- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
kızlar bende bugün Medical Park' a gittim hastane gerçekten çok güzel, benim randevumda Vedat Bey' leydi açıkçası ben daha önceden çok doktor tecrübesi olan birisi değilim ve bu ilk hamileliğim. Vedat Bey sorduğunuz sorulara cevaplarını veriyor onun haricinde bu hastanelerde mi genelde böyle oluyor bilmiyorum ama ne biliyim hani şöyle beslenmelisin şunları yapmalısın falan tarzında bir durum yok, sanırım öyle bir ilgi, alaka için direk özel muayeneye gitmek gerekiyor. Bende bugün fiyatları aldım ama açıkçası epidurali sormayı düşünemedim. Yani cahillik diyeceksiniz belki ama ben normal doğum dediklerindede ağrısız gibi düşündüm. Bu durumda normal doğum bildiğimiz tarzda sancılı doğum yani dimi? Şimdi son durum epiduralli doğum fiyatı nedir. Bende 20 gün sonra tekrar gidicem ama meraklandım ve diğer doktorlara gidenler onlardamı soru sordukça cevap veriyorlar yoksa ne biliyim ekstra bilgi veriyorlarmı?
slm kızlar, ben vedat beye gitmiştim. dediğiniz gibi kilo kontrolü fln yapmadı ama güleryüzlü, ilgili bir dr.. ilk izlenimim olumluydu yani. ama merve hanımı da çok duydum ona mı gitsem bi dahaki sefere die düşünüyorum. ne zamana kadar dr değiştirebiliyoruz biliyor musunuz? ben şuan 30. haftamdayım. artık dr değiştrmek istemiyorum aslında ama bayan bir drla daha rahat ederim belki die düşündüm bilemiyorum. bir dahaki kontrolüm ocağın ilk haftası. 33 haftalık fln olucam o zaman. merve hanım kabul edermi o haftada beni?
merhaba ozee.bende medical parkta merve hanıma gidiyorum ve onun yakınında çalışıyorum.fiyatlar genel,spinal,epidurel hepsi aynı fiyat normal doğum 270,sezeryan 350,refakatçı 50,özel oda 100 tl.anestezi ekibi ve dr karar verio anestezinin nasıl olacağına.son durum bu şekilde
Teşekkürler bilgi için yani epidurelede doktor karar veriyor aynı sezeryan gibi, peki sezeryanda mesela bebeğin durumuna göre karar veriliyor bebek dönmediyse falan sezeryan yapılıyor epidurale karar vermeleri için ne gibi bir durum oluşması gerekiyor biliyormusun? Birde isteğe başlı epidurel istediğimizde otomatikman sgk karşılamıyor ve fiyat artıyor değilmi o durumda fiyat ne kadar oluyor biliyormusun çok soru sordum kusuruma bakma benim daha randevu tarihime baya var merak ediyorum
slm kızlar, ben vedat beye gitmiştim. dediğiniz gibi kilo kontrolü fln yapmadı ama güleryüzlü, ilgili bir dr.. ilk izlenimim olumluydu yani. ama merve hanımı da çok duydum ona mı gitsem bi dahaki sefere die düşünüyorum. ne zamana kadar dr değiştirebiliyoruz biliyor musunuz? ben şuan 30. haftamdayım. artık dr değiştrmek istemiyorum aslında ama bayan bir drla daha rahat ederim belki die düşündüm bilemiyorum. bir dahaki kontrolüm ocağın ilk haftası. 33 haftalık fln olucam o zaman. merve hanım kabul edermi o haftada beni?
esperanza canım beğendinmi hastaneyi...egepolle fark varmı..ben egepole gitmedim ya merak ediyorum.. 32 haftadan sonra 2 haftada bir kontrol isteniyo..benim haftaya kontrolüm var..33 bitti..
Teşekkürler bilgi için yani epidurelede doktor karar veriyor aynı sezeryan gibi, peki sezeryanda mesela bebeğin durumuna göre karar veriliyor bebek dönmediyse falan sezeryan yapılıyor epidurale karar vermeleri için ne gibi bir durum oluşması gerekiyor biliyormusun? Birde isteğe başlı epidurel istediğimizde otomatikman sgk karşılamıyor ve fiyat artıyor değilmi o durumda fiyat ne kadar oluyor biliyormusun çok soru sordum kusuruma bakma benim daha randevu tarihime baya var merak ediyorum
ben ilk doğumu epidural sezeryan oldum... rahattı ama biraz korktum... şimdide kararsızım epiduralmi tam anestesizimi olsam diye..ama fiyat farkı bu kadar olursa genel anestezi olurum sanırım... epidural farkı sadece bir iğneden ibaret değilmi neden bu kadar uçuyor fiyatlar gerçekten anlaması zor..
sen sadece iyi yorumlarıı okumak istiyosun.aksi olsaydı bu kadar tepki vermez okur gecerdin arkadasım..ne kadar cok takıyosun baksana benim yazdıgım kötü seyleri..kötü ama gercek ...o zaman hadi şöyle yapalım....
arkadaslar medical park mükkkemmmel...mutlaka orda dogum yapılmalı..herkes orda olmalı...bu mu olmalı yani duymak ve okumak istediklerin..güzel yorumlar...gerceklerden ziyade..
ben ilk doğumu epidural sezeryan oldum... rahattı ama biraz korktum... şimdide kararsızım epiduralmi tam anestesizimi olsam diye..ama fiyat farkı bu kadar olursa genel anestezi olurum sanırım... epidural farkı sadece bir iğneden ibaret değilmi neden bu kadar uçuyor fiyatlar gerçekten anlaması zor..
arkadaşlar benim bugün Vedat Bey'le randevum vardı. çok çok ii olmasa da fena geçmedi. Ancak fiyatlar hepinizin paylaştığı gibi muamma. normal doğum 750 oda 125 refaketçi dahil, epidural 1000, zorunlu sezeryan 1100, isteğe bağlı 1250 . Ayrıca 125TL olan oda fiyatı standard odalar için geçerli ancak özel odalar 225 TL. Fiyat konusundaki bu tutarsız tavırları benim hiç hoşuma gitmedi. Böylesi bir hastanenin daha kurumsal olması gerekir diye düşünüyorum. Yazılı olarak fiyat listesi istedim ancak cevap "çok çirkin yazarım ben, siz yazın" oldu. Ben mi fazla kuşkucu davrandım bilemiyorum. bu konudaki fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Sevgiler:)
canım yaa fiyatlar inanılmaz değişmiş
acaba bu fiyatlar 2012 yılının yani beklenen zamlarmı
gerçekten benimde aklım allak bullak oldu
bende haftaya cuma günü gidicem özellikle bu konuyu detaylı görüşüceğim
haklısın canım bu kadar hassas bi konuda insan böyle tutarsızlık görünce hayal kırıklığına uğruyor ve güvenini yitiriyor. çok sevinirim fiyat meselesini konuşursan...
En basından beri her konuda tutarsız olan beni dogum anımda içeri almayan bu hastaneyi ısrarla Bosna savunanların doğumlarını merakla bekliyorum. Benim Bebisim bir aylık oldu bile.. İyi ki medikal park a bulaşmadan doğumumu yapmışim su izmirde..
bizde gittik aynı hastaneye 350 doğum +150 özel oda dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?