Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

mrb canım inşş bebişin saba sımkısı tutunmuştır canım rabbim olmayan herkeze nasip etsin canım
bende kuşadasına çok yakınım canım selcukta oturuyorum kuşadasın da universala gidiyodum Üzeyir kalkan vardı 3 aşılama denedik onda bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ki adam almış başını bakuye gitmiş hiç kimseye bi açıklama yapmadan öylece orta da kaldım sorumsuz şey işte
şimdi izmir de tüp bebek merkezi arıyorum özel ege tüp bebek merkezin de kaan bozkurt varmış ona çok iyi diyolar bide su hopital(Euro fertil) varmış valla kafam allak bullak oldu

Canım saol yardımın için. dün aral beyi aradım ben. O da kesinlikle cmt günü (benim 10. günüm aslında) yaptırma pazar yaptır istiyosan diyo. çok ısrar etti. benim bir öncekinde kimyasal gebelik oldu ya yine aynı şeyle karşılaşmamdan korkuyo galiba. geçende de 11. gün 9.76 çıkmıştı. 2 gün sonra da düşmüştü. cmt yaptırırsan ya 20 lerde bişi çıkarsa ne olcak. muallak ta kalçan ve beklicen ya da çıkmama ihtimali çok yüksek cmt diyo. neden bu kadar ısrar ettiğini anlamadım ama onu dinlemeyi düşünüyorum. Zaten elimizden geleni yapıyoruz. iğneler ilaçlar. bi de yazıldı zaten rahmimizdeki bebeklerimizin kaderi. varsa var yada yoksa yok. umudum da kırık ya. erken öğrenip naapcam ki. daha mı erken üzüleyim neyse. hepimizin hakkında hayırlısı bu sefer hamile kalmamız olsun İnşallah. senin de benim de tüm bekleyenlerin de..
bu arada herkeslere iyi bayramlar olsun arkadaşlar..

Son düzenleme:
Merhaba Kislar uzun zamandir yazmiyodum Simdi yazdim benim tedavim basladi Allahin izniyle bugun ignelerin ucuncu gunu acaba suzce Transfer nezaman olur

Selam hanımlar geçmiş bayramınız Mübarek Olsun.sehirdisindan yeni geldim.pegasusunicorn canim test yaptirmissindir mutlaka ama bisey yazmamissin umarim guzel haberin heycanindan unutmussundur yazmayi.meraktayim.

Selam hanımlar geçmiş bayramınız Mübarek Olsun.sehirdisindan yeni geldim.pegasusunicorn canim test yaptirmissindir mutlaka ama bisey yazmamissin umarim guzel haberin heycanindan unutmussundur yazmayi.meraktayim.

canım sende mi irenbe de tedavi oldu kaçıncı denemen de oldu dr kim di canım

canım sende mi irenbe de tedavi oldu kaçıncı denemen de oldu dr kim di canım

Evet canim sende Irenbede baslicaksin sanirim.insallah tedavin pozitif sonucla tamamlanir.benim doktorum Aral bey.ilk denememizde ikizlerime hamileyim Allahin izniyle.Rabbim insallah sizlerede nasib eder bu guzel duygulari.

Evet canim sende Irenbede baslicaksin sanirim.insallah tedavin pozitif sonucla tamamlanir.benim doktorum Aral bey.ilk denememizde ikizlerime hamileyim Allahin izniyle.Rabbim insallah sizlerede nasib eder bu guzel duygulari.

ay maşallah canım ya ne güzel ilk deneme de ve hemde ikiz rabbim istedikten sonra nasıl da oluyo canım siz bize çok büyük bi umut oluyosunuz inşş bende senin kadar şanslı olurum bitanem allahım sağ sağlim kucağına aldığın günleri de göstersin inşş

bende perşembe günü kısmetse ilk görüşmeye gidecem bu ay adetim geçti bayrama denk geldiği için kapalıymış orası ben Ahmet zeki Işık'a gidecem canım bu dr hakkın da bi bilgin var mı yoksa bende aral beyi mi seçsem

Aminb canım Allah razı olsun Rabbim sanada ikiz bebisler nasib etsin saglikli sihhatli inşallah. Ahmet bey içinde iyi dediler ama yakinen tanimisligim yok neticede Aral bey ile ic iceydik.karar senin canim.Rabbim sonucunu guzel eylesin yüzün gülsünde hangi dr vesilense ona yolun ciksin.ikisiylede gorus icine hangisi sinerse neticede tedavide senin moral olarak cok iyi olman lazim.biliyosun her insanla yildiz barismaz.ama merkezdeki tum doktorlar icin iyi konusuluyor.hakkinda hayırlısı olsun inşallah.

Pegasusunicorn Ahmet bey in hastasi.test gunu bayram 1.ci gundu haber vermemis bende onu merak ediyorum.onada sorabilirsin Ahmet beyi.

Son düzenleme:

inşş bitanem amiiin rabbim senin hepimizn dularını kabul etsin inşş bana da çifter çifter bebişler nasip etsin inş evet canım yazılanları okudum oda ahmey beyin hastasıymış inş tutmuştur canım çifte bayram olmuştur onlara

canım senin hepsiyle beraber ilaçlar vs. ne kadar ödedin merkeze

inşş bitanem amiiin rabbim senin hepimizn dularını kabul etsin inşş bana da çifter çifter bebişler nasip etsin inş evet canım yazılanları okudum oda ahmet beyin hastasıymış inş tutmuştur canım çifte bayram olmuştur onlara

canım senin hepsiyle beraber ilaçlar vs. ne kadar ödedin merkeze

Canım merkez tüp ucreti 3.750 tl +ilac masrafi bu kişiden kişiye değişir benim 700 tl ilac tuttu ama dr lar genel olarak 1500-2000 arasi olur demislerdi.benim yumurtalik rezervim cok iyi birde yasim genc olunca baya az ilac kullandim.bunlar harici bir ucret yok.zaten ilaclara baslarken 250 ödüyorsun yumurta toplanicagi gun 3500 ödeme aliyorlar.ilaclarda muayene ye gittikce dozuna gore alıyorsun. Merkezin karsisinda eczane var oranin reçetesini gorunce ilaçlar da baya indirim yapiyor.

tuanacım gebe oldugunu okumustum,umarım herşey yolundadır.sakin,mutlu bir hamilelik geçirmeni dilerim.
Yumurta rezervım ıyı,yasımda genc demıssın.bende aynı durumdayım.sizdeki problem neydı? Kacıncı denemendi bu? Eylul basında banada transfer olacak,cok heyecanlıyım, o yuzden soruyorum bunları :)

Pegasusunicorn SONUCUNU COK MERAK EDIYORUM.İNŞALLAH GÜZEL HABER ALACAGIZ. AYRICA TUANA26 ILK DENEMEN OLDUGUNU OKUDUM,AMA SIZDE SIKINTI NEYDİ,ONU ANLATIRMISIN SENİ YORMAZSAM EĞER..BENDE TEK TUPUM KAPALI.

anladım canım ne yapalım paşa paşa vereceğiz bi şeyler olsun istiyosak keşke olsun bebişleirm gelsin de benim gözüm de başka bişey yok :)benim yaşım 27 yumurtalarım baya iyi bende pko da var benim de fazla ilaç kullanmama gerek kalmaz eşim de çok şükür bi sorun yok inş ilk denemnemiz de rabbim nasip eder

bu ara da cuma günü için Ahmet beyden randevu aldık inş bende memnun kalırım

Evet canım cok şükür hersey yolunda ikizlerim benimle.Rabbim inşallah sanada nasib eder.tedavin simdiden hayırlı olsun sonucu pozitif olsun inşallah. Bikac sene once aşılama yaptırmaya karar verdigimizde sperm sayimiz orta derecenin altindaydi morfolojide vardi biraz bende opu sonrasi anladimki pko var.30 un üzerinde yumurta toplandi.ama o zamanki sperm degerleri tup dr unu endişelendirmedi bendede hersey normal gorunuyordu sanirim bizim sebepsiz gurubuna girmistik.insallah eylülde guzel haberlerini okuruz burdan.
Pegasusunicorn SONUCUNU COK MERAK EDIYORUM.İNŞALLAH GÜZEL HABER ALACAGIZ. AYRICA TUANA26 ILK DENEMEN OLDUGUNU OKUDUM,AMA SIZDE SIKINTI NEYDİ,ONU ANLATIRMISIN SENİ YORMAZSAM EĞER..BENDE TEK TUPUM KAPALI.
Tup bebek tedavisinde senin tuplerin hicbir onemi yok.o yuzden rahat ol.dogal gebe kalmaya calistiginda yumurta ve sperm bulusup tuplerde bolune bolune ilerleyip rahime düşüyor. Ama tup bebek te bu islem disarida oluyor dr embriyoyu rahime birakiyor.

Cok guzel canim sende bu tedavide sanslisin.cunku tupte onemli olan bikac tane kaliteli yumurta olmasi.insallah Rabbim sanada ilk seferde ikizler nasib eder.cuma gunu paylasirsin düşüncelerini.

sağol bitanem ağzın valla bal damlıyo tatlım inş rabbim ilk sefer de nasip eder bizi de tabi bitanem dr sonra ilk görüşlerimi burda paylaşırım canım gitmek isteyen arkadaşlar da bi fikir olmuş olur

çok teşekkür ederim :) peki tek embrıyomu koycaklar bunu kım belırlıyor okudugum yazılara gore daha onceden deneme var ve negatıfle sonuclanmıssa bı kac embrıyo transfer edıyorlarmıs dogrumu? Yani benim ilk denemem tek mi transfer edılcek 2 edılemezmı,tutmassa dıye korkuyorum da. Bide pko ney? Hep okuyorum piko dıye ama bı hastalıgın kısaltılmısımı?

Canim inanki neye göre tek cift koyuyolar bilmiyorum. Benimde resmiyet e gore bildigim birkac negatif denemeden sonra yada hic deneme yoksa 35 yas ustuyse de cift koyuluyor.benim donmus embriyo idi belki o yuzden 2 koydular.dondurulunca kalitesi biraz hasar goruyor diye sanirim.yada 2 asilama negatif var ondan da olabilir.ben transfer tarihimi verdiginde öğrendim 2 transfer edicez dedigini.pko (polikistik over Sendromu)her kadin her adet doneminde 1 yumurta uretir.ama pko olanlarda bu sayi ilacsiz 2 olgun yumurta olabiliyor bikac takip zamani bana denk gelmisti dr da cok iyi biz bunu ilaclarla saglariz demisti.neyse cok yumurta olusmasi guzel oldugu kadarda gebelik sansini azaltabiliyor.cunku adet olurken o yumurtalar catlamis olarak vucuttan atilmasi lazim ee bunyede 1 yumurta yi catlatip atabilecek durumda.sonraki ay o catlayamayan yumurta karsimiza kist olarak cikiyor.onemsiz kist ama o ay o kist oldugu icin diger yumurtanin gelisimini kisitliyor.yani her ay gebe kalma sansimiz olmuyor. Kimi pko olanlarda bikac ay adet goremiyor.bende hicbir duzensizlik yoktu sadece yumurta toplanirken anladık az ilacla cok yumos oldu.zaten bu durumdan oturu yumoslar toplandi dollendi donduruldu ben bikac adet gecirdikten sonra transfer yapildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…