Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Amin canim insallah son bulur hasretimuz.Canim benim doktorumda ahmet bey bende agustosun ilk haftasinda baslicam ignelere sali gunu randevum var hayirlisiyla.ahmet bey alaninda iyi bir doktor ve cok babacan.ama gelmeden once ahmet beyle telefon gorusmesi yap bence.dogum kontrol hapi baslatiyor cunku tedaviden once.durumunuz hakkinda bilgilendirin o sizi yonlendirir.belki denk geliriz ayni zamanlarda orda olcaz gibi.birde bayramda 4 gun tatiller ona dikkat et.

Evet bendee agostosun ilk haftasi yani sali gunu8.6.da basliyacam yurt disindayim
Korkuyorum
islemlerim yetismicek diye insallah yetisir normalde 6 da Adet olacam
Bayramda tatile girerlerse bilmiyorum artik insallah bundan sonra Gusel bayramlar gorurus tedavimis hayirli olsun kuzum
Ahmet beyle gorus diye yazmissin ama gorusme imkanimis garni

Amin canim insallah hayirli olur tedavimiz.gelsin minik kuzularimiz.yetisir insallah isleriniz panik yapmazsan stres olmazsan adetinde zamaninda gelir her sey tikir tikir ilerler..irenbeyi aradiginda beni doktorumla gorusturun dersen onlar doktor musait olunca gorusturuyorlar.en azindan icin rahat eder.

Arkadasim seni tanadigim halde yazilarin rahatlatiyor beni cook memnun oluyorum Sen beni memnun ediyosun Allah seni memnun etsin bilgilerin icin ccoookk ttskur ederim olmassa pzrtesi ararim belkide sali gorusurus Allah islerimizi rast gidersin sevgiyle kal

arkadaşlar merhaba nasılsınız .dün embriyolarımı çözdürmüşler bir sorun yarın 14:30 da idrara sıkışık olarak gelin dediler.
ayyyy çok heyecanlıyım.ekstra dikkat etmem gereken bişey var mı acaba yarın için tavsiyelere açığım yani

canım yaa ben bile heyecanlandım geldi çattı büyük gün...bu konuda sana en iyi tuana26 yardımcı olur.siteye girdiği zaman yazar zaten hemen..tedavinin başından sonuna kadar her şeyini paylaştın sanki beraber atlattık o günleri...Bol bol yat dinlen tuana demişti ilk 4 gün kalkma yataktan diye..Birde çok duydum transferin 7. gününe kadar ananas tavsiye ediyorlar..Beslenmene de dikkat ettin mi kim tutar seni..Bebişlerini..Hadi hakkında hayırlısı canım...Yarın al da gel kuzularını)))

Canim hadi hayırlısı bak günler gectide transfer gunu geldi bile.gitmeden bici bici yaparsan cok iyi durulan dus jeli sampuan kalintisi kokusu kalmasin vucudunda.kendinde krem surunme parfum sıkma rahat kiyafetinle git.orda dinleniceksin zaten.idrara sıkışık gidiceksin ya oyle saatler oncesinden birsürü su icme rahatsız olursun.1 saat oncesinden ara ara su icerek sıkısirsin zaten.transferden yarim saat sonrasi wc gidebilrsin dediler bana ama 1 saat dayandim ben sonrasinda cok yavaş ve vucudumun hicbiryerini kasmayacak hareketlerle wc gittim.kesinlikle kendini serbest birakarak idrarini bosalt sakin ikinma hereketleri gibi seyler yapma.sirt üstü dizler bukuk biraz kendine dogru oyle yat dediler 1 saat oyle yattim ben ama sonra sirtim agridi ara ara iki yanima done done yattim.cokta yatis olarak kisitlama kendini nasil rahatsan oyle yat.ve asla stres yapip tuttularmi yok cok kipirdadim dustulermi dusunceleri yok.transferden sonra onlarla konusup dua ediceksin.ertesi gun banyo serbest dediler ben 2.ci gun yikandim.transfer gunu sayilmiyor zaten.ayakta ilik suyla cok oyalanmadan yikanip gectim.sana ignede baslicaklardi zaten gunluk ignelerin icin kalkip yuruyeceksin wc ve yemek harici ilk 4 gun kalkma ve bu 4 gun kabak cekirdegi ye bir avuç. Sonrasinda evde yurumeye basla ama hicbir is yapma hafifte olsa ben yapmadim.yuruyus kabiz olmamak icin gerekli ama evin icinde yuruyus yeterli.Rabbim hayirlisiyla bebislerinin sana tutumasini nasib etsin bizede mujdelemenii insallahhh...ben yaptiklarimi anlattim dr da tavsiyelerde bulunur zaten.

Arkadaşım tavsiyelerin icin cook sağol inşallah hepimizin yusu güler
Ben fazla ogunleri yasayamadim hep transferden 5 gün sonra adet oluyorum hep hic 7.8 günü göremedim cok üzülüyorum bisler ogunleri gorurmuyus acaba inşallahtransfer olacak arkadaşım senin yavrularinda sana sımsıkı tutunurlar sevgile kalın

Canim sen yurt disinda tup yaptirdin ya hep 5.ci gun adet oldum diyorsun ya.transfer sonrasi sana hangi ilaclar verilmisti? Birde adetin kacinci gunu transferin olmustu.?

senin tedavi sürecindede bizler yanında olacağız canım sonuna kadar.yarını iple çekiyorum bugün evde kendimi pek fazla yormadan yavaş yavaş temizliğimi yaptım malum yarından sonra uzun bi ara vereceğim.kocişim diyoki kesinlikle 10 gün kalkmak yok ben sana bakarım dedi.bakalım benim test zamanı bayrama denk geliyor bayram sevincini çifte yaşayacağız inşallah.yarın akşama yazarım olanları

nasıl geçecek diye stres yaparken geldi walla gerçekten.ilk tedavimde o kadar çok sıkışmıştım ki transfere kadar 2 kere lavaboya gitmek zorunda kalmıştım.sonrada 3 saat tuttum kalmadım yataktan ilk 3 saat önemli dedikleri için.o kadar çok istiyorum ki bu sefer olmasını ilk tedavimde bu kadar pozitif değildim daha çok depresiftim.hep olumsuz düşünüyordum ama kendimi asla üzmeyecğim olmazsa bile dondurulan embriyolarım nasılsa.kabak çekirdeğini ve ananası aldım hazır.bol bolda su içeceğim bakalım gerisi dua ve hayırlısını istemek.yarın görüşürüz

Canim sen yurt disinda tup yaptirdin ya hep 5.ci gun adet oldum diyorsun ya.transfer sonrasi sana hangi ilaclar verilmisti? Birde adetin kacinci gunu transferin olmustu.?

İyi geceler arkadsim bana transferden sonra beyaz nohut buluklugunde vajinadan kullanılacak krem gibi bişey verdiler 5 gün embiriyosuydu doktorum umutluydu tutar dedi ama olmadı nasip değilmiş burada transferden 10 dak sonra kaldırıp eve gönderiyorlar ve transferi ultosonla yapmıyorlar 5 gün kaanama olunca Igne verdiler ama olmadi hayirlisi artik Allahim yusumuzu guldursun MEVLAM NEYLER EYLER EN GUZELINI EYLER insallah busene evlat haretiyle yanan butun anneler yavrularini kavusurlar sevgiyle kalin

Gunaydin kislarrrr nasilsinis gunuzhayirli olsun
Hep iyi Seyler Gelsin basiniza sevgiyle kalın

arkadaşlar merhaba hayırlısıyla transferimi oldum geldim.herşey yolundaydı bir sıkıntımız olmadı Allaha şükür.
2 litre kadar su içmeme ve kendimi sıkışık hissetmeme rağmen ultrasonda mesanede azıcık idrar göründü ama yeterli bizim için dediler.
2 tane 5.gün embriyomu aldım geldim.Ahmet bey embriyoların çok güzel az daha bekleseler ilkokula gitceklermiş dedi.bölünmeleri güzelmiş.2 saat kadar yattım ilk bi saati sırtüstü ve ayaklarım karnıma çekik bi şekildeydim sonra dayanamadım yavaş hareketlerle lavaboya gittim.kocişimde eve yavaşca sarsmadan getirdi beni.ilaçlarıma aynen devam yarın decapeptyl yapıcam göbekten bir doz.
ayın birinde de kan tahlili istediler ona göre ovitrille olacakmışım bacaktan.e2 ve progesteron değerine göre karar verilecekmiş ovitrille'in dozuna.çok fazla ayakta kalma ama tamamende yatma dediler. 8 temmuz test günüm.öncesinde kesinlikle idrardan bakıp moralini bozma dediler.ama ben dayanamaz bakarım biliyorum.10 gün rapor aldım çalışmayacağım sonrasında da 15 gün yıllık iznimi aldım.şimdi en zor geçecek zamanlar başlıyor 8 ine kadar zor dayancam walla.dualarınızı esirgemeyin ne olur görüşürüz

bu arada 10 tane embriyom dondurulmuştu.1 tanesi 6.gün diğerleri 3.gündü.
6 gün olana dokunmamışlar diğer dokuz tane çözdürülmüş
2 tanesi transfer edildi zaten diğer kalanlar hala takipteymiş onlarda iyi giderse
6.gün olarak tekrar dondurulacakmış.
bugün merkeze dondurma ücreti olarak 500 tl ödedik her yıl içinse 100 dolar ödeyecekmişiz

canım benım okadar heeycanla okudumkı ınsalllah sımsıkı tutunsunlar kuzucuklar annesıne hıc bırakmasınlar ınsallah bende gorcem bugunlerı lutfen senı strese sokucak kısı ve olaylardan uzak durmaya calıs bu donemde ınsallah 10 gunun sonunda guzel haberlerını alıcaz.. bırsey sormak ıstıyorum transfer sırasında bırsey hıssettınmı ben azda olsa anestezı ıstemeyı dusunuyorum cunku asılamalarımda bıle okadar gerılıyorum okadar sıkıyorumkı kendımı anlatamam senın nasıl rahat olduumu acı hıssetınmı?dualarım senınle ınnaıyorum ben guzel haber verıcen cnım :)

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.bence anestezi isteyecek kadar acı hissetmiyorsun zaten 5 dk falan sürüyor.
sadece normal muayene sırasında spekülüm takıyorlar ya rahim dokusunu görmek için ondan takıldı rahim içi temizlendi o kadar.
crinone jel kullandırıyorlar ya onun kalıntıları oluyor çünkü.
bence isteme zaten yapmak isteyeceklerini de zannetmiyorum.
anestezi aldığında damaryolu açıyolar ya o da aynı şiddette acıyor zaten.

Insallah canim bebislerin sana sımsıkı tutunurlar 8temusda mujdeli haberi
Verirsin insallah Allahim hetseyi gonlune göre versin
Bende cok metak ediyorm acaba benim tedavim je yonde ilerleyecek diye namazlarimda dua
Ediyorum Allaim evlat hasretiyleyanan annelerin lucaklarini doldur MEVLAM Diy insallah oduyguyu bisde tatacaz Allahin izniyle tedavi baslayinca bende yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…