Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Kızlar dun ahmet beyle gorustuk hersey yolundaymıs ayın 10unda ılaclarıma ve ıgnelerıme baslıyorum ayın 27si 28i gıbı transfer gercekelesecekmıs cok heyecanlıyım. Ama 2 farklı ıgnem var nasıl yapacagım onları,fikri olan tavsıyesı olan var mı??zaten cok korkarım ıgneden,bıde kendım yapacagım...basa gelen cekılır napayım guzel gunler ıcın katlanacagım...

hayırlısı olsun canım tedavin bende 9 da başlıyorum kısmetse benim dr Ahmet bey inş bize uğurlu gelir ilkin de bebişleri yakalarız

canım hayırlı olsun ınsallah tedavı sonucunda guzel haberler alırız senden benımde doktorum Ahmet bey 13 eylul gıbı baslıcaz bızde adetın 2. gunu bende ıgnelrden tırsıyorum acıkcası ama acısı yada nasıl yapıcagım degılde tup bebekte doz ayarları bıraz daha farklı benım 2 asılamam var ondda kendım yaptım ıgnelerımı zorlanmadım ama tupte yanlıs bısey yapmaktan korkuyorum ınsallah kolaylıkla atlatırız Ahmet beyın hemsıresı Emine hemsıre cok guzel anlatıyor orda bır kac hastaya anlatırken gordum ıgnelerın yapılısını ınsallah kolaylıkla atlarıız

hemşire anlatacak gerçi iğnelere başlayınca güzelce. Göbek deliğinin üç parmak alt kısmına gülen yüz şeklinde hayali bir çizgi varmış gibi düşün. O bölgeye yapacaksın.iğneyi yapacağın yer gergin olsun. Göbişin varsa benim gibi böygeyi sıkarak gerginleştir daha az acıyor o zaman. Iğnenin tam dik girmesine dikkat et. Tam batırırken bakma 2 saniye gözlerini çevir baka baka batıramıyor insan kendine. :) işlem bitince çıkarma iğneyi ona kadar say ki ilaç dışarı çıkmasın. Zaten bu iş için tasarlanmış özel iğne uçları kullanılıyor. çok ince ve kısa.ilaçlar da kesinlikle yakmıyor. Acı önemsenmeyecek kadar az yani...güzel haberlerini alırız inşallah :)

evet iğneler ınce ve kısa,çok teşekkur ederım destegın için.

inşallah bu sfeer mutlu haberler alırız,ayın 16sında kontrolum var iğnelerin dozlarıyla ılgılı.evet emıne hemsıre anlattı banada guzel anlattı ancak ben o ıgne batma kısmını hayal ettıkceee:) neyse azmedıcez ve başaracagızzz.
Kurban bayramına mutlu haberle gırecegız ınsallah.

hıc duusnme canım o ıgnenın batma esnasını bır arkdasımız yazmıstı batırırken bakmayın dıye sende o sekılde dene belkı faya eder adetın 2. gunu muaneden sonra recetelerını yazmıyomu doktor tam kaacıncı gun baslanıyor ıgnelere? 2gunde bır gıdılcek sanırım demı asılamada oyleydı bundada oyledır dıye dusunuyorum

Tedavin hayırlı olsun Igne olurken derin derin nefes al ver ozaman hissetmessin Allah yardimcimiz oldu inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz MEVLAM neyler eyler enguzelini eyler

Günaydın Kislar bugun transferin 12 günü cok merak ediyorum nasip olursa Allahım herkese hayırlı haberler duyursun yarin test günü gebelillerde diyolarya göğüs ucu karariyo diye sizde öyle bişey oldumu ben sadece hafif acıya ama kararma falan yok sonuç neolacak bilmiyorum ama Allahım artik yüzümüzü guldursun Allahim sen ol deyince herşey olur

inş sonucun pozitif olur canım çok ta belirtilere takılma herkez de aynı olmaz

inş sonucun pozitif olur canım çok ta belirtilere takılma herkez de aynı olmaz

Cok teşekkür ederim caninin ici sizinle yazismak bana moral oluyor inşallah hepimiz içinde hayırlı olur Allahim bu hasretimiz son bulur inşallah omis kokuyu bizde duyarız dunyNin enguzel kokusu Allahım artik dualarimizi kabul eyle

merhaba kızlar nasılsınız

bende 6 yıllık evliyim ve bebek için uğraşıyoruz. maalesef hiç hamile kalamadım. çünkü rezervim az. fsh yüksek. erken menopoz tanısı kondu. bende ahmet zeki beye gelmek istiyorum. ama istanbuldan gelmeyi düşünüyorum. ahmet beye giden arkadaşlarımdan ricam acaba benim gibi hastaları olmuş mu öğrenebilir misiniz? 37 yaşındayım ve şubatta deneme yaptık 2 folikül oldu 9mm gelişmeleri durdu tedavi iptal oldu. çok üzülüyorum

ahmet beyin farklı tedavi yolları denediğini duydum. o yüzden gelmek istiyorum

rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşanherkesi tez vakitte sevindirsin inşşş.
selamete kavuştursun inşşşş bizleri

canım ınsallah guzel haberlerını duyarız belırtılere cok takılma derım bılıyorum cok zor bugun hıc yarın olmıcakmıs gelır sana ama kafanı dagıtmaya calıs ınsallah bebısın senınledır ve sımsıkı tutunmustur annesıne belırtıler kısıden kısıye gore degısıyor bol bol dua et rabbım saglıklısını versın

slm oncelıkle hosgeldın aramıza canım bende Ahmet beyın hastasıyım 13 eylulde gıdıcem ıstersen senın ıcın sorabılırım detaylı sekılde benım ılk denemem olucak doktoruma cok fazla soru soruyorum senın ıcınde sorarım hıc sorun degıl ınsallah hepımız guzel sonuclara kavusuruz

slm oncelıkle hosgeldın aramıza canım bende Ahmet beyın hastasıyım 13 eylulde gıdıcem ıstersen senın ıcın sorabılırım detaylı sekılde benım ılk denemem olucak doktoruma cok fazla soru soruyorum senın ıcınde sorarım hıc sorun degıl ınsallah hepımız guzel sonuclara kavusuruz

ÇOK SAĞOL GOGİ SORARSAN ÇOK SEVİNİRİM CANIM ŞUBATTA DENEME YAPTIK 2 FOLİKÜL GÖRÜLDÜ DEDİĞİM GİBİ AMA BÜYÜMEDİLERR 9MM KALDI O GÜNDEN BERİ FOLİKÜL GÖRÜNMÜYOR TAKİPLERE GİDİYORUM. YUMURTALIKLARIM NORMAL ÇOK KÜÇÜLME YOK DEDİ DOKTORUM. İSTANBULDAN GELMEK İSTİYORUM CANIM.37 YAŞINDAYIM 1 AŞILAMA OLDU 2008 YILINDA TUTMADI. BİR KERE TÜP DENEDİK DÖLLENME OLMADI. 1 FOLİKÜL GELİŞTİ 2010 YILINDA .EŞİMDE ÇOK ŞÜKÜR SORUN YOK. 6 YILDIR HİÇ HAMİLE KALAMADIM.ALLAH RAZI OLSUN GOGİ SORARSAN ÇOK MAKBULE GEÇER CANIM

ÇOK SAĞOL GOGİ SORARSAN ÇOK SEVİNİRİM CANIM ŞUBATTA DENEME YAPTIK 2 FOLİKÜL GÖRÜLDÜ DEDİĞİM GİBİ AMA BÜYÜMEDİLERR 9MM KALDI O GÜNDEN BERİ FOLİKÜL GÖRÜNMÜYOR TAKİPLERE GİDİYORUM. YUMURTALIKLARIM NORMAL ÇOK KÜÇÜLME YOK DEDİ DOKTORUM. İSTANBULDAN GELMEK İSTİYORUM CANIM.37 YAŞINDAYIM 1 AŞILAMA OLDU 2008 YILINDA TUTMADI. BİR KERE TÜP DENEDİK DÖLLENME OLMADI. 1 FOLİKÜL GELİŞTİ 2010 YILINDA .EŞİMDE ÇOK ŞÜKÜR SORUN YOK. 6 YILDIR HİÇ HAMİLE KALAMADIM.ALLAH RAZI OLSUN GOGİ SORARSAN ÇOK MAKBULE GEÇER CANIM[/QUOTE]

mutlaka sorucam cnım 13 eylulde gıdıcem lafımı olur sendende allah razı olsun ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz canım

amiiiiiiin bitanem yarın inş buraya girdiğimde hamileyim diye yazmış olursun

canım büyümemesin de mutlaka bi sorunu vardır belki görülmeyen atlanan küçük bi detay vardır ben kendim de Ahmet beyin hastasıyım eminim ki senin için de yapılbilcek bişeyley vardır hiç umutsuz olma canım herşey allhtan bide ist gelmek istiyosun izmir de kalıcak yerin var mı tatlım merak ettim

benim hala adette tık yok canım randevu günüm geldi nerdeyse daha hormon tahlilerim yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…