- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Dışarı çıkma işi evde yaparak minimuma iner zaten. Benim sütçüm telefon ediyoruz eve getiriyor sütü. Tam üç haftadır hiç ekmek almadım. Çeşit çeşit ekmek yapıyorum. Tek kötü yanı çok güzel olduğu için fazla yeniyor.
Sekiz senedir migros sanal kullanıyorum hiç dört günden uzun sipariş açtığını görmedim. ama şimdi girip bakıcam değiştirmiş mi diye.
Hehe olsun siz gene zayıfmışsınız.Süreçten snra verirsiniz Allahın izniyle. Biz annemle biraz balık etliyiz:))) ve onun kullandığı ilaçlar da olduğundan (kansr geçmişi var) özellikle dikkat etmeye calısıom.Garibim tatlı istio falan ama haftada 1 gün sadece ve o da şekersiz;bal ve pekmezle tatlandırıomannemin durumlarından ve coronadan snra içimden uzman diyetisyen çıktı:)))
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Çok doğru söylüosunuz.Şahsen ben bundan 1 yıl önce gerçekten sağlıktan daha önemli hiçbir şey olmadığını iliklerime kadar hissettim,öğrendim. Şimdi de korona..Allah hatırlatacak başka olaylar da yaşatmasın ve şu süreci de sağlıkla atlatalım inşallah.Çook geçmiş olsun. Kendinize çok iyi bakın. Aslında bu virüs bize yine sağlığın herşeyden önemli olduğunu hatırlattı. Normal hayata, koşuşturmaya, para kazanmaya o kadar düşkünmüşüz ki...
Hayvan değil:/// kızım2 minik hayvan mı? Biz de onlar da var vallahi. 3 kedi 1 köpek var evde, ev masrafı dışında bir de petshop harcamamız var ayriyetten :) Biz şu an bayraklıdayız
Hayvan değil:/// kızımkızlarım demeyi bi öğrenemedim hep böyle yanlış anlaşılıyor:/
Sizin için onlar da masraflı olur tabi.
Bu arada el çatlağı için ark..nun gliserinli bir kremi var, çatlaklara çok iyi geliyor
Ben de zinde kalalım diye anneme bahaneyle spor yaptırıyorum. Bende hala doğum kiloları mevcut ama bihayli inceldik annemle biz de:)Biz de öyle,hatta spor yaptığımızdan (leslie) biraz kilo bile verdikamma velakin yine de temel bazı şeyler ihtiyaç oluyor.Peynir,ekmek,zeytin gibi..Ulaşmak istediğimizde dışarı çıkmak zorunda kalmamak adına bazı seyleri stokladık el mecbur.Ama 6 aya kadar ömrü var etin,peynirin vs.Birden yemiyoruz:) Ama inanın hiç aburcubur yemiyoruz.Bağışıklığı güçlü tutmak adına sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Tabi tüm bu dikkat ne derece işe yarar bilinmez.Allaha emanetiz hepimiz.
Bana da lütfenMerhabalar özelden yazdım size
Merhaba size özel msj yazılmıyor geçen hafta ş.k marketten aldım benBana da lütfen
Yaa o market çalışanlara araçsız ellerinde taşıtıyorlarmışMerhaba size özel msj yazılmıyor geçen hafta ş.k marketten aldım ben
Eğer mahallende o marketten yoksa alışveriş yapamıyorsun zaten.Yaa o market çalışanlara araçsız ellerinde taşıtıyorlarmışgünlerdir sosyal medyada bi hayli olay oldu. Yazık günah insanlara:/ tercih etmeyin lütfen o seçeneğ
Düzeni kurmadınız ama beslemek ya da desteklemek zorunda da değilsiniz. Alternatifiniz vardır sonuçta.Eğer mahallende o marketten yoksa alışveriş yapamıyorsun zaten.
Ancak bu düzeni ben kurmadım.Ben alışveriş yapmayınca o market batmayacak.Ben kendimi düşünmek zorundayım.
Sizede insaf versin aminDüzeni kurmadınız ama beslemek ya da desteklemek zorunda da değilsiniz. Alternatifiniz vardır sonuçta.
Çok, ağır şeyler istemeyin bari. Ne diyim. Allah insaf versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?