- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.841
canım ben irenbede kaan bozkurtta tedavi görüyorum ve çok memnunumMerhaba 4 defa denem oldu hepsi negatif.5. Kez irenbeyi dusunuyoruz bana merkez ve doktorlari hakkinda bilgi verebilecek kisme varmi acaba
istersen dr kaan bozkurt topiğine gel ordaki arkadaşların durumlarını okursuncanım ben irenbede kaan bozkurtta tedavi görüyorum ve çok memnunum
Bende refik beyi dusunuyorum haftaya gorusmeye gidecegim.sen ne durumdasin su an ilk denemenmicanım ben irenbede kaan bozkurtta tedavi görüyorum ve çok memnunum
refik beyde iyidir benim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem war negatif başka merkezlerde irenbede ilk denememBende refik beyi dusunuyorum haftaya gorusmeye gidecegim.sen ne durumdasin su an ilk denemenmi
Senin icinde hayirlisi olsun canim insallah bu sefer emeklerin bosuna gitmez allahim bebisine kavustrusunrefik beyde iyidir benim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem war negatif başka merkezlerde irenbede ilk denemem
amiiin canım cümlemize haftaya transferim war Allahın izniyleSenin icinde hayirlisi olsun canim insallah bu sefer emeklerin bosuna gitmez allahim bebisine kavustrusun
Merhaba 4 defa denem oldu hepsi negatif.5. Kez irenbeyi dusunuyoruz bana merkez ve doktorlari hakkinda bilgi verebilecek kisme varmi acaba
Merhabalar canım bende tedavi görüyorum şu anda 3 adet dondurulmuş embriyom var transferim yapılacak, doktorum Kaan Bozkurt ve çok memnunum başka sormak istediğin ayrıntılar varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.
canım bizde bugün ön görüşme yaptık irenbe de inşallah bizde tedaviye balıcaz fakat iki doktor arasında kaldık kaan bey mi aral bey mi diye.. ve tedaviye adetliyken mi başlanıyor bana aşamaları da yazarsan çok sevinirim
benimde kaan bozkurt .yeterince ilgi göstermiyor sonuçta özel hast.ye gidiyorum ilaçları yazıp nasıl alırsan al diyip elimize tutuşturuyor tavırları hoşumuza gitmedi.kaba geldi,güler yüz ve hoşgörüsüz bulduk bir kaç görüşmeden sonra artık tüp bebek aşamalarına başlayınca odasının kapısına kadar eşlik edip uğurlamaya başladı.anlayışsız bir insan değilim yorgun dur başı falan ağrımıştır diye düşünmüştüm ama demekki herşey müşteri olup olmamakla alakalıymış demek.
iyi akşamlar herkese bende irenbede kaan bey de tedaviye başladım yumrta rezervim az vitaminlerle başladık tedaviye havuz yöntemine ve dondurmaya karar verdik ilk toplamayı cuma yaptık 2 yumurta vardı ama biri diğerine göre küçüktü biri alındı oda bos cıktı bu 4. işlem oldu yani iki kez symrna da 1 kez Anatolia da denedim ama olmadı bu son toplamada yumurta boş cıktı doktorum çok umutsuz konuştu ilk görüşmede senin gibi 5 hastamız var 5 ide hamile kaldı birinin hamileliği son buldu demişti ama toplama sonrası kıbrısa gidin evlatlık alacağınıza başkasından yumurtası ile hamile kalmayı bir seçenek olarak sundu bu cok zoruma gitti sanki hep böle olacak gibi cok umutsuz konuştu tedaviye neredeyse devam etmeyelim diyecek aşırı moralim bozuldu geriden gelen yumurtayı toplayalım belki çıkar dedi ve yeniden ilaç verdi
çarsaşmba tekrar gidicem ama umudum tükendi yumurta rezervi az olanlarla uğraşmak zor geliyor sonuç zor alınıyor diye düşünüyorum merkezi değitirsem mi diye düşünüyorum ama bıktımmm artıkkk
canım merhaba.iyi akşamlar herkese bende irenbede kaan bey de tedaviye başladım yumrta rezervim az vitaminlerle başladık tedaviye havuz yöntemine ve dondurmaya karar verdik ilk toplamayı cuma yaptık 2 yumurta vardı ama biri diğerine göre küçüktü biri alındı oda bos cıktı bu 4. işlem oldu yani iki kez symrna da 1 kez Anatolia da denedim ama olmadı bu son toplamada yumurta boş cıktı doktorum çok umutsuz konuştu ilk görüşmede senin gibi 5 hastamız var 5 ide hamile kaldı birinin hamileliği son buldu demişti ama toplama sonrası kıbrısa gidin evlatlık alacağınıza başkasından yumurtası ile hamile kalmayı bir seçenek olarak sundu bu cok zoruma gitti sanki hep böle olacak gibi cok umutsuz konuştu tedaviye neredeyse devam etmeyelim diyecek aşırı moralim bozuldu geriden gelen yumurtayı toplayalım belki çıkar dedi ve yeniden ilaç verdi
çarsaşmba tekrar gidicem ama umudum tükendi yumurta rezervi az olanlarla uğraşmak zor geliyor sonuç zor alınıyor diye düşünüyorum merkezi değitirsem mi diye düşünüyorum ama bıktımmm artıkkk
Merhaba. Benimde yumurta rezervim az. Yaklaşık 1 senedir opu aşamasından ileri gidemedim. Vurduğum iğnelerin haddi hesabı yok. Psikolojik olarak yıpratıcı. Ama çok şükür tek tek de olsa yumurta üretebiliyoruz. Ümidinizi sakın yitirmeyin. Moral bozukluğu stres zaten az olan rezervimizdeki o pırlanta değerindeki yumurtamızı da etkiliyor. zaman zaman ANNE olma hayalinden uzaklaştığım oldu ama her olumsuzluğun arkasından toparlanmayı bildim güçlü olmak zorundaydım. bol bol dua edip doktorumuza güvendim. Evet infertilitede en zor grubuz ama vazgeçmek yok. Kaan bey tek yumurta ile gebe kalanları anlatmıştı. Bizde neden olmasın. Kaan bey belki sende devam ettiremeyecek vazgececek diye bir düşünceye kapılmış olabilir mutlaka birşeyler görmüştür de bu şekilde yaklaşmıştır ama asla pes edecek bir hekim değil. Ben kendi adıma konuşayım beni gebe bırakana kadar bırakmayacak. Önünde örnekler vardır ama bende bir örneğiM. 2 tane kardan bebeklerim var çok şükür. Şimdi 1 tane daha istiyoruz. Ara verdik çünkü çok yorduk vücudumu. Mart gibi yeniden başlayacağız. Lütfen En son seçenek kıbrısı düşün hala bir ümit var. Doktorumuza güven. Ve güven ver. Herhangi bir sorun olursa her zaman yazabilirsin. Biraz uzun ve karışık oldu sanırım. Hakkımızda hayırlısı arkadaşım.iyi akşamlar herkese bende irenbede kaan bey de tedaviye başladım yumrta rezervim az vitaminlerle başladık tedaviye havuz yöntemine ve dondurmaya karar verdik ilk toplamayı cuma yaptık 2 yumurta vardı ama biri diğerine göre küçüktü biri alındı oda bos cıktı bu 4. işlem oldu yani iki kez symrna da 1 kez Anatolia da denedim ama olmadı bu son toplamada yumurta boş cıktı doktorum çok umutsuz konuştu ilk görüşmede senin gibi 5 hastamız var 5 ide hamile kaldı birinin hamileliği son buldu demişti ama toplama sonrası kıbrısa gidin evlatlık alacağınıza başkasından yumurtası ile hamile kalmayı bir seçenek olarak sundu bu cok zoruma gitti sanki hep böle olacak gibi cok umutsuz konuştu tedaviye neredeyse devam etmeyelim diyecek aşırı moralim bozuldu geriden gelen yumurtayı toplayalım belki çıkar dedi ve yeniden ilaç verdi
hakkında hayırlısı olur inşallah ama bu cümlende bile umutsuzluk var. üzerinden bu umutsuzluğu atmanı doktoruna ve kendine sıkı sıkı sarılıp bırakmamanı ve güvenmeni dilerim. bize de gelişmelerden haberdar edersen sevinirim. unutmaki bu olmazsa bırakmak vazgeçmek yılmak olmasın.teşekkür ederim çarşamba tekrar gidicem hayırlısı benim için en son hatta ihtimal dahilinde bile değil inş. kaan beyde o güveni verir bende kendimde o umudu bulurum
Cnm bebegin hayirli.olsun insla sen iren bebedemi yaptirdin nekedara ma.oldu yardimci olurursan cok sevinirim bende 5 yildir tedavi oldum.olmadi ha bide anlasmalimi ?Doğum tecrubemi henuz yasamadım fakat sayesinde suan 1 aylık hamileyim. (Aral Özbal) Tup bebek tedavmızı gercekleştirdi. Muhtesem bır doktor, gulumsemesıyle kalbınızı ısıtıp , gebelıge gıden yolunuza umut ısıgı olacaktır. Umarım sağlıklı bır hamılelıkle mutlu sona yıne kendısıyle gıderiz.
Aklınıza takılan her türlü soruyu sız daha sormadan acıklıyor. Mutlaka tanısmalısınız, içiniz ısınacak ve tedavıye baslayacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?