- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
Kislar benim1 tane transfer edildi bugun 8 günüm idrar testi yapsam cikaemi acaba 3 gun embriyosu
hayırlı güzel haberler alırsın inşallah
Kızlar dun ahmet beyle gorustuk hersey yolundaymıs ayın 10unda ılaclarıma ve ıgnelerıme baslıyorum ayın 27si 28i gıbı transfer gercekelesecekmıs cok heyecanlıyım. Ama 2 farklı ıgnem var nasıl yapacagım onları,fikri olan tavsıyesı olan var mı??zaten cok korkarım ıgneden,bıde kendım yapacagım...basa gelen cekılır napayım guzel gunler ıcın katlanacagım...
Kızlar dun ahmet beyle gorustuk hersey yolundaymıs ayın 10unda ılaclarıma ve ıgnelerıme baslıyorum ayın 27si 28i gıbı transfer gercekelesecekmıs cok heyecanlıyım. Ama 2 farklı ıgnem var nasıl yapacagım onları,fikri olan tavsıyesı olan var mı??zaten cok korkarım ıgneden,bıde kendım yapacagım...basa gelen cekılır napayım guzel gunler ıcın katlanacagım...
kızlar dun ahmet beyle gorustuk hersey yolundaymıs ayın 10unda ılaclarıma ve ıgnelerıme baslıyorum ayın 27si 28i gıbı transfer gercekelesecekmıs cok heyecanlıyım. Ama 2 farklı ıgnem var nasıl yapacagım onları,fikri olan tavsıyesı olan var mı??zaten cok korkarım ıgneden,bıde kendım yapacagım...basa gelen cekılır napayım guzel gunler ıcın katlanacagım...
hemşire anlatacak gerçi iğnelere başlayınca güzelce. Göbek deliğinin üç parmak alt kısmına gülen yüz şeklinde hayali bir çizgi varmış gibi düşün. O bölgeye yapacaksın.iğneyi yapacağın yer gergin olsun. Göbişin varsa benim gibi böygeyi sıkarak gerginleştir daha az acıyor o zaman. ığnenin tam dik girmesine dikkat et. Tam batırırken bakma 2 saniye gözlerini çevir baka baka batıramıyor insan kendine. :) işlem bitince çıkarma iğneyi ona kadar say ki ilaç dışarı çıkmasın. Zaten bu iş için tasarlanmış özel iğne uçları kullanılıyor. çok ince ve kısa.ilaçlar da kesinlikle yakmıyor. Acı önemsenmeyecek kadar az yani...güzel haberlerini alırız inşallah :)
canım hayırlı olsun ınsallah tedavı sonucunda guzel haberler alırız senden benımde doktorum ahmet bey 13 eylul gıbı baslıcaz bızde adetın 2. Gunu bende ıgnelrden tırsıyorum acıkcası ama acısı yada nasıl yapıcagım degılde tup bebekte doz ayarları bıraz daha farklı benım 2 asılamam var ondda kendım yaptım ıgnelerımı zorlanmadım ama tupte yanlıs bısey yapmaktan korkuyorumınsallah kolaylıkla atlatırız ahmet beyın hemsıresı emine hemsıre cok guzel anlatıyor orda bır kac hastaya anlatırken gordum ıgnelerın yapılısını ınsallah kolaylıkla atlarıız
inşallah bu sfeer mutlu haberler alırız,ayın 16sında kontrolum var iğnelerin dozlarıyla ılgılı.evet emıne hemsıre anlattı banada guzel anlattı ancak ben o ıgne batma kısmını hayal ettıkceee:) neyse azmedıcez ve başaracagızzz.
Kurban bayramına mutlu haberle gırecegız ınsallah.
Günaydın Kislar bugun transferin 12 günü cok merak ediyorum nasip olursa Allahım herkese hayırlı haberler duyursun yarin test günü gebelillerde diyolarya göğüs ucu karariyo diye sizde öyle bişey oldumu ben sadece hafif acıya ama kararma falan yok sonuç neolacak bilmiyorum ama Allahım artik yüzümüzü guldursun Allahim sen ol deyince herşey olur
inş sonucun pozitif olur canımçok ta belirtilere takılma herkez de aynı olmaz
Günaydın Kislar bugun transferin 12 günü cok merak ediyorum nasip olursa Allahım herkese hayırlı haberler duyursun yarin test günü gebelillerde diyolarya göğüs ucu karariyo diye sizde öyle bişey oldumu ben sadece hafif acıya ama kararma falan yok sonuç neolacak bilmiyorum ama Allahım artik yüzümüzü guldursun Allahim sen ol deyince herşey olur
merhaba kızlar nasılsınız
bende 6 yıllık evliyim ve bebek için uğraşıyoruz. maalesef hiç hamile kalamadım. çünkü rezervim az. fsh yüksek. erken menopoz tanısı kondu. bende ahmet zeki beye gelmek istiyorum. ama istanbuldan gelmeyi düşünüyorum. ahmet beye giden arkadaşlarımdan ricam acaba benim gibi hastaları olmuş mu öğrenebilir misiniz? 37 yaşındayım ve şubatta deneme yaptık 2 folikül oldu 9mm gelişmeleri durdu tedavi iptal oldu. çok üzülüyorum
ahmet beyin farklı tedavi yolları denediğini duydum. o yüzden gelmek istiyorum
rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşanherkesi tez vakitte sevindirsin inşşş.
selamete kavuştursun inşşşş bizleri
amiiiiiiin bitanem yarın inş buraya girdiğimde hamileyim diye yazmış olursunCok teşekkür ederim caninin ici sizinle yazismak bana moral oluyor inşallah hepimiz içinde hayırlı olur Allahim bu hasretimiz son bulur inşallah omis kokuyu bizde duyarız dunyNin enguzel kokusu Allahım artik dualarimizi kabul eyle
slm oncelıkle hosgeldın aramıza canım bende Ahmet beyın hastasıyım 13 eylulde gıdıcem ıstersen senın ıcın sorabılırım detaylı sekılde benım ılk denemem olucak doktoruma cok fazla soru soruyorum senın ıcınde sorarım hıc sorun degıl ınsallah hepımız guzel sonuclara kavusuruz
ÇOK SAĞOL GOGİ SORARSAN ÇOK SEVİNİRİM CANIM ŞUBATTA DENEME YAPTIK 2 FOLİKÜL GÖRÜLDÜ DEDİĞİM GİBİ AMA BÜYÜMEDİLERR 9MM KALDI O GÜNDEN BERİ FOLİKÜL GÖRÜNMÜYOR TAKİPLERE GİDİYORUM. YUMURTALIKLARIM NORMAL ÇOK KÜÇÜLME YOK DEDİ DOKTORUM. İSTANBULDAN GELMEK İSTİYORUM CANIM.37 YAŞINDAYIM 1 AŞILAMA OLDU 2008 YILINDA TUTMADI. BİR KERE TÜP DENEDİK DÖLLENME OLMADI. 1 FOLİKÜL GELİŞTİ 2010 YILINDA .EŞİMDE ÇOK ŞÜKÜR SORUN YOK. 6 YILDIR HİÇ HAMİLE KALAMADIM.ALLAH RAZI OLSUN GOGİ SORARSAN ÇOK MAKBULE GEÇER CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?