- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
benim hala adette tık yok canımrandevu günüm geldi nerdeyse daha hormon tahlilerim yapılmadı
merhaba kızlar nasılsınız
bende 6 yıllık evliyim ve bebekneyse uğraşıyoruz. maalesef hiç hamile kalamadım. çünkü rezervim az. fsh yüksek. erken menopoz tanısı kondu. bende ahmet zeki beye gelmek istiyorum. ama istanbuldan gelmeyi düşünüyorum. ahmet beye giden arkadaşlarımdan ricam acaba benim gibi hastaları olmuş mu öğrenebilir misiniz? 37 yaşındayım ve şubatta deneme yaptık 2 folikül oldu 9mm gelişmeleri durdu tedavi iptal oldu. çok üzülüyorum
ahmet beyin farklı tedavi yolları denediğini duydum. o yüzden gelmek istiyorum
rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşanherkesi tez vakitte sevindirsin inşşş.
selamete kavuştursun inşşşş bizleri
yok canım ya stres falan yapmıyorum hiç adetim aklımda bile değilbelkı suprız olcaktır cnım bellımı olur tup bebege ramak kala hamılesındır hormon testlerın zaten adetlıyken yapılcaktır cnım adetın 2. gunu bakarlar dıye tahmın edıyorum ılk tahlıler adetlıyken verılıo cunku senın 9 unda degılmıydı daha 5 gun var zaten 9unda adetının 2veya 3. gunu olsa yeter zaten stres yapma strestende gecıkmıs olabılır yada suprız varıdr belkıde olman gerekn tarıh neydı ?
anladım canım senin işin baya zor meşakkatli bi süreç olacak allahım yardım etsin sanahasretim ben çalışıyorum gün içinde gelip dönmem lazım mecbur. kalacak yerim yok.çalıştığım için hemen işe dönmeliyim. zaten hemen tedaviye başlayabileceğimi sanmıyorum. ama umut var mı benim için yapılacak bişey varmı doktorun ne diyeceğini çok merak ediyorum.
duyduğuma göre benim gibi bir hastası olmuş yumurtalıkları çok küçülmüş ona rağmen kadın hamile kalmış ve bebeğini doğurmuş bile. bende şansımı denemek istiyorum o yüzden.
Kislar biraz önce tuvalette açık pembe bi sıvı geldi sonuç gelmeden uzulmeye başladım endişeleniyorum icinisde bole olan varmı hafif birde karın ağrısı var birde
4343 canim sakin umudunu yitirme Rabbim nasib ettiyse hersey olabilir.gebe olmayanda 1 ve daha asagi bir deger cikar.seninki suan yeni tutunuyor olabilir.cunku her embriyo ayni degil.kiminin 9.cu gun tutunuyor.kiminin 15.gun bu embriyonun gelisme hizina bakiyor.Rabbime dua et asla umitsuz olma onun mucizelerini düşün.insallah bikac gun sonra değerin kat kat artmis olur.
hasretim ben çalışıyorum gün içinde gelip dönmem lazım mecbur. kalacak yerim yok.çalıştığım için hemen işe dönmeliyim. zaten hemen tedaviye başlayabileceğimi sanmıyorum. ama umut var mı benim için yapılacak bişey varmı doktorun ne diyeceğini çok merak ediyorum.
duyduğuma göre benim gibi bir hastası olmuş yumurtalıkları çok küçülmüş ona rağmen kadın hamile kalmış ve bebeğini doğurmuş bile. bende şansımı denemek istiyorum o yüzden.
Kislar günaydın dün üzüntüden yazamadım uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum dün kanımı verdim geldim sonuç 4 de cikcak dediler neyse eşim aradi demişler kariniz hamile değil ilaçları hemen kessin demişler tabi şok oldum bir müddet sonra turkiyedeki merkezi yani irembeyi aradim emine hemşire değerinin kaç olduğunu sordu bende söyledim benim değerin bu arada 5mis emine hanım bana kaan beyle gorusturdu kaan bey senin değerini biz hhamilelik olarak kabul ediyoruz bazi hamilelikler böyle yavaş yavaş değer cikiyo dedi ilaçlarını devam et tekrar testi tekrarla dedi arkadaşlar hic bole olanı duydunuzmu benim değerin yukselirmi acaba inanki cok yoruldum artik hep negatif görmekten buradakilerde hep proplem cikariyola doktorun söylediği ilaçları vermek istemiyorlar artik şaştım öncekitransferlerde hep 5 6 gun kanam basliyodu bunda kanam olmadı ama galiba yine olmadı cok endişeleniyorum dua edin lütfen inşallah sizlerin hamilelikleri sorunsuz olur Allah hepimizinde yüzünü guldursun cevap yazarsanız sevinirim
valla bende bilmiyorum canım başıma hiç böyle bi olay gelmedi :44::44:ama inş değerin yükselir canım katlar hem kaan bey de hamilelik olarak kabul ediyoruz demiz inş istenilen değere yükselir canımallah nasip ettiyse her şekil de olur
İnşallah canim bilmiyorum artik Allahım cok büyüksün sen artik yüzümüzü guldurur
arkadaslar bugun irenbye gıttım aral beyle görüstum gelecek ay rabbımde nasıp ederse tedavıye baslıyorum... aral bey cok sıcakkanlı ve ıyı bı doktor... umarım rabbımde nasıp eder ve onun vesılesı ıle bı evlat sahıbı olurum... selametle canlar....
Kızlar hafta sonunu geciremeyecigim galiba bugece 3 te uyandım vede uyuyamadim cok korkuyorum değerin yükselmez diye ama inaniyorumki Rabbin bir bildiği vardır diyorum Allah büyüktür dualarimizi kabul eder inşallah evlatlarimizla evlatsizlikla imtihan etme Yarabbim
arkadaslar bugun irenbye gıttım aral beyle görüstum gelecek ay rabbımde nasıp ederse tedavıye baslıyorum... aral bey cok sıcakkanlı ve ıyı bı doktor... umarım rabbımde nasıp eder ve onun vesılesı ıle bı evlat sahıbı olurum... selametle canlar....
İlkonce günaydın kızlar nasılsınız Allahım islerinizde kolaylıklar versin ben iyi olmaya çalışıyorum doktorun dediği gibi pazartesini bekliyorum gönlüm hayırlı haber duymayı isterama bilmiyorum artik sonuç neolurinsanin dilide varmiyo okelimeyi konuşmaya çünkü herbirerimiz başkaları icin çocuk oyuncağı olan biseyiyi biz ne zorluklarla elde etmeye calisiyoz Allahım artik cilemuzi tmm eyle yüzümüzü güldür inşallah pazartesi güzel haberveririminsallah ama herşey Allahtan busefer cok umutlanmistim çünkü burda yaptığım denemelerde turkiyeden farklı oldu dedim busefer olacak ama yinede hayırlısı inşallah sizler güzel haberler verirsinizcanım ne durumdasın merak ettım senı ınsallah degerın yukselmıstır kendını strese sokmamaya calıs cok zor bı durum ama sakın ol ınsallah bebısın senınledır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?