Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

merhaba cvz,
Izmirde kesinlikle Irenbe yi oneriyorum. Dr Kaan Bozkurt ile en azindan on gorusme yapmanizi tavsiye ederim. Yasadiginiz her neyse mutlaka bir cozum onerisi ile geleceginden eminim. Benimde suan gebeligim devam ediyorum. Bu zorlu yolu dogru kisilerle basitlestirmek bizim elimizde. hakkinizda hayirlisi.

Ahmet bey de suphesiz iyi bir doktordur. Ama boyle koklu bir merkezin bir doktorun kayibiyla deger kaybedecegini dusunmek amatorce olur. Irenbe Izmir de cok oZel bir merkezdir ve Dr Kaan bey'i ekibine katarak kesinlikle daha ozel bir merkez haline gelmistir. Egitimli bir insanin hangi merkezde hangi doktor ne kadar donanimli ne kadar profesyonel anlayabildigini dusunuyorum. Refik bey, Kaan bey, Aral bey daha bir cok doktorla Irenbe ozel bir merkez. Ve ben gebeliligi devam eden bir hastasi olarak bunlari soylemeyi bir borc bilirim.

şimdi szinle bu durumu tartışacak değilim.bende irenbede 3 kez tüp bebek yaptırmış biri olarak ve ahmet beyin hastası olarak söyledim bunları.söylediğiniz bütün doktorları tanıyorum ve kötü olduklarını söylemedim.Allaha şükür ki bende olumlu sonuç almış birisiyim.Ahmet beyin çok değerli ve insancıl olduğunu bir tek ben değil orada çalışan ekipte söylüyordu bu arada.ben diğer doktorlara çamur atmadım ki.siz başka doktorla sonuca ulaşmış olabilirsiniz ama Ahmet beyin değeri yinede çok çok büyük bence.olsun ben amatör düşünüyo olayım ben doktorumu çok seviyordum benim için ayrı bi yeri var

40 yaşındayım
Benimde bir oğlum var yaşım 34 bizde ikinciyi düşünüyoruz ilk denememizde oğluma kavuşmuştum tabi 10 sene önceydi şimdi nelerle karşılaşacağız bakalım herşeyin hayırlısı tedaviye ne zaman başlıyacaksınız?[/QUOTE]
Ben tedaviye Kaan Bozkurt 'la başladım 39 yaşımda ve 40 yaşında doğurdum

Merhaba Arkadaslar;
Öncelikle sizlere tesekkür etmek istiyorum. Sizler sayesinde Dr Kaan Bozkurtu buldum ve güvendim.
Yurtdisinda yasiyorum ve 1 yil bebek denemelerimiz sonucu bebegimiz olmadi. Burada doktora gittigimizde Esimin sperm hareketsizligi sonucu bebegimizin ancak tüp bebek yoluyla olabilecegini ögrendik. Burada yaptirmayi hic düsünmedim. ailem izmirde yasiyor ve izmirde doktor arastirdik. Sizin yazilariniz sayesinde Kaan Beye güvenim artti. Onu tanidimda da hic yanilmadigimi hissettim. Bize önümüzdeki yolu tüm acikligiyla anlatti. Embrio dondurma isleminin ve rahim cizme isleminin sansi arttirdigini söyledi. Hic tereddüt etmeden kabul ettik. Aklimda hicbir süphe yoktu. Yorucu, heyecanli yolculugumuz 20 haziranda basladi. 9 tane embriom oldu ve 1 ay donduruldu. 2 tanesi transfer edildi. 9 Eylülde 11. günümdü ve artik sonuc icin sabirsizlaniyordum. Sabah erken saatte kalkip kendim idrarda gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gördüm. Cok heycanliydik ve hemen Kaan Beyi aradik, daha erken ama kandada cikmis olabilir dedi. Kan tahlili yaptirdik ve sonucum 134 pozitif cikti. cok mutlu olduk. sevincimi size anlatmama gerek yok sanirim. Kaan Beyi aradik ve o da en az bizim kadar mutlu oldu. Ancak malesef benim kan degerlerim 2 gün sonra düstü ve düsük yaptim. Simdi kendimi toparlayip yine 2. transfer icin Kaan Beyin güvenli ellerine gidecegim. Arkadaslar hikayemi benim gibi doktor arayanlar veya Kaan Beyle yola cikanlar icin paylasma geregi duydum. Evet sevincim yarim kaldi belki ama benim en büyük sansim Kaan Bey oldu. Benim size tavsiyem, Kaan beyin yöntemlerine güvenin. Dondurulmus embrionun,d vitamininin ve hiperoskopinin üstünlügüne inanin. Ben her adima güvenerek inanarak gittim irenbeye. Allah hepimizin hayallaerini gerceklestirsin insallah...

arkadaşlar merak ettiğim bir şey var adetim gelince irenbeye gidicez ön görüşmeye fakat ben özellerde öngörüşme için ücret alınmadığını duymuştum.aradık ve 90 tl dedi kaan bey sizlerde ücret verdinizmi yoksa bu uygulama yenimi başaladı.

Ben telefonla ve maille durumumu anlatmıştım ve ön görüşme değilde normal randevu alın demişti. Sizde durumunun anlattıysanız direkt randevu alıp gidin. Hem zaman kaybetmemiş olursunuz.

İyiki sizi tanıdım Dr.Kaan Bozkurt.siz mükemmel bir doktorsunuz.
otuzlu yaşların sonunda ancak çocuk düşünmeye başlayan ben, çeşitli doktorlara ve tedavi merkezlerine gittikten sonra umutsuzluğa kapılmaya başladım.Bu arada tabii oyalanmacalarla yaş daha da ilerledi.Son şans olarak düşünüp mayıs ayında kapınızı çaldığımda , anne olamamanın eksikliğini hissttiğim hayatımın bu döneminde böylesine güçlü bir empati yaparak benim için 5 aydır verdiğiniz çaba için size minnettarım.Daha önce 3 tüp bebek denememde ki hekimlerin üçünü toplasak sizin kadar benim için çabalamadı. Böylesi maddi bir dünyada; siz Tanrının özel işaretlediği insanlardansınız...Halen tedavim devam ediyor ama içim çok huzurlu...Biliyorum ki bundan sonnrası Yaradan' dan.....

Kızlar ilk doktorla görüşmede adetlimi olmak gerekiyor yoksa adetin ikinci günü ilaçlaramı başlanıyodu şimdi ben ilk görüşmeye gidicem dönünce hemen tetkiklere başlatıyormu çok zaman geçti ben bunları unutmuşum

ben ilk görüşmeye adet siklusumun ortasında gitmiştim tetkitleri vermişti yaptırayım diye sonrada adetli iken çağırmıştı.

[QUOTycas, post: 37172272, member: 474399"]ben ilk görüşmeye adet siklusumun ortasında gitmiştim tetkitleri vermişti yaptırayım diye sonrada adetli iken çağırmıştı.[/QUOTE]
Canım çok teşekkürler birşey daha sormak istiyorum ilk görüşmeye gittiğimde muayene ediyormu

35-oz tedaviniz nasıl gidiyor; gelişmeler ne durumda??

Oh oh; maşallah!! Allah sağlıklara kucağınıza almayı nasib etsin inşallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah... Dr . Kaan Bey'in tedavisiyle dünyaya gelen 4 aylık bir kızım var benim de... Allah her isteyene versin; Kaan bey gibi doktorları da başımızdan eksik etmesin...

[QUOTycas, post: 37172272, member: 474399"]ben ilk görüşmeye adet siklusumun ortasında gitmiştim tetkitleri vermişti yaptırayım diye sonrada adetli iken çağırmıştı.
Canım çok teşekkürler birşey daha sormak istiyorum ilk görüşmeye gittiğimde muayene ediyormu[/QUOTE]
canım bu mesajı sen yazalı çok olmuş ama alıntı yaparken sanırım komut karakterlerinden birini sildiğin için alıntı yapamamışssın dolayısıyla bana bildirim gelmemiş evet bana ilk görüşmede de muayene yapmıştı dolayısıyla çıkışta muayene ücreti ödemiştik.

arkadaşalar irenbede ilk görüşmemi yaptım vitamin ve tahlikler yazdı dr.kaan bey tahlil sonuçlarını alıp tekrar gidicez.bizim sorunumuz eşimden kaynaklanıyor sperm sayısı az ege üniversitesinde üçbaşarısız tüp bebek denemem oldu.dr bey orda boşuna oyalanmışsın dedi senin durumundaki bir bayanı hamile bırakamamaları tamamen hastanenin başarısızlığı dedi.yumurta rezervim iyi yaşım 27 ve bende hiç bir sorun yok çok şükür.sırf maddi açıdan ege üni. gitmiştik.bizeyüzde 80 şans veriyor.nasip inşallah bu sefer olur

Canım hayırlı uğurlu olsun tedavin bende yeni başladım tedaviye vitaminlere başladık tahlilleri yaptırdık biz seninle bir ilerleyeceğiz tedavide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…