İzmir gıda için sanal market

Bizim o şekilde sık sık alışveriş yaptığımız şütçü vb kişiler yok. Etrafımız market dolu, küçük esnaf bile kapatmış her yeri. Çok amansız oldu bu durum.

Çook geçmiş olsun. Kendinize çok iyi bakın. Aslında bu virüs bize yine sağlığın herşeyden önemli olduğunu hatırlattı. Normal hayata, koşuşturmaya, para kazanmaya o kadar düşkünmüşüz ki...

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Çok doğru söylüosunuz.Şahsen ben bundan 1 yıl önce gerçekten sağlıktan daha önemli hiçbir şey olmadığını iliklerime kadar hissettim,öğrendim. Şimdi de korona..Allah hatırlatacak başka olaylar da yaşatmasın ve şu süreci de sağlıkla atlatalım inşallah.

2 minik hayvan mı? Biz de onlar da var vallahi. 3 kedi 1 köpek var evde, ev masrafı dışında bir de petshop harcamamız var ayriyetten :) Biz şu an bayraklıdayız
Hayvan değil:/// kızım kızlarım demeyi bi öğrenemedim hep böyle yanlış anlaşılıyor:/
Sizin için onlar da masraflı olur tabi.
Bu arada el çatlağı için ark..nun gliserinli bir kremi var, çatlaklara çok iyi geliyor

Oyyyyy çok çok özür dilerim. Allah uzun ömürler versin.

Ben de zinde kalalım diye anneme bahaneyle spor yaptırıyorum. Bende hala doğum kiloları mevcut ama bihayli inceldik annemle biz de:)
düzenli spor yapıp gayet sağlıklı beslenenler bile koronadan yoğun bakıma alınabiliyormuş. Bu bağışıklığı güçlendirme olayına da fazla yüklenmemek lazım galiba, sonrası fazla panik, paranoyak yapabilir insanı. Allah esirgesin herkesi biran evvel geçer gider umarım şu salgın.

Yaa o market çalışanlara araçsız ellerinde taşıtıyorlarmış günlerdir sosyal medyada bi hayli olay oldu. Yazık günah insanlara:/ tercih etmeyin lütfen o seçeneğ
Eğer mahallende o marketten yoksa alışveriş yapamıyorsun zaten.
Ancak bu düzeni ben kurmadım.Ben alışveriş yapmayınca o market batmayacak.Ben kendimi düşünmek zorundayım.

Eğer mahallende o marketten yoksa alışveriş yapamıyorsun zaten.
Ancak bu düzeni ben kurmadım.Ben alışveriş yapmayınca o market batmayacak.Ben kendimi düşünmek zorundayım.
Düzeni kurmadınız ama beslemek ya da desteklemek zorunda da değilsiniz. Alternatifiniz vardır sonuçta.
Çok, ağır şeyler istemeyin bari. Ne diyim. Allah insaf versin.

Eklentiler

• 8D981E6E-75F7-45BB-A6A3-2579D91F57B1.webp
    46 KB · Görüntüleme: 25
Yakın zamanda migrostan sipariş veren var mı? Eksik yada geç mi geliyor siparişler? İnstagramda yorumlar hep bu şekilde o yüzden cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…