim hala gelmedi kafayı meyek üzereyim butün belirtiler var ama yok gelmiyo
yumyum senin herşeyin tamam mı evraklar neler yaptın ,size ne dediler
Birde hamile oluyormuşsunn, ayyy ne kadar güzel olurdu değilmi?? Ama ümitlendirmeyeyim seni insan çok üzülüyo biliyorum...Sen nereden geliyosun tedavi için İzmir'e?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?