izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar, ben vedat beye gitmiştim. dediğiniz gibi kilo kontrolü fln yapmadı ama güleryüzlü, ilgili bir dr.. ilk izlenimim olumluydu yani. ama merve hanımı da çok duydum ona mı gitsem bi dahaki sefere die düşünüyorum. ne zamana kadar dr değiştirebiliyoruz biliyor musunuz? ben şuan 30. haftamdayım. artık dr değiştrmek istemiyorum aslında ama bayan bir drla daha rahat ederim belki die düşündüm bilemiyorum. bir dahaki kontrolüm ocağın ilk haftası. 33 haftalık fln olucam o zaman. merve hanım kabul edermi o haftada beni?

merhaba ozee.bende medical parkta merve hanıma gidiyorum ve onun yakınında çalışıyorum.fiyatlar genel,spinal,epidurel hepsi aynı fiyat normal doğum 270,sezeryan 350,refakatçı 50,özel oda 100 tl.anestezi ekibi ve dr karar verio anestezinin nasıl olacağına.son durum bu şekilde

canım bende vedat beyden randevu aldım
haftaya cuma günü gidicem
ben vedat bey hakkında çok güzel şeyler duydum ve sanırım onunla devam ederim
ayrıca nedense kadın kadın doğumculara karşı biraz ön yargılıyım
yani erkek doktorları daha nazik buluyorum
sende dene istersen merve hanımı ama pek bir şey değiişeceğini sanmıyorum

Teşekkürler bilgi için yani epidurelede doktor karar veriyor aynı sezeryan gibi, peki sezeryanda mesela bebeğin durumuna göre karar veriliyor bebek dönmediyse falan sezeryan yapılıyor epidurale karar vermeleri için ne gibi bir durum oluşması gerekiyor biliyormusun? Birde isteğe başlı epidurel istediğimizde otomatikman sgk karşılamıyor ve fiyat artıyor değilmi o durumda fiyat ne kadar oluyor biliyormusun çok soru sordum kusuruma bakma benim daha randevu tarihime baya var merak ediyorum

slm kızlar mert beye giden yokmu hiç doçentmiş acaba diğer doktorlardan fazlamıdır doğum ücreti ben randevu aldımda 28 inde daha çok var..eğer doğumda epey bir fiyat farkı oluşturucaksa doktoru değiştiririm diye düşünüyorum.

cnm o zaman fiyat 1.350 oluyor sanırım. ben de senin bu sorduklarını fiyat verme bölümüne gidip özellikle sormuştum ama istediğim kadar net bir cevap alamadım. epidurali sgknın karşılamaması durumu anlaşma olmamasına bağlı yani anlaşma yapıldığında bütün sezeryanlar epidural olucak gibi anladım ben bana anlatılanlardan. ben zaten epidural olmak zorundaymışım alerjik astımım var ve drum genel anesteziyi uygun bulmuyor. kadın doğumcu ne düşünür bilemem. ben önceden kordonda mete beyin hastasıydım. alerjik astımım olduğunu duyunca 'korkma, zaten artık genel anestezi die bişey kalmadı sezeryanlarda onun için rahat olabiliriz' demişti. umarım bu mesele bir an önce çözülür. epiduralin bu kadar acayip bir fiyatı olması çok saçma bence

esperanza canım beğendinmi hastaneyi...egepolle fark varmı..ben egepole gitmedim ya merak ediyorum.. 32 haftadan sonra 2 haftada bir kontrol isteniyo..benim haftaya kontrolüm var..33 bitti..

esperanza canım beğendinmi hastaneyi...egepolle fark varmı..ben egepole gitmedim ya merak ediyorum.. 32 haftadan sonra 2 haftada bir kontrol isteniyo..benim haftaya kontrolüm var..33 bitti..

ben 1 kez gittim henüz ve ilk izlenimim olumluydu. genel olarak güzel, temiz bir hastane. egepolün kalabalık bunaltıcı havası yok medical parkta. sanki tahlil işlerini halletmek fln da daha kolay gibi geldi bana. egepoldeki drumun daha deneyimli olması beni düşündürüyor biraz. gerçi yoğunluktan başını kaşımaya vakti yok adamın o da ayrı konu. ben şimdilik ikisine devam ediyorum ocakta kararımı vericem. şu epidural meselesi çözüme bağlanırsa medikalde yaparım doğumumu

anestezi ekibi ve dr beraber krar veriyorlarmış.şöyle anlatayım 15-20 gün önceye kadar epidurel normal doğum 2700 epidurel sezeryan 3500 idi.hastane fiyatlar yüksek olduğu için geri çekmiş ve sgk ile anlaşma(paket program yapmaya çalışıyormuş)sonuçlanana kadar fiyatlar normal doğum 270,sezeryan doğum 350 olarak geçerli.sanırım anlaşmada ocak itibariyle olacak olmayacağını düşünmüyorum sgk ile anlaşmalı bir hastane uçuk fiyatlar olmaz,olsada ben doğumumu burda yapıcam gerekirse genel olucam ama medicalde olucam

ben ilk doğumu epidural sezeryan oldum... rahattı ama biraz korktum... şimdide kararsızım epiduralmi tam anestesizimi olsam diye..ama fiyat farkı bu kadar olursa genel anestezi olurum sanırım... epidural farkı sadece bir iğneden ibaret değilmi neden bu kadar uçuyor fiyatlar gerçekten anlaması zor..

inşallah anlaşma sağlanır da fiyatlar normal bir düzene girer.
doğum fotoğrafı da ekstraya mı giriyor bilgin var mı??

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum bu siteye epeydir takip ediyordum zaten ama mesaj yazabilmek için üye oldum.Bu arada 22+3 haftalık hamileyim ikinci çocuğuma.Ben de Medicale çok yakın oturuyorum bu sebeple denemek istedim.Vedat beyden randevu aldım.muayenesi gerçekten ssk hastanelerindeki gibi özensiz ve kısa.Ama daha önemlisi ikili dörtlü, amniyosentez ve organ taraması raporlarıma bakıp hiçbir sorun olmadığını gördüğü halde bizim radyoloji uzmanımızda bir görsün dedi,ben de devam etmeyi düşündüğüm için ses çıkarmadım.Bu arada organ taraması yapılalı bir hafta olmuştu.(Sanırım önceki testleri de isterlerdi zamanları geçmemiş olsaydı)Yukarıya çıktım bir hafta önce 120 tl.ödediğim şeye bir kez daha 80 tl.ödedim.Bu arada organ taraması denen şey ayrıntılı ultrason güya.20 dk. kadar doktoru bekledim kapıdan geçerken lütfen çevirdiler doktoru 3-5 dk.sürdü aynı özensizlik daha da kötüsü adam bana bilmemkimi çağırın dedi başka bir doktor geldi kendi aralarında gülerek ingilizce konuştular ekrana bakarak arada kistmi bu filan dediler ne kadar gerildiğimi kelimelerle anlatmama imkan yok.
Nedense hiç sesimi çıkarmadım sanki basiretim bağlanmış gibiydi.şimdi bile şikayet etmediğim için pişmanım.o kist lafı yüzünden allak bullak oldum.Hemen prenatal tanı konusunda uzman bir profesörden randevu aldım.Son derece mükemmel ve uzun bir muayaneden sonra içim rahat etti.Sonuç olarak medical park bana epey pahalıya ve moral bozukluğuna maloldu.Oraya bir daha her ne sebeple olursa olsun gitmek zorunda kalmamayı umuyorum.

çok haklısın cerensevda sgk anlaşması olmayan hastaneler bile 4000 civarında yapıyor doğumu.onlarda bunu farkında olmalılarki fiyatları geri çektiler.bence 750-1000 civarı olur.inşallahta öle olur çok mutlu olurum =) ben epidurelden korkuyorum panik yaparım kalp çarpıntım tutar çok zor onu kaldırmak.ama bebişlerim büyüsün hayırlısıyla en son karar vericem.

arkadaşlar benim bugün Vedat Bey'le randevum vardı. çok çok ii olmasa da fena geçmedi. Ancak fiyatlar hepinizin paylaştığı gibi muamma. normal doğum 750 oda 125 refaketçi dahil, epidural 1000, zorunlu sezeryan 1100, isteğe bağlı 1250 . Ayrıca 125TL olan oda fiyatı standard odalar için geçerli ancak özel odalar 225 TL. Fiyat konusundaki bu tutarsız tavırları benim hiç hoşuma gitmedi. Böylesi bir hastanenin daha kurumsal olması gerekir diye düşünüyorum. Yazılı olarak fiyat listesi istedim ancak cevap "çok çirkin yazarım ben, siz yazın" oldu. Ben mi fazla kuşkucu davrandım bilemiyorum. bu konudaki fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Sevgiler:)

canım yaa fiyatlar inanılmaz değişmiş
acaba bu fiyatlar 2012 yılının yani beklenen zamlarmı
gerçekten benimde aklım allak bullak oldu
bende haftaya cuma günü gidicem özellikle bu konuyu detaylı görüşüceğim

haklısın canım bu kadar hassas bi konuda insan böyle tutarsızlık görünce hayal kırıklığına uğruyor ve güvenini yitiriyor. çok sevinirim fiyat meselesini konuşursan...

haklısın canım bu kadar hassas bi konuda insan böyle tutarsızlık görünce hayal kırıklığına uğruyor ve güvenini yitiriyor. çok sevinirim fiyat meselesini konuşursan...

bizde gittik aynı hastaneye 350 doğum +150 özel oda dediler.

En basından beri her konuda tutarsız olan beni dogum anımda içeri almayan bu hastaneyi ısrarla Bosna savunanların doğumlarını merakla bekliyorum. Benim Bebisim bir aylık oldu bile.. İyi ki medikal park a bulaşmadan doğumumu yapmışim su izmirde..

canım yaa bu hastane madem bu kadar kötüydü doğum için neden oraya gittin
kusura bakma ama kalitesinden bu kadar memnuniyetsiz olduğum bir hastaneye zor durumumda bile gitmem
ayrıca bulaşmadan doğumumu yaptım demişin ama bulaşmak içinde çaba içindeymişsin
ben doğumumu bu hastanede yapıcam neyi bekliyorsun kötü olmasınımı bekliyorsun
bence herşey şansdır
bak sen ne güzel kurtulmuşsun sağlıkla büyüt yavrunu
bizlerede aynı temennilerde bulunki herşey hepimiz için güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…