- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
- #1.821
kente olması hakkında konuştun mu canım, izin vermiyorlar mı.Selam bnm kent hastanesinde dondrukmus embriyolarim vr bu hastaneye tasimak istiyrm nette okuduguma gore oluyormus.var mi bu şekilde olan? Bir de irenbede transfer ucreti ne kadar?
Israel bey gidince kente guvenim azaldi. O yuzden bu hastante gitmeyi dusunuyrm ama bilmiyrm ki embriyo tasima islemi olur mu.su an arastirma ve dusunme asamasindayim birazda kilo veriyrm ocak gibi baslamayi dusunuyrm. Sen de durumlar nedir? Diger basliktada vardin.ozel değilse sen hangi asmadasinkente olması hakkında konuştun mu canım, izin vermiyorlar mı.
arkadaşlar ben kaan beyi çok soğuk buldum eşimde yol yakınken geri dönsek mi diyor.sonuç olumlu olsun da varsın soğuk olsun. önemli olan bebeğime kavuşmam.
slm kızlar ben irenbede yaptrdm ilk denememi aral özbal dktrm.şimdi test günümü bekliorum bugun 6.gunum
benimde kaan bozkurt .yeterince ilgi göstermiyor sonuçta özel hast.ye gidiyorum ilaçları yazıp nasıl alırsan al diyip elimize tutuşturuyor tavırları hoşumuza gitmedi.kaba geldi,güler yüz ve hoşgörüsüz bulduk bir kaç görüşmeden sonra artık tüp bebek aşamalarına başlayınca odasının kapısına kadar eşlik edip uğurlamaya başladı.anlayışsız bir insan değilim yorgun dur başı falan ağrımıştır diye düşünmüştüm ama demekki herşey müşteri olup olmamakla alakalıymış demek.2 tane Kaan var İrenbe de sanıyorum. Ben Kaan Bozkurta gidiyorum yarına OPU işlemim var ve kendisinden çok memnunum. Hangisi merak ettim :) çünkü benim doktorum aksine oldukça cana yakın bir de her aşama öncesi bilgilendirme yapıp izleyeceğimiz yolu belirtiyor ki bu da beni rahatlatıyor. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu kadar emek veren herkesi bebeğiyle buluştursun....
benimde kaan bozkurt .yeterince ilgi göstermiyor sonuçta özel hast.ye gidiyorum ilaçları yazıp nasıl alırsan al diyip elimize tutuşturuyor tavırları hoşumuza gitmedi.kaba geldi,güler yüz ve hoşgörüsüz bulduk bir kaç görüşmeden sonra artık tüp bebek aşamalarına başlayınca odasının kapısına kadar eşlik edip uğurlamaya başladı.anlayışsız bir insan değilim yorgun dur başı falan ağrımıştır diye düşünmüştüm ama demekki herşey müşteri olup olmamakla alakalıymış demek.
ilk görüşmede banada öyle gelmişti ama şimdi sanki en yakın arkadaşım gecede gündüzde mesaj atıyorum oda hiç saçma sapan sorularımdan bıkmadan usanmadan cewap veeriyor mutlaka, hiç cewapsız bırakmadı şimdiye kadararkadaşlar ben kaan beyi çok soğuk buldum eşimde yol yakınken geri dönsek mi diyor.sonuç olumlu olsun da varsın soğuk olsun. önemli olan bebeğime kavuşmam.
Kişiye göre değişiyor canım benim ilaçlar dahil 7 bin falan tuttu. doktorumda kaan bozkurtslm arkadaşlar bende izmirde oturuyorum tüp bebek merkezi arayışı içerisindeyim irenbede tüp bebek tedavi ücreti ne kadar ve hangi doktoru tavsiye edıyorsunuz çok zor karar vermek hiç tanıdıgım yok tedavi olan yardımcı olun lütfrn
slm arkadaşlar bende izmirde oturuyorum tüp bebek merkezi arayışı içerisindeyim irenbede tüp bebek tedavi ücreti ne kadar ve hangi doktoru tavsiye edıyorsunuz çok zor karar vermek hiç tanıdıgım yok tedavi olan yardımcı olun lütfrn
Merhaba tüp bebek fiyatı 4900 buna birde ilaç ve iğneler eklenince 7000-9000 arası değişiklik gösteriyor. Benim doktorum Kaan Bozkurt oldukça memnunum kendisinden. Araştırma yapman çok güzel Kaan beyle ön görüşme yapabilirsin istersen eğer kafana yatarsa da başlarsın tedavine. Aklına takılan başka bir soru olursa seve seve cevaplarım iyi günler.
Kişiye göre değişiyor canım benim ilaçlar dahil 7 bin falan tuttu. doktorumda kaan bozkurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?