Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

canım inşallah güzelhaberi verirsin bizlere ama negatıf de olursa zor ama üzülme demek yıne de üzülme derım hayırlısı boyleymiş bende pazartesi test yapacağım heyecan oyle çokkı korku endışe bır yandan Rabbım yar ve yardımcımız olsun...

canım ınsallah guzel haberlerını alırız bu uzuldugun gunler bıranda gecer gıder stres yapmamaya calıs hayırlısı olsn hakkında

İnşallah kuzum Allah hepimizin gönlüne göre versininsallah sende kocaman hamileyimmmm diye yaşarsın sen nasılsın nasil gidiyor bebisle aran inşallah annesine sımsıkı tutunmustur MEVLAM NEYLER EYLE r en GUZELINI eyler

canım ınsallah guzel haberlerını alırız bu uzuldugun gunler bıranda gecer gıder stres yapmamaya calıs hayırlısı olsn hakkında

Teşekkür ederim canim Allah razi olsun sizlerden gönlüm güzel haber vermek ister ama bilmiyorum artik hic bile olan duydunuzmu çevrenizde Allahım sizi bebislerinuzden ayırmasını sağlıkla kucaginizi almayı nasip etsin
MEVLAM istemezse kim verebilir MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR benim duam hep budur Allahım ol deyince herşey olur vardır bir bildiği olmazsa bile demekki cilemiş dolmamis derim

tabıkı canım benım Rabbim ol dedıkten sonra engel olabılırmı.. zamanı gelınce olcak emın ol rabbım vermıyosa mutlkaa daha ıyısı olucagı ıcındır..sen ııcnı ferah tut neyse yazı onu yasıcaz

Canlarimmmm benim cokkk sağolun Allah razi olsun sizlerde hayırlı haberler verin inşallah
Normalde eğer hamilelik yoksa Nezaman adet olunuyo kızlar bilen varmı

Canlarimmmm benim cokkk sağolun Allah razi olsun sizlerde hayırlı haberler verin inşallah
Normalde eğer hamilelik yoksa Nezaman adet olunuyo kızlar bilen varmı

Canim genelde dr un dedigi test tarihini gecmiyo mutlaka adet basliyor.kullandigin ilaclar adeti durduruyor diye düşünme.gebelik oluşmaya calistigi icin adette olmuyorsun olumlu dusun artik insallah bebisin seninle.bak ben 15.ci haftamdayim 2haftadir lekelenmelerim var progestan iceren igne kullanıyorum ama yinede lekelenmemi kesmiyor.yani hamile olmasan o ilaclar adetini durdurmazdi.

Günaydın uana26;31821489]Canim genelde dr un dedigi test tarihini gecmiyo mutlaka adet basliyor.kullandigin ilaclar adeti durduruyor diye düşünme.gebelik oluşmaya calistigi icin adette olmuyorsun olumlu dusun artik insallah bebisin seninle.bak ben 15.ci haftamdayim 2haftadir lekelenmelerim var progestan iceren igne kullanıyorum ama yinede lekelenmemi kesmiyor.yani hamile olmasan o ilaclar adetini durdurmazdi

Günaydın canim nasılsın Rabbim bebegini sağlıklı sıhhatli kucağına aldırmayı nasip etsin tamamina erdirsin hayırlısıyla yazdıklarıniz bana moral oluyo canim içim ferahliyo bende senin gibi düşünüyorum ama çünkü ben burda 5 kez tedavi oldum hepsindede 5.6 gunler adetim basladi simdilik oyle bisey yok Allaha sukur ama bide diyorum ilaclardanmi ama Sen soruma cevap verdin insallah senin dedigin gibi vardir hamilelik bilmiyorum artik yarin belli olur Rabbim neyler eyler en GUZELINI eyler Allahim herseye kadirdir suphesiz Allahim gonlumusden geceni omrumuse yaz

Cooook sagolun kizlarrrrrr rbebisleriniz birakmasin sizleri sımsıkı tutunsunlar Gusel Allahim saglikli sihhatli akill zeki iman
dolu evlat olarak kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin annelerine babalarina vatanina milletine hayirli evlatlar olsunlar Allahim herkesin gonlune göre ver Rabbim Allaha emanettttt olun canlarim benimmmm cok Moral oluyosunuz

nihayet beklenen adetim dün itibariyle teşrift etti kısmte olursa yarın da ahmet beyle randevum var büyük ihtimalle tedaviye başlayacağız allahın izniyle

dün gece nerdeyse acillik oldum hiç böyle bi ağrım olmamıştı yerleri kazıdım resmen ağrıdan acıdan yarın Ahmet beye sorucam bakalım neden bu kadar ağrım oldu :44:

Ilk once Gecmis olsun tedavin hayirli olur insallah Allahim yuzunu guldursun

merhaba arkadaşlar,
o kadar moralsiz olduğum zamanlar ki son günler.2 aşılama sonrası gecen cmt 3.aşılamam olacaktı,doktorumuz sperm değerleri çok düşmüş direk tüp bebeğe geçiş yapın dedi.bizde cmt gününden beri karamsar bir haldeyiz.balıkesirde yaşıyoruz.kendi doktorumuz bursa dedi,ama ailem izmirde yasıyor.kalacak yer sıkıntımız olmayacak irenbe olursa,ama çalışan bir kadın olarak ne yapıcam nasıl gidip gelicem bir sürü sıkıntılı zaman,zaten milli eğitim sektöründe rapor almak bir problem tüp bebeği irenbede düşünürsem rapor verecekler mi mesela:S ve irenbede bebek sahibi olan arkadaşlar ilk tüp bebeğinizde maliyet ne kadar oldu?cumartesi gününe randevu aldım irenbeden gelip doktor kaan beyle görüşeceğim,bu arada sigarada kullanıyorum(eminim kesinlikle bırakmamı isteyecek,nasıl bırakacağımmm?sigara içipte tüp bebekte bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız?

İyi akşamlar arkadsim ilk önce tedavin hayirli olur insallah bende irenbede yaptım bendoktorumda kaan neydi cokbiyi bi doktor merkezden memnundum ama nasip değilmişbizim ilaçlar mateme hepsi dahil 5900tl tuttu Allah kolaylık versin yardimcim olsun insallah bebisin icin birakirsin eline her aldığında bebisini getir aklına otamatikman birakirsin icmemeye çalış kendineiyibbak Allaha emanet ol

Kızlar gunlerdır gıremıyorum. Yogun gunler gecırdım babam hastaydı,köpeğim hastaydı berbat gunlerdı. Nerdeyse tedavımı ıptal edecektım sonra yoluna gırmeye basladı hersey.. Sımdı cuma aksamı iğnelerime baslıyorum.adet bugun yada yarın olacagım adetken ıgnelerı vurmaya devam edeceksın dedi. Pzt gunu kontrolum var. Sonucu negatıf olan arkadaslar var. Tuananın masallah bebegı buyumeye devam edıyor. Tedavıye yenı baslayacaklara hayırlı olsun.
şunu merak edıyorum 1 kerede 2-3 kişiye cevap yazmak ıstıyorum nasıl yapacagım alt alta cevap yazıyorsunuz ya nasıl oluyor o??
Ucretı soran bır arkadas olmus 3.750 tup bebek ucretı saglık durumuna gore ılac parası 2500u bulabılıyormus benım 1.250 tutacakmıs. Taksıtte yapılıyormus sanırım ama vade koyuyormus.
Ucuz olsun dıye tup olsun ıstetık dıyor eşim,gülüşüyoruz...taksıtle cocuk yapacagız dedıgımız bıle oluyor.:) yani her durumdan mutlu olmaya calısıyoruz napalımmmmmmmmmm.

gogicim normalde gecen hafta ayın 2si 3ü gıbı adet olacaktım fakat dogum kontrol kapına devam et dedı ayın 8inde son kez ıc bırak dedı.sımdı adet olmayı beklıyorum bugun yarın olacagım...iğnemde cuma aksamı baslıyor ıste pzt.kontrole gıdıcem..duruma gore 2 gun bazen 3 gun de bır cagıracaklar zaten 18 gunluk bı tedavı bu sonra transfermiş yaniayın sonunda transfer...bıldıgım bu kadar cnm.

günaydın cnım oncelıkle babana ve kopegıne gecmıs olsun hayırlısıyla baslıyosun ıgnleere hadı bakalım ınsallah sonucuda guzel olur cnım . mesaj alıntısını sormussun ya alıntı ıle cevaplanın yanında kucuk bı kutu var cnım onu tıklayacaksın her cevap vermek ıstedıgın mesajın altındakı o kutuucga tıkla en son sayfanın altında konuya cevap ver var onu tıkla hepsıaralıklı halde onunune cıkıcak mesaj alıntılarının anlatabıldımmı bılmıyorum ınsallah anlasılır olmustur :) tüp olsun ucuz olsun esprısı bızım evımızdede var cnım en ucuzu tup sımdı dıyoruz :) ahh ahh ne masraflar oluyo aslında cnm sende pco varmıydı ? pco larda az tutuyor ıgne ucretlerı bırde ben kalem ıgnelerden ıstıcem bakalım ne dıcek doktor bey onları uygulaması daha kolay oluyo bıraz daha pahalıymıs ama katlancaz yuzdesını odıcem zaten ınsallah yazar merkezın aldıgı ucrette 3500 hatta 2800 e kadar dusurenler var cnım bır arkdasa 3500 fıyat vermısler bır dıgerınede 2800 e dusurmusler

Kızlar sonuç negatif

Canim Rabbim sabir versin insallah vakti zamani geldiginde hayırlı saglikli evlatlar nasib etsin insallah.uzulme desemde bos biliyorum ama buda bizlerin sinavi.senin suan olmadi ama vardir daha hayirlisi cunku Rabbim bekletiyorsa daha iyidi daha guzeli icindir.aklimda ve dualarimdasin canim.

ayleca canin herkesin yazdigi mesajin altinda iki tane tirnak isaretli kutucuk var.birkac alinti almak istediginde yaninda (''+) isaretine bas sonra konuya cvp ver dediginde en altta, o msjlar siralanir herkesin msjinin altina yazarsin.alintidaki [ ]su isaretleri silme msjin bitiminde o isaretlerin sonuna yazarsan alintilarda karismaz birbirine.
bu arada tedaviye az kalmis Rabbi. İnşallah ilk seferde seninde yuzunu guldursun.bu zorlu sureci bildigim icin kimseyi tanımasamda bu yolda tum kader arkadaslarim icin hep dua ediyorum.Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah maddiyattada bol kazanc ve bereket versin ki dara düşürmesin.Rabbime emanetsin..

slm cnm oncelıkle bukadar morelsız olma bakalım morel bızler ıcın cok onemlı bılıyorsun bu donemde ırenbe nın aldıgı merkez ucretı 3750 ancak sanırım bıraz ındırım yapılıo maks. 3750 dıyelım bız cnım tabı bunun yanında ılaclarının masrafıda olucak onlar hasta durumuna gore degısıyor 1000 (bın ) tl de tutan var 3000 (3 bın ) tutanda var yumurtalarının cevap vermesıne baglı bılıyosun kullandııgn ıgne mıktarı cnım benımde doktorum Ahmet Zeki Işık benımde bugun adet olmam gerekıo adet olursam cuma gunu ıcın randevu alıcam rapor konusunda bıldıgım kadarıyla ırenbe sana rapor yazar ancak oranın raporunu kabul edıceklermı devlet hastanesı degıl cunku bırde sanırım sızde 3 gunun ustunde heyet ıstıyo dıye bılıyorum tabıkı bunları sen daha ıyı bılırsın ama rapor ıstersen yazar doktorun dıye dusunuyorum yeterkı kabul etsınler. sıgara konusuna gelınce ben kullanmıyorum ancak doktorumuzla konusurken ıyıkı ıcmıyosun ben en az 3 ay oncesınden bırakılmasını ıstıyorum dedı hatta esım ıcıyodu sıgra onada ıcmıyomus gıbı duusnelıum sen buarada hemen bırak dedı subat ayında spermın dna sını cok etkılıyor dedı tabıkı kadınıda etkıler cnım nasıl bırakmn fıkrınde akıl veremıcegım cnım ıcedıgım ıcn ama ınsallah bıran once bırakırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…