- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Ilk bikac gün agrin olucak merak etme iyiye isaret :)) testten oncesinde hicbir belirtin olmicak yada cok siddetli adet sancin olucak yani tum olanlara karsi olumlu dusun:)
arkadaşlar dünden beri sağ kasığımda bir ağrı var hayırdır inşallah
Canim agrilarini olmasi normal hepbokuyorus sag kasikta batma gibi hafif sancili oluyomus Allahin izniyle tutmustur Test gunun nezaman
Allahim gonlune göre versin sevgiyle kal
5.gün transferi olduğu için 8 ağustos test günüm hayırlısıyla
kızlar kasıklarımda batma ve yanma var.umarım içeride bebişlerim tutunmaya çalışıyodur
Canim yaa kac gundur yazamadim sana kendi derdime dustum.hayirlisiyla tutunur insallah bebislerin sana hic sikinti stres yaa guzel guzel gecir gunlerini.az kaldi guzel haberede insallah.bende sali randevuya gittigimde muayene esnasinda doktor iskillendi sis yapti rahimde polip varmis.dun histereskopi oldum cok sukur tertemiz olmus tam zamaninda yaptik dedi.yine bir suru ilac estrafem (yanlis yazmis olabilirim)kızlar kasıklarımda batma ve yanma var.umarım içeride bebişlerim tutunmaya çalışıyodur
Canim yaa kac gundur yazamadim sana kendi derdime dustum.hayirlisiyla tutunur insallah bebislerin sana hic sikinti stres yaa guzel guzel gecir gunlerini.az kaldi guzel haberede insallah.bende sali randevuya gittigimde muayene esnasinda doktor iskillendi sis yapti rahimde polip varmis.dun histereskopi oldum cok sukur tertemiz olmus tam zamaninda yaptik dedi.yine bir suru ilac estrafem (yanlis yazmis olabilirim)
Basladik banada.kontolden sonra karar verecek ignelere.cok moralim bozuktu ama rahatladim kizlar bana dua edin su sancili sureci bende atlatayim.hepinize iyi gunler hayirli cumalar.
arkadaşlar kanı irenbede verdim.progesteron değerim 9 çıkmış hemen iğne alıp yaptır bugün dediler.bundan sonrada test gününe kadar hergün vurulucakmışım.keşke dün çıksaydı sonucum ya tutunmazsa bebişlerim bana
bugün zaten hiç belirti hissetmedim offf çok içim sıkıldı çokkkkk
Hic kotu dusunup kendini yipratma bebislerinde etkilenir.onlar hayirlisiyla sana siki siki tutunacak.ignelere devam ettin mi sikinti kalmaz hep iyi dusun iyi olsun.tuanada demisti hic birsey hissetmeyecegin gunler olacak takilma diye.sen daha bize guzel haberler vercen hemen koyvermek yok.senin bebisler cok kaliteliymis daha nolsun onlar tutuncak annelerine canini sikma yeter ki.bu bizim imtihanimiz sen son sinavinda sayilirsin.sabret.bak biz daha baslayamadik bile.
arkadaşlar kanı irenbede verdim.progesteron değerim 9 çıkmış hemen iğne alıp yaptır bugün dediler.bundan sonrada test gününe kadar hergün vurulucakmışım.keşke dün çıksaydı sonucum ya tutunmazsa bebişlerim bana
bugün zaten hiç belirti hissetmedim offf çok içim sıkıldı çokkkkk
pegasusunicorn canım İnşallah herşey yolunda gider. iğnelerin de işe yarar ve olumlu sonucu alırsın 8 ağustosta. sen benden daha iyisin yine. belirti yaşadın. kasıklarında batmalar oluyo. bu iyi bişey. bebeklerin sana tutunmaya çalışıyolar belki de. ben hiçbi belirti filan ağrı sızı hissetmiyorum. çok umutsuzum
transferimin ertesi günü naide hemşireyi aradım ama ağlıyorum hüngür hüngür bi taraftan. o da sakinleştirmeye çalıştı beni. ama belirti yaşamam gerekiyodu biliyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yanımızda olsun. Bize güç ver Allahım
yaşadıkların kolay değil o günler geçmek bilmez nedense...ben de belirti aratıp durmuştum. ne göğüs ağrısı ne acıması ne kasıkta batma bişey yoktu. 11. günum cumartesiydi ve ben cuma akşamı hah dedim adet oluyorum kesin . gittim baktım bişey yoktu. testten 2 gün öncesi olmadı diye ağlıyordum ama tutunmuş bebeğim çok şükür. olumsuz düşünmemeye bak . benim değerim 70 çıkmıştı ve ben inanmayıp hemşireyi aradım ilaçlardan mı diye . bi de 1 hafta önce çatlatma iğnesi vermişti transfer sonrası onun etkisi sanıp kafama takmıştım. çok şükür doğumuma az kaldı. allahım inşallah sana ve sizlere de nasip etsin...ben de irenbede tedavi oldum...inşallah güzel haberler alırsın. allah yardımcın olsun...
pegasusunicorn merhaba canım. nete giriyor musun bilmiyorum ama sanırım yanlış hatırlamıyosam senin testin 8 indeydi. yani bayramın 1. günü. açık hastane bulabildinmi? nerde yaptırcaksın? ya da pzt yi mi bekliyceksin? şifayı aradım ben bucayı çalışmıyolarmış. egepol bana yakın ama orda hep olumsuz haber aldım bu sefer oraya sormucam bile çaqlışıyor mu lab. diye ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?