- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
İlkonce günaydın kızlar nasılsınız Allahım islerinizde kolaylıklar versin ben iyi olmaya çalışıyorum doktorun dediği gibi pazartesini bekliyorum gönlüm hayırlı haber duymayı isterama bilmiyorum artik sonuç neolurinsanin dilide varmiyo okelimeyi konuşmaya çünkü herbirerimiz başkaları icin çocuk oyuncağı olan biseyiyi biz ne zorluklarla elde etmeye calisiyoz Allahım artik cilemuzi tmm eyle yüzümüzü güldür inşallah pazartesi güzel haberveririminsallah ama herşey Allahtan busefer cok umutlanmistim çünkü burda yaptığım denemelerde turkiyeden farklı oldu dedim busefer olacak ama yinede hayırlısı inşallah sizler güzel haberler verirsiniz
İlkonce günaydın kızlar nasılsınız Allahım islerinizde kolaylıklar versin ben iyi olmaya çalışıyorum doktorun dediği gibi pazartesini bekliyorum gönlüm hayırlı haber duymayı isterama bilmiyorum artik sonuç neolurinsanin dilide varmiyo okelimeyi konuşmaya çünkü herbirerimiz başkaları icin çocuk oyuncağı olan biseyiyi biz ne zorluklarla elde etmeye calisiyoz Allahım artik cilemuzi tmm eyle yüzümüzü güldür inşallah pazartesi güzel haberveririminsallah ama herşey Allahtan busefer cok umutlanmistim çünkü burda yaptığım denemelerde turkiyeden farklı oldu dedim busefer olacak ama yinede hayırlısı inşallah sizler güzel haberler verirsiniz
canım inşallah güzelhaberi verirsin bizlere ama negatıf de olursa zor ama üzülme demek yıne de üzülme derım hayırlısı boyleymiş bende pazartesi test yapacağım heyecan oyle çokkı korku endışe bır yandan Rabbım yar ve yardımcımız olsun...
canım ınsallah guzel haberlerını alırız bu uzuldugun gunler bıranda gecer gıder stres yapmamaya calıs hayırlısı olsn hakkında
Teşekkür ederim canim Allah razi olsun sizlerden gönlüm güzel haber vermek ister ama bilmiyorum artik hic bile olan duydunuzmu çevrenizde Allahım sizi bebislerinuzden ayırmasını sağlıkla kucaginizi almayı nasip etsin
MEVLAM istemezse kim verebilir MEVLAM İSTERSE KİM MANİ OLABİLİR benim duam hep budur Allahım ol deyince herşey olur vardır bir bildiği olmazsa bile demekki cilemiş dolmamis derim
tabıkı canım benım Rabbim ol dedıkten sonra engel olabılırmı.. zamanı gelınce olcak emın ol rabbım vermıyosa mutlkaa daha ıyısı olucagı ıcındır..sen ııcnı ferah tut neyse yazı onu yasıcaz
Canlarimmmm benim cokkk sağolun Allah razi olsun sizlerde hayırlı haberler verin inşallah
Normalde eğer hamilelik yoksa Nezaman adet olunuyo kızlar bilen varmı
nihayet beklenen adetim dün itibariyle teşrift ettikısmte olursa yarın da ahmet beyle randevum var büyük ihtimalle tedaviye başlayacağız allahın izniyle
dün gece nerdeyse acillik oldum hiç böyle bi ağrım olmamıştıyerleri kazıdım resmen ağrıdan acıdan yarın Ahmet beye sorucam bakalım neden bu kadar ağrım oldu :44:
merhaba arkadaşlar,
o kadar moralsiz olduğum zamanlar ki son günler.2 aşılama sonrası gecen cmt 3.aşılamam olacaktı,doktorumuz sperm değerleri çok düşmüş direk tüp bebeğe geçiş yapın dedi.bizde cmt gününden beri karamsar bir haldeyiz.balıkesirde yaşıyoruz.kendi doktorumuz bursa dedi,ama ailem izmirde yasıyor.kalacak yer sıkıntımız olmayacak irenbe olursa,ama çalışan bir kadın olarak ne yapıcam nasıl gidip gelicem bir sürü sıkıntılı zaman,zaten milli eğitim sektöründe rapor almak bir problem tüp bebeği irenbede düşünürsem rapor verecekler mi mesela:S ve irenbede bebek sahibi olan arkadaşlar ilk tüp bebeğinizde maliyet ne kadar oldu?cumartesi gününe randevu aldım irenbeden gelip doktor kaan beyle görüşeceğim,bu arada sigarada kullanıyorum(eminim kesinlikle bırakmamı isteyecek,nasıl bırakacağımmm ?sigara içipte tüp bebekte bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız?
Kızlar sonuç negatif[/QUOTE
NE DENİR Kİ...ALLAH YENİ DENEME İÇİN GÜÇ KUVVET VERSİN.VE MUTLULUKLA SONUÇLANSIN İNŞALLAH.
hıc duusnme canım o ıgnenın batma esnasını bır arkdasımız yazmıstı batırırken bakmayın dıye sende o sekılde dene belkı faya eder adetın 2. Gunu muaneden sonra recetelerını yazmıyomu doktor tam kaacıncı gun baslanıyor ıgnelere? 2gunde bır gıdılcek sanırım demı asılamada oyleydı bundada oyledır dıye dusunuyorum
Kızlar gunlerdır gıremıyorum. Yogun gunler gecırdım babam hastaydı,köpeğim hastaydı berbat gunlerdı. Nerdeyse tedavımı ıptal edecektım sonra yoluna gırmeye basladı hersey.. Sımdı cuma aksamı iğnelerime baslıyorum.adet bugun yada yarın olacagım adetken ıgnelerı vurmaya devam edeceksın dedi. Pzt gunu kontrolum var. Sonucu negatıf olan arkadaslar var. Tuananın masallah bebegı buyumeye devam edıyor. Tedavıye yenı baslayacaklara hayırlı olsun.
şunu merak edıyorum 1 kerede 2-3 kişiye cevap yazmak ıstıyorum nasıl yapacagım alt alta cevap yazıyorsunuz ya nasıl oluyor o??
Ucretı soran bır arkadas olmus 3.750 tup bebek ucretı saglık durumuna gore ılac parası 2500u bulabılıyormus benım 1.250 tutacakmıs. Taksıtte yapılıyormus sanırım ama vade koyuyormus.
Ucuz olsun dıye tup olsun ıstetık dıyor eşim,gülüşüyoruz...taksıtle cocuk yapacagız dedıgımız bıle oluyor.:) yani her durumdan mutlu olmaya calısıyoruz napalımmmmmmmmmm.
Kızlar sonuç negatif
merhaba arkadaşlar,
o kadar moralsiz olduğum zamanlar ki son günler.2 aşılama sonrası gecen cmt 3.aşılamam olacaktı,doktorumuz sperm değerleri çok düşmüş direk tüp bebeğe geçiş yapın dedi.bizde cmt gününden beri karamsar bir haldeyiz.balıkesirde yaşıyoruz.kendi doktorumuz bursa dedi,ama ailem izmirde yasıyor.kalacak yer sıkıntımız olmayacak irenbe olursa,ama çalışan bir kadın olarak ne yapıcam nasıl gidip gelicem bir sürü sıkıntılı zaman,zaten milli eğitim sektöründe rapor almak bir problem tüp bebeği irenbede düşünürsem rapor verecekler mi mesela:S ve irenbede bebek sahibi olan arkadaşlar ilk tüp bebeğinizde maliyet ne kadar oldu?cumartesi gününe randevu aldım irenbeden gelip doktor kaan beyle görüşeceğim,bu arada sigarada kullanıyorum(eminim kesinlikle bırakmamı isteyecek,nasıl bırakacağımmm ?sigara içipte tüp bebekte bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?