Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

benim hala adette tık yok canım randevu günüm geldi nerdeyse daha hormon tahlilerim yapılmadı

belkı suprız olcaktır cnım bellımı olur tup bebege ramak kala hamılesındır hormon testlerın zaten adetlıyken yapılcaktır cnım adetın 2. gunu bakarlar dıye tahmın edıyorum ılk tahlıler adetlıyken verılıo cunku senın 9 unda degılmıydı daha 5 gun var zaten 9unda adetının 2veya 3. gunu olsa yeter zaten stres yapma strestende gecıkmıs olabılır yada suprız varıdr belkıde olman gerekn tarıh neydı ?

hasretim ben çalışıyorum gün içinde gelip dönmem lazım mecbur. kalacak yerim yok.çalıştığım için hemen işe dönmeliyim. zaten hemen tedaviye başlayabileceğimi sanmıyorum. ama umut var mı benim için yapılacak bişey varmı doktorun ne diyeceğini çok merak ediyorum.

duyduğuma göre benim gibi bir hastası olmuş yumurtalıkları çok küçülmüş ona rağmen kadın hamile kalmış ve bebeğini doğurmuş bile. bende şansımı denemek istiyorum o yüzden.

Allah yardimcim olsun kuzum ben ahmet beyin hastasiydim cok yoğun olduğu icin kaan beydetedavi gordum zaten onlar her hastalarını büyük bir titizliklemuayene ediyorlar randevu aaldıktan sonra amailine mail at geri donuyo ona göre tedaviyi yönlendiriyor çünkü bana öyle demişti ben yurt dışında yaşıyorum adetim denk geliyo diye sadece randevu aldım keşke gelmeden önce benle irtibata gecseydin demişti ona göre yönlendiriyor kuzum Allah kolaylık vesin

Kislar biraz önce tuvalette açık pembe bi sıvı geldi sonuç gelmeden uzulmeye başladım endişeleniyorum icinisde bole olan varmı hafif birde karın ağrısı var birde

yok canım ya stres falan yapmıyorum hiç adetim aklımda bile değil takmamayı da öğrendim galiba olmam geren tarih 1yada 2 eylül dü yada 8 falan olucam bilemiyorum yani hormon testlerini de adetimin 2 veya 3 günü yaptıracağım
yok canım ya bebiş hele aklımın ucundan bile geçmiyor
anladım canım senin işin baya zor meşakkatli bi süreç olacak allahım yardım etsin sana bak ne güzel demek ki snede umutsuz vaka değilsin rabbim istedikten sonra herşey olur canım
Kislar biraz önce tuvalette açık pembe bi sıvı geldi sonuç gelmeden uzulmeye başladım endişeleniyorum icinisde bole olan varmı hafif birde karın ağrısı var birde

ee peki ya sonuç canım belki yerleşme lekelenmesidir :26::26::26:

Kislar günaydın dün üzüntüden yazamadım uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum dün kanımı verdim geldim sonuç 4 de cikcak dediler neyse eşim aradi demişler kariniz hamile değil ilaçları hemen kessin demişler tabi şok oldum bir müddet sonra turkiyedeki merkezi yani irembeyi aradim emine hemşire değerinin kaç olduğunu sordu bende söyledim benim değerin bu arada 5mis emine hanım bana kaan beyle gorusturdu kaan bey senin değerini biz hhamilelik olarak kabul ediyoruz bazi hamilelikler böyle yavaş yavaş değer cikiyo dedi ilaçlarını devam et tekrar testi tekrarla dedi arkadaşlar hic bole olanı duydunuzmu benim değerin yukselirmi acaba inanki cok yoruldum artik hep negatif görmekten buradakilerde hep proplem cikariyola doktorun söylediği ilaçları vermek istemiyorlar artik şaştım öncekitransferlerde hep 5 6 gun kanam basliyodu bunda kanam olmadı ama galiba yine olmadı cok endişeleniyorum dua edin lütfen inşallah sizlerin hamilelikleri sorunsuz olur Allah hepimizinde yüzünü guldursun cevap yazarsanız sevinirim

4343 canim sakin umudunu yitirme Rabbim nasib ettiyse hersey olabilir.gebe olmayanda 1 ve daha asagi bir deger cikar.seninki suan yeni tutunuyor olabilir.cunku her embriyo ayni degil.kiminin 9.cu gun tutunuyor.kiminin 15.gun bu embriyonun gelisme hizina bakiyor.Rabbime dua et asla umitsuz olma onun mucizelerini düşün.insallah bikac gun sonra değerin kat kat artmis olur.

Cok teşekkür ederim tatlım Allah razi olsun sizden inşallah öyledir bilmiyorum artik Allah hepimizin yüzü gülsün Allahım tedaviye başlayanlara kolaylık benim gibi sonuç bekleyenlere mutlu haberi hamile olanlarada sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin MEVLAM NEYLER ENGUZELİNİ EYLER

Canim sana ozelden msj attim aldinmi ben yeni gordum senin msjini

valla bende bilmiyorum canım başıma hiç böyle bi olay gelmedi :44::44:ama inş değerin yükselir canım katlar hem kaan bey de hamilelik olarak kabul ediyoruz demiz inş istenilen değere yükselir canım allah nasip ettiyse her şekil de olur

İnşallah canim bilmiyorum artik Allahım cok büyüksün sen artik yüzümüzü guldurur

arkadaslar bugun irenbye gıttım aral beyle görüstum gelecek ay rabbımde nasıp ederse tedavıye baslıyorum... aral bey cok sıcakkanlı ve ıyı bı doktor... umarım rabbımde nasıp eder ve onun vesılesı ıle bı evlat sahıbı olurum... selametle canlar....

Rabbim tedavinde yardimcin olsun Gusel haberler verirsin inşallah Allahım gönlüne göre versin

Kızlar hafta sonunu geciremeyecigim galiba bugece 3 te uyandım vede uyuyamadim cok korkuyorum değerin yükselmez diye ama inaniyorumki Rabbin bir bildiği vardır diyorum Allah büyüktür dualarimizi kabul eder inşallah evlatlarimizla evlatsizlikla imtihan etme Yarabbim

canım ne durumdasın merak ettım senı ınsallah degerın yukselmıstır kendını strese sokmamaya calıs cok zor bı durum ama sakın ol ınsallah bebısın senınledır

hayırlısı olsun tedavın ınsallah guzel sonuclanır bende ırenbe de AHMET ZEKI ISIK A gııdyorum merkezın tum doktorları cok ıyı bence hepsı ıyı nıyetlı ve sıcak kanlı ınsallah guzel haberlerını paylasırız

canım ne durumdasın merak ettım senı ınsallah degerın yukselmıstır kendını strese sokmamaya calıs cok zor bı durum ama sakın ol ınsallah bebısın senınledır
İlkonce günaydın kızlar nasılsınız Allahım islerinizde kolaylıklar versin ben iyi olmaya çalışıyorum doktorun dediği gibi pazartesini bekliyorum gönlüm hayırlı haber duymayı isterama bilmiyorum artik sonuç neolurinsanin dilide varmiyo okelimeyi konuşmaya çünkü herbirerimiz başkaları icin çocuk oyuncağı olan biseyiyi biz ne zorluklarla elde etmeye calisiyoz Allahım artik cilemuzi tmm eyle yüzümüzü güldür inşallah pazartesi güzel haberveririminsallah ama herşey Allahtan busefer cok umutlanmistim çünkü burda yaptığım denemelerde turkiyeden farklı oldu dedim busefer olacak ama yinede hayırlısı inşallah sizler güzel haberler verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…