Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

Selam bnm kent hastanesinde dondrukmus embriyolarim vr bu hastaneye tasimak istiyrm nette okuduguma gore oluyormus.var mi bu şekilde olan? Bir de irenbede transfer ucreti ne kadar?

SEVİNDİM ADIM ADIM BİLGİLENDİRELİM ÖYLEYSE BİRBİRİMİZİ İNŞALLAH AYNI ZAMANDA HAYIRLI HABERLERİMİZİ ALIRIZ.SİZDE PROBLEM NEDİR.TÜP BEBEĞİN HANGİ AŞAMASINDASINIZ.

arkadaşlar ben kaan beyi çok soğuk buldum eşimde yol yakınken geri dönsek mi diyor.sonuç olumlu olsun da varsın soğuk olsun. önemli olan bebeğime kavuşmam.

kente olması hakkında konuştun mu canım, izin vermiyorlar mı.
Israel bey gidince kente guvenim azaldi. O yuzden bu hastante gitmeyi dusunuyrm ama bilmiyrm ki embriyo tasima islemi olur mu.su an arastirma ve dusunme asamasindayim birazda kilo veriyrm ocak gibi baslamayi dusunuyrm. Sen de durumlar nedir? Diger basliktada vardin.ozel değilse sen hangi asmadasin

arkadaşlar ben kaan beyi çok soğuk buldum eşimde yol yakınken geri dönsek mi diyor.sonuç olumlu olsun da varsın soğuk olsun. önemli olan bebeğime kavuşmam.

2 tane Kaan var İrenbe de sanıyorum. Ben Kaan Bozkurta gidiyorum yarına OPU işlemim var ve kendisinden çok memnunum. Hangisi merak ettim :) çünkü benim doktorum aksine oldukça cana yakın bir de her aşama öncesi bilgilendirme yapıp izleyeceğimiz yolu belirtiyor ki bu da beni rahatlatıyor. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu kadar emek veren herkesi bebeğiyle buluştursun....

benimde kaan bozkurt .yeterince ilgi göstermiyor sonuçta özel hast.ye gidiyorum ilaçları yazıp nasıl alırsan al diyip elimize tutuşturuyor tavırları hoşumuza gitmedi.kaba geldi,güler yüz ve hoşgörüsüz bulduk bir kaç görüşmeden sonra artık tüp bebek aşamalarına başlayınca odasının kapısına kadar eşlik edip uğurlamaya başladı.anlayışsız bir insan değilim yorgun dur başı falan ağrımıştır diye düşünmüştüm ama demekki herşey müşteri olup olmamakla alakalıymış demek.

Gerçekten çok şaşkınım. Kaan bozkurt sayfasında bile hiç memnun kalmayan birini görmedim. Herkes çok güler yüzlü cana yakın diye bahsediyor ki bende hemfikirim. Doktordan çok bir abi gibi benim için ben ailemle paylaşamadığım herşeyi onunla rahatça konuşabiliyorum sağolsun bana en büyük destektir kendisi. Hatta öyle ki sigarayı bırakmamda yardımcı olan tek insandır. Kimse bana inanmazken o sigarayı bırakan çevresinde kim varsa arayarak nasıl bıraktıklarını ilaç adlarını aldı. Konuştuğum günün ertesi ben ilacı alıp sigarayı bıraktım 2 sene oldu sigarayı bırakalı. Çok şükür kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum Rabbim nasip ederse bebeğimi de kucağıma almamı sağlayacak inşallah. Umarım sizin de tedaviniz çok güzel geçer ve bebeğinize kavuşursunuz.

amin inşallah önemli olan da o zaten.allah isteyen herkese nasip etsin okuduğum yorumlara, araştırmalarıma ve irenbe nin sayfasındaki kaan beyin öz geçmişine bakılıcak olursa hekimliğine diyecek yok inşallah bundan sonrası çok iyi geçer.ilk izlenimimizi bize unutturur ve hayır dualarımızı alır inşallah.

cvz canım bizde ilk gittiğimizde çok tuhaf gelmişti tavirlari ama sonra ben onun huyuna alıştım esimde alıştımesela kaan bey onun sana ssöylediğibbireyin dişinda fikra acik bir insan değil. Yani basil diyeyim o size haftaya salı gelin kontrole diyor sende pazartesi olmazmı dediğinde bu onun prensiplerine ters o orada sadece doktor değil ayni zamanda bir direktörben bunu anlayınca eeşini bile tembihlemeye baslamsitim doktor bey birşey derse ya şöyle yapmak olmazmi deme diye ve simdi ikizde doktor beye çok isindik ve seviyoruz. Bir süre sonra sizde seveceksiniz. Tedavin hayirli olsun

ilk görüşmede banada öyle gelmişti ama şimdi sanki en yakın arkadaşım gecede gündüzde mesaj atıyorum oda hiç saçma sapan sorularımdan bıkmadan usanmadan cewap veeriyor mutlaka, hiç cewapsız bırakmadı şimdiye kadar

slm arkadaşlar bende izmirde oturuyorum tüp bebek merkezi arayışı içerisindeyim irenbede tüp bebek tedavi ücreti ne kadar ve hangi doktoru tavsiye edıyorsunuz çok zor karar vermek hiç tanıdıgım yok tedavi olan yardımcı olun lütfrn

Kişiye göre değişiyor canım benim ilaçlar dahil 7 bin falan tuttu. doktorumda kaan bozkurt

Merhaba tüp bebek fiyatı 4900 buna birde ilaç ve iğneler eklenince 7000-9000 arası değişiklik gösteriyor. Benim doktorum Kaan Bozkurt oldukça memnunum kendisinden. Araştırma yapman çok güzel Kaan beyle ön görüşme yapabilirsin istersen eğer kafana yatarsa da başlarsın tedavine. Aklına takılan başka bir soru olursa seve seve cevaplarım iyi günler.

çok teşekkür ediyorum önerilerini değerlendirecegim tabıkı ön görüşme yapmakta fayda var

mhtpfth, post: 37663657, member: 609354"]teşekkür ederim cevabın için ücretten zıyade doktorun başarı oranı da önemli tabi allahım hayırlısını nasip etsin..[/QUOTE]
Doktorumuzun kadinlar kulübünde topigi var hatta biz hep orda yazisiyoruzyazisiyoruz laughnow arkadasimda o topicte bi gir paylasimlari oku istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…