Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Canim agrilarini olmasi normal hepbokuyorus sag kasikta batma gibi hafif sancili oluyomus Allahin izniyle tutmustur Test gunun nezaman
Allahim gonlune göre versin sevgiyle kal

5.gün transferi olduğu için 8 ağustos test günüm hayırlısıyla

arkadaşlar merhaba bugün için benden e2 ve progesteron baktırmamı istemişlerdi .
evin orda zeybek tıp merkezi var.oraya gittim.doktora zaten gıcık oldum oda yanlış istemiş kanı progesteron yerine fsh istemiş.
çıldırtacaklar beni ya.neyse progesteronu yarın bi daha vericem e2 741 çıktı.sonuca göre ovitrille vurulacaktım dozunu söyleceklerdi.sonuç iyi ovitrille gerek yok dedi ahmet bey.progesteron sonucuna görede crinone jel ve progestan kapsülle mi devam edicez iğnelere mi geçicez o belirlenecek

kızlar kasıklarımda batma ve yanma var.umarım içeride bebişlerim tutunmaya çalışıyodur
Canim yaa kac gundur yazamadim sana kendi derdime dustum.hayirlisiyla tutunur insallah bebislerin sana hic sikinti stres yaa guzel guzel gecir gunlerini.az kaldi guzel haberede insallah.bende sali randevuya gittigimde muayene esnasinda doktor iskillendi sis yapti rahimde polip varmis.dun histereskopi oldum cok sukur tertemiz olmus tam zamaninda yaptik dedi.yine bir suru ilac estrafem (yanlis yazmis olabilirim)
Basladik banada.kontolden sonra karar verecek ignelere.cok moralim bozuktu ama rahatladim kizlar bana dua edin su sancili sureci bende atlatayim.hepinize iyi gunler hayirli cumalar.

bende merak etmiştim seni.kaç gündür girmiyodun.
ne güzel şans senin yanında anlaşılan.inşallah bundan sonra yoluna engel çıkmaz
iğnelerede en kısa sürede başlarsın arada girmeyi unutma

kızlar dün kanı yanlış almışlardı .bugünde tekrar kan vermeye gittim az önce aradılar cihazları bozukmuş pazartesi çıkacakmış sonucum çıldırmamak elde değil ya.dün adam gibi yapsalardı işlerini bugün böyle olmayacaktı.şimdi ben bu saatten sonra nerde vericem kanı ya.

arkadaşlar kanı irenbede verdim.progesteron değerim 9 çıkmış hemen iğne alıp yaptır bugün dediler.bundan sonrada test gününe kadar hergün vurulucakmışım.keşke dün çıksaydı sonucum ya tutunmazsa bebişlerim bana
bugün zaten hiç belirti hissetmedim offf çok içim sıkıldı çokkkkk

Hic kotu dusunup kendini yipratma bebislerinde etkilenir.onlar hayirlisiyla sana siki siki tutunacak.ignelere devam ettin mi sikinti kalmaz hep iyi dusun iyi olsun.tuanada demisti hic birsey hissetmeyecegin gunler olacak takilma diye.sen daha bize guzel haberler vercen hemen koyvermek yok.senin bebisler cok kaliteliymis daha nolsun onlar tutuncak annelerine canini sikma yeter ki.bu bizim imtihanimiz sen son sinavinda sayilirsin.sabret.bak biz daha baslayamadik bile.

hiç ağlamıycam diyodum ama dayanamadım bugün.ama bu sürecin en zor kısmı bence şu an .
dayanılmaz geliyor herşey hormonlar vücudumu ele geçiriyor sanki
bi duygusallık her an ağlama meyil
yarın kuşadasına gidiyoruz belki ortam değişikliği iyi gelir
bikaç gün internete giremeyebilirim dönünce yazışırız

Merhaba arkadaşlar

En başından hatırlarsanız yazıyodum ben de sıklıkla. Ama bişiler moralimi yerlere indirdi de sanki yazamaz giremez okuyamaz oldum hiçbişeyi. Yine aynı şeyler olcak konuştuğum arkadaşlarım hamile kalıp ben kalamıcam korkusu. bunu o kadar çok yaşadım ki.
elbette seviniyorum onlar için. hem de çok. etrafımda fır fır zımplayarak dönecek kadar çok seviniyorum ama kendim iin de sevinmek istiyorum artık. Çok mu bunu istemek?

Kimseyle konuşmuyorrum bu sefer. bahsetmedim. herkes çok saolsunlar o dakar çok dua eden arkadaşım eşim dostum var ki. Onlara yeniden bana umut vermeye çalışmak zorunda bırakmıyorum bu sefer. Bir de herkese olumsuz olursa eğer tekrar tekrar anlatma istemiyorum. Onlar da ne diyceklerini bilemiyolar yazık. Nasıl teselli edilir ki olumsuz sonucu almış anne olmayı çok isteyen biri dimi? bunun en acı yanını yaşadım defalarca.

Doktorum Aral bey hatırlarsanız.
geçen kasımda blast transferli tüp bebek denemiştik Onunla. 2 embriyo kondu.
İyi bişey. İlk kez hayatımda kimyasal gebelik yaşamıştım.
O denememizde nedense çok ama çok pozitiftim. herşey çok güzeldi. doktorumuz da çok umutluydu.
Ama olmadı neticede işte. en zor atlattığım tedavi bu oldu. Sanki bebeğimi kucağıma aldım da geri elimden ALDILAR.
(Şimdi anlıyorum ki aslında hala atlatamamışım)

Şimdi de dondurulmuş embriyolarımzla (5. gün) yine 2 embriyo transferi yapıldı. 31 Ağustosta.
Aral bey bu sefer kesin yatman gerek en az 4 ya da 5 gün dedi. sonra da yavaş bir hayat dedi.
Transferimiz hiç olmadığı kadar kolay ve kısa sürdü ilk kez.
Ama Dönüp yazamadım size Çünkü hiçbir belirtim yok. Kasımklarımda batma göğüslerimde şişlik. HİÇBİŞEY HİSSETMİYORUM BEN!! Kahroluyorum. Yine olmadı diye o kadar çok korkuyorum ki.
Kendi kendime telkin etmeye çalışıyorum. Ucunda ölüm yok. olmazsa olmaz. Bi daha deneriz diyorum. Ama yine ağlamaya başlıyorum.

Allah"ım bana ve bütün isteyen bekleyen herkese bu mübarek ayda hamile kalmayı nasip et hayılısıyla!! Amin

Dualarım hepinizle ve kendim için de arkadaşlar. Artık biz de o MUCİZEYE sahip olalım İnşallah. O güzel yüksek rakamlı BHCG leri "HAMİLESİN TEBRİKLER" Sözünü biz de duyalım İnşallah.
Dua etmekten başka hiçbişey gelmiyor elimizden.
Allah güzel haber almayı ve biricik bize hep destek olan eşlerimize ve etrafımıza da müjdeyi vermeyi nasip etsin bu sefer hepimize İNŞALLAH.

pegasusunicorn canım İnşallah herşey yolunda gider. iğnelerin de işe yarar ve olumlu sonucu alırsın 8 ağustosta. sen benden daha iyisin yine. belirti yaşadın. kasıklarında batmalar oluyo. bu iyi bişey. bebeklerin sana tutunmaya çalışıyolar belki de. ben hiçbi belirti filan ağrı sızı hissetmiyorum. çok umutsuzum

transferimin ertesi günü naide hemşireyi aradım ama ağlıyorum hüngür hüngür bi taraftan. o da sakinleştirmeye çalıştı beni. ama belirti yaşamam gerekiyodu biliyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yanımızda olsun. Bize güç ver Allahım

yaşadıkların kolay değil o günler geçmek bilmez nedense...ben de belirti aratıp durmuştum. ne göğüs ağrısı ne acıması ne kasıkta batma bişey yoktu. 11. günum cumartesiydi ve ben cuma akşamı hah dedim adet oluyorum kesin . gittim baktım bişey yoktu. testten 2 gün öncesi olmadı diye ağlıyordum ama tutunmuş bebeğim çok şükür . olumsuz düşünmemeye bak . benim değerim 70 çıkmıştı ve ben inanmayıp hemşireyi aradım ilaçlardan mı diye . bi de 1 hafta önce çatlatma iğnesi vermişti transfer sonrası onun etkisi sanıp kafama takmıştım. çok şükür doğumuma az kaldı. allahım inşallah sana ve sizlere de nasip etsin...ben de irenbede tedavi oldum...inşallah güzel haberler alırsın. allah yardımcın olsun...

merhaba arkadaşım.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin öncelikle.

Demek senin de herhangi bir belirtin yoktu ha? olabiliyor yani. Teste 4 gün var. günler geçmek bilmiyor bilirsin. olumsuz düşünmemek de çok zor. 3 kez olumsuz sonuç aldım. 3 kez umutlu bekleyiş ve hayal kırıklığı. ne demek bunu en iyi bilenlerdenim
Allahım İnşallah senin gibi ben de ve benim gibi isteyen bütün arkadaşlarımız da mutlu sonucu alırız. Test günü havalara uçarız biliyo musun?. Çok saçma oldu soru farkındayım tabi ki biliyosun bunun nasıl bi bekleyiş ve mutluluk olduğunu.
İnşallah biz de tadarız bu mutluluğu. Allahımdan tek dileğim hayırlısıyla..

Son düzenleme:
pegasusunicorn merhaba canım. nete giriyor musun bilmiyorum ama sanırım yanlış hatırlamıyosam senin testin 8 indeydi. yani bayramın 1. günü. açık hastane bulabildinmi? nerde yaptırcaksın? ya da pzt yi mi bekliyceksin? şifayı aradım ben bucayı çalışmıyolarmış. egepol bana yakın ama orda hep olumsuz haber aldım bu sefer oraya sormucam bile çaqlışıyor mu lab. diye ..

canım ben izmirde değilim kuşadasındayım.burdada özel bi hastanede yaptırıcam mecburen.egepole yakınsan o zaman bozyaka hastanesine acile git.orda durumu izah et yardımcı olacaklardır.boşu boşuna para verme bence özele.hem daha çabuk çıkar özel labaratuarlara göre. ben orada acilde hemşireyim sana kıyak geçeyim bak aylin hemşirenin yakınıyım ben de yardımcı olacaklardır.yaın sonuçlarımızı paylaşırız burdan.ama benim pek umudum kalmadı gibi nedense aslında karın ağrım arada bir yokluyor ama ne bileyim daha önceden negatif alınca insan birazda alışıyor duruma sanki.umarım yardımcı olmuşumdur iyi akşamlar iyi bayramlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…