- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
dayanamadım aradım bugün irenbeyi.yarına randevu aldım yuppi
hadi hayırlısı çok sevindim adına..İnşallah son aşamasına kadar bu şekilde gider.Ahmet bey çok iyi bir insan ,çok kibar babacanda..Benimde içim çok ısınmıştı ama maalesef ki dilek hanımda başlamıştık...Hep iyi haberlerini almak dileğiyle....
merhaba bende dün gittim kontrole doktora cumartesiye kadar devam dedi gonal f lere cumartesi yumurtaların durumuna göre karar verecek hayırlısı olsun hepimiz için
Haydi hayirli olsun cnm Rabbim neticesini pozitif eylesin su mübarek cuma günü edilen dualar kabul olsun inşallah. Hayirli cumalar hepinize.
bende elevit içiyorum bir ay oldu nerdeyse alıştım artık..sende alışırsın her şey doğacak minik bebeklerimiz için bizimkiler biraz nazlı yaa uğraştırıyorlar annelerini doğmadan...Sabret canım yakında alışırsın çok yararlı bir ilaç gerçekten...İğnelerle aran nasıl?
ben hemşire olduğum için iğnelerle ilgili bir sıkıntı yaşamıyorum.ama oldum olası vitamin kokusu beni mahvediyor alışamam.
ay uğraşayım yeter ki gelsin bebişlerimiz başka bi şey istemem.yeter ki onu kucağıma alacağım gün gelsin
inşallah canım gelecek o günler hepimiz için...Kaç embriyo konulacak konuştunuz mı bu konuyu???
merhabalar, okuduguma göre hastaneden doktorlardan çoğu kişi memnun kalmış.
Acaba maddi boyutu hakkında bana bılgı verır mısınız? kaça mal oldu?:44:
hadi hayırlısı inşallah bol bol güzel yumoşlar olur sonrada göbüşüne konar.kızlar randevumdan döndüm.ultrasonda bakıldıktan sonra kanda verdim kan sonucuma göre puregonu 175 e çıktık.
menopuruda 2 doz daha yapıcam.toplam 6 yani.bu zamana kadar ki ilaç masrafım ilk gün 425 bugün 270 .çarşamba tekrar kontrele çağırdılar
3.750 merkezin ücreti.1500-2000 tl arası ilaç olasılığı veriliyor.bu yaşa yumurtalık rezervine göre fiyat deişebiliyor.ben şahsen 750 tl ilaç kullanmış oldum.merhabalar, okuduguma göre hastaneden doktorlardan çoğu kişi memnun kalmış.
Acaba maddi boyutu hakkında bana bılgı verır mısınız? kaça mal oldu?:44:
hadi hayırlısı inşallah bol bol güzel yumoşlar olur sonrada göbüşüne konar.
3.750 merkezin ücreti.1500-2000 tl arası ilaç olasılığı veriliyor.bu yaşa yumurtalık rezervine göre fiyat deişebiliyor.ben şahsen 750 tl ilaç kullanmış oldum.
amin canım çok fazla küçük yumurtalarım varmış ama büyüme nasıl olacak bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?